PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Elvileg a Titu chantpackje Tommsené csak más néven... legalábbis kommentbe volt balhé emiatt, asszem 10 megával nagyobb a Titus...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
Na nem volt egyszerû ez a szín és minta de kész

játékban

És igazi stadionban

Breki33
Érti ezt valaki, hogy hogy kell berakni?

PS3 pad MOD by jason_y

http://www.pes-patch.com/2010/10/ps3-pad-mod-by-jason_y.html#comments
Breki33
már vártam ezt a kérdést :-)

Õszintén fogalmam sincs egy fórumon olvastam, hogy vitáztak.

Most szedem a Tit-it és berakom az evo patch-ba aztán a másikat.

De elég nehéz véleményt mondani lehet egyikben jobb lesz a Juve szurkolás ezért jobban tetszik, de pl a Barcelona pont fordítva lesz. Elég hosszadalmas végigtesztelgetni hacsak nem játékon kívül.

A Brazil kommentár nálam végig dumál gurgulázik meg mindent csinál megállás nélkül én nem tapasztaltam, hogy késik, de kicsit csalódtam benne, nekem a dél amerika -mexikói ? jobban bejön azon gondolkoztam, hogy a brazilból a gólnál lévõ hangot kéne átrakni bele mert az fenomenális. :-)
Breki33
tök jó stadionokat csinálnak és elrontják a ronda gyeppel

tobias88
Tommsen szerinted jobb, mint ez a Tititus?

Brazil kommentárt feltettem és alig szólalgat meg + késik egy csomót <#confused>
Breki33
most nézem már Tommsen Chantpack v0.3 PES 2011 is van

http://pes2011inaediting.blogspot.com/2010/10/tommsen-chantpack-v03-pes-2011.html
Pethy23
Elmondom ez számodra szégyen hogy 24 helyzetbõl egyet se tudsz értékesíteni. Velem is van olyan kétszer annyi helyzetem van és utolsó percbe megbosszulja a gép.

Tépem a hajam a hülye hozzászólásaidon.
horpeti
Köszönöm! <#worship>

horpeti
Én meg 2-1es elsõ meccs után 4-1re vertem a Bayernt, és döntõbe kerülve BL gyõztes lettem az Inter elõtt (Madrid). 😄

De olyan gólt kaptam a 2-1es meccsen, ami a full vicc kategória, ide oda pattant kb. fél percig a 16osomon belül mindenki luftot, vagy egymásbe lõtte, végül begurult a labda. 😛 El is mentettem, majd 1x lehet lesz belõle poénGIF. 😄

horpeti
Nem hát. :-)

na! részemrõl most hagytam abba a játékot ezzel a résszel végleg. 24-2-es kapuralövési aránnyal a javamra veszítettem el egy nagyon fontos mérkõzést 1-0-ra. Asszem ennél nagyobb mese nem kell. Ennyi volt
Breki33
Breki33
The sound of the fans who cheer for the teams will create exciting atmosphere in the stands!
These sounds are encouraged his collection from many sources and is quite excellent!
Complete list of audio team cheer:
Premier League: Arsenal, Manchester Utd, Chelsea, Liverpool, Manchester City.
Bundesliga: Bayern München, Werder Bremen
LaLiga: Barcelona, Real Madrid, Atletico M.,…
Serie A: AC Milan, Inter Milan, Juventus, Fiorentina, Roma,…
League 1: Marseille, Lyon, Bourdeaux, PSG, AS Monaco
Others: Ajax, PSV,Celtic, Rangers,Fenerbahce, Dynamo Kyiv, Spartak Moscow, Zenit St. Petersburg, Brugge,SC Corinthians, Internacional, Sao Paulo FC, Chivas de GuadalajaraRiver Plate, Boca, Cruzeiro, Estudiantes de la Plata, Newell’s Old Boys, Porto, Sporting, AZ, Groningen, HeerenVeen, NAC Breda, Twente, Vitesse, De Graafschap, SBV Excelsior…along with the Chants Update for the resolution and the region!
Chants were pretty perfect for almost all important teams in the PES, the following will only update on the old version for the rich only!
Breki33
Breki33
szerintem nincs ott regelve
Terminátor14
Evoweben van saját topikja, ott nézd meg.

CSAK a Fradi

Breki33
Most készítettem egy ilyet kérésre Emiratesre hasonlító csíkozással

Final Results

And 3dturf 😊

kösszi...

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Terminátor14
Pesedit patch-re keress rá, ez most a legjobb talán, és folyamatosan készítik.

CSAK a Fradi

Breki33
Amikor lesz korrekt turf stadionlista.

Meg ez nem úgy megy hogy határidõ, segítség nélkül ezeket elég idõigényes rendesen megcsinálni.

