PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Na így mindjárt más ez a normal Long kicsit állítva, hogy ne látszódjon a reflektor

és és föld a két nézet között a különbség 😛

szerintem a 2011 rosszabb mint a 2010

Kicsit se elfogult... én meg azt mondom, hogy senki ne istenítsen ekkora fost mint a PES! valóságos mozgás? aha, még mindig robotmozgás érzete van az egésznek. labda fizikája tényleg nagyon jó, bár mostmár a FIFA-ban is jó az.

PES-re TALÁN visszatérek ha lesznek PESEdit patchek (új cipõk, arcok, labdák, etc), mert engem irritál, hogy a legszarabb csapat védõje is utoléri akár Messi-t, akár CR-t 😊

Breki33
rosszul halottad
SubZero911
Gyerekek !

Mivel azt hallottam, hogy a PES 2010 jobb mint a 11 ezért logikusnak tûnik a kérdés :

Van olyan patch (csapatok, mezek stb.) amivel aktualizálni lehet a 10-et?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Breki33
visszaraktam a másik exe-t kamera egybõl jó
horpeti
Én is letöltöttem a FIFÁt, tavaly is. Még nem raktam fel. Lehet nem is fogom. De aránynövelõnek jó. 😄

tobias88
FIFA.11.Hungarian-iMMXpC 7254
Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED 1514

Wareznál pontosan 5ször annyi van, de tavaly is 4szer annyi volt <#zavart1><#idiota>
Breki33
megy vkinek a kamera állítás a crackes 1.0.1-el?
[HUN]FaTaL
Nem nagyon követtem a FIFA topicot az elmúlt években lévén a játék egy nagy kalap szar volt. De ha tényleg így van (márpedig miért ne lenne) akkor megérdemlik 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
De akkoris voltak olyan emberek akiknek csak azért mert fifa volt ráírva hivatalból tetszett
[HUN]FaTaL
Ez tény, az elõzõ években a FIFA borzalmasan szar volt. Maradjunk annyiban, hogy idén kaptunk két nagyon jó focis játékot és ennek kell örülni. 😊

Breki33
1.0.1-est ami megvolt már
de a kamera vmiért nem megy vele, nem tudom mire állítsam origra és ott 1.01-re vagy crack-re de ott nincs ilyen.
Shevchenko
Most melyik exét használod?

FORZA MILAN!!!

Breki33
sehogy, csak az exe-t cseréltem
Shevchenko
hogy sikerült patchelni a RELOADED változatot ird már le.
Köszi

FORZA MILAN!!!

Breki33
a kiírás jó

a kamera vmiért nem

ezzel a szar patchal csak baj van elõtte minden jó volt mostmeg hiába állítom be nem lesz olyan mint tegnap
Shevchenko
Igen!
Nállad jó lett?

FORZA MILAN!!!

Breki33
Breki33
nem teljesen értem átírtam a patchelt exe-be a kamera értékeket, de szerintem ez közelebbi nem olyan jó mint tegnap volt

Markov
Hali!

Megcsináltam a PesEditing 0.1 Patch -et még az angol leírás szerint 😄 és azóta nem indul egy a meccs illetve KICK OFF ugye, betölt és csak a stadionban vagyok szépen mutatja végig... így. Vmi ötlet, mi elött újra kéne tegyem az egészet.. :S

una volta per sempre INTER!

Breki33
utánna az 1.01-es exe-t raktad be?
Shevchenko
Most hiába tudom patchelni a Pro_Evolution_Soccer_2011_MULTI_DVD_PC-R55 betöltésnél 1.00 van kiírva.
Nemértem.

FORZA MILAN!!!

horpeti
Én is a teljesre vártam, úgyhogy úgyis megnézem. 😊

Nem, még csaj sincs. Van minden más. Új kocsi, munkahelyi dolgok, stb, amivel simán elmegy az idõ, és a figyelmem is. De ez már nem ide való. 😄

Breki33
megint csajozol mi? 😛

énis így voltam de mióta felraktam a teljest nem inditottam el a fifa-t nekem jobbnak tûnik mint a demo
horpeti
Hát lehet végül fel se rakom. Túl sok kedvem nincs. A demoval csak 1 meccset játszottam, és nagyon nem tetszett.

