PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem olyan egyszerû ám ezt tesztelni, gondold csak el
már egy saját csapat szurkolásait elkészíteni is nagy munka és senki sem ismeri az összes csapat szurkolását
ilyenkor gondolom mindenki szeretne már egy chants packot minél elõbb és nem akar heteket várni rá
sõt pl szabadnál is analóggal csavarhatsz
ezt így elmondani nem tudom, de az elején mikor Pes 2010-es módra akartam a kiugratást használni mindig rossz helyre ment most pedig már 3-4 ilyet fel tudnék venni egy meccsen, már szinte mindig azt nézem kit lehetne kiugratni
illetve a szélen sokkal meredekebben lehet belõni az üresbe futónak így lendületbõl jobban kapu felé húzhat akár
lehet, hogy nyomom közben a gyors futást is de az biztos, hogy másképp van az elején azért is nem ment, és itt nem az erõsségrõl van csak szó
kiugratás + analóg irány az nállam simán csak kiuratás.
FORZA MILAN!!!
az analóggal a játékosomat irányítom.
Nem jöttem még rá hogy kell csinálni pedig nyomkodok össze vissza mindent
FORZA MILAN!!!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
szóval érdemes errõl a torrentrõl szedni, nekem 250el jött
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
csak átneveztem 62-rõl 66-ra a 2010-es bint és simán mûködik :P
Mondjuk 2010-ben vhogy jobban tetszett
http://18.imagebam.com/dl.php?ID=104533119&sec=4ead044ca5165b5937a1fc347c2afacf
Anglia 3 2 1 0 7 1 +6 7
Svájc 3 1 0 2 5 5 0 3
Bulgária 3 1 0 2 1 5 –4 3
Wales
Valamelyik ezek közül...
még egy példa
Szerintem a játék elején megkérdezi, legalábbis most mikor a mentési hibát próbálgattam egyszer volt ilyesmi
Mondjuk azt ne vár ha az oldalvonal felé áll hogy háta mögé passzoljon
Ha dekoncenrtált az ember, vagy szar a pad, akkor könnyû zsinórban rossz passzokat adni, tehát a hibázási lehetõséget növelték. És ez pozitív, kell kis skill hozzá, meg összepontosítás.
Ugyanezt volt 2010ben is, meg elõtte, csak ott nem volt csík. :)
De mindenképpen nagyon jó és dinamikus mélységi passzokat lehet adni, beindulásokkal, szóval ilyen téren ezt tartom a legjobb résznek, amikkel játszottam. Talán néha túl kamusan is jókat, persze 85 fölötti passzal már egyértelmûen halálpontos elérakott labdákat ad az ember, 70 körül meg látszik, hogy annyira nem (és ez nem csak a freedom irányításon múlik, a rosszabbul passzoló rosszabbul fogja indítani).
Cselezés, labdavezetés és lövés szintjén még annyira nem érzem a dolgokat, abban a korábbi átlag alatt vagyok bõven. A passz az, ami egybõl kb. elérte a csúcsot nálam (hamar ráéreztem).
Persze ez az egész csak magánvélemény, mindenki másképp tapasztalja és azt nem is szeretném megvétózni!!! :))))
KÖSZI !
unnamed_148.bin -> fine day
unnamed_149.bin -> rainy day
unnamed_150.bin -> afternoon fine day
unnamed_151.bin -> night fine
nemsemmi labdákat lehet vele adni, ha megtanuljuk rendesen irányítani.
Csak az elsõ példa, sztem lesz még több is :P

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
http://hotfile.com/dl/79052917/b60d77e/Graphical_Turf_By_LEOARSALAN.rar.html
or
http://uploading.com/files/36bcbe99/Graphical_Turf_By_LEOARSALAN.rar/
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Nem használjátok véletlenül az exe-met?
Bár nem hiszem, hogy attól lenne