Mivel szerintem a Fifában lévõ gyepek sokkal rosszabbak míg a pes-ben lévõknél csak a csíkozás nem pontos ezért jelenleg elõbbít javítom, minkettõt egy idõben elég macerás lenne és ugye játszani is szeretnék :-)

Stadium packok már vannak

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202011%20Stadiums?max-results=8
saviola83
Akkor elsõ venni kell második meg kell tanulni játszani vele.Jah és még egy kérdés.Mi a legújabb újítás a játékhoz és honnét tudnám letölteni?

Terminátor14
Nincs mit.

Mi is voltunk így sokáig, de aztán eljutottunk oda, hogy már szinte mindenki gamepaddal tolja 😊

CSAK a Fradi

saviola83
Köszia választ. csak azért értetlenkedtem mert haverokkal akarunk játszani egymás ellen de mindneki billel játszik csak nem tudja senki megszokni a gamepadot:S akkor ez a buli ugrott ht nagyon kár.Köszi a választ.

Sziasztok! Ilyen gyep patch még nem jelent meg a játékhoz ugye mert nem találom sehol, de majd lesz breki te is szoktál ilyeneket csinálni kb.: mikora várható??nem is gyep hanem stadion patch a pes 2010-hez valo stadion patchek nem müködnek a 11-hez??

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Terminátor14
Bocsi, de nem voltam világos? 😊
Jól értetted.
Gamepadból viszont lehet több is.

CSAK a Fradi

saviola83
Tehát akkor egyik csapattal én vagyok billel és akkor a másik csapatot nem lehet billel irányítani csak gamepaddal?

Terminátor14
Egyetlen egy billentyûzet által irányított játékos lehet, a többi mind csak gamepad lehet.
Neten csak eredetivel, igen.

CSAK a Fradi

saviola83
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy gépen 2-n úgy lehet játszani hogy két billentyûzettel? vagy hogy oldható meg ha nem eredeti a játék és ketten akarunk egymás ellen játszani nem pedig a gép ellen. Neten megint csak eredeti játékkal lehet játszani?

horpeti
Tudnok adni egy linket PESedit 0.3hoz + fix, ami nem az orosz oldal?

penge96
Van megoldás! Referee face pack!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

holnap megy érted a rasszizmus ellenes kommandó<#banplz>

Pethy23
Egy kérdés, a PESEDIT patch-nél másnál is a meccseken leggyakrabban fekete bõrû a bíró? Kicsit irreális ha seria a-t vagy pl-t játszok😊

ui.: rasszista szándék nélkül😄
horpeti
Kösz, ok! 😄

Terminátor14
Nem.
Csak egy gépen többen, vagy neten.

CSAK a Fradi

Sziasztok!
Lehet hülyét kérdezek de LAN-ban sehogyse lehet megoldani hogy tudjuk játszani?
Terminátor14
Akkor elõre is jó étvágyat! 😄D
3-ra gyere, mehet a 2v2, lesz vga is 😊

CSAK a Fradi

horpeti
Kiváncsi lennék 1v1ben mennyire mûködik ez a rainbow, meg stb. Ahogy tapasztaltam (ellenem), azért nem rossz, de ha szépen a játékos elé áll az ember, akkor bizony kontakt van. Mondjuk 1v1ben az ilyen irányváltós cseleket nagyon eszem. 😛

Sziasztok
Gondolom már kérdezték ,hogy kell lõni a legnagyobb csavarással?
Breki33
szépek

Nekem kombóban rainbow az egyik választott cselem, csak ritkán alkalmazom mert azért 8* egymás után sok lenne, de mikor nagy tumultus van a védelemben néha jól jön 😊
Breki33
pontosan
horpeti
Vagy ez maga a szöveges nyelvi fájl? 😊

horpeti
A 2. a DT05 az mire való? (14 mega)
Az elsõ nagy gondolom a kommentár. (talán szurkolói hang?)

penge96
A gép is csinál elég irreális dolgokat, szóval én nyugodt szívvel használom 😊

Pethy23
Korábban volt, én amúgy direkt nem használom, mert annyira ritka a valóságban hogy nekem csak irreálissá tenné a játékot😊
penge96
Tudom én, de rainbowt szerintem még senki nem mutatott, na én igen 😄

Pethy23
Bocsi de erre én csak annyit tudok mondani Nothing Special😊

3. ami még szépnek nevezhetõ.
Buddy
Ha valakit érdekelne, Bayern-es háttérképek pes2011-hez:

http://www.megaupload.com/?d=014XB73Y

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

daver88
Mikel Fail...😄

szabadrúgás után kicsit bebambult 😄