PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REQUIREMENTS:
- PES 2012 DEMO
- kitserver12
- Net Framework 3.5
HOW TO USE:
- Copy “PES 2012 Selector” folder and “PES 2012 Selector.exe” to DEMO Folder
- Run “PES 2012 Selector.exe”, write kitserver and img folder name and click “Apply” button.
- Select your scoreboard and play!
SCOREBOARDS:
- English Premier League
- ESPN
- La Liga
ADBOARDS:
- Bundesliga
BALLS:
- WE-PES 2012
- Nike Seitero HI-VIS
- Nike Seitero
- Classic
- Plain
- Adidas CL
- Adidas CL Finale
CREDITS:
Juce – kitserver12
KO – Premier League/ESPN/La Liga Scoreboards
Josemigol – La Liga Scoreboard
PEStinatoR – Bundesliga Adboards
balkanpesbox – Balls
http://www.filesonic.com/file/1805670164/PES_2012_Selector_v0.3.rar
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hogy a gecibe lehet kinyomni az introt?????? azthittem csak a legelsõ indításnál kell végignéznem,de így a 10. indítás után picit fárasztó perceket várnom amíg betölt a játék...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Letöltöttem ezt a patchet de nem tudom hogy kell megcsinálni hogy menjen :S mert amikor ki akarom választani a csapatokat akkor kidob egy hiba üzenettel :S köszönöm elõre a segítséget !
Sziasztok!
még egy olyan kérdésem lenne hogy nálatok melyik gombal sprinter? mert én hiába nyomom akár melyik gombit csak simán kocog :S
http://goo.gl/gd6Zi5
Valaki eltudja nekem érthetõen magyarázni ezt a másik játékos beindítása módszert? nekem nem akar sehogy összejönni😞
Köszönöm a válaszokat !!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
viszont nem lenyomom és irányt adok neki hanem egybõl irányba nyomom le
de észrevettem, hogy van amikor visszafordult a labdát fogadni
egyenlõre még csak sima passzal próbáltam kiugratással még nem
tehát nem elé adom hanem felé csak üres területre indítom be elõtte, aztán ha elérte már a paszt nézem, hogy mehet-e
így jól használható míg ha sokat pöcsölnék vele csak megakasztaná a támadást és a védõ odaérne egyfajta touchdownt játszom így 😛
nem olyan mint hittem, hogy egyikkel is irányítok és másikkal is irányítok egyszerre itt tulajdonképpen csak megadva az irányt beindítom és megy is a pasz
de lehet az fifa OTB-s múlt miatt tûnik nekem most könnyebbnek
kicsit olyan érzés mintha multiban ketten nyomnánk csak mindkettõ én lennék és jól kiis használható
kicsit OTB-s feeling szerencsére azt profin nyomtam 😛
Az oké amit írsz de nálunk egyszer van jel egyszer nincs jel azt nem értem mitõl függ ez
hol van pontosan ez a beállítás?
és alapon melyiken van?
Játékközben mint mondta menüben be kell állítani hogy manuálisan indítasz valakit vagy automatikusan.
Automatikus, Nyomsz egy jobb analóg irányt a játékos felé majd irányba tartva le is nyomod a jobb analógot ekkor elkezd elõre futni irányítani nem lehet.
Manuális beállítás esetén, ugyanígy jobb analóg irány, majd lenyomni, de nyomva tartani ekkor tudod jobb analóggal mozgatni a kiválasztott társat.
#72741: Nekem nem mûködött, esetleg azután, hogy megnyomtam a jobb analógot, kell még nyomni valami plusz gombot?
Elvileg nem az kéne, hogy legyen, hogy a jobb analóggal irányítom a beinduló játékost, a ballal meg az eredetit?
meg elvileg jobb analóg húzogatása az csel
és nem tiszta hogy el kell engedni a jobb analóg nyomását vagy sem illetve kell-e az elöl lévõ gombok közül valami hozzá mert lehet ez a nyitja
Na nálam szögletnél illetve kirúgásnál a két analóg megnyomására mûködött, de kipróbálom ezt is kösz
és ezt melyikre?
elvileg mezõnyösnél a jobb analóg megnyomására irányíthatunk mást
de van amikor csak elkezd egy ember beindulni olyan fifásan van hogy megjelenik a jel és irányíthatom
pontos leírást kérek ha valaki tudja
Szögletnél:
Elhúzod valamelyik irányba a jobb analógot, ekkor nézetet vált és rárakja a kurzort valamelyik emberre (ha jól vettem észre irányfüggõ). Utána a jobb analóggal tudsz embert váltani (az emberváltással vajon miért nem mûködik?) és azokkal tudsz futkározni rendesen, mint mezõnyben (bal analóg). Utána meg sima beadás vagy passz, vagy, amit szeretnél. 😊