PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, azt elfelejettem írni, hogy nem tudok több FPS-el fölvenni videót. Így is felvétel közben, van 20 FPS-em😞

Hehe, már a nevembe írnak... Majd megpróbálom akkor, de mi az a program amivel le lehet belõle vágni? Tudnál adni linket hozzá? köszi

pisztácia
Nekem nem sokat mond ad. Select gomb az melyik? Meg nekem R1 R2 gombom nincs is...S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Jah, azt hittem nekem írad... mert én is csak ilyen videót raktam eddig fel.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Breki33
nemis neked irtam :-.)

de mi ezen a bonyolult?
30-án megjelent Németországban, úgyhogy kell mennie😊
pisztácia
Nekem az már kicsit bonyolult. Örülök, hogy így megtudtam csinálni. A lényeget lehet látni. Távolság, meg a gól...😊

Na csak megvettem amilyen hülye vagyok... <#whatever>
Majd beszámolok milyen online, ha egyáltalán megy az a része Okt.8 elõtt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Igazából nem nagyon látszik

remélem te nem fogsz besértõdni, de megpróbálok segíteni
ne vedd ilyen kicsire resize-nél hanem Crop-al úgy vágd körbe hogy pl az eredményjelzõ és a radar nem is kell, hogy látszódjon

ezenkívül érdemes kicsit lelassítani úgy hogy a képkockák közötti fraps értéket nagyobbra veszed

Breki33
pisztácia
Értem, és azt, a csíkot, hogy tudom szabályozni?

Gyönyörû gólok Majestic!! Gratula.<#taps><#worship>

Ez a két legnagyobb gól eddig amit lõttem a PES11-be. Elõbbi Carrick, utóbbi Berbatov. Szerintetek?😄

joki5
Most már ideje vennem egy xboxot fifa irányításához sem praktikus a billentyûzet😞

Breki33
pisztácia
Üdv. Lenne egy olyan kérdésem, hogy anno a FIFA-ba volt olyan gomb, amivel támadáskor az egész csapat támadó szellemben játszott. NEm a taktikáról van szó, csak kimondottan egy helyzetrõl. benyomtad és mindenki felfutott. Van itt is ilyen, vagy csak a taktikai beállítás marad?

AdaKiller
nekem is olasz a kommentátor... megesküdni nem mernék rá, de sztem angollal is ezt produkálta

Steam Nick: adakiller

Terminátor14
Nálam az olasz kommentátor (mindenféle patch nélkül) az egyenlítõ gólomat vezetõ gólnak mondta.

CSAK a Fradi

AdaKiller
0.1nél nálam a kommentátor eléggé passzív lett, mérkõzésenként kb minden 10. percben nyivákol fel vmit, ráadásul több nevet is rosszul mondott= jankulovskiból lett maluda. olyan is volt hogy mellélõttem és öngólt mondott a mellélövés helyett 😊
más is tapasztalt ilyet?

Breki33
na ha 6000-ért van újabb javított akkor melyik éri meg jobban?

a lövés pasz gombok alatti mûanyag ment szét
szétszedve csodálkozom, hogy addig bírta

ha bárkinek lenne elromlott logitech-je a mûanyagot küldje már el belõle 😛
Én is asszem annyiért vettem 6000-8000 közt.
Lazán kell kezelni és, akkor nem megy szét 😄 😛
Ezt kérdezte valaki nemrég mikor lesz pecs itt van írva:

PESEdit.com 2011 Patch 0.2 - Work In Process

NEW FEATURES #0.2 (as of 06/10/10)

* Complete Bundesliga (All added players with PSD stats, correct appearence and boots, ALL teams with correct squads, numbers, lineups and fan colours, added Werder Bremen and Bayern München to 'Bundesliga' league)
* Correct player names for ALL unlicensed National Teams
* Fixed ALL transfers and squad numbers for Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie and La Liga (only transfers with existing players, no players added yet, wait for next version)
* New faces (Barrios, Diego, Dzeko, Özil, Pato (changed back to KONAMI default))
* New kits (Almeria, Besiktas, Cluj, Espanyol, Getafe, Hércules, Hamburg, Lecce, Leverkusen, Nürnberg, Rubin Kazan, Schalke, Wolfsburg)
* Normalised songs volume to -1dB
* Relinked a lot of faces (Arango, Asamoah, Ballack, Barrera, Beasley, Beck, Castelen, Farfán, Gentner, Halil Altintop, Helmes, Ivanschitz, Metzelder, Odemwingie, Pander, Pliatsikas, Rolfes, Schäfer, Simunek, van Nistelrooy, Westermann, Zé Roberto, Ziani)
Breki33
rumblepad 2-esem van,
ugye mint akkor írtam is szét kellett szednem és saját kezûleg megjavítanom, hogy egyáltalán jól menjen, én ha veszek biztos az újabb javított verziót veszek 6000 körüli áron
Jah !

