PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui: szvsz ezt nem kellett volna így kiadni, sajnálatos módon a menü valszeg marad ilyen, pedig rég pont azért szerettem a PESt, mert átlátható, ötletes, gyorsan tudtam rajta eligazodni, informálódni a különbözõ grafikonoknak köszönhetõen.
pl meccs elõtt ott vannak a csapatok képességei, pontszámokkal. Miért nem lehetett volna apróbb betûkkel, vagy áttekinthetõbben, esetleg valami frankó grafikával, ami összeveti a két csapat aktuális értékeit? Szégyen...
- játékélmény oké, passzolások jók.
- grafika néhol jó, néhol nem, túl sok a homályos részlet egyes kameráknál
- a közönség zaja, hangja szar. egysíkú így elsõ blikkre
- a felhasználói felület és élmény elég szar, a taktikai résznél förtelmes lenn minlyen nagy ikonok vannak (és hogy), szerintem abszolút nem letisztult, gány munka, a meccs alatt lévõ grafikus dolgok is bénák (eredményjelzõ a bal felsõ sarokban 2011-ben ne így nézzen ki full HDben, max grafikán, ahogyan a többi elem sem játék közben.
példának okáért a konzolos FIFA 11, és most a FIFA 12 felülete is sokkal modernebb és szebb, átláthatóbb.
aztán az meg röhej, hogy állandóan végig kell várni azt a rohadt videót az elején, nehéz lett volna egy rohadt átléptetõ gombot berakni... ha még nem lenne olyan hosszú elnézném, de így...
Ez a 2 gól is kellett hozzá:
Így már annyira nem tetszik, hogy hazaadják a labdát...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"
~ Balázs 17 tegnap 15:00 | privát | válasz erre | #72406
Töröld az img mappából - pes12pv.sfd
Válasz 'Fyrex' üzenetére (#72405) "
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Állítsd át a szintet Top playerre, ne professionalon játsz <#whatever>#whatever>
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
arra utaltam, hogy Cé vezeti a labdát
- nagyon nehéz benne szerelni, gépnek persze könnyen megy, de még a szélsõ hátvédek is simán lecseleznek nem beszélve Robinho-ról pl
- a játékosok labdával egy kicsit sem lassabbak (sõt). 2011ben az a baj, hogy labdával még a leglassabb 40 éves is utol éri C.Ronaldo-t, itt meg C.Ronaldo nem éri utol a leglassabb 40 éves-t, ha a labdát vezeti
Köszi elõre is!
Amúgy tényleg nagyon sok a megpattanó lövés, és a kapus nincs a helyzet magaslatán sokszor...reméljük javítják.
Védekezésben megcsináltam az elsõ kettõt, de nem enged tovább
szeptember közepén érkezik a rendes demo 😊
A lövésekkel megint bajban vagyok, úgy mint elõször a 11-ben is, d pár hét alatt beletanultam 😄
Egyébként van egy külön Training Challenge rész Breki, ott simán meglehet tanulni, és mellette még szórakoztató is.
Nekem a cselezés még mindig nem megy xD
Amúgy miért ilyen gagyi csapatok vannak? Legalábbis a MU-n kívûl szerintem 2 olasz meg egy portugál csapat kész vicc...
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
A passz pontossága kicsit fura nekem, teljesen levettem a rásegítést de így elég jól passzolok, lehet csak nem vagyok olyan béna mint gondolnám magamról. FIFA-ban azalatt a pár meccs alatt amit játszottam vele sokkal nehezebb volt passzolni rásegítés nélkül.
Mi a helyzet a jobb analógos játékosindítással, hogy mûködik?
És a többszintû paszrendszerrásegítés milyen lett a demoban?
-Nagyon sok megpattanó lövés, jó dolog ez de kicsit túlzásba estek vele.
-Még mindig szeret karaterúgással kapura várni labdát.
-Továbbá lehetetlen mozdulattal ellõni a labdát.
-A lövés kicsit kiszámíthatatlan, az biztos hogy tovább kell nyomni a csíkot erõsebb lövéshez mint eddig.
-Bíró továbbra is összevissza mutogat néha. A fújások már viszonylag rendben vannak, elõnyszabály után jóval viszont sose ad lapot.
-Kapus kicsit lehetne jobb a megpattanó lövéseknél.
(Open dt0b.img using GSS then replace the images using GGS on the 2 images of the files unnamed_1 and unnamed_35)
http://www.multiupload.com/6BO2QAN73O
san siro for day fine
grass:63
model:2663
weather model:1836
weather textures:236
parameters:2695
crowd lightmap:2312
:APPLAUD:so happy now...
pes2011 stadium prefect to input 2012...:WORSHIP:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)