PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 emberrel is szembõl nekiszaladok a "pressure" gombbal de elszalad mellette. meg nyomom a szerelés gombot, és engedi hogy elmenjen mellette, amikor csak ki kéne rakni a alábát... :)
Legalábbis nem látom.
cáfolj meg ha nem így van, én így tapasztaltam
Avanti Crociati!
Ez az alap wide a játékban.

azért mert neked nem megy egyébként nem a program szar !
img-t sehogyan nem importálsz hanem abba importálsz file-kat bele
az img-t csak megnyitod ugye hogy szerkeszsd azután lesz aktív az ezzel kapcsolatos funkció ez teljesen logokis
"Az oldalon elérhetõ a pesedit v0.1 patch beépítve a képfájlokban,a letöltések pes2011 alatt eléritek. "
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
a két kép azonos beállítás !

Ezt most nem szeretném.
Ha priviben elküldöd, megköszönöm.
Igen, fel fogom rakni a patchet és utána akarom crackelni. :)
A sok cracken való vitatkozások nagy részét átugrottam, így lehet lemaradtam a tényleges linkrõl.
Köszi!
(talán ma eljutok oda, hogy felrakjam a PESt (és akkor már a patchet is), de nem 100 :D)
lehet gyakorolni kéne, csak olyan unalmas:P
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
mindenki be tudja állítani camera setting-el
mert megint nem tudok lõni büntetõt:@ csak én vagyok ilyen balfasz biztos, hogy az összes lövés vagy középre megy vagy 500méterrrel fölé
ez 2010ben is így volt nálam:S
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
Semmit nem jelent, hogy megnyerted a bl-t, nem a valóságról beszélünk :)
Én meg arra akartam rámutatni, hogy kaptunk egy új játékot, majd ha kiismerjük, utána lehet szórni a gólokat...
CSAK a Fradi
PES 2011 - Camera Settings v1.2 ★ add: fit for org. 1.01 PES EXE
fórumán is szóba került az 1.0.1 crackel exe a készítõ kérte is hogy linkeljék ki neki ami meg is történt
"http://hotfile.com/dl/73671949/f12fe...OADED.rar.html
This is the 1.01 Crack from RELOADED version. it contained a DLL file too"
A fórum
http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=60323&page=3
innentõl nem érdekel ha valaki nem hiszi nem kívánok többet rágózni rajta.
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
http://www.mysoccerpatch.com/download/pro-evolution-soccer-2011/pc/Commentaries/
én nem hackeltem semmit :P
a szombaton felrakottak közül sztem bármelyikkel mûködik kivéve azt az egyet amit írtam
nem linkelnél be egy exe-t, amivel mûködik a kamera patch...?
bár az általad hackelt-nek örülnék a legjobban...