PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felülírja!
Breki33
elég a dátumot megnézni :)
Pethy23
Vagy lehet, csak én nem változtattam a kamera beállításokon, szóval inkább csinálj backup-ot neki.
Pethy23
Nekem nem írta felül.
Breki33
Ezis felülírja az exe-t?

mert akkor elmentem
Breki33

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download
Shevchenko
dlc-t az img-be bele kell másolni?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Miért lehet máshonnan is letölteni a dlc-t?

FORZA MILAN!!!

daver88
akár ott is lehet, mindegy...

torrenten meg regelni kell

Shevchenko
DLC-t a játékon belül kell letölteni?

FORZA MILAN!!!

tobias88
hogy kell leszedni a torrentet? <#zavart2>
daver88
nem kell, csak az új dlc...

Shevchenko
Ehez kell a PESEdit.com 2011 Patch 0.1, 0.2 is?

FORZA MILAN!!!

daver88
Torrent

kedvenc orosz oldalunk :)

penge96
Na, megvan... furi, hogy az elsõt egy másik helyrõl töltöttem le mint a többit, és nem ment. Pedig átneveztem. érdekes

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Hát ez marhajó, nem csinál semmit... 3x letöltöttem a part 2-t és ugyanúgy error...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Nah, van már fix.

penge96
Ez remek, a part 2 hibás...

penge96
Én részemrõl megvárom a torrentes változatot... sikerült megint négy részletben feltölteniük...

penge96
PESEDIT.COM 2011 PATCH 0.3 - RELEASED!

Added all 'DLC players' and fixed names and incorrect squad numbers for Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Serie A, La Liga, Bundesliga and around half of Other Teams Europe
Added all 'DLC kits' (new kits for more than 50 licensed teams including the England national team and Villarreal)
Added correct locations for the unlicensed teams in the team selection screens
Added missing teams to CL mode (Arsenal, Chelsea, Schalke) and added Copa Libertadores teams to other game modes
Compatible with DLC 1.01 (also includes it)
Complete kits and kit configurations for European unlicensed National Teams, also for a few African (Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Denmark, Finland, Hungary, Israel, Montenegro, Norway, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Switzerland, Ukraine, Wales; Algeria, Angola, Cameroon, Egypt)
Full PSD Stats for Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Bundesliga and La Liga
ML sponsors: real companies for ML sponsors
New faces (Aduriz, Ba, Bargfrede, Benaglio, Bender, Carroll, Castro, Contento, De Gea, Delpierre, Derdiyok, Gonalons, Großkreutz, Hazard, J. Hernandez, Holtby, Höwedes, Hummels, Ibisevic, J. Jones, K. Jones, Kolarov, Koscielny, Luiz Gustavo, Pitroipa, Pogrebnyak, Renato, Riether, Reinartz, Renato Augusto, Reus, Salihovic, Schmelzer, Schürrle, Storari, Subotic, Valdez, Wesley)
New adboards for all stadiums
New kits (Bolton, Chelsea, Newcastle, Hoffenheim, Stuttgart)
New song (The Kids Don't Stand A Chance (Miike Snow Remix) – Vampire Weekend)
Relinked a lot faces (Ayala, Alfonso Alves, Altidore, Beckham, Donovan, Earnshaw, Emerson, F. Insúa, Franco, Geovanni, B. Jones, Juninho, A. Koné, Kurányi, Ljungberg, Morientes, Odonkor, Ono, Pirès, Ochoa, Ricardo Oliveira, Osorio, Rivaldo, Torrado, Vennegoor of Hesselink)
Updated a few National Teams' squads (England, France, Italy, Netherlands, Portugal, Argentina, Brazil)

Én is toltam szomszédommal jó pár meccset (20-25 perceseket) és szerintem fantasztikus volt mindegyik, nyilván össze sem lehet hasonlítani mintha gép ellen játszana az ember. 2v1-et mi is próbáltuk, jó volt nagyon...hát még egy 2v2 miylen lenne o.O
management editet használom, régebbi pesekben se használtam azokat a stratégiai dolgokat
penge96
Mi az hogy hogy játszik? Nem kötelezõ használni õket... asszem van 10 kb a való élethez igazított sratégia. Széleken támadás, védekez-támadó futball, mindenki elõre támadni stb. Én a possession (támadó) focit szoktam bekapcsolni, és ha vesztésre állok akkor a meccs végén az all out attack, gyakran bejön. Érdemes a stratégiákat próbálgatni, varálni.

