PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
In strategy, you assign preset strategies, which you can activate and deactivate mid-game by pressing ‘Select + Preset Buttons’.
horpeti
Meg mivel lehet odalépni?

3 emberrel is szembõl nekiszaladok a "pressure" gombbal de elszalad mellette. meg nyomom a szerelés gombot, és engedi hogy elmenjen mellette, amikor csak ki kéne rakni a alábát... :)

Breki33

Fyrex
ez engem is érdekelne, hátrányban jól jön az all out attack :)

Avanti Crociati!

horpeti
A stratégiát, amit beállítok meccs elõtt, hogy tudom bekapcsolni? (counter, all attack, stb.). L2re nem csinál semmit, meg semelyikre.. :)
Legalábbis nem látom.

Fyrex
ez már sztem elavult olyan szempontból, hogy idén az L2-vel lehet erõsen lõni nem a háromszöggel, tavalyiban volt úgy

cáfolj meg ha nem így van, én így tapasztaltam

Avanti Crociati!

Fyrex
köszi szépen!

Avanti Crociati!

horpeti
Breki, hogy lehet azt beállítani, hogy a kamera a kapuknál ne forduljon?
Ez az alap wide a játékban.

Breki33
szerkeszted
Breki33

azért mert neked nem megy egyébként nem a program szar !

img-t sehogyan nem importálsz hanem abba importálsz file-kat bele
az img-t csak megnyitod ugye hogy szerkeszsd azután lesz aktív az ezzel kapcsolatos funkció ez teljesen logokis
Na közben szedem a Peshungary-ról. Köszi Breki
Na jól van én feladtam... Egy rakás sz...r ez az AFS epl. Rákerestem minden létezõ guide-ra és semmi. Valaki le tudná írni hogy hogyan kell img-t importálni egyezerûen nem aktív nekem ez az opció!!!
Breki33
itt van ez is

Breki33
tegnap szidtam a Ganszpa1999 srácot, de viszont ez segítség tõle akiknek a szerkesztés nem megy:

"Az oldalon elérhetõ a pesedit v0.1 patch beépítve a képfájlokban,a letöltések pes2011 alatt eléritek. "

mandju
közben megtaláltam a belinkelt képeidet a beállításokról. most már minden OK!

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

penge96
Na, megvan a Box-os kontrollerem <#duhos2>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Breki33
Megcsináltam a broadcasting cam-ot érdekes mennyire változik, de egész jó
a két kép azonos beállítás !

horpeti
:D

Na, telepítem.. :P

Breki33
Limbó hintó menetre kész

Breki33
valószínû nem fog sikerülni, de ha mégis akkor elküldöm
horpeti
Igen, de be kell jelentkezni, ill. regisztrálni a fórumra.
Ezt most nem szeretném.

Ha priviben elküldöd, megköszönöm.

Igen, fel fogom rakni a patchet és utána akarom crackelni. :)

<#banplz>
Breki33
ennek csak akkor van értelme ha felraktad a patchet

egyébként a fórumon ott a link
horpeti
Én már a 2010ben is tizipárbajnál (fõleg amikor Stoke Cityvel vagyok) beraktam Coach módba, és a gép nyerte nekem a párbajt. mivel nekem nem sikerül soha normálisan lõni. :D

horpeti
Figyu, az ebben levõ link teljes tartalmát nem tudod nekem elküldeni? Letölteném.

A sok cracken való vitatkozások nagy részét átugrottam, így lehet lemaradtam a tényleges linkrõl.

Köszi!

