PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Igaz, egyelõre nem is viszem túlzásba a játékot, csak 1v1 heti rendszerességgel. korábban ilyenkor már 20x annyi játékóra volt. :D

horpeti
Jaja, nem minden akad azért be. De vannak a full rossz megoldástól kezdve a teljesen amazing lövésekig is gyenge játékossal.
Én még egyáltalán nem tudok lõni, de eddig az összes részben sikerült rájönni elõbb vagy utóbb, hogy hogyan lehet rossz játékossal legjobb%ban amazing gólt lõni, és akkor hatékonyabb a gólszerzés. :D

Itt egyelõre még nem sikerült, mintha kevesebb lenne a ráhatásom a végsõ kimenetelre, nincs olyan tuti helyzet, aminél magabiztosan érezném,hogy ellövöm és gól, de biztos csak gyakorlás kérdése.

DaemoonHunter
Nálam az ollózás nagyon ritka, viszont az ilyen érdekes mozdulatok elõjönnek néha. Ez most egy nagy kivétel, ugyanis legtöbbször az ilyesmi próbálkozások a lelátón kötnek ki vagy egyszerûen elesik a játékos.

The Protector
THX

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

horpeti
Ez a gól volt pont a sokkal de sokkal reálisabb. :D
De legalább nem ollózta. Múltkor szögletnél 1v1ben 5ösrõl térdmagasságban ollózta be a labdát az egyik ellenfél védõje. :D

Ez nálam is bejelentkezett szó nélkül.

DaemoonHunter
Na akkor tõlem is egy, bár elég távoli, és a menü is bentmaradt.<#falbav>

Egyre jobban megkedvelem a játékot, nálam egyértelmûen a fifa elõtt van(most csak kivételesen azért hasonlítom össze vele, mert 1-2 hete még inkább a fifára voksoltam volna, de rengeteg apró részlet, és maga a játékélmény, játékmenet sokkal de sokkal reálisabb az idei pesben).

penge96
Tyííí beszarás! Grat Breki, nem sokszor látok ilyen szép gólokat.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Breki33

Breki33
Úgy nézem mûködik a mentésem benne vannak
Breki33
sztem ki fogják rakni
Breki33
Én csak errõl tudok

http://www.pespatchs.com/2010/10/pes-2011-stadium-editor-stamford-bridge.html

ott oda van írva

Place files in My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2011/ save
The Protector
Hy.Tesóm seggtitán.egy stemford bridge nevû stadiont szeretne betenni a játékba.BIN a kiterjesztése a dolognak és 2 fájlból áll a stadion.Most ezt hova kell bemásolni?

Vagy ha egyszerûbb vki legyen szives adni egy linket a stadionhoz meg azt is legyen szíves leírni h hova tegyem mert máskülönben nem lesz nyugtom tõle.

Elõre is nagyon köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

penge96
Breki, ha majd lesz új Tommsen chant pack (verzió) akkor belinkeled, vagy szólsz majd? Mert PES-edit-en a saját patcheken kívûl semmi nincs, a pes-patchet meg nem tudom, õk mindig linkelik a legújabbat?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Shevchenko
PES 2010-hez volt 3GB szurkolói hang az jó ide is is csak a számokat kell átirni.

FORZA MILAN!!!

penge96
Na most megint nem írja az errort... beszarok

nyomkodtam én a labdakérést mint az állat :)

a másik nagy kedvencem az amikor belefordulnak az ellenfélbe a labdával

penge96
Hát lehet, hogy másoknál is ez van, csak nem írják... egyébként ez kihatással van valamilyen szinten a játékra? Vagy minden mûxik rendesen?

penge96
Persze hogy lehet kérni, egyébként szerintem nagyon repetitív a BaL :(

Breki33
Érdekes, hogy csak nálunk jelentkezik ez
vmi azonos lehet
Breki33
én idén nem játszok Be a Legend-et de szerintem kell illetve lehet kérni a labdát
Breki33
már felraktam korábban, sõt az exe-t is feltöltöttem
penge96
Nyugi, már nálam is kezdi... hiába variálok a tûzfallal...