De majd biztos nemsokára kipróbálom, csak vhogy nem sûrgetem a dolgot, mindig van jobb dolgom (nem játék). 😄

Breki33
lehet énse mindenben értek egyet vele ha az idei részt is nézzük, de nagyon látszik egyeseken amit ír
Breki33
de lesz

ismerünk :-)
horpeti
De jobb, ha kéznél van minden. 😄 Fõleg, ha a csomagot majd utána odaadom havernak, aki nem ért hozzá.

[HUN]FaTaL
Szerintem idén nem nézte meg mindkét játékot 😊

horpeti
Egy szóval se mondtam, hogy problémám lenne vele. 😄

penge96
Ez nagyon érdekes, és elgondolkoztató írás...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Shevchenko
Igen!
#69685 töltsd le szerintem rájösz mi lehet a baj.

FORZA MILAN!!!

Breki33
olyan mint a biciklizés

egy számítógépesnek nem lehet nehéz
Breki33
ezzel se jó
te eredeti exe-re raktad?
horpeti
PES6 óta nem csináltam ilyesmit. 😊 PES2009 2010re se tettem fel semmi patchet, csak a kitserver, és abba néhány dolog bepakolása (ugye ott nem kell meglévõeket módosítani)

Breki33
Érdemes elolvasni:

"Sziasztok!
Õszintén szólva már sokszor megfogadtam magamban hogy hidegen hagy ,ha valakik vagy valaki arra vetemedik,hogy a FIFA mellett érvel - ami nem baj ha neki gyerekjáték jön be - és ezt mindenkire kötelezõ érvényûnek akarja beállítani...
De úgy látszik nem bírom ki (max megint megkérnek hogy ne írjak a fórumba )
Örülök hogy FIFA fan-ok is átnéznek ebbe a topicba,és talán végre hosszú évek után kicsit magukba is néznek végre.
Félreértés ne essék,nem gond az ha valaki szeret egy játékot,de ha valaki egy olyan f...t mint a FIFA istenit az nálam kiakasztja a mérõmûszereket.
A két játék egy napon egyszerûen NEM említhetõ!
Ha valakit csak azért érdekel jobban egy FIFA mert minden licensz az övé,akkor örüljön.De óriási különbség van a két játék között..
A PES egy fociszimulátor.Ebbõl következõen minden tekintetben a valóságos mozgás - mint labda mint játékosok tekintetében - fizikai modellezés,és a játék folyamatossága, játékosintelligencia került elõtérbe ,és ez teszi a legrealisztikusabb játékká ezen a téren (én még emlékszem pl a This is Football nevû érdekességre , vagy akár a FA. Premier League Stars nevû focijátékra -ez utóbbi EA fejlesztés és milliószor jobb volt mint bármelyik FIFA rész eddig,függetlenül attól hogy alig egy két kiadást ért meg... ezek gyenge próbálkozások voltak akkor is)
A FIFA ezekkel ellentétben csak egy manager játék...
Nem sértegetés senki felé mert az egyszerûbb játékkal szeret csak játszani ( élénken él bennem a félpályáról való gólszerzés lehetõsége, vagy akár a 16-osra kiugró párductestû kapus jelensége....) és nem szereti a kombinatív, gondolkodásra késztetõ nehéz játékot.
Az utóbbi évek (sok sok évrõl beszélünk) alatt a FIFA semmit nem változott semmilyen téren szinte.
A grafika egy fos -elnézést a kifejezésért - a stadionok egysíkúak (ha jól emlékszem az 1906-os szám misztikus jelentõséggel bír, ha bajnokságot játszunk) a játékosok mozgása...kidolgozottsága...nos az minden csak nem a mai kornak megfelelõ színvonalú...Lehet beletenni a játékba mindenféle iramvezérlõt,meg 3. játékos hívást , meg mittumomén milyen kütyüket a lényegen semmit nem változtat.

Sosem jó érzés ha az embernek el kell viselni a kritikákat bármilyen téren . de könyörgöm legyen már mindenki olyan beismerõ , hogy nem istenít valamit ha az NEM jó.És ezt nem csak én gondolom így,hanem egyre többen és többen, mely úgy is megmutatkozik, hogy ugye az egyik játéknak egyre jobban nõ a tábora...míg a másiké csökken...

