PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes2>

A passzrendszer tényleg jó lett, ez már nagyon kellett, viszont az új lövési rendszer nekem nem jön be..

Szép gól, szép mozdulat!<#taps>
Viszont azt megnézném hogy igazából mikor lõnének ilyen gólt...<#nevetes2>
A kapus kissé kint állt...😄

wtf?😄
ha arra gondoslz h ketten akartok játszani, akkor a konrollert a player 2re kell tenni a settingsben
minimize
jó a fifa(licensz meló nélkül), de jobb idén is a pes.kösz a helpeket!

No one can stop Death!

nem lehet megoldani valahogy hogy 2 külön embert irányítsunk billentyûzet+kontroller párossal?
Breki33
Ezis jó lesz 😛

kis lábtaposással 😊

Breki33
mással is fel lehet venni bár szerintem a fraps a legjobb próbálj ki egy másik verziót
Ettõl féltem😞 nekem ha fraps veszi fel amit csinálok, akkor van kb 5 fps...😞

Breki33
Fraps-al aztán gif-be kell alakítani pl video to gif converterrel
Breki33
a kép lemaradt

link
Breki33
Hát én pont azt akartam írni, hogy a Spanyol nem olyan jó olyan érzés mintha õt hallgatnám a Star wars-ból

Az olasz szerintem jobb, portugált mondják még jónak de igazából mindenki a brazilt várja
Breki33
Na kettõ már megvan
ez hatásos meg a sarokkal átemelõs
a többit még tesztelem

úgy lenne tökéletes ha LB+2*-re lenne két csel vagy arra másmilyen csel lenne, de ígyis nagyon jó ez a rendszer <#eljen><#nevetes1><#taps>
Ja, azt elfelejtettem kérdezni, hogyan kell ilyen kis videót felvenni a játékból?

Üdv. Valami szuper lett ez az új lövési, és passzolási rendszer. Jó ötlet volt, hogy a passz erejét is lehet szabályozni. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor az elsõ játék indul, pár beállítást lehet beállítani. Azokat a késõbbiekben, hogyan lehet? Köszi.

daver88
jah még valami..eddig sztem a spanyol kommentár a legjobb, francia-német-angol eléggé unalmas

daver88
elsõ ollózós mozdulat, amit a teljes játékba elkövet nálam egy játékos...ha ez annak nevezhetõ 😊

Breki33
LB+R-es cselkombóknál mi a tapasztalat hányat érdemes beállítani?

úgy tapasztaltam talán már a kettõ is sok kéne a négy leghatásosabb illetve egyre kettõt felrakni
én játszok és kibaszott jó lett!!😊
már alig várom h hazaérjek melóból és folytassam xD
penge96
Jah megvan, L2

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Nah, tényleg nem tudja senki melyik a manual pass gom?XD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
ilyenre már tényleg nincs idõm

a pes 3 uta van asf explorer egy csomó leírás van hozzá
Aha, ok.😄

Markov
Ezt lehetne orvosolni a banneren vmi FAQ-val amibe pl ezt a AFS pes patch-es dolgot is betehetnéd, stb...

una volta per sempre INTER!

Breki33
ma vagy tegnap vmi peshungary-n 😛
Igen, már a játékból is divat lett...csak azért mert FIFA, jó is...szánalmas!😊

Egyetértek!<#papakacsint>

igen, én felraktam. minden gond nélkül, simán fut, hibát eddig nem tapasztaltam. sajnos a többi stadion gyepe maradt, pedig a training-stadion gyepe gyönyörû lett.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

penge96
Srácok, melyik gombbal is kell állítani a manual passing ki és be kapcsolását?

Ezt ki írta és mikor?😊
Mert van egy olyan érzésem hogy ezt nem az FIFA-ról írták...ha meg igen akkor nem teljesen értem...
Amúgy van benne sok igazság.😉

Breki33
sztem nem

egy negyven megás exe
penge96
Köszi!

Shevchenko
RELOADED crack-et használod?
Úgy jó lesz?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Nem megy.

FORZA MILAN!!!

Breki33
elég a két analóg
Breki33
oké de akkor próbáld meg a 1.0.1-es exevel kiváncsi vagyok megy-e

Breki33
R2 + két analóg benyomása
Shevchenko
Ez kell nekem!
Mire van neked állítva leirnád pontosan.
Köszi

FORZA MILAN!!!

Sziasztok
Valaki le tudná írni nagy vonalakban kb miket szokott állítani meccs elején ?Nagyon más ez az új menü nem igazán értem mi micsoda .
A cselekkel ugyanez a helyzet, billel nyomom ,az eddigi cseleket most nem tudom megcsinálni.
penge96
Pl. PES-patch-en a kommentekben. Mindenki csak panaszkodik hogy ilyen-olyan errort kap.

penge96
De asszem tavaly is úgy volt, hogy a legújabb patchez nem kellett felrakni a régebbit, tehát ha van 1.2 ahhoz nem kellet az 1.1. Remélem idén is ez lesz, és akkor nincs probléma.

Breki33
hol írnak róla?
penge96
Nah, reloaded verzióra sem ment fel a patch, de ahogy elnézem a fórumokat ez egy nemzetközi probléma.

penge96
Én nem is tudom hogy kell feldobni magam 😄 Olyan már volt hogy az ellen csinálta, a bíró meg bevette, mert takarásban volt...

grizzly21
Volt mar valakinek, hogy bevette a biro hogy eldobta magat ?

penge96
Akkor crackeld meg, a játék relase-hez kiadott crackel!

penge96
Szép kiss passz sorozat!

Breki33
olyan is van nemis láttam

csíkozást is lehet tologatni?
Breki33
Na kész a long is, már csak ki kéne találni miért nem jó patces exe-vel

hát pont az átmásoltam és nem indult el vele