PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roland10
Mennyibe kerül egy Xbox kAR hozzá?? :D Mert én is veszek, vagy rendelek mert már uncsi billel.. vagy milyen ajánlootok?

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

[HUN]FaTaL
Ja bal analóg tényleg :D

Nekem LTre van téve :)

Jobb analóggal is lehet már embert váltani? Nem figyeltem még, csak 1-2 meccset játszottam le. Ennek örülök, a tavalyiban nagyon utáltam, hogy nem lehetett, mert néha össze-vissza váltogatott. Fifában ugye mûködött a jobb analógos módszer.

http://goo.gl/gd6Zi5

hát igen bill-esek azért jobban hátrányban vannak, mint a gmapeadosok

de ezt úgy se lehet elmagyarázni annak aki nem szánt rá legalább 4-5 napot gamepadra
Pethy23
Az szerintem RT + bal analóg amikor hátrál ha erre gondolsz.
[HUN]FaTaL
Nem az emberváltástról beszélek, hanem RT+jobb analóggal "áll elé területet védeni". Ha elég közel van még szerel is magától.

Lehet, hogy alapból nem RT, nem emlékszem mert én átvariálom az irányítást olyanra, mint a Fifában, az jobban kézreáll.

Pethy23
Igen, jó dolog ez hogy lehet embert váltani jobb analóggal, bár még nehezen áll rá a kezem.
[HUN]FaTaL
Meg védekezéshez is kell a jobb analóg.

Pethy23
Tóbiás mond már meg nekem te hogy az életbe fogsz 360°-ban passzolni, és cselezni ebben a játékban billentyûzettel.
tobias88
Most kerestem, de nem találtam az Arsenalost. Úgy látom levették.

"a védekezéshez gamepad........"

Miért is? Semmi extra nincs a gamepadban ami billen ne lenne meg a védekezéshez...
penge96
Arsenalost belinkeled?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Breki33
Kitserver 12
- only afs2fs module

http://ifile.it/iw8lt47/kitserver-12.0.0.zip
Breki33
hát szerintem rendes többcsapatos az egy-két nap de lehet gyorsak lesznek
Breki33
eddig még soha nem volt korai demo amit állítólag visszavontak hivatalosan

a védekezéshez gamepad........

"Ugyanugy mint a 2011-ben, itt is ha gyszerre nyomod a passzt meg a lövést, akkor 2en támadnak le, vagy a lövést és egy másik embert meg irányitasz. Vagy a másik ami még bevállt nekem az az hogy nem letámadok hanem csak hátrálok addig a pontig amig ugy nem érzem hogy egy gyors belépövel elvehetem a lasztit. "
Roland10
És kb mikor várható más csapatok?? mennyi idõ még elkészítik?

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

tobias88
A szerelésen remélem javítanak, mert ha Robinho-hoz kerül a labda, az nálam már fél gól. Felrúgni nem lehet, mert kicsit botladozik, el nem tud esni, labdát tõle elvenni még 2 emberrel se lehet. Nagyon Demó ez eddig. (Bár az eddigi tapasztalatok alapján a teljes is ez lesz)
Breki33
PES 2012 Kit Server 12.0.0 Demo

http://downloads.moddingway.com/file/14376.html
tobias88
Láttam gamingaccessen Arsenalosat talán, meg Madridosat
Breki33
Az nem megy ilyen gyorsan még csak most jött ki a Demo Editor

olyan van hogy európai-dél amerikai
[HUN]FaTaL
Pár napig tart megszokni a gamepadot kb. Én is nagyon ódzkodtam tõle, aztán kölcsönkértem tavaly havertól és utána vettem egy x360 padot mert sokkal jobb.

Más: Csapatmodok vannak már a demohoz?:)

penge96
Biztos, hogy nem. LEgalább a felük gamepaddel játszik, ahogy én is.. billentyûzeten kész vicc

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Breki33
ez egyáltalán nincs így
szerintem legalább 70% már gamepadon játszik

nagyon sok emberrel találkoztam aki így dumált mert azt hitte nem megy majd neki az átállás
aztán rájött, hogy igazam volt ebben és sokkal jobb a játékhoz való gamepaddal
Énis bill-es voltam évekig most kínszenvedés bill-t elõvenni.

a bill-t nyugodtan felejtsék el
tobias88
Nem szeretek és nem játszok gamepaddal. Ezt minden évben elmondod, de a pc-s játékosok 90%-a billentyûzeten játsza a játékot...

