PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Barcást pl én csináltam , ahogy te is csináltál Juvést
kis csapatokét is és több nagy csapatét is...
én gamingaccess 1.95 -öt használok most , ennek mellékelve van a az option fileja, szóval aki ezt használja annak elég bemásolni
pesedit patchez is elkészítem az edit.bin filet , de amúgy tényleg pár perc ezt már megszerkeszteni...
Épp most kért fel Xavier , hogy használhassa a packot a jövendõbeli patchekhez, úgyhogy a gamingaccess patchekhez nem kell majd szerkesztgetni, az edit.bin fájljai tartalmazni fogják a változtatásaimat
a cél az lenne , hogy a szurkolók csináljanak jobbat az egyes csapatokhoz, amikkel lecserélhetik akár az enyéimet akár
az adx fileok neve a csapatok nevét tükrözi...
kis csapatokét is és több nagy csapatét is...
én gamingaccess 1.95 -öt használok most , ennek mellékelve van a az option fileja, szóval aki ezt használja annak elég bemásolni
pesedit patchez is elkészítem az edit.bin filet , de amúgy tényleg pár perc ezt már megszerkeszteni...
Épp most kért fel Xavier , hogy használhassa a packot a jövendõbeli patchekhez, úgyhogy a gamingaccess patchekhez nem kell majd szerkesztgetni, az edit.bin fájljai tartalmazni fogják a változtatásaimat
a cél az lenne , hogy a szurkolók csináljanak jobbat az egyes csapatokhoz, amikkel lecserélhetik akár az enyéimet akár
az adx fileok neve a csapatok nevét tükrözi...
ezt értem, de ezek a chants packok is ilyeneket tartalmaznak
pl miben különbözik a te Barca packod a Thommsenban lévõtõl?
honnan vannak milyen minõségûek mivel teszteled stb.
És oké, hogy berakod kisebb csapatok helyére, de ehhez akkor olyan mentés kell ami ezt tartalmazza nem?
Tehát ha bejön pl egy patch egy újabb option filevel akkor abban is be kell külön állítgatni, vagy ez most nem így mûködik?
pl miben különbözik a te Barca packod a Thommsenban lévõtõl?
honnan vannak milyen minõségûek mivel teszteled stb.
És oké, hogy berakod kisebb csapatok helyére, de ehhez akkor olyan mentés kell ami ezt tartalmazza nem?
Tehát ha bejön pl egy patch egy újabb option filevel akkor abban is be kell külön állítgatni, vagy ez most nem így mûködik?
mint írtam a 3 bajnokság Összes csapatához tartalmaz saját egyedi szurkolói hangot+ rengeteg egyéb csapathoz magyar válogatott...
nagyobb csapatok melyeknek kevés chantje volt , kibõvítettem pl Real Barca INter Lazio Valencia stb
a holland francia és más kisebb csapatok chantjei helyére kerültek a hiányzó angol spanyol olasz kis csapatok chantjei ( ezeket jórészt én vagdostam össze..)
nagyobb csapatok melyeknek kevés chantje volt , kibõvítettem pl Real Barca INter Lazio Valencia stb
a holland francia és más kisebb csapatok chantjei helyére kerültek a hiányzó angol spanyol olasz kis csapatok chantjei ( ezeket jórészt én vagdostam össze..)
Na mit találtam itt 😊
Juventus Chants Collection
http://downloads.gamingaccess.com/46916/Juventus_Chants_Collection
Juventus Chants Collection
http://downloads.gamingaccess.com/46916/Juventus_Chants_Collection
És ezek mennyiben mások mint a korábbi chants packokban lévõk?
A chant relink az option filétõl függ?
A chant relink az option filétõl függ?
Hálisten már több stadion készítõ kért már tõlem füvet az új stadionjába
pl Pate, Forzaroma
pl ezt
pl Pate, Forzaroma
pl ezt
![]()
This beautiful turf, that's great for my Olimpico in Rome, waiting for the download link!😊):BYE:
Top Leagues Chantpack by barcalaci84
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=47000
készítettem egy szurkolói csomagot, amely minden Premier Ligás , Seria A-s, és La Liga-s csapathoz tartalmaz saját eredeti szurkói nótát és még rengeteg más csapathoz is
Népszerûbb csapatoknál többet használok, mint az eredeti játék ( Real ill BARCA 3 helyett 5 stb.)
