PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
pl azért mert közben dolgozik a frissítéseken

nem olyan egyszerû ám ezt tesztelni, gondold csak el

már egy saját csapat szurkolásait elkészíteni is nagy munka és senki sem ismeri az összes csapat szurkolását

ilyenkor gondolom mindenki szeretne már egy chants packot minél elõbb és nem akar heteket várni rá
Breki33
igen, lövésnél is az analóggal változtathatod

sõt pl szabadnál is analóggal csavarhatsz

ezt így elmondani nem tudom, de az elején mikor Pes 2010-es módra akartam a kiugratást használni mindig rossz helyre ment most pedig már 3-4 ilyet fel tudnék venni egy meccsen, már szinte mindig azt nézem kit lehetne kiugratni

illetve a szélen sokkal meredekebben lehet belõni az üresbe futónak így lendületbõl jobban kapu felé húzhat akár

lehet, hogy nyomom közben a gyors futást is de az biztos, hogy másképp van az elején azért is nem ment, és itt nem az erõsségrõl van csak szó
Shevchenko
egy a lényeg még mindig nemtudom hogy kell ilyet passzolni.
kiugratás + analóg irány az nállam simán csak kiuratás.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
az analóggal adod meg az irányát?
az analóggal a játékosomat irányítom.
Nem jöttem még rá hogy kell csinálni pedig nyomkodok össze vissza mindent

FORZA MILAN!!!

penge96
Igaz, köszi de én általában ahogy meglátom hogy fent van az új, rögtön leszedem, szal már megvan az összes. Mondjuk nem értem miért nem tudná egyben kiadni az egészet, nem telik el olyan sok nap a részek között szal...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

tobias88
You need v. 0.1+0.2+0.3 before you install 0.4 !

szóval érdemes errõl a torrentrõl szedni, nekem 250el jött
penge96
Már kijött az új:
Tommsen 0.4

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

tobias88
Nekem nagyon bejön ez a szurkolói hang csomag!

Tommsen 0.3 gyors torrent link
tobias88
ez nem tetszetõs <#idiota>, mint a régi fifás füvek...
tobias88
tetszetõs
Breki33
Sikerült kicsit javítani rajta a tegnapi Juve gyõzelem alapján :P

Breki33
hm egy az egyben átrakható a bin
csak átneveztem 62-rõl 66-ra a 2010-es bint és simán mûködik :P

Mondjuk 2010-ben vhogy jobban tetszett
Breki33

Breki33
persze :)
ott is meglehet ezt csinálni sõt már PES6ban is... csak itt most a passz erõsség miatt néha látványosabb, de ennyi az egész
Breki33
Breki33
akkor próbálj meg 2010-ben ilyet

penge96
Montenegró 4 3 1 0 3 0 +3 10
Anglia 3 2 1 0 7 1 +6 7
Svájc 3 1 0 2 5 5 0 3
Bulgária 3 1 0 2 1 5 –4 3
Wales

Valamelyik ezek közül...

penge96
jah, azóta voltak selejtezõk. jóvan...xD

penge96
Nem az angol-magyar?

Breki33
A Wembleyben milyen meccs volt utoljára?
penge96
De nem kell hozzá megnyomni az LT gombot? A módosítót? Mert én anélkül semmilyen változást nem érzékelek...

Breki33
tévedés

a kiugratás eddig nem ilyen volt
penge96
Az uccsó 8 hsz-ben felfedeztetek egy kb 4 éves dolgot :D Óriási :D

köszi a választ! Tehát a kiugratás az valójában a hosszú passz "Y" vagy a legfelsó gomb a 4 rombusz elrendezésûn..
Breki33
az analóggal adod meg az irányát

még egy példa

Szerintem a játék elején megkérdezi, legalábbis most mikor a mentési hibát próbálgattam egyszer volt ilyesmi

Mondjuk azt ne vár ha az oldalvonal felé áll hogy háta mögé passzoljon
Breki33
kiugratás +analóg irány
horpeti
Termi tudja kb. mirõl beszélek. :P
Ha dekoncenrtált az ember, vagy szar a pad, akkor könnyû zsinórban rossz passzokat adni, tehát a hibázási lehetõséget növelték. És ez pozitív, kell kis skill hozzá, meg összepontosítás.

