PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arra nyomod a nyilat amerre szeretnéd, hogy passzoljon?
eddig nyomtam a kiugratást és általában jól adta
érdekes, hogy a demoban is
Szerencsére engem a nevek nem zavarnak, csak az hogy félig lehet csak levenni vagy legyen vagy lehessen mindenkinél egységesen.
eddig nyomtam a kiugratást és általában jól adta
érdekes, hogy a demoban is
Szerencsére engem a nevek nem zavarnak, csak az hogy félig lehet csak levenni vagy legyen vagy lehessen mindenkinél egységesen.
nem automatikus nálam a középkezdés, csak ha nem várod meg hogy fújjon a bíró, és elkezded nyomkodni, akkor elrontod 😊
Avanti Crociati!
Most fogok padot venni, mert billel játszhatatlan, de nekem bejönnek a passzok, a kiugratós is. Kicsit talán túlzottan is érzékeny, de éppen ezért nagyon pontosan lehet adni a lasztit.
Szerintem jó, bár mondom, még nem tudok teljesen objektívan nyiltakozni.
A középkezdés és a nevek engem is idegesítenek, utóbbiak nagyon,
Szerintem jó, bár mondom, még nem tudok teljesen objektívan nyiltakozni.
A középkezdés és a nevek engem is idegesítenek, utóbbiak nagyon,
CSAK a Fradi
na ezek nem tetszenek nekem
középkezdéskor elsõ passz automatikus minek miért?
sokszor nyomom kezdésnek a paszt és egybõl eladja mert az a második
a neveket ha leveszem csak az én játékosaimról veszi le az ellenfélnél rajta marad
vhogy fura nekem a kiugratos pasz vhogy sosem oda megy ahova kéne van amikor szinte kapura rúgja
mi a tapasztalatotok lehet jobban érzékeli ennél is az irányt?
középkezdéskor elsõ passz automatikus minek miért?
sokszor nyomom kezdésnek a paszt és egybõl eladja mert az a második
a neveket ha leveszem csak az én játékosaimról veszi le az ellenfélnél rajta marad
vhogy fura nekem a kiugratos pasz vhogy sosem oda megy ahova kéne van amikor szinte kapura rúgja
mi a tapasztalatotok lehet jobban érzékeli ennél is az irányt?
szép gólok, csak kicsit szemet szúr, hogy az ellenfél csak nézelõdik a pályán...
Avanti Crociati!
De legalább nem az van, hogy top playeren a leggyengébb csapattal is ugyanúgy adogat az ellen. 😄 Mint 2010ben..
Ja, top playeren játszok ilyen ligát. Jól van Reál Madriddal vagyok, és béna az ellen, de a top player gyakorlatilag semmit nem csinál. Nem csak hogy támadni is iszonyat gagyin támad (lassan, simán levédekezem), de még védekezni sem védekezik olyan húdedurván.
Ja, és nagyon nem számít, hogy Madriddal vagyok, mert olyan körülményesen passzolgatok (minden második félre megy ezzel a manuálos dologgal😄), szal furcsa, hogy a top player ennyire nulla. (jó persze annál jobb, mint amilyen videókat linkeltek regularon, nincs olyan, hogy szabadon viszem, csak nincs olyan érzésem, mint 2010nél , hogy lealáz, mert godmód). 😄 Viszont így meg nem nagyon tud semmit csinálni. De lehet azért van ez, mert gyengébb csapattal van.
Ja, és nagyon nem számít, hogy Madriddal vagyok, mert olyan körülményesen passzolgatok (minden második félre megy ezzel a manuálos dologgal😄), szal furcsa, hogy a top player ennyire nulla. (jó persze annál jobb, mint amilyen videókat linkeltek regularon, nincs olyan, hogy szabadon viszem, csak nincs olyan érzésem, mint 2010nél , hogy lealáz, mert godmód). 😄 Viszont így meg nem nagyon tud semmit csinálni. De lehet azért van ez, mert gyengébb csapattal van.
Na, kipróbáltam kamera patchet, a 2010es kamerát.
Elõször beállítottam 1.01es nodvd crackre (mivel azt írja ki a reloaded), de nem mûködött. Ergo érdekes.
Utána beállítottam 1.0s ra, na akkor tényleg a 2010es kamera volt, bár kicsi tmáshogy mozgott, de nem forgott. Van mit rajta csiszolni. 😄
Kimegyek, cserélek 70. percben. Visszalépek újra forog a kamera. Érdekes. 😊
Elõször beállítottam 1.01es nodvd crackre (mivel azt írja ki a reloaded), de nem mûködött. Ergo érdekes.
