PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is meg van a saját tapasztalatom (már 1v1 is, 2v1), és véleményem a játékról, de ezt itt nem osztom meg, mert senkit se érdekel, pláne a nem sablon vélemények (mindenkit a magáé) 😊))))
Jobban jársz, ha te is "befogod" (csak viccesen kifejezve). 😄
pl. húzom átlósan jobbra + LE az irányt (hogy lõje egyik sarokba), aztán bal fentre rántom, vagy bal - lentre (a tényleges irányt a LE adja).
Mondjuk az utóbbi tûnik logikusnak, korább részeknél is az volt, hogy a "visszafele" irány az a gyengébb lövés, elõre irány az erõsebb lövés, középen hagyva közepes jobban helyezett lövés volt. 😊
Én lõttem faszán L2-vel is lapos bombát, R2vel is, minden nélkül is. De ugyanazzal a mozdulattal ment már fölé is bõven. 😊)
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
írtam is ezt már korábban
olyan patch kell ami a DLC-s vagy átrakni manuálisan.
az új pesedites elvileg ilyen
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
okoskánk tudja-e
A chip shot a command list-ben is le van írva, de itt is megnézheted
tudom 2010-es, de most ezt találtam
http://www.allgame.com/game.php?id=69416&tab=controls
Mivel tegnap pont a Fifában gyakoroltam ezeket nem mondanám fejbõl
mert nem biztos, hogy jól mondom 😛
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
BMW 325 iX Rallye Car :)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Avanti Crociati!
most jön a személyeskedés ahogy az érvek elfogytak
de ha ennyire ismered a játékot, hogy idejössz kioktatni másokat
áruld már el nekem, hogy is kell benne laposat lõni?
miben?
eddig úgy beszéltél mintha milyen jól ismernéd a pes-t nálad hozzáértõbbeket meg idejöttél és kioktattál és ugyan mároztál
bírom az ilyen bejövök és megmondom a frankót embereket akiket elõtte nem is láttunk 😊
ennek semmi köze ahhoz hogy jó-e vagy sem ugyanis ez erõsen szubjektív
de itt ez a hülyeség amit írtál attól, hogy erõsködsz még nem lesz így
a passzrendszer nem ugyanaz ez biztos
Avanti Crociati!
a paszrendszert meg egyáltalán nem koppintották le a Fifa10 konzolos verzióról, mivel ugye ez a mostani Fifa 11 PC-nek felel meg nagyjából ez pont jól látom mivel mindkettõvel próbálok játszani nagyjából egyidõben és pont az a bajom, hogy teljesen más
elég csak pl a kényszerítõ megoldására gondolva ez fifában ahogy most egy másik fórumra írtam ugye ez
"kényszerítõnél arra gondolok mikor kétszer egymás után nyomom a pasz annak az az eredménye, hogy a passzoló játékos fut tovább és neki igyekszik automatikusan visszapasszolni.
Most ez a szélen mikor megyek gyönyörûen mûködik bepasz középre közben a szélen továbbfut és visszakapja. Persze csak ha ott elõtte nincs ember.
De mezõnyben a pálya középsõ részén általában nem olyan hatékony sokszor pont ott az ellenfél játékosa van ahová visszaadja ez érdekelne, hogy lehet-e szabályozni, ebben az esetben hogy adja vissza."
Pes-ben teljesen más ugyanaz szinte mint a tavalyiban szval akkor mit is koppintottak le? :-)
Egyáltalán nincs szó ilyesmirõl!
Védekezés: Már a PES6ban is jobb volt mert nem repkedtek be maguktól az én csapatom emberei és nem csináltak ezáltal 11eseket meg szabadrúgásokat a gépnek. (jelzem ezekbõl általában gól van)
Irányítás: Szintén már a PES6ban is jobb volt azon egyszerû oknál fogva, hogy ott minden gombnyomásra azonnal reagáltak a játékosok. Most ez nincs így.
Lövésrendszer: A 2008ban sokkal irányíthatóbb volt. A mostani irreális és nem azért mondom mert nem tudok vele nagy gólokat lõni mert tudok, hanem mert sok esetben télleg irreális dolgok történnek a lövéskor.
És ami 1az 1ben ugyanaz mint a PES2008-ban az pedig az hogy vannak olyan meccsek amikor ha 100szor lõssz kapura akkor sem nyersz, mert akármit csinálsz akárhova tekergeted a taktikai csúszkákat vannak meccsek amiket egész egyszerûen nem tudsz megnyerni mert nem lehet és nem azért mert béna vagy hanem mert az 1000%os helyzeteket is kihagyják a játékosaid, vagy ha mégse akkor jön a gép és akárhogy gólt lõ és ez csalás. Na így elsõre ennyi. Emésszétek és lehet hülyézni meg bénázni :-)
Avanti Crociati!