81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• 9csöves9
    Köszi ezzel működik
  • Breki33
    Én a Pro.Evolution.Soccer.2015.Update.v1.02-RELOADED-ed patchet szedtem le az abban lévő exe-vel simán megy

• 9csöves9
    Nem nagyon értek már a peccselgetéshez, mitől lehet az, hogy ezt ha felrakom akkor mindenképp steam-en keresztül akarja indítani a játékot? Vagyis csak steam-ben mutatja a játék trailer-jét, meg írja, hogy itt megvehetem. A rendes pes mappába telepítettem, és ha letörlöm az steam-et akkor nem csinál semmit, még egy hibaüzenet sem jön, egyszerűen csak nem indul.
  • tobias88
    Ezt már láttam kérdésnek feltéve a Konami-nak, de nem adtak érdemi választ. Valószínű az lehet a dologban, hogy volt valamilyen stadion formátum váltás amikor nagyobb felbontásra és részletességre álltak át és nem volt erőforrásuk megcsinálni ezeket a stadionokat (vagy nem érte meg nekik)
  • davids014
    Nem értem, hogy a csapatok benne vannak kamu névvel akkor a stadionok miért nem lehetnek?
  • beeezoli
    szóval akkor nem sok variációs lehetőség van. az, hogy ha nálad a labda, vagy nincs, az ugyanazon a taktikán belül van, tehát támadó, vagy védekező, meg a custom. ez 3. De egy meccsen nem 3 féle mentalitásra van szükség. 0:1-nél a 25. percben támadó mentalitásra van szükség, de nem olyanra, mint 0:2-nél a 75. percben. Vagy 1:0-nál nem kell annyira támadni a 30. percben, de 1:0-nál a 90. percben már inkább beáll az ember védekezni. A régi részekben volt olyan állítható valami, mint a fifában, kb 5 fokozatú, hogy mennyire támadjanak a játékosok.
  • Breki33
    Pro Evolution Soccer 2015 teszt

http://www.gamekapocs.hu/cikk/2566/pro_evolution_soccer_2015_teszt
  • tobias88
    Van olyan beállítás is még pluszban, ami azt szabályozza, ha nálad van a labda hogy álljanak fel és azt is ha nincs. Én mondjuk nem próbáltam ki de biztos működik.
  • beeezoli
    Sziasztok! Két kérdésem lenne: lehet-e a támadómentalitást változtatni meccs közben? Vagy csak az a 3 verzió van, amit előre be lehet állítani? egy támadó, egy védekező és egy custom? Mi van akkor, ha allout attackot szeretnék? Vagy totál védekezést, vagy csak tartani az eredményt? Hogyan lehet ezt finomhangolni?
    A második, hogy olyan, mintha a gamepadomat kicsit késve érzékelni a játék, de egyébként fps szám tökéletes, gép megvan hozzá, lehet ezen javítani?
  • midian
    Sziasztok
    Feltettem a pesedit data patch et ,de még mindig ugyanazt írja ki a játék mint előtte .
  • Golyo69
    Hali!
    Újra raktam a gépem! Win 7 van most eddig Win 8 volt!
    Eddig volt hangom a játék alatt most valamiért nem tudom megszólaltatni!
    Driverek fenn, minden másnak van hangja csak a PES-nek nincs :(
    Vki találkozott már ilyennel?
  • Breki33
  • tobias88
    Tudtommal még nincs sajnos.
  • cvetok
    Kamera patch-et nem tud hozzá valaki? A Blimp és a Wide közötti lenne a jó nézet......
  • tobias88
    Az 1.02 után valahogy könnyebb lett a játék, könnyebb elvenni a labdát.

És még azt is sikerült elérniük, hogy tetszett egy kapott gól:
  • tobias88
    Kint az edit-ben.
  • davids014
    master league-ban be lehet állítani, hogy melyik legyen az alap stadion? (pl: Barcalonanak)
  • Breki33
    Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek ezzel a saját készítésű képeslappal !

• Breki33
    külföldi letöltésekkel jobban lehet keresni én 10.000 körül járok
  • tobias88
    Én 650 letöltéssel kerestem 73 centet, azaz 180 forintot. Nem éri meg a vesződést...
  • vonDrago
    Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek !
  • vonDrago
    Sziasztok, 1 újabb kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, éspedig az Edit menüben hogyan lehet club nélküli válogatott játékost a saját csapatba áthelyezni, 2011PES-ben lehetett de most nekem nem sikerült rájönnöm hogyan működik, illetve amilyen megoldást találtam az nem annyira szimpatikus, a progi engedi lemásolni a játékost és beilleszteni a csapatodban egy már létező játékosra, nos ez annyira nem szimpi
  • Breki33
    Innen fulllllllllon jön

[PES15] PTE Patch 3.0 (Size: 1.21 GB)

setup.exe 1.21 GB
    READ BEFORE INSTALL.txt 1.29 KB
    PTE PATCH BLOG.url

http://adf.ly/vVz6U

Utoljára szerkesztette: Breki33, 2014.12.24. 00:25:32
  • Breki33
    De egyébként fent van torrenten is

http://adf.ly/vVyBP
  • Breki33
    Ez azért nem teljesen így van

http://www.pes-patch.com/forum/thread-8804.html

Egyébként teljesen érthető, ha már ennyi munkával összeraknak egy tök jó patchet akkor szeretnének vele egy kis zsét szerezni, ha lenne időm idén vele foglalkozni én is ezt tenném, semmi szánalmas nincs ebben, kb. fél óra alatt simán leszedhető.