Utána beállítottam 1.0s ra, na akkor tényleg a 2010es kamera volt, bár kicsi tmáshogy mozgott, de nem forgott. Van mit rajta csiszolni. 😄
Kimegyek, cserélek 70. percben. Visszalépek újra forog a kamera. Érdekes. 😊
A szint Regular. És rövid, mert egyenlõre ennyit lõttem😄
en azt nem szoktam, hanem gyorsan veszem fel és belassítom úgy szebb és folyamatosabb és az avi kisebb
hát ez sok gól volt:ASD😄SA milyen szint ez?😮
Üdv. Csináltam videót a legszebb góljaimról. Ítt jobban is látszik.
kommenteket várom szeretettel😊
kommenteket várom szeretettel😊
valaki nem tud erre a kameranézetre beállítást mondani??? mert nem sikerül egyszerûen ilyenre megcsinálnom...😞
KATT
KATT
Hát mivel olyat én még a demóban sem csináltam igy ezt a kérdést passzolom...
Sõt egyelõre ott tartok hogy a taktikai beállításoknál szeretnék rájönni hogy a "managemant edit" részen azok a szép szines csíkok mire jók és ott mit lehet állítani, mert fogalmam sincs.
A kézikönyv 20 oldalban tárgyalja a legalapvetõbb dolgokat azt annyi, úgyhogy attól már nem leszek okosabb.
Sõt egyelõre ott tartok hogy a taktikai beállításoknál szeretnék rájönni hogy a "managemant edit" részen azok a szép szines csíkok mire jók és ott mit lehet állítani, mert fogalmam sincs.
A kézikönyv 20 oldalban tárgyalja a legalapvetõbb dolgokat azt annyi, úgyhogy attól már nem leszek okosabb.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
,akkor nyisd meg a Jasv Animation Shop 3-mat. File->Open...és kiválasztod a videót.(Ide) ha túl hosszúra csináltad a
ide jön az, hogy minden 2. framet olvastass csak be, esetleg 3.at
ide jön az, hogy minden 2. framet olvastass csak be, esetleg 3.at
"-Elõször is, szükséged lesz két programra: Fraps és Jasc Animation Shop 3.
Indítsd el a Frapset,és tedd kis méretre.Indítsd el a FIFA 08-at,itt pedig töltsd be az elmentett visszajátszásodat. Beállíasz egy megfelelõ kameraállást(a legjobb az, ha kicsit ráközelítesz a játékosra és a labdára),utána pedig az általad animálni kívánt jelenettõl kezd el lejátszani lassan. Amikor elkezdõdne a lövés,vagy a csel,vagy akármi,akkor nyomd meg az F9-et úgy,hogy közben a lassú lejátszás még menjen. Ha a labda a hálóban landol,vagy ha a cselnek vége,akkor nyomd meg az F9-et mégegyszer. A gólod bekerült a C:\Fraps mappába egy avi fájlként. Ha nem szeretnéd gif-be átalakítani,akkor csak simán feltöltheted a youtube-ra,vagy ha csak magadnak mentetted el,akkor hagyhatod úgy is,ahogy van.
Ha gif-be szeretnéd elmenteni,akkor nyisd meg a Jasv Animation Shop 3-mat. File->Open...és kiválasztod a videót.ha túl hosszúra csináltad a videót,elõfordulhat,hogy sokáig fogja tölteni(egyébként ilyenkor érdemes mindenféle programból kilépni,mert a program nagyon RAM-igényes).
Ha betöltötte,akkor válaszd ki a Crop nevû eszközt(balról a 4. az eszközök között),és jelöld ki a lényeget. Ezután érdemes végigpörgetni az egészet a csúszka végighúzásával,megnézvén a képkockákat,hogy minden lényeges dolog belefért-e a kijelölt részbe. Ha igen,akkor nyomjuk meg felül a Crop gombot(Options... mellett), ha nem,akkor még kedvünkre alakíthatjuk a kijelölést,zsugoríthatjuk,széthúzhatjuk,mozgathatjuk,stb..Ha a croppolással megvolnánk,akkor jön a kép lekicsinyítése. Animation\Resize animation,és itt állítsuk be kisebbre a méretet(érdemes minél kisebbre állítani a Widht-et,kb 200-250-re,ha fekvõ képrõl van szó), ezután pedig már csak a mentés és az optimalizálás van hátra.Files->Save as...,itt a fájl típusát állítsd gif-re.Mentés gomb, majd most jön az optimalizálás. Ez azért kell,hogy rontsunk az animáció minõségén a kisebb méret érdekében(fórumukon nem nagyon szeretik,ha 1 mb-nál nagyobb gifeket raksz be),én a kettes szintet szoktam választani(alulról a második),aztán tovább gomb,és utána még további 2 tovább gomb,a legvégén pedig megnézhetjük,hogy mekkora lett az elmentett gifünk mérete. A gólunkat mostmár más is megcsodálhatja gif formájában.