Ez a játék nagyon fel tud baszni! Be a Legendet játszok, Lazio leigazolt csatárként. A társaim segghülyék, de nagyon. Ott állok elõttük, nincs körülöttem védõ, nem is vagyok lesen: nem passzolnak. Amikor rám zár 2 védõ akkor rúgják a labdát... A másik kedvencem, amikor INTER - LAZIO meccsen én rúgom az elsõ gólunkat, a másodikhoz én assistoltam, erre a manager ennyit mond: nem csinált semmit. és kapok kb 6os ratinget...

tobias88
a camera progi adatai kellenének, nem a végeredmény <#vigyor2>
Breki33
részben igen

köszi igen azt akartam
Pethy23
Ez Pesedit-es patch? Egyébként próbáld meg, hogy tûzfalnál letiltod a PES-t, mert lehet a hálózatról akar valamit letölteni.
Breki33
Megint kezdi

tudnám miért

Breki33
tippeket várnék, hogy ezek melyik stadionok, egyet tudok :P

Breki33
mondjuk nem teljesen értem real chant sztem mindegyik chatpackban van
ha azt se tudod hol keress akkor nem hiszem jobbat tudnál készíteni mint a profik chantspack összeállítók
Breki33
Google-t próbáltad?

pl elsõ találatok között

http://rt000ken.eresmas.net/My%20sounds/vivaespana.wav
http://rt000ken.eresmas.net/My%20sounds/sealzara.wav
http://rt000ken.eresmas.net/My%20sounds/quemar.wav
http://rt000ken.eresmas.net/My%20sounds/obladi.wav
....

http://www.bigsoccer.com/forum/showpost.php?s=fd54dcef1649f89bc585937061cc4057&p=7531997&postcount=3
Breki33
Így

honnan szerzel szurkolói hangokat? én Real Madrid chant pakkot szeretnék csinálni :D

tobias88
Breki, neked hogy van beállítva a kamera? Ha a felsõ oldalvonalnál van a labda, látsz valamit az egész pályából?
Shevchenko
Köszi<#worship>

FORZA MILAN!!!

igen ere gondoltam és én az összes üres helyet elhasználtam itt...:S meglévõ arcokat nemakarok lecserélni
Breki33
http://www.youtube.com/v/kJRMfwV0bjg&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"
sziasztok!

vki nemtud információt hogy GDB-s kitserver mikorra várható...valamint a facelisten ha betelt minden arc amit relinkeltem szal nincs már üres helyem arcot importálni mitévõ lehhetek?
Shevchenko
Csinálni szeretnék 1 chants packot és kéne hogy a szurkolóknak mi a száma.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
A magyar szurkoloknak mi a száma?
dt01.img-n belül unnamed ?

FORZA MILAN!!!

pisztácia
Ja, azt nem írtam, hogy Ibrahimovic cirka 18millió Euro volt...:D

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Igen, köszi szépen.
Az elõbb nyertem meg mindent az MU-val, (FA kupa, BL, bajnokság) Professional szinten. Elõbb leigazoltam Buffon-t (95-ös), Van Der Saar már idõs volt. Elõtte Ibrahimovic.ot, Berbatov helyére, (97-es:D), utánna Puyol-t és õt raktam CSK-nak.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

game plan --> játékosra ráviszed kurzort -->lövés gomb --> select captain

ha erre gondolsz
pisztácia
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy ogy lehet a csapatban a CSK-t átadni másnak?

tobias88
kamerát hogy lehet úgy beállítani, hogy ha felül van a labda, nagyjából lássam a pálya alját is, de legalább a pálya közepét?
Breki33
Fine Day test

2 different version

Breki33
Én nem raktam újra most másodsorra megint elindult elõtte új mentéssel már jó volt.

Nem igazán értem mi ez
penge96
Na, Breki mostmárt jó?

penge96
Dettó