PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Hamarosan kész a Nou Camp

Afternoon ezt a legnehezebb megcsinálni szerintem

Breki33
"olasz" ""bajnok"" """foczi""" csapat.
DaemoonHunter
Az a baj hogy nálam is ez a helyzet😄 Mármint realitás szempontjából, bár tippmix távol áll tõlem..

gabe paul logan
Ez a Gareth Bale egy állat...az a poén, hogy pont ma játszottam online ezt a mérkõzést és én voltam a londoni klubbal és meglepetsére pont 3-1-re nyertem 😄 PES-el fogom eldönteni, hogy töltsem ki a tipp mixet ezek után.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Tegnap játszottam a haverral xbox 360-on az új FIFA-val.Kb 3-4 percig volt a gépben,utána gyorsan ki is cseréltük PES 2011-re!Nem tudom mit esznek ezen annyian,egy nagy ratyi az egész,semmi változás évek óra ugyanaz,grafikástól,mindenestõl.A PES sokkal jobban vissza adja a labadrúgást.Egyedül a kommentátor jobb a FIFA-ban.
barcalaci84
kijött egy új editor , mellyel a chanteket is lehet relinkelni, úgyhogy mostmár pl a válogatotthoz is rakhattok ti is szurkolói nótákat, illetve használhattok többet kedvenc csapatotokhoz...

http://www.pes-patch.com/2010/11/pes-2011-ultimate-editor-v-2-0-english-by-barcafan2.html
horpeti
Persze. Viszont itt más "trükkök" kellenek. Tavaly futóverseny volt, most az indítás az, ami elég "godmód". Mindkettõt le lehet védeni, más stílus. Szerintem sincs baj a mostani résszel ilyen téren. De azért 1v1ben elég sok gameplay hiba hamar kijött, ami ront az összképen, de összességében véve izgis játékot lehet tolni egymással, fõleg kisebb csapattal (nagy csapattal, >80as passzolású játékosokkal nem nagy kihívás linkeltekhez hasonló passzokat adni, kis csapattal nem mennek el úgy a labdák, ott kevésbé jönnek be, de azért úgyis lehet szépeket mûvelni, csak limitáltabb formában).

tobias88
Nem beszélve a javított kapusrészrõl!
tobias88
Most hogy lenyomtam egy szezont, azért azt lehet mondani, hogy reálisabb mint a tavalyi futóverseny verzió
horpeti
1v1ben pláne igaz, én csak tudom. 6an vagyunk Termi 1 csatárára, de jó néhányszor átvitte már 4-5 védõn is, mire a 6. meg tudta fogni. 😊

horpeti
Persze, de amikor egyedül viszed rá 1 védõre a kontrát, vagy 2en vagytok 3 védõ ellen, akkor nagyon hasznos, ha 1 védõt át lehet játszani, és akkor emberfölényben, v. egyenlõbben lehet kijátszani.

Itt a PESben az a "szar", hogy ha sikerül is kicseleznem egy védõt 3-4 lépés után már utolér újra, vagy 3 másik (70nel futó védõk is 2x olyan gyorsak, amikor egy 90es csatárral loholok, érdekes, de legalább kevesebb a futóverseny). 😊

én a valóságban mindig örülök, hogy kicselezek egy védõt de aztán látom hogy még van 2 vagy több és inkább lepasszolom a labdát 😄

horpeti
Amit még nem érzek a játékban, hogy 1-1ben hogyan lehet hatékonyan kicselezni a védõt, valahogy mindig úgy csinálom, hogy Robinho szintû játékos is botladozik a labdával, néha meg mint az õrült megindul (na most nyilván az utóbbira kell építeni😄).
De emlékszem 2010ben, ill. 2009ben is csak akkor tanultam meg 1-1ben kicselezni védõt, amikor lenyomtam 10 szezon legendet, és rá voltam kényszerítve. Rendes játékban inkább kipasszolom. Persze más dimenzió, ha 1-1 csellel emberfölényt lehet kialakítani, mivel általában a védõk vannak többségben. 😊

horpeti
2010ben úgy néztem, hogy akkor mozdult rá jól a játékos a kiugratásra, ha volt "reaction" skillcardja, itt viszont azért alapból is érzik a zsugát. 😄

horpeti
Értelek. Az extrát úgy értettem, hogy nem kell semmi extrát csinálni ahhoz, hogy ezt csinálja (nem kell külön gombkombó), hanem alap kiugratás funkcióba "integrálva".

Egyébként nekem is nagyon tetszik, hogy jó kis labdákat lehet osztani, ebben nagyon sokat javult az idei rész.
De azért a 2010ben is lehetett jó zsugákat adni, legalábbis nekem ezek a dolgok nem nagy újdonságok, viszont most jobban rámozdulnak a labdára az indított játékosok, ebben fejlõdött.

ill. úgy emlékszem, hogy ez a jobbra mész balra passzolsz ez volt a korábbiban is (inkább úgy fogalmaznék, hogy amerre a legutolsó pillanatba húzod a kart, arra passzol), és természetesen a lövésre is igaz (de ez nem 100). De az biztos, hogy ezt a "freedom"ot most maxra fejlesztették, mert tényleg addig tudod változtatni az irányt, amíg el nem rúgja, így nincs olyan, hogy jaj elrontottam az irányt, és akkor látod, hogy szarul rúgná, de már megcsinálja.

