PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy érted? Megcsinálod a patchet, utána meg ott az exe azt áthúzod, mondjuk nem muszáj, és utána játszol.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
nem a crackelt exérõl van szó hanem a patches exe-rõl !
nálam azt nem kezeli tehát az 1.0.1-est
nálam azt nem kezeli tehát az 1.0.1-est
Juve a Bl egyik leghíresebb csapata !
Nem mennék bele hogy a chelsea mennyi bl döntõt játszott...
Nem mennék bele hogy a chelsea mennyi bl döntõt játszott...
nem is értem ezt a "nem lehet passzolni"-t... épp ez a jó ebben az ideiben, nagyon szépen fel lehet passzolni a labdákat akár röviden, akár hosszan

Avanti Crociati!
és neked megy pecses exe-vel ?
mert nekem valami serialt kért meg unlocked izé bizé
mert nekem valami serialt kért meg unlocked izé bizé
Most telepítem a Reloaded relase-t, kiváncsi vagyok a patchre.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
oké megy pesedit patch 0.1 és a reloaded crackkes exe-vel
Hahahaa XDDD
Szilcsio, én igen
Szilcsio, én igen
Én a másodikat szedtem le.😊
<#hehe>#hehe>
megoldódott az újabb camera setting 1.2-vel! Mert az már kezeli a crackelt exét!
valaki tette már fel pesedit patchet 0.1 ?
Látszik, hogy szögletes szitu.
Mind1, hogy 2 lépés, az a lényeg, hogy mozgásban volt 😄
Majd gyártok ilyet, ha újra rászánom magam a játékra 😛
Mind1, hogy 2 lépés, az a lényeg, hogy mozgásban volt 😄
Majd gyártok ilyet, ha újra rászánom magam a játékra 😛
CSAK a Fradi
Na normál long helyett véletlen normal close-ban módosítottam egy értéket ereménye egy fantasztikus kamera lett 😛
Így most jobb lett mint a normal long ami közelebbi 😛
Így most jobb lett mint a normal long ami közelebbi 😛
hát a demóban nekem ilyet ollózva rugott
egyébként ez a futtából két lépés volt elõre ugyanis szöglet után jött ez csak az elejét kivágtam
egyébként ez a futtából két lépés volt elõre ugyanis szöglet után jött ez csak az elejét kivágtam
Igen, ez jogos, csak tényleg kb 150 hsz volt a 2 témáról, és nem sok értelmes lényegi infó volt 😄
CSAK a Fradi
😄DDDD
Ezt már akartam írni az elõzõ gifednél is...
Nem azért, de elég egyértelmû, hogy ha futtából lövi, akkor nem tud olyan hülyén ráfordulva ollózni 😊 Ugyanez igaz akkor is, ha a játékos mögül jön a labda, nyilván maga elé fogja engedni(márt a hátulról jövõ labdát hogy ollózná?), onnantól meg csak a sima kapás elképzelhetõ 😊
Olyat próbálj összehozni, hogy egy helyben várod a magasan feléd jövõ labdát, tuti, hogy ollózni fogja bárhonnan.
Ezt már akartam írni az elõzõ gifednél is...
Nem azért, de elég egyértelmû, hogy ha futtából lövi, akkor nem tud olyan hülyén ráfordulva ollózni 😊 Ugyanez igaz akkor is, ha a játékos mögül jön a labda, nyilván maga elé fogja engedni(márt a hátulról jövõ labdát hogy ollózná?), onnantól meg csak a sima kapás elképzelhetõ 😊
Olyat próbálj összehozni, hogy egy helyben várod a magasan feléd jövõ labdát, tuti, hogy ollózni fogja bárhonnan.
CSAK a Fradi
semmi csak nem neked írnak állandóan priviket fifások és pesesek felváltva, hogy ezt meg azt segítsem nekik, hiába írtam már le a fórumban naponta 10* megkérdik ugyanazt
és ezek, hogy megy-e a patch meg kamera játék szempontjából pont fontos dolgok olvassanak csak vissza 😛
és ezek, hogy megy-e a patch meg kamera játék szempontjából pont fontos dolgok olvassanak csak vissza 😛
akinek reloaded annak jók az igazolások ?
De most mi a bajod, nem értem? 😄D Nem mondtam, hogy ne beszéljetek ilyesmirõl...
Srác meglepõdött, hogy ennyi új hsz van, én meg írtam, hogy semmi érdemleges, és aztán õ is megerõsítette, hogy nem talált semmi számára fontosat 😄
Ennyi.
Srác meglepõdött, hogy ennyi új hsz van, én meg írtam, hogy semmi érdemleges, és aztán õ is megerõsítette, hogy nem talált semmi számára fontosat 😄
Ennyi.
CSAK a Fradi
egy újabb játékos aki azért isteníti a FIFA-t, mert PES-sel nem tud játszani <#falbav>#falbav><#duma>#duma>
Avanti Crociati!
(kivéve ha nem nekem jött 😛)
Valaki játszik BAL-t? Kíváncsi lennék, hogy mi a véleménye...
Valaki játszik BAL-t? Kíváncsi lennék, hogy mi a véleménye...
CSAK a Fradi
hát visszaovlastam kb 100hszig tényleg semmi lényeges számomra😊
Jóh, számomra ez lényegtelen, egyelõre játszani se tudok normálisan, meg nem is tetszik 😛
CSAK a Fradi
Hali
Tanácsot kérnék tõletek a kamera beállításokkal kapcsolatban.
Van egy moddingos camera patch progim amivel elvileg beállíthatnám az értékeket, de nem látok változást a játékban!
Lehet hogy az a gond hogy én még mindig egy HP monitort használok 1024X768-as képbeállítással??
köszi
Tanácsot kérnék tõletek a kamera beállításokkal kapcsolatban.
Van egy moddingos camera patch progim amivel elvileg beállíthatnám az értékeket, de nem látok változást a játékban!
Lehet hogy az a gond hogy én még mindig egy HP monitort használok 1024X768-as képbeállítással??
köszi
dehogynem
pont kéne válasz ezekre, hogy patchelt exevel másnak megy-e a kameraállítás illetve a patch kinek megy fel
pont kéne válasz ezekre, hogy patchelt exevel másnak megy-e a kameraállítás illetve a patch kinek megy fel
Camera setting 1.2:
Link: http://www.pespatchs.com/2010/10/pes-2011-camera-settings-v12-by-mxsonic.html
Link: http://www.pespatchs.com/2010/10/pes-2011-camera-settings-v12-by-mxsonic.html
fél nap alatt 220 hsz wtf?😄
beleturkál -> passzolok elõre, és amint megkapja az emberem a passzt már ott lökdösik meg szedik el a labdát tõle. lehet könnyebb szinten kéne játszanom 😄
"minden passzomba beleturkál szinte az ellen" ?????????
pasz ilyesmi sosem érdekelt valós csapatokat szeretem
pasz ilyesmi sosem érdekelt valós csapatokat szeretem
Breki sikerült telepíteni a PES_2011_Patch_1.01 ?
lehet, nem próbáltam. engem csak az idegesít, hogy minden passzomba beleturkál szinte az ellen... max amikor a térfelemen passzolgatok akkor nem.
amúgy: hol lehet saját csapatot kreálni?
amúgy: hol lehet saját csapatot kreálni?