És ne feledd!Készíts minél több animációt,gyakorolni kell, hogy a lehetõ legszebb gifeket tudd megcsinálni kis méretben."
Multi része megy. Kb. olyan szintû mint a múlt évi. Elõfordul némi lag, de szerencsére a 2008-as borzalomtól messze van. Igaz eddig 3-ból 3-nál is vörös kapcsolatot jelzett, úgyhogy ez a "legrosszabb" lehetõség, de igy is teljesen játszható volt.
De a játékmenet nagyon jól kijön a multi meccseken. Legalábbis az eddigi 3 lejátszott meccsemen szinte elõ sem fordult hogy egy játékos 30-40 méteres sprintekkel kerüljön helyzetbe, az által hogy a "õ a sztár játékos akkor õ a gyorsabb". A labdát is elég könnyû elveszteni, megy a lökdösödés ha utolérik. stb... Tehát sokkal inkább a passzjáték kerül elõtérbe.
Ami nem tetszik hogy a demóhoz képest a bíró jóval engedékenyebb, többször az egyértelmû rossz becsúszásra se adott lapot. Viszont legalább hátulról becsúszás az lap volt kettõbõl kétszer.
Úgyhogy eddig pozitív, az már kevésbé hogy 3 meccsbõl egy döntetlent sikerült csak kihoznom. <#whatever>#whatever>
De a játékmenet nagyon jól kijön a multi meccseken. Legalábbis az eddigi 3 lejátszott meccsemen szinte elõ sem fordult hogy egy játékos 30-40 méteres sprintekkel kerüljön helyzetbe, az által hogy a "õ a sztár játékos akkor õ a gyorsabb". A labdát is elég könnyû elveszteni, megy a lökdösödés ha utolérik. stb... Tehát sokkal inkább a passzjáték kerül elõtérbe.
Ami nem tetszik hogy a demóhoz képest a bíró jóval engedékenyebb, többször az egyértelmû rossz becsúszásra se adott lapot. Viszont legalább hátulról becsúszás az lap volt kettõbõl kétszer.
Úgyhogy eddig pozitív, az már kevésbé hogy 3 meccsbõl egy döntetlent sikerült csak kihoznom. <#whatever>#whatever>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én a 0.1-et használom és jó vele minden.
De tettem uj edit.bin mert az igazolások nem voltak még jók benne.
De a 0.2-höz már van pdf.
Sztem pár nap és kész lesz
De tettem uj edit.bin mert az igazolások nem voltak még jók benne.
De a 0.2-höz már van pdf.
Sztem pár nap és kész lesz
HEllo azt nem lehet vhogy beállitanni, hogy a játékos nevek és állapotjelzések a radar két oldalán legyenek?
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
leszedtem a progit, kicsit bonyolult ez nekem😄
és milyen igaz...xD jóhát kicsit levagyok már fáradva így 3-ik sör után...
azért van replay😊
Hogy érted, hogy nem csak a gólt veszem fel? Amikor lövök akkor nyomjak F9-et? kicsit nehéz úgy😄
Majd nemsokára megnézem. Gondolom lehet váltani a forgó és nem forgó (10, 11) között. 10es ugye nem forgott alapból 11es meg igen.
én remélem, hogy fog, lehet az keverte meg nekem
és boardcast még zoomol is
csak nem értem mi pontosan a boardcast2
és boardcast még zoomol is
csak nem értem mi pontosan a boardcast2
akkor ezt próbáld ki
http://www.4shared.com/file/_2at_w8U/Jasc_Animation_Shop_311.html
aztán ha megy mutatok még jobbat
http://www.4shared.com/file/_2at_w8U/Jasc_Animation_Shop_311.html
aztán ha megy mutatok még jobbat
Nekem Wmv-be van a videó, mert ugye fölveszek egy videót Fraps-al, abból kivágom a gólt Win Movie maker-rel, és azt alakítom GIF-be...😄
Hát én valami Total Video Converter nevû programot használok, abból is Trial-t...😄
"Crop-al úgy vágd körbe hogy pl az eredményjelzõ és a radar nem is kell, hogy látszódjon"
neked már az avi is akad vagy a gif lesz ilyen?
tedd fel az avi-t megmutatom, hogy gondolom
neked már az avi is akad vagy a gif lesz ilyen?
tedd fel az avi-t megmutatom, hogy gondolom
na végre mûködik a kamera az 1.01-es exevel de érdekes módon összekeveredett a normal close közeli lett
a normal medium ilyen
a broadcast pedig ilyen, ki érti ezt

a normal medium ilyen
a broadcast pedig ilyen, ki érti ezt

Ínnye. Rooney is megvillant jó 45M-rõl.

amivel csinálod abban van crop gondolom
balról a negyedik, de ez minden windows programban egységes áétalában

balról a negyedik, de ez minden windows programban egységes áétalában