horpeti
Persze hogy az erõsség számomra nem számít nagy szabadságot, azon azt értem, hogy a jó és legjobb passz, kiugratás között nem annyira számít, viszont lehet olyan szarul nyomni, hogy nagyon túladja, vagy röviden (de ez az irányra is vonatkozik, jelen részben könnyebb elrontani, ha nem helyes a pozicionálás, korábbi részekben elég volt csak kb. felé irányítani). :)

horpeti
Én meg rájöttem, hogy számomra kb. semmiben sem szabadabb, mint a volt részekben, ami az irányt illeti (kivéve, hogy ha nem pontosan emberre pozícionálunk, akkor szabadon adja amerre a kar megy), az erõ az valamennyire befolyásolja, de az is csak azt, hogy melyik játékosnak adja.
Ugyanezt volt 2010ben is, meg elõtte, csak ott nem volt csík. :)

De mindenképpen nagyon jó és dinamikus mélységi passzokat lehet adni, beindulásokkal, szóval ilyen téren ezt tartom a legjobb résznek, amikkel játszottam. Talán néha túl kamusan is jókat, persze 85 fölötti passzal már egyértelmûen halálpontos elérakott labdákat ad az ember, 70 körül meg látszik, hogy annyira nem (és ez nem csak a freedom irányításon múlik, a rosszabbul passzoló rosszabbul fogja indítani).

Cselezés, labdavezetés és lövés szintjén még annyira nem érzem a dolgokat, abban a korábbi átlag alatt vagyok bõven. A passz az, ami egybõl kb. elérte a csúcsot nálam (hamar ráéreztem).

Persze ez az egész csak magánvélemény, mindenki másképp tapasztalja és azt nem is szeretném megvétózni!!! :))))

Breki mi ez a "szabad irányított kiugratást" ? Melyik gombokkal kell elõhívni?Másik kérdésem az hogy hol lehet a passzrendszert állítani?Mert nekem van olyan hogy fõleg az oldalvonal közelében egyszerûen kirugja a labdát ahelyett hogy a megadott irányba passzolna...:(( Szóval hol lehet állítani azon hogy auto, vagy manuál legyen a rendszer?

KÖSZI !
Shevchenko
Ezt mivel kell csinálni?

FORZA MILAN!!!

Breki33
Megtaláltam az Estádio da Luz-t de nem teljesen értem, hogy van a számozás logikája vhogy így

unnamed_148.bin -> fine day
unnamed_149.bin -> rainy day
unnamed_150.bin -> afternoon fine day
unnamed_151.bin -> night fine

Breki33
Korábban szidtam a szabad irányított kiugratást, hát felül kell bírálnom magam
nemsemmi labdákat lehet vele adni, ha megtanuljuk rendesen irányítani.

Csak az elsõ példa, sztem lesz még több is :P

Breki33
http://www.youtube.com/v/YIUuM8t4IZ4&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"
Breki33
http://www.youtube.com/v/RIqVZyo06Ys&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"
penge96
Ha oldalnézetbõl lõsz (érdemes átváltani player kamerára) akkor a fel-le gombokkal adod meg az irányt, a balra nyíllal leszorítod, jobbra nyíllal pedig magasan lövöd. De óvatosan, nagyon érzékenyen reagál a játék.

Szerintem bár nem billel játszok, szval a settingbe a keyboardnal a bal oldalon a L föl és le analogot állits be valamire és azt nyomd folyamatosan, vagy hosszan...

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

lehet le volt írva, rákerestem a kulcsszavaknál, de nem találtam: szóval hogy kell billentyûzeten 11est lõni? kb. a megjelenés napja óta játszom vele, de persze meccs közbeni tizenegyeseknél még egy darabot sem sikerült eltalálnom, és gondoltam akkor már megkérdezem.
Breki33
Na megis van ez jó

Breki33
Látott valaki ilyen hálót sötétebb zöldben?

hmmm, szép gól!

haliiii,feltettem a gamingacces patchet de a bundesligába nem az eredeti nevek vannak miközbe angol 2be,igen... mit kell tennem h jó legyen?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

penge96
Nekem a reloaded exe van, szal nem.

Breki33
azt kéne kitalálni mi a közös nálunk

Nem használjátok véletlenül az exe-met?

Bár nem hiszem, hogy attól lenne
Breki33
Köszi, reméljük hétvégén is látsz :P
Pethy23
Semmi extra, csak tovább passzolta és a játékos így tette tovább:)
na azt a legurított lövést hogy lõtted? <#taps>