PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nemsemmi ugyanez a gyerek állítólag Admin

"Valaki kérdezte,hogy a játékosok feje felül a player name hogy tûntethetõ el,telepítéskor mikor a profilt létrehozod válaszd a player name alatt a no-t,ha már telepítve van akkor dokumentumok alatt a konami save mappában töröld az opció fájlt,figyelj ekkor a mentéseid elvesznek!!! Ezután mikor létrehozod az új profilt ki tudod kapcsolni a játékos neveket."

közben ennyi

Milan 😄
Breki33
a kép vagy a játékban?
penge96
Már nem azért, de ez valami okádék ronda 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
"Gyökérok" 😄 Epic 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
aztakva ez a Ganszpa1999 mekkora arc engem kezd el leoltani mert beírtam, hogy sokaknak nem megy a patch

"
Ganszpa1999 » 2010-10-03 12:45:07

Az 1.01 hivatalos patch azért nem megy a többségnek mert fogalmatlan az egészhez,tört játékuk van a reload verza és a másikak már fájl verzió 1.1-el jöttek ki,ha valakinek annyi esze nincs hogy az egér mutatót ráhúzza az exe-re,ekkor kiírja a fájlverzió számot,mit akartok 1.1-el frissíteni mikor már alapból 1.1-es? Szerinted a gép miért írja azt a hibaüziben,hogy esetleg a régebbi verzióhoz készült a hivatalos patch? Nem a gép a hülye,az ember nem tudja kezelni,ez a gyökérok.

Letöltetek minden vackot,azt sem tudjátok hogy mit,nem is olvastok utána,divatból teszitek,tisztelet a kivételnek,akinek meg nem inge nem veszi magára.Igen kemény a hangnem,de majd megszokjátok,vagy megszöktök.

Egy kérdés,ha x hülye,akkor muszáj mindenkinek hülyének lenni? Na ugye hogy nem "
Breki33
továbbra is a command list-et ajánlom

és hogy mi a manuál pasz?

Breki33
tudom, de van itt aki azt hangoztatta, hogy nem jó neki szólt 😛
köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek 😊
Még egy kérdés amit elfelejtettem, szerelni hogy kell?
a kamu eséseket amúgy beveszi a bíró?
a manuális passz és a sima passz között mi a különbség? és melyik hogy van?
és**

Szerintem nagyon jó, s azt én írtam.

DaemoonHunter
A gyõzikés szakkommentátortól agyhalált kapok, bár a társa se semmi.
Nincs valamai normális kommentátor? (alapjátékosokon kívül).

ML az melyik játékmód?

Breki33

New Logo Menu HD 7 color by anhtaidatquang

http://www.mediafire.com/?an1gwqk5x4ng9b9
Breki33
Nah miket olvasok?

"Valami hihetetlen jó lett az új rész. Ez az új passzolási rendszer is csak javított. 10/10 "

Mégis jó a passzrendszer? <#hehe><#eljen>
Breki33
ez verziótól függ én rögtön másoltam be az összeset így most ezek vannak

angol
német
spanyol
olasz
portugál
orosz?
Segítsetek már!
Az angol verzióban milyen nyelvûek a kommentátorok?
Breki33
akkor nem értem a hozzászólásod

egyébként már frissítve van

Fyrex
melyik csapattal?

Avanti Crociati!

Azt nem tudom, hogy ki kezdett már rajtam kívül ML-t, de a tapasztalatom az, hogy meglepõen könnyen lehet igazolni pl. D. Militot simán megvettem.
penge96
Ez érdekes... eddig meccsenként 2-3 gólt rúgtam, most pedig 7 meccs alatt sikerült kemény 1 gólt rúgnom, de még helyzeteket sem tudok kialakítani... próbálok variálni a taktikákban de semmi. Elég vicces hogy Walcott labdával nem tud lefutni egy Wolverhamptonos nevenincs senki védõt...

