81526
-
Már csak egy kamera módosító kéne, lehetőleg olyan mint tavaly is volt (szöglet, szabadrúgás, hasonlók) -
balazsb1987 #80625 Az enyémet biztos nem :) -
[PES15] PTE Patch 1.0 - RELEASED 17/11/2014
PREVIEWS
-Full logos and names for Premier League, Primeira Liga Portuguesa, Championship and Serie B
-Full kits for Premier League, Primeira Liga Portuguesa and European National Teams
-Full names and emblens for the national competitions
-Full emblens for the international competitions
-Real Federations logos for all National Teams
Rontod szegény srác üzletét :) -
ForzaTotti #80622 Köszönöm a segítséget! -
zsotesz #80621 Persze , hogy lehet, meccs közben menü, majd ott camera settings(?) vagy valami hasonló, ill. külön gomb van arra, hogy a fókusz a labdán vagy a játékoson legyen, xbox controlleren a back gombbal lehet ezt állítani -
ForzaTotti #80620 Üdv!
Become a Legend módban lehet valahogy kamerát váltani?
Köszönöm előre is a válaszokat, és a segítséget! -
majd hétvégéken esetleg beszállok -
Ingyen is elmondom, hogy lehet online tolni:
Letöltöd ezt a fájlt, és a tartalmát bemásolod a PES főkönyvtárába (előtte azért biztonsági mentés): Letöltés
Ezután letöltöd a STEAM programot
Itt regisztrálsz egyet, ha még nincs accountod...
Ha megvan, elindítod a steammel együtt a játékot, és láss csodát, működik!!!
Kipróbálva, tesztelve szépen megy...úgyhogy szervezhetjük a meccseket!!!
DaveR_hun néven megtaláltok -
balazsb1987 #80617 Csak ennyire tellett tőled te IQ harcos? Majd akkor beszélj így velem ha én is ilyen hangnemben beszélek veled. Paraszt. -
Matte #80616 na takaroggyá a kurva anyádba hülyegyerek. -
balazsb1987 #80615 Sziasztok!
Szeretnél online játszani? Mindezt rendkívül olcsón megteheted. Ha érdekelnek a részletek, keress meg privátban vagy e-mailben a [email protected]. Minden verzióval működik. Nem CD-kulcs. -
Engem ami nagyon idegesít az a kamera, akármennyire zoomolok ki mindig lemarad, labda szinte sose középen van, ezért radar nélkül kb játszhatatlan a játék, nem látod az elöl álló játékost. -
viszont a passzrendszert nagyon eltaláltak... -
plusz negatívum, hogy a 16-os közelébe ívelt szabadrúgásoknál a saját kapusom állandóan kint kóborol a 11-es pont környékén...nem egy gólt kaptam már így. -
eddie #80611 Szia! Ezt csak játék könyvtárába bemásolom és kész? -
Vannak hibák, de ezerszer jobb a játékmenet mint tavaly. Eddigi hibák amik feltűntek:
- Idegesítő, hogy minden csapat Barcát játszik és passzolgat hátul elképesztő pontossággal. Egyszerűen nem lehet elvenni a labdát
- Bíró sokszor ad lapot és indokolatlanul is pirosat
- Kapusok lassan reagálnak sokszor a távoli lövésekre
Mind a három hiba nagyon gyorsan javítható szerintem, akár még valami modder is képes lesz rá.
Ez meg kifejezetten tetszett. Tavaly mintha minden lövés kapura ment volna vagy a közelébe.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2014.11.16. 14:25:40 -
Most csináltam magamnak egy jobbat, ebben a hdr meg a bloom is be van kapcsolva. (hd 5870-es vga-n stabil 60 fps)
http://data.hu/get/8223282/SweetFX_PES_2015.rar -
Szilcsio77 #80608 Pont azért kérdeztem, mert én is ezt tanácsoltam volna.
De érdemes megvenni, mert igen jó az online és van annyi mód, hogy na -
-
SweetFx-el lehet megint játszadozni. Az eredmény csodaszép -
ahol a stadiont állítod... -
Sanyicucu #80604 a füvet hol lehet beállítani?pc?
-
A fű beállíthatósága nagyon tetszik és használ is. Plusz pont a konaminak.
Amúgy panaszkodni erre a játékra annyira nem szabad, mert legalább fut. Most vettem videokártyát és gondoltam kipróbálok pár dx11es játékot, de a fele el sem indult vagy menet közben leáll... -
letöltött, de már megoldódott! :)
Ha esetleg valaki még így járna.
1. Húzd ki az internetet!
2. Indítsd el a játékot ( most nem fog kidobni )
3. Ha beléptél a főmenünbe dugd vissza az internetet!
4. Online Settings ----> Auto-login ----> állítsd át off-ra! -
Idén nem lesz PESedit Patch...:(
https://twitter.com/PESEditingBlog/status/533298217367375872
hát remélem azért valaki(k) összehoz(nak( egy komplettebb dolgot... -
Szilcsio77 #80600 Eredeti vagy letöltött ? -
Kezdésnél mikor kér, hogy nyomjak meg egy gombot rányomok és kilép.
A játékl működése leáll.
Mitől lehet?
-
yamato41 #80598 A preset tacticban van az edit position. Ezt a tactical optionsban tovább variálhatod. Fejlettebb, mint tavaly. -
Arra rájött valaki, hogy hogy lehet a játékosokat a game plan-en elhelyezni? Mert mintha csak fix pozíciók lennének mint a fifában anno, ami nevetséges -
közvetettebb link
http://www.pes-patch.com/forum/thread-8645-post-14659.html -
Amúgy már vannak logók -
játék könytvátárban a settings.exe-ben -
klinsmann #80593 Sziasztok, hogyan tudok felbontást, gamepad beállítást változtatni ? steamhez hülye vagyok köszi -
Rosszul emlékeztem, az extrák között van. Nem tudom ezt ki találta ki, de nem volt százas az tuti:) -
jól eldugták, köszi!! -
A home menü jobb alsó részén van a kilépés gomb. Én is már erősen gondolkoztam az alt+f4 kombón, de pont meglett:) -
ettől függetlenül a 2. meccsen is a 65-70 percben majdnem mindenki pirosban volt... -
Elvileg nem számított eddig, hogy mennyire nyomtad a futást mert a gép nem nézte
Ugyan annyira fáradt el a játékosod ha sétáltál és ha végig futottál
-
Nekem is nagyon tetszik, egyelőre, de tudjuk sok pesnek csak később jöttek ki az idegesítő dolgai. Through passznál ha advanced meg lövésnél is nem lehet kikapcsolni a kis célkeresztet? Bár lövést már áttettem manualra.