PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Tehát a szögletek pont sokkal jobbak lettek kivéve ha ezeket betanulva bizonyos szitukból esetleg nagyon könnyen lehet gólt szerezni.

Reméljük nincs így úgy láttam automatikusan megy az emberemmel a védõ.
Breki33
Egy fontos dolog ezt fõleg annak írnám aki a szögleteket kritizálta gondolom errõl nem volt tudomása.

Szval már régebben feltûnt, hogy kapuskirúgásnál lehet választani a nézetek között a szimpla hagyományos illetve külsõ nézet között.

Most kipróbáltam szögletnél is így van és fontos újdonság, hogy ilyenkor szabadon tudunk mozgatni egy tetszõleges embert év vele helyezkedni ahogy az alábbi gif-en látszik.

penge96
Ja, ahogy látom, az arcok is eltérõek azért, persze kezdetleges, de jobb mint a base-face

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

[HUN]FaTaL
thx 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

penge96

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

tobias88
az viszont senkinek se tûnik fel, hogy változik a háttérkép 😛

Nekem feltûnt, és jó is nagyon, fõleg a Spanyol wb gyõzelem! <#rolleyes>
penge96
Én is, bár a spanyolokat utálom, Messit is utálom, szóval inkább rá sem nézek xD

[HUN]FaTaL
De-de, én észrevettem 😛

Breki33
mármint nem én változtatom, hanem folyamatosan magától mindig más
Breki33
ez a téma kb fél éve van érdekes módon eddig mindenkinek megfelelt
most hirtelen vmiért nem jó

és nemcsak itt van ez a téma

az viszont senkinek se tûnik fel, hogy változik a háttérkép 😛
penge96
Úgy értettem, hogy láttam az avatárokat. De mindegy, mostmár megint nem xD

Breki33
Breki33
eddig is normálisan jelentek meg
penge96
Júj, normálisan jelennek meg a kommentek 😮

Roland10
Igen Federer szurkoló vagyok! 😊 de ezt honnan tudod? kövit inkább privibe írd! 😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

szabii98
Akkor majd meglátjuk a teljest 😄D

I met God. She's black

penge96
Nem Te vagy a nagy Federer fan?

Roland10
Hát nemtudom 😄 lehet, de nem nagyon emlékszek! 😊

penge96
Hát, én sem tudnám 😄

Am Roland, veled régen nem beszéltem néha?xD

Roland10
Ezt elmondani nem lehet mennyire várom már a teljes játékot! 😄

penge96
Miért ne mûködne? Ez nem FIFA... PES-ben viszonylag "egyszerû" modolni, mivel alapból úgy van megcsinálva a játék. Soha nem votl még semilyen hiba, ez a PES legalapvetõbb jellemzõje

Breki33
Breki33
Na nem volt egyszerû, de talán sikerült egész jó lett

szabii98
És mûködnek is bugok nélkül, bajnokságról kilehet jutni blre meg minden?:o
Az komoly lenne 😄

I met God. She's black

Sziasztok!
Van olyan program amivel a meccs idejét tudom állítani?

penge96
BASSZUS!😮OOOOOOO EDZÉS???? ÁÁÁÁ SÍROK ANYNIRA SZÉP!!! Van még valami jó is a napban...

3:40tõl
penge96
Na, nem én vagyok az egyetlen

😮!!!

errõl nem is hallottam, nagyon jól hangzik. remélem jól megcsinálják a become a boss-t...

penge96
Na, ezt várom rendesen. Köszi!

😮 pedig a legnagyobb újítás a játékban

ugye volt a become a legend egyedül, helyette lesz a football life ami tartalmazza majd:
- become a legend
- become a manager
- become a boss

és úgy tudom, hogy ezen belül lesz majd a master league is

ennyit tudok elmondani róla, minden más a nevébõl adódik 😊
penge96
PES? Errõl hogy nem hallottam? Kifejtenéd bõvebben is?

Breki33
köszi a tülekedést :-)
PES 😄
penge96
Most ez mi? Mert ha FIFA, akkor megint nem itt a helye

idén a football life robbanhat angyot😊

ugye lehetsz majd játékos, manager, klub elnök és lesz egy master liga is..😊

2éve csak online játszottam, de idén ismét az offlinet várom (Y)
[HUN]FaTaL
Az összes nagy bajnokság akkor úgy mondom. Ki a faszt érdekel a lengyel, cseh meg norvég bajnokság? Szerintem senkit. 😄

penge96
??? Dehogy van benne... 5 v 6 van csak...

amúgy Manchester United 8-2 Arsenal. Gyászolok

[HUN]FaTaL
Megjelenés után pár héttel már benne van az összes bajnokság is.

szabii98
köszi még1x 😄
Hát gyerekek, így 5 év FIFA után meg kell mondjam: ámulok és bámulok. Irányítás az nekem gagyi volt , mivel nem szoktam még hozzá, de elég komoly a játék.
Hallottam hogy csak a BL és EL van benne. Elég szar így, mert nehéz lesz választanom a FIFA menedzser módja és a BL vagy EL között :S

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Tempbõl sokszor nem tudnak települni a szarok, de még nem jöttem rá miért.

De a hibaüzenet nagyon gyanús volt 😄

szabii98
ilyenrõl sem hallottam még O.o
köszi

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Ugye nem közvetlenül a zipbõl futtatod a telepítõt, hanem kicsomagoltad elõtte valahova?

szabii98
biztos hogy nem.
hibaüzenet:

Itt nemtudok mire nyomni, abourtra leállítja, retry-re semmit nem csinál

I met God. She's black

Breki33
Az eredeti összehasonlításképp

Breki33
Támadt egy ötletem az eredeti árnyékost kicsit világosítottam ezt kéne átrakni dds-be csak most itt nincs fent olyan photoshop ami tudja, deha valaki berakja akkor kipróbálom bin-ben milyen

Breki33
az nappali gyep ot túl világos is, de nem a textúra miatt
Pethy23
Nah ez tényleg szép. De amit linkeltél gifet ott olyan mintha világítana.
Breki33
Az az érdekes, hogy míg az esti gyepek ilyen szépek
a nappaliak nem túl jók berakva

Meg ilyen hülyeséget, hogy rögtön a szélén vágja.