Tudom 😄
köszönöm breki a segítségat...akkor várok!!!
Breki33
áh ez most fájt 😛

a játékban alapból az, arról volt szó
Breki33
pl azért mert még nincs kész

gondolj csak bele már az nagy szám, hogy a kereteket nagyjából jól megcsinálták ennyi idõ alatt
ne legyetek már ilyen türelmetlenek két napja jött ki !

pesedit-en már van 0.1 pecs, de még az sem tökéletes.

Breki Giovinco már nem juvés
Breki33
-cselezésrõl tegnap volt szó pont

-mert alapból az van beállítva
"Automata taktika kikapcsolása : Menagement Edit-be ki tudod kapcsolni és állíts mindent off-ra.Csak ne felejtsd el utána beállítani a Strategy módban a neked megfelelö manuális taktikát."

-R1 ?

-ez pasz _P
biztos a paszt nyomod?

lehet ívelés vagy manual pasz

érdemes ám megnézni a control leírást a játékban minden ilyen irányítási cselezési dolog le van írva

[HUN]FaTaL
- Korábban le volt írva, nem tudom az ideiben hogy kell cselezni asszem a jobb analóggal lehet leszorítani a lövést.
- Mert be van kapcsolva az automatikus csere
- E vagy RB, ha nyomogatod nem nyomvatartod akkor megtolja a labdát
- Mert túl nagy erõvel passzolod

http://goo.gl/gd6Zi5

hahó! miért van az ,hogy miután felraktam a patch-et a peseditrõl,a német bajnogságban fals neveket ír??? nem mindenkiét ,pl:leverkusenben ott van hyypia,de a kapus valami wlalakiscu???? az európai klubcsapatok(egyéb) meg a bundesliga 2 logo alatt vannak??? amúfy premierliga ok,meg a többi is...csak ez miért van???a játék csaszi!!! Lécci valaki segítsen,köszönöm!
Nem vagyok nagy PES-es úgyhogy pár alapvetõ kérdést ill tanácsot szeretnék kérni:
- hogy lehet cselezni/viszonylag pontosan lõni távolról
- miért cserél helyettem a gép
- hogy lehet értelmesen sprintelni
- mért van az, hogyha megnyomom a passzot, akkor vagy nem arra passzol amerre épp a kart húzom, vagy 1 embert kihagy és a pálya másik felére passzol

hirtelen ennyi, remélem nem gond a tudatlanságom
Breki33
"konami always realese a patch a few weeks after the games realese, then all transfers will be right"
Breki33
neked meg van Trez meg Giovinco
szerintem biztos nem a megjelenés után pár nappal mikor még vhol kise jött

Amúgy milyen az online?

ez így nagyon korrekt !!
Vajon lesz hivatalos roster update? Mármint arra gondolok, semmi kedvem ezzel a "fél" juve-val lenni multiban, míg a szokásos csak a Barca/Real playa-k megkapják még Ibra-t is Villa meg Messi mellé.
Breki33
lehet én is csak részben értek vele egyet de a fifas gondolkozást jól leírta 😛