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=47000
készítettem egy szurkolói csomagot, amely minden Premier Ligás , Seria A-s, és La Liga-s csapathoz tartalmaz saját eredeti szurkói nótát és még rengeteg más csapathoz is
Népszerûbb csapatoknál többet használok, mint az eredeti játék ( Real ill BARCA 3 helyett 5 stb.)
PESEdit.com 2011 Patch 0.4 - Additional Stadium Package
* Added 'DLC' players for Other Teams South America and Copa Libertadores teams (→ now all teams up to date)
* Added 22 generic ingame edit stadiums (thanks to klashman69 & friends)
* Added 'Stadium Selector' (optional download) with 2 stadiums included for now (Moses Mabhida Stadium, Durban & Schüco Arena, Bielefeld)
* Bundesliga PESEDIT STATS
* Corrected map position for the city of Hamburg
* PSD stats for Serie A and a few of Others Europe
* Kits for all national teams (complete configs for Europe & Africa, rest only relinked & correct radar/shorts colours right now)
* New faces (David Luiz, Hugo Almeida)
* New menus (32 menus in total, 30 custom menus and 2 Messi default menus to choose from)
* Newest transfers (short term loans in England; South American teams)
* Partial 2. Bundesliga (emblems, home stadiums, kits, national team players, names)
* Updated Edit Mode hairstyles (ALL short/straight hairstyles, many of very short/straight/curled)
* Updated home stadiums for ALL EUROPEAN TEAMS
* Updated formations for ALL TEAMS of Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, Bundesliga & La Liga; and a few of Others Europe
http://pes2008editing.blogspot.com/2010/11/peseditcom-2011-patch-04-additional.html
* Added 'DLC' players for Other Teams South America and Copa Libertadores teams (→ now all teams up to date)
* Added 22 generic ingame edit stadiums (thanks to klashman69 & friends)
* Added 'Stadium Selector' (optional download) with 2 stadiums included for now (Moses Mabhida Stadium, Durban & Schüco Arena, Bielefeld)
* Bundesliga PESEDIT STATS
* Corrected map position for the city of Hamburg
* PSD stats for Serie A and a few of Others Europe
* Kits for all national teams (complete configs for Europe & Africa, rest only relinked & correct radar/shorts colours right now)
* New faces (David Luiz, Hugo Almeida)
* New menus (32 menus in total, 30 custom menus and 2 Messi default menus to choose from)
* Newest transfers (short term loans in England; South American teams)
* Partial 2. Bundesliga (emblems, home stadiums, kits, national team players, names)
* Updated Edit Mode hairstyles (ALL short/straight hairstyles, many of very short/straight/curled)
* Updated home stadiums for ALL EUROPEAN TEAMS
* Updated formations for ALL TEAMS of Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, Bundesliga & La Liga; and a few of Others Europe
http://pes2008editing.blogspot.com/2010/11/peseditcom-2011-patch-04-additional.html
köszi breki,holnap megnézem és megbeszéljük! jó éjt
kiderült, hogy hol vannak a játékban készíthetõ stadion gyepek
Pes 2011 turfs
I guess in dt08, unnamed_631 is the first turf for created stadiums. Actually i'm not guessing, there's definitely turf there.
Then unnamed_632 and so on.
Így ezeket cserélve saját gyep használatával készíthetünk stadiont, ehhez készítettem két alap gyepet csíkozás nélkül

Pes 2011 turfs
I guess in dt08, unnamed_631 is the first turf for created stadiums. Actually i'm not guessing, there's definitely turf there.
Then unnamed_632 and so on.