<#wow1>
Akkor hogy játszol?
nem tudom, mert azt sose használtam:D
Köszi
Ilyenkor mi van a beállított stratégiával (a négy gombos)
hasonló mint a strategy csak kicsit összetettebb
döntetlen-vezetés-hátrány így vannak a fülek, be tudod állítani 120percig, hogy mit szeretnél, milyen stílust játszani... azt nagyon ki kell tapasztalni még:S
de nem muszáj használni, a lövés gombbal kilehet törölni
Bocsánat nem arrra gondoltam hanem a Management edit re
ott tudod elmenteni/betölteni a taktikádat, ha szeretnéd
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani mi az a Data Management a játékban.
Kell e használni és hogyan?
penge96
Heh, megcsináltam...

penge96
"- Use Game Graphic Studio to drag and drop images into dt06.img " Nah megnézem, de szerintem ez még a kitserver elõtt volt...

penge96
Valaki megmondja hogy a menü háttereket hova kell másolni? Mert rakosgatom mindenhova, köztük a megadott mappákba, de továbbra is csak a kis menyét Messikét tudom választani -.-'

Terminátor14
Jahh, végülis jó volt, vehetek másik gamepadot :DD

CSAK a Fradi

Breki33
4,5 fél óra atya <#csodalk><#guluszem1>
horpeti
Jah a gép ellen 2v1 is nagyon jó volt, élvezetes lehet a 2v2 is hosszú távon, a váltások kb. megfelelõek voltak (volt már rosszabb is).

horpeti
Tegnap toltuk Termivel 1v1 vagy 4.5 órán keresztül. Azt kell mondjam, hogy annyira nincs elrontva, élvezetes volt a játék (legalábbis nekem :P).
Tényleg kijön a taktika (támadás, védekezés), ill. kevesebb a korábban jellemzõ nagy lehúzás (bár sokszor érzõdik a nyomás 1ik oldalról, ez végülis az, de átvészelhetõ).
De azért már 4,5 óra alatt is rengeteg megmosolyogtató gáz dolog jött ki a gémbõl. Lehet még 4,5 óra és más véleményem lesz. :)

(eddig gép ellen összesen játszottam max. 10 meccset, most meg nemtom hányat, sokat:D) Gép ellen nincs is kedvem nagyon, de most megvenni se. Szal majd kéne tolni 1 gépen. :D

penge96
Angol 2. osztállyal?

daver88
Nah, ha minden jólmegy, akkor ma már lesz Pesedit 0.3-as patch, de legkésõbb holnap...:)

Breki33
http://www.youtube.com/v/W1926Y9mNuk&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"
a kar fel-le húzása számít, nem a lövés gomb nyomva tartásának az ereje
tehát ha sokáig húzod lefele akkor elfogja rúgni az oldalvonal fele:D
(ezt a meccs alatti 11esre írtam)
Hello nem tudom beszéltetek-e már róla de egyszerûen game padom van, szval a 11-rugás akármilyen lágyan nyomom a lövést mindig felé rugja vagy hogy kell igazábol ezt berugni vagy helyezni?

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Breki33
illetve pes edites-t akartam írni :P
Breki33
csak ha nem akarsz evo-patchet használni

le volt írva, hogy várjuk az újabb kompatibilis patcheket
Shevchenko
Meg nem tettem föl nemtudom érdemes e.

FORZA MILAN!!!

minimize
jó kérdés, épp feltettem volna! (azt írja, "naprakész" lesz tõle a játék-patch után(korábban linkelték már)így is az-valami lényegi változás van?

No one can stop Death!

Markov
Aha, igen az "eredeti" patchre gondoltam, mert sokunknak nem (ment) megy rá a játékra...

una volta per sempre INTER!

Breki33
a patchet azóta nem próbáltam felrakni
Breki33
igazából nem teljesen értem

1.01-es exe van új mûködõ kamarákkal együtt felraktam pár napja
jó sokan letöltötték egy visszajelzést kaptam :)
Markov
Látom a kérdésem kinyírta a topicot <#idiota><#idiota>

una volta per sempre INTER!