Taktikai cucc nekem nem mûködik sajnos.
Breki33
A taktikával kapcsolatban Cambi írt részletesen a PH-in

"Én szerintem a taktikai rész mondhatni teljesen ugyanaz lett.

Egyedül csak annyi a változás, hogy most a 3 taktika helyett van 4, amelyek nem az eredménytõl függõen változnak, hanem manuálisan lehet közöttük választani!

Stratégiákból lett kevesebb (lestaktika, CB overlap, és még valami volt talán.)

Viszont az összes többit, kontrajátékot, possession játékot long ballt, all out attackot, stb. azokat most ugye a 4 taktika egyikére lehet "felruházni".

Szerintem nagyon jó lesz így, hogy pl. látja az ember hogy a kontrajáték taktikája nem megfelelõ a meccsen, és akkor bármikor válthat mondjuk a kettes taktikára, ami egy Possession vagy Long Ball taktika vagy akármi, ezzel együtt pedig változhat maga a formáció ugye, és minden Team Style beállítás is. Más lesz az ember játéka rögtön.

Meg lehet PES 2011-es módon is csinálni akár. Lehet készíteni egy standart taktikát, egy védekezõbbet, kontrajátékosat, betömörülésest amikor vezetünk, és lehet egy all out attackos, és akkor még mindig maradhat egy negyedik egy másik változatú standard akár. Aztán akkor eredménytõl függõen váltani.

Én nem érzem úgy, hogy gyengült ez a része, egyszerûen csak átdolgozták a rendszert."
Breki33
szerintem a bill-t el kéne már felejteni gamepaddal sokkal élvezetesebb
ugynaz mint tavaly volt:O

select+lb vagy rb már nem tudom...
tobias88
Amúgy a menü gyengülése ott kezdõdött el, mikor betették a 6 szögletû játékos értékek helyett a fifás számozást. Most ha rámész egy játékosra, semmit sem látsz, hanem külön rá kell kattintani...

Bezzeg régen:

Valaki tudja, hogy a tavalyi taktikai gombok hova tûntek? Gondolok arra, hogy LB + fel = támadóbb csapat lett, de LB + asdw(fifásan) gomboknál meg taktika. Jelenleg semmit se tudok elérni.
Az meg külön vicc, hogy beindulni csak akkor indul be egy játékos, ha RS+rs irányt nyomok. Billentyûzetre gondolhattak volna...
Breki33
A gameplay patchek közül?

mert a grafikaiak egyértelmûek.
Vhol volt egy chants pack is
penge96
Ekkora baromságot, omg...

Breki33
Az Ewo-web-en sokan kérték, hogy ne legyen replay ezért készült.

Gondolom megunták sokszor elnyomogatni az animációkat, engem ez speciel nem zavar
penge96
Ilyen nincs komolyan, omg. ENNYIRE NEHÉZ VISSZAOLVASNI? Ez már a 3., jézusom... kemény 10 kommentet kéne lejjebb menned

Forza Italia
srácok azt h lehet kiküszöbölni a Demoba h a bemutató videót ne keljen végig nézni??? mert nem tom tovább nyomni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

penge96
Ezt én sem vágom, szerintem a replay elég normális dolog a fociban :D

Fyrex
replay disable ?

Avanti Crociati!

penge96
E patchek közül melyik jó?...

Breki33
PES 2012 Demo Patches By Yair 25
here is the fix for the replay disable
http://www.multiupload.com/INOPFB2M8D

here my first patch for pes2012 with improved ball physics and GK

http://www.multiupload.com/XSCLJ35RRR

http://www.youtube.com/v/xQOpR-BxUGk&version=3

Breki33
PES2012 demo - new gameplay patch
Hi, everyone
I came back with new plan for PES2012. Here's the first released

PES2012 demo - new gameplay patch 0.1

Download : http://www.mediafire.com/?jj2ibyos4838fk5
Credit : Yair, komu
Information
- Adjustment GK & AI
- Intro skipping (skip KONAMI's video)

How to use
- Put exe file to PES2012 demo installed dir
- Play game via "PES2012 - jenkey gameplay patch 0.1.exe"

Enjoy !

Breki33
http://www.youtube.com/v/xZuhyu1ImKw&version=3
Breki33
Breki33
arra gondolok, hogy a jobb analógot megnyomva egy másik játékos felett megjelenik a kijelölõjel és elindul üresbe

természetesen és szerencsére a védõk is követik, szval nem annyira fifás feeling

Csak azt nem tudom, hogy a másik irányítása automatikus-e vagy lehet szabályozni.
Breki33
a kép lemaradt valamiért

Breki33
most írjam ki felülre nagybetûkkel, hogy lehet átlépni?????