Így ezeket cserélve saját gyep használatával készíthetünk stadiont, ehhez készítettem két alap gyepet csíkozás nélkül

a legújabb kitservert raktad fel?
mi van belerakva?
esetleg próbáld meg egyesével berakosgatni és a settings exe-ben megnézni nem állított-e vmit másra
elég nehéz így tanácsot adni, hogy azt sem írjátok le milyen gépetek operációs rendszeretek stb van...
mi van belerakva?
esetleg próbáld meg egyesével berakosgatni és a settings exe-ben megnézni nem állított-e vmit másra
elég nehéz így tanácsot adni, hogy azt sem írjátok le milyen gépetek operációs rendszeretek stb van...
én a DLC-rõl beszéltem ami a hivatalos update, tehát szó sem volt pesedit féle patchról amihez egyébként kell a DLC
a szöveg nemcsak számomra értelmetlen olvasd már vissza egyszer hogy mit írtál
a szöveg nemcsak számomra értelmetlen olvasd már vissza egyszer hogy mit írtál
oké, számodra értelmetlen volt, nem vitatéma. volt szó róla korábban, az olvasás is megy, de KONKRÉTUMOT nem írt senki, ezért kérdeztem, valami változott-e.
vágom, hogy Te mit használsz, egyenlõre nálam is ez(mármint a pesedit-féle patch)megy, de ez meg nem volt kérdés.
vágom, hogy Te mit használsz, egyenlõre nálam is ez(mármint a pesedit-féle patch)megy, de ez meg nem volt kérdés.
No one can stop Death!
szasztok! az volna a problémám,hogy ha felrakom a kitservert,onnantól kicsit darabos lesz(mintha picit szaggatna) a játék!!! ha kisebb felbontásra veszem akkor is....segítsetek lécci,mert nagyon idegesítõ!!! köszi
nem bonyolult volt hanem értelmetlen
nézte egyébként errõl volt szó napokig, de van patch és van DLC utóbbi-t használom én pl
nézte egyébként errõl volt szó napokig, de van patch és van DLC utóbbi-t használom én pl
annyira azért nem volt bonyolult, de tessék:
eredeti patch-el nézte-e valaki a játékot, akinek nem a bolti verziója van, érdekel, (és lassan befejezek egy kupasorozatot), mit tettek jobbá-pontosabbá Konami-ék.
eredeti patch-el nézte-e valaki a játékot, akinek nem a bolti verziója van, érdekel, (és lassan befejezek egy kupasorozatot), mit tettek jobbá-pontosabbá Konami-ék.
No one can stop Death!
na ezaz,hogy nem nagyon találtam olyan oldalt,ahol részletesen le lenne írva az összes kihozható funkció a játékból,én eddig fogtam,és próbáltam simán beadni a labdát,de szeretnék mostmár tudatosan játszani. pl ezeket a funkciókat sem tudtam,hogy külön elõhozhatóak😊
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Ha találok berAKOM a taktikai nekem is jól jönne
a BEADÁSNÁL TUDOD, HOGY VAN
HIGH CROSS
LOW CROSS
CROSS ALONG THE GROUND
EARLY CROSS?
a BEADÁSNÁL TUDOD, HOGY VAN
HIGH CROSS
LOW CROSS
CROSS ALONG THE GROUND
EARLY CROSS?
nincs még vhol ehhez hasonló összefoglalások,cselezéshez,taktikához,stb?
Amúgy a beadás erõssége/pontossága min múlik? Leviszem szélre a labdát és beadom,de néha teljesen átrúgják a pálya másik oldalára,és nem is mindig van csúszka,ahol látnám hogy milyen erõvel adtam be...
Amúgy a beadás erõssége/pontossága min múlik? Leviszem szélre a labdát és beadom,de néha teljesen átrúgják a pálya másik oldalára,és nem is mindig van csúszka,ahol látnám hogy milyen erõvel adtam be...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
gyári peccsel nem kísérletezett még senki werziónál??
lassan befejezek egyet, lehet, hogy megnézem, mit alkottak pesedit-hez képest.
lassan befejezek egyet, lehet, hogy megnézem, mit alkottak pesedit-hez képest.
No one can stop Death!
11-es rúgásról
"-Három gombot kell egymást követõen a megfelelõ ideig nyomva tartani (nem egyszerre)
1.Elõször a lövésgombot megnyomod(Ennek szerintem ebben a részben nincs jelentõsége ,hogy meddig)
2.Amikor a játékos elkezd futni a labdához akkor kell a lövés irányt és a lövésmagasságot megadnod egymás után megnyomva a megfelelõ keresztgombot.