Tehát egyértelmûen ez pozitív változás, viszont ahogy nézem, túlságosan is jóra sikerült, nehéz 1v1ben levédekezni. ill. le lehet, de észnél kell lenni, mert könnyen ki lehet háromszögelni, kényszerítõzni. Ez is pozitív, hogy le kell védekezni.

Breki33

ilyet hogy más irányba jobbra mész és balra passzolsz nem adsz sima kiugratással

számomra ez extra kiugratás és ilyen lehetõség eddig nem volt

horpeti
Igen, ez egy sima kiugratás. Nincs olyan, hogy "extra" kiugratás. 😊

penge96
Jah oks, bocs

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

tobias88
írtam hogy tárgytalan, nem szabadrúgásra gondoltam, hanem távoli lövésre, mert az nekem nagyon nem megy
penge96
Dehogy lehetetlen, sõt még könnyebb is, csak nyomd a lefele nyilat és beadás...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

tobias88
"tárgytalan"
tobias88
igen, csak az a vicc, hogy ezt szerintem billnél is kellene csinálnom, és az meg ugye lehetetlen...
penge96
Mielõtt felnyomnám maxra a lövést, már nyomom lefele az analogot, és miután ellövöm, tovább tartom

Vanek
igen,de erre elrúgja a felsõ tribünre :S ... egyszerre kell lenyomni,vagy van vmi sorrend? mert a videóban is maxra felviszi a csúszkát,nekem meg elszáll az összes ilyen rúgás:S

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Breki33
Újabb példa a kiugratós passzra

Breki33
ez csak az én véleményem azt rakd be ami neked tetszik
penge96
A Foo Fighters nem tetszett alatt? Az a másik, amin egy csaj vokálozik az a jútyúb mûve -.-'

De rendben, megfogadom a tanácsod.

Breki33
A videó jó, csak szerintem a zene nem illik hozzá

Sokkal jobb lenne lassabb focis zenével mint pl ez

vagy ez ami igazából is foci összefoglalók végén a legszebb jelenetek zenéje volt évekig németeknél, és nagyon illet a lassításokhoz szép gólokhoz

Vagy az italian soccer anthem is illik ilyenekhez

http://www.youtube.com/watch?v=TkKDM9mtV0A

penge96
Beívelés + Analog lefele

penge96
Nem hinném hogy nehezebb lenne...

pisztácia
😊 Amúgy nektek nem tûnt fel, hogy nehezebb lett a játék sokkal a DLC-k után?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Vanek
hi!

nekem xboxon van meg az új pes,néztem videókat amiket linkeltetek szabadrúgásokról,de nekem egyikse jön össze practiceben,valaki le tudja irni hogy pl a sorfal alatt elmenõ lapos rúgást hogy kell kivitelezni? vagy tudtok kifejezetten xbox controllerrel bemutatott szabrúgás vidóet?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

penge96
Nem.

Pisztácia, én annak is örülök hogy a nyomi youtube egyáltalán fent hagyta a videómat... már értem miért szidják annyian. Egyébként ez a videó kb egy vol 0.1 😊

a PES edit0.3 telepitése után elvesznek a mentett állások?

pisztácia
Grat, szép gólok. Bár nekem jobban tetszett majstic vagy kinek a videója.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

penge96
Az utóbbit nézzétek, ott eredeti soundtrack van!

penge96

Breki33
A new tool is under construction by Www.ProGamerZ.Gr's Editor m!ChaL!S.This tool will allow you to do several things as:

• Kits Importing
  • Faces Importing
  • Emblems Importing
  • Balls Importing
  • Songs Importing

Also you will have the chance to Edit:

• Leagues
  • Players
  • Teams

And finally the tool will also contain a balls/songs reanamer.

Here are some Screens:

Soon will be realesed a beta version.For more information visit Www.ProGamerZ.Gr
Breki33
Kicsit erre emlékeztet amit most lõttem, tökre tetszik ez így, bár nem tudom a gif-en látszik-e hogy nem erõs inkább külsõvel lõtt kicsit csavarodik és a kapuson mikor túljutott lazán szép lassan pattogva becsavarodik a sarokba 😛

Breki33
szép, de ez inkább laposan helyezett lövéa
tobias88
Ezt így kell csinálni:

Breki33
penge96
na, a tube megint letiltotta, kitalálok valamit.

penge96

Breki33
Dragao test

penge96
Nekem mostanában jó.
Egyébként csinálok egy Gól videót, remélem majd tetszeni fog 😊

Breki33
mindig a press any key után csinálja a loading-nál, viszont ha elindul azután hibátlan

most is harmadikra indul el
Breki33
Nálam továbbra is az van, hogy a játék indításakor egyszer kétszer a save betöltõdésekor az elején ezt írja ki

Aztán harmadik negyedikre elindul és azután hibátlan, de kezd már egyre jobban zavarni, nem értem mitõl lehet ez a mentési mizéria

van amikor meg sokáig tölt aztán kiírja a korábban mutatott occured error üzit.
Breki33
írtam itt nekik

http://www.pes-patch.com/2010/10/konami-stadium-new-turfs-by-arturo610.html#comments

a válasz

#
Breki says:
30 October 2010 at 20:07

too green
#
Jamal_2009 says:
30 October 2010 at 20:22

No, this is fine…
#
Breki says:
30 October 2010 at 21:23

not real
#
Noname says:
30 October 2010 at 22:00

Thx! A different (surreal) feel to the game.

Breki33
Nem tudom látható-e

kicsit beleakadt a kapus a hálóba 😛