(talán ma eljutok oda, hogy felrakjam a PESt (és akkor már a patchet is), de nem 100 :D)

kösz ezeket már néztem, de attól még nem megy:D
lehet gyakorolni kéne, csak olyan unalmas:P
Breki33
nekem viszont ez kell :P

http://www.youtube.com/v/5TDwSX3-DOU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Breki33
http://www.youtube.com/v/RIqVZyo06Ys&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
penge96
Örömmel tapasztalom hogy a ML-ben sokkal jobban meglettek csinálva az igazolások. Végre tudok eladni játékosokat, jupiii...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Breki33
azokat felraktam képként ezért nem töltök fel egy negyven megás filet
mindenki be tudja állítani camera setting-el
hát én most próbáltam ki a Libertadores kupát, de már a palyoffból se jutottam tovább, mert tizenegyesekkel kiestem:D
mert megint nem tudok lõni büntetõt:@ csak én vagyok ilyen balfasz biztos, hogy az összes lövés vagy középre megy vagy 500méterrrel fölé
ez 2010ben is így volt nálam:S
mandju
"hackelt" úgy értettem, hogy azt az exe fájlt, amit te használsz a te kamerabeállításaiddal, mert azok nagyon jól sikerültek...

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

penge96
Jah, a BL-es példa gyenge volt xD Amúgy igazad van

Terminátor14
LOL :)
Semmit nem jelent, hogy megnyerted a bl-t, nem a valóságról beszélünk :)

Én meg arra akartam rámutatni, hogy kaptunk egy új játékot, majd ha kiismerjük, utána lehet szórni a gólokat...

CSAK a Fradi

penge96
Már 3 éve a legnehezebb fokozaton játszok, 12-0-ra vertem az Intert meg ilyen csapatokat, csak azért írtam le ezeket hogy meglepett hogy mennyire megváltozott a PES 11. (Mondjuk ez nem is baj, az elõzõ szériákban nem volt oylan év az ML-ben mikor ne nyertem volna meg a BL-t. jah igen, most estem ki az EL-be XD De 2-0-ról 2-2-re egyenlitettem a Fiorentina ellen.)

Breki33
Na csak hogy zárhassuk a témát az EVO WEB

PES 2011 - Camera Settings v1.2 ★ add: fit for org. 1.01 PES EXE

fórumán is szóba került az 1.0.1 crackel exe a készítõ kérte is hogy linkeljék ki neki ami meg is történt

"http://hotfile.com/dl/73671949/f12fe...OADED.rar.html
This is the 1.01 Crack from RELOADED version. it contained a DLL file too"

A fórum

http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=60323&page=3

innentõl nem érdekel ha valaki nem hiszi nem kívánok többet rágózni rajta.
Terminátor14
Majd akkor fogod érezni, ha meccsenként 4-5 gólt lõsz legnehezebb fokozaton :)

CSAK a Fradi

penge96
Elõzõ hozzászólásaimban elmondtam, hogy az elsõ 6-7 meccseimen 15 gólt rúgtam (jó, ez sem sok...) és hirtelen semmi...

penge96
Pff... 1-1 egy Dinamo Zagreb ellen... utána kikaptam a büntetõkben

Terminátor14
Inkább csak simán béna vagy, vagy esetleg nem érzed még az új lövés-rendszert :DD

CSAK a Fradi

matula77
Innen jön, kösz mégegyszer!

matula77
Akkor béna vagyok, na megpróbálom mégegyszer. Kösz szépen!

penge96
Az lehetséges hogy a kamera állása miatt nem tudok gólt rúgni?XD Mindjárt megpróbálom mégegyszer, most aludtam rá egy napot...:D

Breki33
sztem vmit félreértettél
én nem hackeltem semmit :P

a szombaton felrakottak közül sztem bármelyikkel mûködik kivéve azt az egyet amit írtam
Breki33
6 mirror van ott és a rapidos link is mûködik
most néztem meg direkt
mandju
Szia Breki!

nem linkelnél be egy exe-t, amivel mûködik a kamera patch...?

bár az általad hackelt-nek örülnék a legjobban...

matula77
Itt meghalt a rapidos link. Az egész játékot meg nem akarom újratelepíteni egy commentár miatt.(ezért nem jó a multilang-os link)

playstation 3 controllert hogyan lehet használni???

matula77
Kösz!