Ezzel viszont teljes mértékben egyetértek

"Üdv!
Szerintem teljesen meddõ dolog egy "elvakult" FIFA rajongót meggyõzni a PES szépségérõl, magával ragadó erejérõl, mert õk és mi teljesen más világban élünk. A számunkra / számukra létezõ "legjobb világban".
Ebbõl adódóan mindkét fél a saját játékát, annak jellegzetes elemeit szeretné viszontlátni a másikban is, azt, ami "elvarázsolta", s a játék rabjává tette... Csak a két játék teljesen más jellegû, így marad a megosztottság...
Csak az nem mindegy, ki hogyan, milyen úton jut el az egyik végletig! Az én környezetemben aki kipróbálta a PESt, az egytõl egyig "megfertõzõdött".
Szerintem az emberek 90%-a a kezdeti idõszakban elõbb találkozott a Fifával, mint a Pessel. Én a Pes4-ig csak az elõbbit ismertem, de kimondhatatlan élmény volt, amikor a PESben a harmadik meccsemen regularon már eljutottam az ellenfél kapujáig...
Évekig párhuzamosan játszottam mindkét játékkal, több részben felfedeztem az elõzõ PES részek újításait a FIFA következõ kiadásában, de az utóbbi 3 évben csak 1-1 meccset tudtam már lejátszani ez utóbbival, mert hiányzott az élményszerûség, az életszerûség. (Egyedül a magyar kommentár ragadott magával még az elsõ évben.)
Tehát egy olyan embertõl badarság lenne elvárni, hogy "megtérjen", s PES hívõvé váljék, aki a YouTube bug-jaiból s a demón lejátszott 1-2 meccsbõl ítéli meg a játékot, amely alapvetõen eltér az általa megszokott, kiismert, "sablonosabb" világától.
És ekkor jönnek a bugyuta, többnyire érzelembõl fakadó "érvek"...
Õszintén szólva, a licensz hiánya engem soha nem tántorított el a játéktól, mert mondhatni, az utolsó "szegig" szerkeszthetõ az adatbázis és a grafika is. Tudom, ez sokak számára mellékes, de én ebbõl a szempontból is "fertõzött" vagyok már több éve. Egy szép új mez vagy arc vagy fû, reklámtábla, logó stb viszontlátása esetén percekig képes vagyok annak hatása alá kerülni.
Természetesen az idei részben is vannak még fejleszthetõ eleme"
Breki33
ezek mik pontosan? mármint milyen kombináció

nem kevered a fifás cselekkel?
Breki33
Breki33
két napja jött ki a játék 😛
majd kiderül
Pethy23
Kitserver idén lesz? Vagy megint olyan év elé nézünk mint PES 2009 esetén hogy várni kell rá több hónapot:/
Breki33
popiOF PESEdit 2011 Patch 0.1 <02.10.2010>

English:

Hello everyone. I made some changes and transfers only of players missing in the game especially the Italians. transfer only, no jersey numbers or store teams, just transfers.

I edited on course the pesedit patch OF, no other, so it’s completely compatible.

http://hotfile.com/dl/73244039/7822fab/popiOF_EDIT_02.10.rar.html
Breki33
Lövés gomb,majd R2=csavarás szerintem illetve
lövés jobb-bal iránygombok (brrrrrr billentyûzet😊
penge96
Már lassan egy hete van... szerelni magától szerel, becsúszni az íveléssel kell. Csavarni sima lövésnél annyira tudatosan nem lehet, de ha nyomod RT-t akkor pontosabban lõ.

PATCH!

Telepítés AFS explorerrel! (Ha gyorsabban akarod szedni a patchet, torrent oldalakon megtalálod.)

penge96
Úristen, ezért miért kéne reinstall? Bemész a beállításokba, button configuration, és cursor settings... meg nem értem, ha kitörlöd a save mappában a settingset újra megkérdezi a játék elején...

Üdv.
Pár kérdésem lenne.
Csavarni hogyan lehet benne? Nem akar összejönni, lövés után hiába nyomom az iránygombokat ( billel ) - szabadrúgásnál sem.
Illetve hogy a fenébe lehet rendesen szerelni?
Teljesen random szerel a játékosom, ha én irányítom ha nem akkor is, elvileg azzal amelyikkel el kezdi követni automatikusan az ellenfelet, ( mint a fifaban )vagy mégsem?
Van már olyan patch ami az eredeti csapatok, játékosok neveit teszi be?
nájsz
Fyrex
Chicharito! 😄

Avanti Crociati!

van már hivatalos peccs? ami tényleg 2011?😄
Értem.Holnap majd újra rakom megint a gamet és majd meglátom hogy hogyan tovább.Elsõnek felraktam és elindult másodjára már nem indult el utána újra raktam és akkor sem indult el.Na majd holnap kiderül.

Szerintem akkor re-install. Rám is ez vár, hogy be tudjam állítani a játkos neveket a játékosok fölé.

Egyszer elindult a game csak kiléptem hogy lentebb vegyem a felbontást.