Végezetül számomra a 2000es év volt a fordulópont, hogy hova melyik táborba is akarok tartozni....egy ps1-re kapott játék !!! változtatta mg a hozzáállásom a focijátékok terén... a neve ISS volt....kerek 1 hónapig nem tudtam gólt lõni vele,mire ráéreztem hogy nem virtuális focit játszom, hanem nagyon is valóságosat
Már akkor akkora különbség volt a játékmenetben , kidolgozottságban a két termék között hogy el sem hittem....
(akkoriban 2000-es évrõl beszélünk a FIFA-ban volt kb 9 gólszerzési lehetõség.Értsd úgy 9 pont amin áthaladt a labda a gólvonalon, 9 féle gólszerzõ mozdulat.... az ISS-ben akkor tartottak 25-nél....lényeges különbség szerintem)

Nos bár nem teljesen a PES2011-rõl írtam,azt hiszem a lényeget mindenki érti.

TÖKÉLETES, HIBÁTLAN, UTÁNOZHATATLAN !

UI: õszintén remélem hogy a két kedven riporterünk végre átpártol a PES-re....borzalmasan sikerülnek a magyar kommentárok mióta csinálják..Lelketlen, nincs a helyzethez illõen eltalálva a szöveg sokszor.Csak lefordították, felmondták az egészet.. Sajnálom"
Shevchenko
Pro_Evolution_Soccer_2011_MULTI_DVD_PC-R55 Lemezen található Crack mappában ezek vannak LINK

FORZA MILAN!!!

penge96
Nekem így sem jó ...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Shevchenko
Breki irjál már majd hogy mûködik e ezzel a Pro_Evolution_Soccer_2011_MULTI_DVD_PC-R55 exével

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Pro_Evolution_Soccer_2011_MULTI_DVD_PC-R55 eredeti exe

FORZA MILAN!!!

Breki33
és kevésbé részletesen, de ezt illik tudni pes3 óta használjuk a progit
Breki33
angolul biztosan
horpeti
ez benne van a readmejében is, ha letöltöm? 😊

Breki33
PesEditing 0.1 Patch elemeinek importálása AFS Exprorer-rel:
- elõször is tömörítsd ki a becsomagolt PesEdit.com 2011 Patch 0.1 fájlt
-ha nincs fenn a gépeden az AFS Exprorer 3.7, akkor telepítsd fel (a kitömörített mappába is mellékelték)
-találni fogsz egy Patch Files img mappát, benne a berakni kívánt összetevõkkel külön mappába rendezve
ezek szükségesek az importáláshoz

Az importálás menete:
1. Nyisd meg az AFS Exprorert
2. A menüsorból felül válaszd a "File Import AFS File" opciót
Bejön egy ablak "Select AFS file to open" felirattal
3. A Fájl típust állítsd át "all file"-ra, majd tallózd be a PES 2011 Img mappáját (ahová a játékot telepítetted), s nyisd is meg
(pl. E😛rogram FilesKonamiPes2011img)
megjelennek az img kiterjesztésû fájlok, amelyek közül nekünk a következõkre lehet szükségünk:
dt02.img (lecserélt menüzenéket tartalmazza - néhány fájl)
dt04.img (lecserélt csapatlogókat tartalmazza - a nem licenszelt csapatok valós emblémákat kapnak, korrekt liga logókat ill. ha minden igaz adatbázisbeli javításokat is)
dt07.img (a Schücho arenát teszi be Training pályának)
dt09.img (valós bírói mezek - FIFA ill. CL)
dt0c.img (valós mezek a nem licenszelt csapatokhoz, ill. néhány updatelt arc)

Most a dt0c.img mappán keresztül bemutatom, hogyan kell importálni a fájlokat. A többi mappával ugyanezeket a lépéseket kell eljátszani.