PC játék
Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes rendelés engedményes ára: 8 990 Ft
Kedvezmény: 1000 Ft (10%)
És szállítási ktsg: 990.-
Akkor ebbe mi a kedvezmény ? Mondjuk igy is 1000-el olcsóbb.
Breki ! Amióta van pes pc-re és szó volt a padokról én azóta vettem Logitech Rumle 2-õt 1x cseréltem, de azt is azért, mert ráömlött az icetea és azóta is az van. Sztem ez a legolcsóbb pad és tökéletesen lehet vele mindent csinálni.
Hát nekem más a tapasztalatom.
Hátulról csúszol be egybõl piros. Sárgát is elég gyakran ad.
ML-be könnyû igazolni. A 10-be nem volt ilyen könnyû.
Breki33
PES 2011 Camera Settings v1.3 by MxSoniC :

link

features:
1. change Settings for Camera Type “Normal Close”
2. change Settings for Camera Type “Normal Medium”
3. change Settings for Camera Type “Normal Long”
4. change Settings for Camera Type “Wide”
5. change Settings for Camera Type “Broadcasting 1″
6. change Settings for Camera Type “Broadcasting 2″ ( only Height )
7. change Settings for Camera Type “Vertical Wide”
8. change Settings for Camera Type “player”
9. import PES 2010 Cameras
10. restore original Camera Settings
11. restore PES 2011 Cameras
12. load and save Camera Settings from INI File

how to use:
1. choose the 1.0 PES 2011 EXE or non DVD / cracked EXE
2. open PES 2010 EXE File
3. select the Type of Camera
4. change the settings
5. press the accept button
6. save the EXE File
7. have fun

thanks to:
Master Master w!Ld@, 222, Ariel, Master goldorakiller, ninuzzu, moddingway Team, PSO Edit Team

changelog version 1.3:
- add: PES 2010 Cameras

hotfile2 PES 2011 – Camera Settings v1.3 by MxSoniC uploading2 PES 2011 – Camera Settings v1.3 by MxSoniC

AdaKiller
ha valaki megvette az origit, írna egy rövid online beszámolót? pl anno volt 2-2 mód is, hoyg az visszakerült-e, illetve szerverek mennyire lagosak.pes5tõl megvettem midnet kivéve 2010et, és újra gondolkozok, ha online újra fain lesz. elõre is köszi 😊

Terminátor14
Én ezt most máshogy látom picit 😊
Már ott tartottam, hogy írok ide valami nagyon cifrát, elküldöm a konamit melegebb éghajlatra, és törlöm a játékot, mert ilyen bûn gagyi valamivel én még nem játszottam! 😞

Ez volt a BAL-mód gameplay-e utáni tapasztalatom.
Aztán csak-csak rávettem magam, hogy elkezdjek egy ML-t is, és hát mit mondjak, ég és föld! 😊

Persze még mindig nem tökéletes, de azért mégiscsak jó a BAL-hoz képest.
A bíró nálam a kis odaszúrásokat is lefújta legtöbbször, olyat is, amikor nincs is esdeklõs animáció...Ezt kicsit szigorúnak érzem.
Az igaz, hogy keveset csúszik be a gép, de én már kaptam szabadot bõven. Csak a túl puhány bíró zavar picit 😄
Meg persze a kapus sem tökéletes, de valamicskét javult.

CSAK a Fradi

Breki33
Hali !
opt.file editor mikorra várható ?

Köszönöm !

Ja és a master legue mod szerintem megközeliti simán a manager modot, sõt, a pesedit kiadta ezt a patchot,(2010-re) hogy vannak másodosztályos csapatok, nagyon jók...le a kalapall....

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Buddy
Ami nagyon szembetûnt nekem, hogy pl. azokat az odapiszkálásokat, amit a Demoban lefújt, azt a teljesben már nem teszi meg (amikor majdnem orraesik-animációval odébblökik) - namost ha labda van a dologban, az oké, de sokszor csak odébbpakol, ez normális esetben szabálytalan...a Demoban is az volt. Az ellenfél védekezése is más, nagyon keveset csúszkálnak be szerintem.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Breki33
ez más kombináció

LB+A->Before Trapping Ball Y
Pethy23
Nálam pont tegnap kapott a gép pirosat😄 25 meccs kellett ehez ami sztem reális is lehet. Sárgát 1-et többnyire ad meccsenként.
Pethy23
Gondolom kényszerítõ😄
Buddy
Körbeolvasgattam más fórumokon és sajnos személyesen is tapasztaltam, hogy a játékvezetõket ismételten lebutították a teljes verzióra. A demoban több szabálytalanság volt, bíró is aktívabb volt, a teljes verzióban alig rúgnak föl és sokszor ez a pár szabálytalanság is büntetlen marad. Kicsit Pes2010 érzés...negatív értelemben.

http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=233894

Lejátszottam már jópár meccset, a meccsenkénti szabálytalanság-átlag ilyen 1-2, Top fokozaton, sárga fényévenként egyszer, piros még nem volt (per ellenfél). A demóban láttam már mindent, már a harmadik meccsen lezavarta az egyiket, az emberem meg csak úgy röpült a levegõben, amikor lekaszálta.

Véleményetek és tapasztalatok mi ezzel kapcsolatban?

Köszi elõre is

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Breki33
akkor most én kérdezek mi az 1-2 pasz?
Breki33
9-es a rumblepad 2-esen
sory de melyik a "select" gomb?<#conf>
Hm, CD Galaxisban már kapható? Státusznál azt írja...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Breki33
köszi a válaszokat !
Breki33
lövés, manuál passz, knock the ball on
Pethy23
cselezés
horpeti
Az L2õt akkor mire lehet használni?

Pethy23
Select gomb+R1 v R2
Btw, van már valami realizáló patch? Mármint valós csapatok+mezek?

Jaja, támadás védekezés én csak normálisan állítani nem tudom... 😄

horpeti
Fõleg, hogy az ellenfelét sem látom. 😄

horpeti
Tudod, ez a támadás védekezés csík. meg ott jelenik meg , ha be van nyomva vmi taktika. Mondjuk engem zavar, hogy nem látszik egész meccsen, megszoktam már. 😄