Ennyi elismerést meg adjunk már meg a munkájuknak.
  • yamato41
    Azon is jókat derülök, amikor a játék fizikáját dicsérik. Mert az ugyanis nem létezik. Scriptek vannak, előre lemodellezett helyzetek, de nem valósidejű fizika. Minden előre lemodellezett. Ha meg nem talál jó modellt, akkor jönnek a bugok. Ez (is) csalási lehetőség a gépnek.
    Pl. Játékosom scriptelt esése alatt nem lehet másikra váltani, az csak néz, mint Bálám szamara...
    A játékosváltás sebessége és a vezérlés reakcióideje is rossz. Továbbra is késleltetett az irányítás, bár egy árnyalatnyival jobb, mint a tavalyi. De még mindig borzasztóan zavaró, hogy egy rosszul választott hosszú scripmozgás alatt benyomott "odalépős" szerelést akkor csinál meg, amikor már rég nincsen ott a labda. Rossz esetben falt és sárga.
    A játékosok fáradékonysága meg egyszerűen közröhej. Van olyan, hogy a 60. percben a 11 játékosomból nyolc totál hulla, teljesen fekete a csíkja. Nevetséges.
  • yamato41
    Engem borzasztóan zavarnak ezek az egybefolyások. A 2015-ben kevesebb van, de még mindig bőven akad. Az a bajom vele, hogy azt hinném, hogy elakad a blokkoló védőm lábában a labda, csak a gép tudja, hogy nem fog. Innentől kezdve nekem úgy kell irányítanom, hogy tökmindegy mit csinálok, úgyis az lesz, amit a gép akar, főleg magasabb fokozaton. Ez enyhén szólva frusztrál. Az meg még inkább, hogy már évek óta ez van, ráncfelvarráson túl nem javul a helyzet.
    A be/ráindulások tényleg jók. Az ideiben sokkal jobbak, mint tavaly. Viszont azt jó lenne javítani, hogy az ellenfél nagyon könnyen lezárja a passzsávokat, a saját emberek meg nem mozognak el. Az, hogy a bokája mellett el lehet-e passzolni, meg a gép jóakaratán múlik az átfolyás, ill. a levegővel (a valós lábnál szélesebb "erőtérrel") blokkolás miatt.
  • tobias88
    Valószínűleg nem használnak normális ütközési modellt, hiszen azt tényleg nagyon nehéz rendesen összehozni. (És még akkor is lennének egybelógó játékosok persze, csak akkor minimálisan lógnának egybe és csak néha, ha jól vannak méretre igazítva a fizikai elemek)

Ez se volt semmi. Nagyon jók ezek a ráindulások meg a távoli lövések:

• yamato41
    Bocs, ez lemaradt:
  • tobias88

• tobias88
    PTE-n kívül van már valami ami megy az 1.2-vel? Azt nem vagyok hajlandó feltenni. Kifejezetten szánalmas, hogy dollár centekért képes valaki adfly-olni egy txt-t csak hogy abban is adfly-os linkek legyenek...
  • Milus
    Sziasztok! Szurkolói hangokat készített valaki idén a játékhoz? Sehol sem találok. Anno volt a Tommsen chantpack, ilyesmire gondolok.
  • vonDrago
    Köszönöm a választ, hát ez így egy kicsit szívás akkor marad az alkalmazkodás meg az edzés
  • yamato41
    Nem hagytál ki semmit, hanem megtaláltál két évek óta húzódó problémát a rossz emberváltásokat és a késő irányítást., amit a konami csakazértsem javít. A jobb analóggal elvileg emberváltás irányát adhatod meg, de az sem jobb, ott sem mindig oda vált, ahova kellene.
  • vonDrago
    Sziasztok, ma sikeresen beszereztem a PES2015-ös PC változatát, legutóbb a 2011-es kiadással játszottam PS2-ön, lejátszottam pár meccset ma és egyelőre csak 1 dolog zavart, beállítottam hogy a játékos magától váltson de ezt a gép vagy nagyon lassan teszi vagy egyel-talán, a 2011-es változatban mindig az a játékos lett aktív akihez közelebb volt a labda. Van esetleg valamilyen ötlet hogy mitől van ez vagy csak kihagytam valamit a beállításokban ? Előre is köszönöm a válaszokat ! Szép estét ,jó játékot !
  • laca70
    Néhány év után visszanéztem a fórumra és meglepetéssel tapasztaltam, hogy tulajdonképpen teljesen kihalt. Korábban ilyenkor ezerrel pörögtek a hozzászólások. Mi történt? Máshol megy a beszélgetés?
  • klinsmann
    nekem is
  • balazsb1987
    Na tegnap megjött az új patch. Gyakorlatilag semmi érdemlegeset nem javít. Slusszpoén, hogy a data pack 2 gyakorlatilag kilövi az összes patchet (legalább is nekem kiiktatta a PTE patchet). Hiába mahinálom ismét gagyi csapat és játékosnevek vannak a játékban.

Másnál mi a helyzet?
  • tobias88
    Hát nekem nem ment sehogy sem. A PTE patchet viszont feltettem, azzal elvagyok.
  • zsotesz
    először az 1.5-öt kell telepíteni aztán arra mehet az 1.51 (már amennyiben a pes galaxy patch-ről van szó)