PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki segítsen már.Nem tok játszani mert ha be másolom azt a szar rld dll. fájlt akkor bejön a fekete ablak és nem válaszol.Ha meg nem másolom be ezt a fájlt akkor nem jön be semmi.

De szoktam csak most nem volt kedvem.
Thx.
Túlságosan elfogult a gyerek, valószínûleg még sohasem játszott konzolon a fifával, sõt az idei pc-s fifával sem. Mert amúgy minden igaz nagyjából amit ír, ha csak az elmúlt években pc-re megjelent játékokat vesszük alapúl, az meg, hogy bármelyik játék is tökéletes lenne erõs túlzás.. Ja, és arról beszél, hogy a "fifások" ráakarják erõltetni a "pesesekre" a saját igazukat, hát gyakorlatilag az írás nem szól másról, mint ennek a fordítottjáról.<#idiota>

daver88
az elején úgy kezdõdõtt, hogy csak véletlenszerûen a mozgattam a kart, aztán amikor bejött az elsõ csel, a hát mögötti passzt már bármikor megcsinálom, az az egyik legegyszerûbb, utána meg a támaszkódólábbal megtolást szintén tudatos volt...

Breki33
Fyrex
azért annyira nem lehet részletesen stadiont építeni, de képekre kiváncsi lennék 😊

Avanti Crociati!

Breki33
rnnyi infó alapján pasz

annyi exe szerepelt itt ma próbálj ki párat
Breki33
és véletlenszerû vagy tudatosan?
AMúgy a kapus az Casillas,, vagy hogy kell írni a nevét..😊

Köszi. 😊

Valaki a# 69853 kérdésre???

daver88
analóg..

Breki33
PES 2011 Stadium Pack by anhtaidatquang (11 stadiums)

11 STADIUM MADE WITH “CREATE STADIUM” IN PES 11 by anhtaidatquang:

- MY DINH STADIUM (VIET NAM)
- MANCHESTER OF CITY (MAN CITY)
- ANFIELD STADIUM (LIVERPOOL)
- EMIRATES STADIUM (ASERNAL)
- STAMFORD BRIDGE (CHELSEA)
- ST. JAMES PARK (NEWCATSLE UNITED)
- REEBOK STADIUM (BOLTON)
- STADIUM OF LIGHT (SUNDERLAND)
- UPTON PARK (WESTHAM UNITED)
- WHITE HART LANE (TOTTENHAM)
- GOODISON PARK (EVERTON)
- v.v…

http://hotfile.com/dl/73233891/1e36323/11_stadium_pes11_anhtaidatquang_vn.rar.html

http://uploading.com/files/723m19b6/11_stadium_pes11_anhtaidatquang_vn.rar/
Breki33
Szép gól!😉
Viszont a kapus megint nagyon LoL...-.-"

Breki33
kicsit szaggat meg rángatod a kamerát, de elsõnek nem rossz 😛

érdemesebb kicsit közelebbi kamerával venni akkot jobban látszik
vagy nem kicsinyíteni hanem a szélét vágni
Breki33
ezek kombók vagy analóg?
Breki33
szép gól, de ezeket please vágd már meg rendesen fél perc kb így meg egy csomó felesleges rész van rajta

Bocs, hogy telenyomtam mindennel a topikot. Még azt szeretném kérdezni, hogy hol tudom beállítani azt, hogy a meccs közben a játékos neveket kiírja a játékos felett. Köszi.

Breki33
te somem olvasol vissza? 😛

tegnap raktam be torrentet ahonnan szedhetõ

Egyébként itt is van

http://www.pes-patch.com/2010/09/italian-commentary-for-pes-2011.html
Aha, szuper. Köszi. Na, szép kis gól nem? Carrick lõtte😊

Sziasztok.Felraktam a gamet majd crackeltem és elis indult,de kiléptem.Majd el akartam indítani és nem jött be a settings és a játékse.Egy fekete képernyõ jött be és ki írta hogy nem válaszol.

kommentárt tud valaki ? olasz kéne
Breki33
képként

Pedig szép gól lenne, ha be tudnám rakni😄

penge96
Szép gól! 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

áh, vki help, hogy akok ide be GIF et?

Pethy23
Valóságba is 😄
Valaki leírná, hogy lehet a már kész Gif-et ide berakni, hogy egybõl lejátsza? Ja, meg egy olyan program is kéne ami wmv-bõl Gif-et konvertál. Köszi.

daver88
ha a végét nem kapkodom el...ájájáj.

KATT

(nem nyomom képként, mert 4 mega, ne terhelje a topicot 😊

Malouda egyébként egyik legjobb Pes-ben 😄 sztem

Köszi a fraps-ot😊

Terminátor14
Gyönyörû, tipikus RC! 😊

CSAK a Fradi

Az igen!<#wow1><#taps>

penge96
Nah jó, a tied szebben csavarodott 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Pont ugyanilyet rúgtam Rosickyvel! Teljesen ugyanilyen 😄

Fyrex
grat, szép 😊

Avanti Crociati!

penge96
[url=http://thepiratebay.org/torrent/5675586/Fraps_2010_v3.2.3.11796_Retail-]Fraps![/url]

Pethy23
Eddigi legnagyobb szabadrúgás gólom😄
Megint Robi Carlos

segítséget*

Valaki tudna válaszolni nekem a #69808-ik hozzászólásomhoz? Megköszönném. Ja, meg esetleg valaki adna egy linket a legújjabb teljes verziós Fraps-hoz? Mert ahogy néztem, alapból másnak is 60 FPS-e van a játékban, mint ahogy nekem is, de amikor felvennék valamit, lemegy 5-re:S lehet régi Fraps

Köszi a segítségfet.

penge96
Hát én sem akarok átállni, nem tudom, nekem nem jön be a kontrollerrel való játszás, pedig van Boxom is... csak hát billen cselezni...impossible...

Fyrex
én billentyûzettel játszottam eddig is, és ezután is azzal fogok 😊

Avanti Crociati!

penge96
Látom, egyedül nekem nincs még normális kontrollerem <#mf1><#banplz>

tobias88
Még 3 évvel ezelõtti részben emelte át haver a kapusom az ívelés gombot nyomva, azóta azt hallom mindig ha 4-5 góllal nyerek, hogy:

"- Jó-jó, de egyik sem volt olyan szép, mint amikor széjjel aláztam a kapusodat"

<#idiota>
Fyrex
grat a gólokhoz, szépek!<#eljen><#worship>

csatlakoznék egy Giovinco emeléssel

Avanti Crociati!

Pethy23
Robi Karcsi bomba😄

Ha ez beakad..!<#taps>

*kis átolvadással!😄

Breki33
Na itt jó helyen áll a kapus pedig ha még õt is átemelem szerintem meglett volna a második legszebb Pes gólom

Mondjuk az elsõ csel ilyen kicsiben gondolom csak megtolásnak látszik, de gyönyõrû sarkos csellel csapott be két védõtt Jaki