3.Az irányt a felfelé és a lefelé keresztgombok megfelelõ ideig való lenyomásával adod meg.(ezzel a kapunak a jobb alsó sarkába vagy a bal alsó sarkába lövi a játékos)Ez eddig tavaly is így volt.
4.Most jön a lényeg mert a jobb és a bal oldali keresztgombbal a lövésmagasságot határozzuk meg .
-A jobb keresztgombot megfelelõ ideig lenyomva tartva erõteljesebben lõhetjük ki a sarkot.
-A bal oldali keresztgombot megfelelõ ideig lenyomva meg lágyan(panyenkásan) is sarokra lõhetünk.
Tehát: Lövés>függõleges keresztgomb>vízszintes keresztgomb
Ezt a három kis mozdulatot kell egymás után elvégezni és begyakorolni.A magasságmegadást (Bal vagy jobb) keresztgombot érdemesebb egy kicsit rövidebb ideig nyomni mint az irányt (le vagy fel)
A traningben érdemes gyakorolni."
"-Három gombot kell egymást követõen a megfelelõ ideig nyomva tartani (nem egyszerre)
1.Elõször a lövésgombot megnyomod(Ennek szerintem ebben a részben nincs jelentõsége ,hogy meddig)
2.Amikor a játékos elkezd futni a labdához akkor kell a lövés irányt és a lövésmagasságot megadnod egymás után megnyomva a megfelelõ keresztgombot.
3.Az irányt a felfelé és a lefelé keresztgombok megfelelõ ideig való lenyomásával adod meg.(ezzel a kapunak a jobb alsó sarkába vagy a bal alsó sarkába lövi a játékos)Ez eddig tavaly is így volt.
4.Most jön a lényeg mert a jobb és a bal oldali keresztgombbal a lövésmagasságot határozzuk meg .
-A jobb keresztgombot megfelelõ ideig lenyomva tartva erõteljesebben lõhetjük ki a sarkot.
-A bal oldali keresztgombot megfelelõ ideig lenyomva meg lágyan(panyenkásan) is sarokra lõhetünk.
Tehát: Lövés>függõleges keresztgomb>vízszintes keresztgomb
Ezt a három kis mozdulatot kell egymás után elvégezni és begyakorolni.A magasságmegadást (Bal vagy jobb) keresztgombot érdemesebb egy kicsit rövidebb ideig nyomni mint az irányt (le vagy fel)
A traningben érdemes gyakorolni."
Le kell szedni a krekket újból, vagy az eredetit átmásolni a dvd-rõl, majd az 1.3al beállítani (1.4+angle=halál) valahogy így.

?
Szia
Akkor sem jó.
Már mindent próbáltam de nem áll vissza.
Leszedtem az 1.3 at is azzal sem mûxik.
Van valami tipped még?
G
Akkor sem jó.
Már mindent próbáltam de nem áll vissza.
Leszedtem az 1.3 at is azzal sem mûxik.
Van valami tipped még?
G
PES 2011 Camp Nou Turf by JohnMarrusso
http://hotfile.com/dl/80128577/907f50b/Camp_Nou_by_JohnMarrusso.rar.html
http://hotfile.com/dl/80128577/907f50b/Camp_Nou_by_JohnMarrusso.rar.html
Visszaraktam a progit de akkor sem jó.
Tegnap próbálgattam a kamera patchet különbözõ beállításokkal .
És az egyik beállítástól elszállt a játékban a kép ,a neveket látom a pályán de totál fekete a képernyõ .
Egyszer elõtte már elõfordult ,de akkkor állítottam a progin ,és helyrejött .Most semmi ugyanúgy fekete az egész.
Tudtok valami megoldást?
G
És az egyik beállítástól elszállt a játékban a kép ,a neveket látom a pályán de totál fekete a képernyõ .
Egyszer elõtte már elõfordult ,de akkkor állítottam a progin ,és helyrejött .Most semmi ugyanúgy fekete az egész.
Tudtok valami megoldást?
G