PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
http://www.pes-patch.com/2010/11/pes-2011-ultimate-editor-v-2-0-english-by-barcafan2.html
Itt a PESben az a "szar", hogy ha sikerül is kicseleznem egy védõt 3-4 lépés után már utolér újra, vagy 3 másik (70nel futó védõk is 2x olyan gyorsak, amikor egy 90es csatárral loholok, érdekes, de legalább kevesebb a futóverseny). 😊
De emlékszem 2010ben, ill. 2009ben is csak akkor tanultam meg 1-1ben kicselezni védõt, amikor lenyomtam 10 szezon legendet, és rá voltam kényszerítve. Rendes játékban inkább kipasszolom. Persze más dimenzió, ha 1-1 csellel emberfölényt lehet kialakítani, mivel általában a védõk vannak többségben. 😊
Egyébként nekem is nagyon tetszik, hogy jó kis labdákat lehet osztani, ebben nagyon sokat javult az idei rész.
De azért a 2010ben is lehetett jó zsugákat adni, legalábbis nekem ezek a dolgok nem nagy újdonságok, viszont most jobban rámozdulnak a labdára az indított játékosok, ebben fejlõdött.
ill. úgy emlékszem, hogy ez a jobbra mész balra passzolsz ez volt a korábbiban is (inkább úgy fogalmaznék, hogy amerre a legutolsó pillanatba húzod a kart, arra passzol), és természetesen a lövésre is igaz (de ez nem 100). De az biztos, hogy ezt a "freedom"ot most maxra fejlesztették, mert tényleg addig tudod változtatni az irányt, amíg el nem rúgja, így nincs olyan, hogy jaj elrontottam az irányt, és akkor látod, hogy szarul rúgná, de már megcsinálja.
Tehát egyértelmûen ez pozitív változás, viszont ahogy nézem, túlságosan is jóra sikerült, nehéz 1v1ben levédekezni. ill. le lehet, de észnél kell lenni, mert könnyen ki lehet háromszögelni, kényszerítõzni. Ez is pozitív, hogy le kell védekezni.
ilyet hogy más irányba jobbra mész és balra passzolsz nem adsz sima kiugratással
számomra ez extra kiugratás és ilyen lehetõség eddig nem volt
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
R U Ready?!?!? ...broken soul...
De rendben, megfogadom a tanácsod.
Sokkal jobb lenne lassabb focis zenével mint pl ez
vagy ez ami igazából is foci összefoglalók végén a legszebb jelenetek zenéje volt évekig németeknél, és nagyon illet a lassításokhoz szép gólokhoz
Vagy az italian soccer anthem is illik ilyenekhez
http://www.youtube.com/watch?v=TkKDM9mtV0A
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
nekem xboxon van meg az új pes,néztem videókat amiket linkeltetek szabadrúgásokról,de nekem egyikse jön össze practiceben,valaki le tudja irni hogy pl a sorfal alatt elmenõ lapos rúgást hogy kell kivitelezni? vagy tudtok kifejezetten xbox controllerrel bemutatott szabrúgás vidóet?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Pisztácia, én annak is örülök hogy a nyomi youtube egyáltalán fent hagyta a videómat... már értem miért szidják annyian. Egyébként ez a videó kb egy vol 0.1 😊
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
- Kits Importing
- Faces Importing
- Emblems Importing
- Balls Importing
- Songs Importing
Also you will have the chance to Edit:
- Leagues
- Players
- Teams
And finally the tool will also contain a balls/songs reanamer.

Soon will be realesed a beta version.For more information visit Www.ProGamerZ.Gr

Egyébként csinálok egy Gól videót, remélem majd tetszeni fog 😊
most is harmadikra indul el
Aztán harmadik negyedikre elindul és azután hibátlan, de kezd már egyre jobban zavarni, nem értem mitõl lehet ez a mentési mizéria
van amikor meg sokáig tölt aztán kiírja a korábban mutatott occured error üzit.
http://www.pes-patch.com/2010/10/konami-stadium-new-turfs-by-arturo610.html#comments
a válasz
#
Breki says:
30 October 2010 at 20:07
too green
#
Jamal_2009 says:
30 October 2010 at 20:22
No, this is fine…
#
Breki says:
30 October 2010 at 21:23
not real
#
Noname says:
30 October 2010 at 22:00
Thx! A different (surreal) feel to the game.