PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zseniális? Télleg? :-D
domino...te hülye vagy!!!!! a játék zseniális,attól,hogy nem tudsz vele játszani,nem kell fikkantani!!!! ámen
Fyrex
az aztán a részletes érvelés 😄

Avanti Crociati!

Azt hiszem most sokakat le fogok lombozni de kikívánkozik belõlem szóval hadd szóljon. Amint látom nagyon sokan örvendenek annak, hogy milyen jó lett a PES2011. Nos a helyzet valójában az hogy a játék inkább a nulla felé közelít erõsen. Én utoljára a PES2008-al játszottam (elõtte nagy PES-es voltam a PES3tól kezdve a PES6ig minden részt imádtam és sokat játszottam vele). Aztán jött a PES 2008 ami grafikailag nagyon szép lett, de játékban nagyon sokat romlott a PES6hoz képest. Rengeteg hiba és hülyeség volt benne. Nos most a PES2011-ben azt veszem észre, hogy a játék ugyanott tart. Ugyanazok a hülyeségek vannak benne, komolyan mondom ami néha a PES2011ben megy a pályán az nem foci hanem bohóckodás. 3 év alatt semmit nem javult a játék, kivéve a grafikát mert abban javult, de azt hiszem, hogy káposztafejû emberek meg a cukorlabdák helyett lett volna még mit dolgozni. A legnagyobb gond az azonban, hogy idén a Fifát is elcseszték úgyhogy szépen ki lett szúrva a focis játékokat kedvelõ emberekkel.
Szia Breki!A Juventuszos bin filet melyik img.-be kell másolni?
Elõre is köszi!

penge96
Nekem tökéletesen mûködik!

Egyébként nézegetem a letöltéseket, és ilyenek van mint: Fan club membership changer, money cheat... most komolyan, aki ebben a játékban csal, az mire fogja vinni az életben?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
annak mi értelme lenne?

én használtam anno ilyet mikor kitiltottak a soccergamingról
hát kicsit lassabb volt 😊
tobias88
Attól függ milyen proxit használ, neteztem én már dél afrikából is <#idiota>
[HUN]FaTaL
Miért Indonéziából és Törökországból ki ír?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
jelentkezzen aki japánból ír 😛
Breki33
gondolom :-)

én még nem raktam fel
pisztácia
Oks, asszem kész. Föltelepítettem, a két img mapát felülírtam, fölraktam a fix-et is, és most indításnál nem írja ki, hogy töltsek le vmit. Elvileg akkor most jó lett?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Fölraktm, de nem jó, mert nem tudja betölteni a fájlokat. Meg hogy más verzió vmi, Ennyit tudtam lefordítani? A telepítés után mit kell tennem?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Breki33
de, elindítani a telepítõt
pisztácia
Ezt nem értem. Leszedtem a fájlokat, az asztalon vannak. Most nem kell azzal semmit csinálni? nem kell vmova rakni õket, hogy a játék lássa?

Breki33
pisztácia
áhh, én máshol voltam. Köszi a segítséget. Még azt leírnád nekem, hogy kell majd alkalmazni? Biztos leírtátok már, de megtennéd? köszi.

Breki33
itt nézd

link
pisztácia
Ott csak azt látom, hogy miket kéne letölteni, és a méretüket.

pisztácia
AZ megvan😊 és ott?😄

Breki33
Скачать .torrent alatti gombot nyomd le 😛
pisztácia
Regeltem, de ott hol van hogy letöltés?:S

pisztácia
Oks. köszi.

Sziasztok!
Aki felrakta a pesedit 0.3 patch-et,annak is kifagy amikor taktikát állít?
Értsd:game plan-ban-team style,és az ott lévõ dolgokat ha állítom(állítanám) kifagy.....
Elõre is köszi a választ.
Breki33
oda mint írták elõbb regisztrálni kell

itt lehet

pisztácia
Üdv.

Valaki pls segítsen, hogy tudom letölteni a pesedit 0.3-at? Az orosz oldalról nem tudom:S pls help

daver88
semmit, indítsd a PES-t, magától telepedik minden

Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy leszedtem a 0.3 patchet, szval ezután a fökönyvtár/kitserver/pesedit mappába lettek ilyen img mappák azoknak a fájlait bekell importálni afs-sel a fökönyvtár img-ébe?

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Pethy23
Ha már labdák az új PES labda fantasztikusan jó, nálam exhibition meccsen mindig az van😊
Breki33
Egyébként ezeket is érdemes kipróbálni

ACP22

Üdv!
Hoztam 2 kiegészítõt. (Akit érdekel próbálja ki.) Csak a kitserver megfelelõ mappáiba kell bemásolgatni a bineket.

1. Arquero7171 által készített új reklámtáblacsomag (amely pályánként a tavalyihoz hasonlóan már 8 sortáblát képes beadni a játékba) általam frissített, szerkesztett változata:
Adboards by arquero7171 (Edited by ACP22):
http://www.sendspace.com/file/2tjt7p

2. Egy újabb labdacsomag, amely az 5 extra helyre (cukor, hordó...) is újabb labdákat tesz be.
Ballpack with Extra balls (Edited by ACP22):
http://www.sendspace.com/file/4nnbnb

Breki33
tessék

Ganszpa1999

Minõségo háttérképek amelyek magasan verik az eddig megjelent menüképeket,van benne italy stars,Barca,Messi,Arsenal,Cassillas,Robinho,kaka,julio Ceasar.
A képeket méretezd át,convertáld a menü binjeibe.
Valamikor majd meg csinálom és felrakom binbe rakva is,de egyenlõre a hunpatch logóit szerkesztem,viszont ezekért a képekért kár lenne ha nem lenne közzétéve

http://www.sendspace.com/file/gqjuh1

penge96
Sejtettem...😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
én tudok 😊
Breki33
milyen szempontból?

igazából inkább kiakadok néhány ember hozzáállásától ott
penge96
Hát ezek a csapat hátterek elég gázak minõségileg sajna :/ (Én nem tudok jobba, mielõtt valaki megkérdezné.)

Pethy23
Amúgy köszi, ha látsz jobbat ne tartsd magadban😊
Pethy23
Elég gány minõség + nem tetszett nekem soha ez a galléros mez😊
penge96
Breki ahogy látom nagyon élsz a FIFA fórumon 😄 csalódtam😞(( 😄

penge96
igen, már látom

penge96
Pethy, ha akarod van Chelseas is:
Itt

Breki33
Ilyen

Pethy23
Meg minõségre is😛
penge96
Jah, tényleg az a legjobb.

Pethy23
Köszi! Elsõ háttér tetszik arra le is cseréltem.
penge96
Milyen a Juve-s background minõsége? Mert ami van Arsenalos az elég gyenge, ahogy ezek is...:/

penge96
Mert hasonlít egy menyétre, vagy valamilyen rágcsálóra, de attól függetlenül jó focista...

Breki33
Miért menyét?

nekem már juve -s van

penge96
lecserélné* (ezt hogy lehet így elírni?XD)

penge96
Ha valaki lecsérné a Menyét Messi-t a menüben akkor:
PES-EDIT 2011 MENU PACK

Szóval most nézem mi ilyenkor a teendõ...😊