Hihetetlen ennyit nem vagytok képesek visszaolvasni ezenkívül régebbi demóknál is volt így

Scoreboardról csak ennyit

Pes 2012 Demo new scoreboard

Pes6-os scoreboard a feledékenyeknek........

Egyben egyetértünk, hogy grafikai dolgokat Pes-ben és Fifában is megcsinálhatnák sokkal szebbre, gondolok itt csak a mezekre vagy a fifa elbaszott fûcsíkozására vagy fekete fehér szögletzászlójára,

Szerencsére ezek Pes-ben könyedén javíthatóak lesznek

lásd pl

Luzhniki stadium for pes 2012 demo

Breki33
dehogynem <#pias>
Pethy23
Hihetetlen ami nem tetszik neked akkor az biztos rossz meg jössz ilyen webdesign dolgokkal. Ez annyira szánalmas. Semmi baj a design-nal mindig is másabb volt mint a FIFA.

Szerintem a progressive egy rakat sz*r, te szereted, gondolom akkor a világon mindenkinek tetszik.
bejelöltem, leírtam. szarul néznek ki, undorítóak. persze aki nem látodat igényesen tálalt weboldalakat etc, meg ilyesmi annak lehet nem jön le elsõre mennyire gagyi és csúnya. a hatszöget is leírtam, ahogy te is, hogy mennyivel jobb lenne akár az ABC-zés helyett is.

Mindegy, valaki szerint a Barátok közt kurva jó sorozat, azzal sem ülnék le vitatkozni, ráhagynám, szóval ha neked bejön, akkor egészségedre, de nálam ilyenekkel is nagyot lehet hasalni, és bár én csak egy vevõ vagyok, de hát ezzel lehet más is lesz így...

Pl ha veszel egy autót ami új, akkor nyilván szeretnéd ha az jól is nézne ki, nos, lehet a PES jó lesz, de hogy a tálalás elég gyér, az tuti. :)

nah befejeztem, és sorry, csak ez kijött belõlem. :) mindenkinek jó játékot amúgy. :)
még mindig nem tudom mi a gond ezzel :)
http://dl.dropbox.com/u/19095535/pes_12.jpg Itt látszik mi a rossz benne. szörnyû az egész desing, a gombok, ikonok, buszmaság, az introt meg nem tudom hogy kell átlépni, pedig nem vagyok már kezdõ, persze gondolom keresek rá valami szar programot külön...
az említett hatszög lehetne egy csomó helyen még, pl ahogy látod a képen a csapatokat is simán össze lehetne így egyszerûbben vetni... bóvli, gagyi, és még szarul is néz ki, betûtípustól meg minden.

aztán mondom még, hogy konkrét legyek, a kapus neve hozzá van tapadva a pálya sötétzöld "keretéhez". a csíkos katicabogarakról nem is beszélek. eredménylejzõ megint olyan fos, hogy nem hiszem el. Ezeket a grafikai elemeket, így, pár hónap OKJ-s, vagy otthoni aktív PS tanulgatás után is okkal jobban megcsinálnám, potom pénzért... nem az a gáz, hogy valaki így elcseszi, hanem, hogy senki nem veszi észre, nem javítják, törõdnek vele... (mert ezekre amiket említettem senki sem mondhatja, hogy szép, letisztult, modern... már aki tanult ilyesmit persze, vagy csak "jó a szeme")

Tényleg nem vitát akarok kirobbantani, és nem is ez a lényege, de régen ennél azért több és jobb volt a PES emlékeim szerint ilyen téren is, de lehet csak én kupálodtam ki a kelleténél jobban...
graf nem lesz más a teljesben sem

ez az újíts teszik nekem a legjobban :D

egyedül a hatszög grafikont hiányolom, pedig az simán el fért volna, amúgy meg teljesen jó, ahogy kiátlagolja és úgy osztályozza le képességeket (ABCDE)...
1. ez egy július körüli játékmenetet tartalmaz, ezt a fejlesztõk is mondták
2. PES-nek a legátláthatóbb a menüje, nem tudom mi a gond vele:S
FIFAnak vmi undorító, ahogy megpróbálnak mindent belesûríteni egy képernyõbe... (igen próbáltam)
3. Grafika majd a teljesben...
4. Videót nem kell végignézni...
5. Jó lesz ez, ha a kapusokat is majd megoldják, nekem csak ennyi problémám van!