4. Az ablakban megjelenõ img fájlok közül nyisd meg a "dt0c.img" fájlt
ha a betöltésnél kérdéseket tenne fel esetleg, akkor elõször "No", utána "Yes"-ek, amíg be nem tölti a fájlokat
elvileg a jobb oldali mezõben meg kell majd jelenniük a fájloknak unnamed_0-tól unnamed_5792-ig
5. A felsõ menüsorból kiválasztod az "Action Import folder" opciót, majd a feldobott ablakocskában betallózod a PesEdit 0.1 patch dt0c.img mappájának helyét, majd "OK"
6. Általában ezen a ponton kiír egy üzenetet, hogy a betenni kívánt fájlok mérete nagyobb vagy kisebb, mint a lecserélendõ fájloké (vagy valami hasonlót), de nem kell megijedni
7. Választ a "Yest" (A Rebuild-os kérdésre)
8. Ezután jön egy üzenet, hogy akkor adja meg a létrehozandó új fájl nevét, amelybe majd importálja a beteendõ fájlokat OK
9. Bejön egy ablakocska, alul állítsd át újra a formátumot "all files"-ra, a fájl nevének megadásánál pedig kattints egyszer az ablakban megjelenõ img fájlok közül a "dt0c.img" fájlra (elvileg az ablakban felül a PES 2011 img mappa img fájljainak kell megjelenni, ahogy az elején betallóztuk), majd a fájl nevét alul írd át "dt0cnew.img"-re, majd "OK"-zd le
10. a program importálja a kért elemeket, majd a végén kiírja, hogy a mûvelet sikeresen befejezõdött. Ezután lesz egy kis ablak, azt OK-zd le, ez végigfuttatja a fájlokat, úgy emlékszem, majd feljön egy újabb ablak, hogy Kívája betölteni az új fájlokat (az új dtocnew.img fájlt). Válaszd a No-t, majd zárd be az Exprorert.
11.Menj be a játék img mappájába (ahová a játékot feltelepítetted, s ahová a "dt0cnew.img" fájlt is létrehoztad, s töröld a "new" részt, hogy "dt0c.img" legyen belõle, mert a játék csak ezt a formátumot kezeli. Ekkor jön a kérdés, hogy felül kívánja írni a régi dt0c.img könyvtárt? Erre válaszd a Yes-t.
(Ha valaki nem biztos, hogy mindent jól csinált-e meg, annak javaslom, hogy az eredeti dt0c.img fájl nevezze át "dt0cold.img"-re, s ha esetleg az új dt0c.img nem mûködne vagy az összetevõ nem tetszik, akkor vissza lehet állítani (dt0c.img-re való átírással) az eredeti állapotokat.

Ugyanezeket a lépéseket kell végigjátszani a többi mappa esetében is. Lehet, hogy lesz olyan összetevõ, ahol a méret megegyezik, s ott nem kell új fájlt létrehozni, hanem a gép automatikusan megcsinálja az importálást. (De itt úgy emlékszem, mindenütt kellett a "dt0xnew.img" formátumot használni. x = az adott img fájl számával)

Ha mindennel megvagyunk (szerintem érdemes mind az 5 fájlt átimportálni, mert az exe fájlok is módosítva vannak (pl. stadionnevek ill. valszeg az új számok címeivel), akkor a játék save mappájába (XP esetén: C😄ocuments and SettingsAdminDokumentumokKonamiPro Evolution Soccer 2011Save) másoljuk be az EDIT fájlt és a többi összetevõt (pl. Blackburn stadionjának fájljai) a PesEdit 0.1 mappa "save mappájából"
Ezután a PesEdit 0.1 mappa exe mappájából húzzuk át a játék könyvtárába a "PES2011-100" exét, majd töröljük a "-100" részt írjuk felül a régi exével.
(Természetesen, ha valaki felrakta magának az 1.0.1-es hivatalos Konami Patchet is, akkor az a "Pes2011" exét húzza át)

Fontos: Érdemes a lecserélt összetevõkbõl biztonsági másolatot készíteni (exe fájlt bemásolni valamelyik mappába a gépen, ill. az img mappákat is - ha nem hagyjuk õket a játék img könyvtárában "old" átnevezéssel)
Egyébként ha mindent megfelelõen csináltok, semmi gond nem lehet. (S ha minden ok, és tetszenek az új összetevõk, lehet törölni a lecserélt fájlokat.)
Remélem, néhány embernek tudtam segíteni valamit.
(És lehet, hogy a leírás alapján kicsit bonyolult, de a gyakorlatban annál egyszerûbb. Csak nem szabad feladni az elsõ próbálkozás után.)
További szép napot!
Breki33
akkor ennek az eredeti exe-je kéne
Shevchenko
Sikerült erre fel ment a patch!
Pro_Evolution_Soccer_2011_MULTI_DVD_PC-R55

FORZA MILAN!!!

Breki33
na eddig azt mondtad lehet 😊

felhoztad ezzel elsõ helyre a topikot <#nyes><#fogmosas>
Shevchenko
Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED (5.19 G😎 nem lehet feltelepíteni a frissítést!!!!!!!!!!!!
Ez már biztos.
Megnézem a 8GB-os PES2011-et

FORZA MILAN!!!

horpeti
Lehet a 2010es patch többet dob a 2011en is, mint a 2011es patch. 😄