PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
PES 2012 – Selector v0.3 by razib_46

REQUIREMENTS:

- PES 2012 DEMO
- kitserver12
- Net Framework 3.5

HOW TO USE:

- Copy “PES 2012 Selector” folder and “PES 2012 Selector.exe” to DEMO Folder
- Run “PES 2012 Selector.exe”, write kitserver and img folder name and click “Apply” button.
- Select your scoreboard and play!

SCOREBOARDS:

- English Premier League
- ESPN
- La Liga

ADBOARDS:

- Bundesliga

BALLS:

- WE-PES 2012
- Nike Seitero HI-VIS
- Nike Seitero
- Classic
- Plain
- Adidas CL
- Adidas CL Finale

CREDITS:

Juce – kitserver12
KO – Premier League/ESPN/La Liga Scoreboards
Josemigol – La Liga Scoreboard
PEStinatoR – Bundesliga Adboards
balkanpesbox – Balls

http://www.filesonic.com/file/1805670164/PES_2012_Selector_v0.3.rar
Breki33
Breki33
valami gond van gondolom azzal a bin-el szedd ki a kitserverbõl és próbáld ki úgy vagy rakd fel a korábban linkelt ball selectort vagy egy másik labdát
Breki33
minket is miután 10* kérdezték meg

persze az elõzõ kérdezõ aztán lese szarja a következõt 😛
bakkerman
no problem,utánajártam,megvan,véééégreeee. már az agyfasz kerülgetetett amikor 10.-ére is végigkellett néznem lampard szenvedését

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
na eddig bírtam
hogy a gecibe lehet kinyomni az introt?????? azthittem csak a legelsõ indításnál kell végignéznem,de így a 10. indítás után picit fárasztó perceket várnom amíg betölt a játék...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Azért lehet benne szép gólokat lõni:

Krisz018
Már csak 1 gondom van :S hogy a labda fekete 😞 az mért van?

Krisz018
Köszönöm a segítséget már mûködik !

penge96
Az eredeti IMG mappát írd felül a patchben mellékeltel. Utána a kitserver mappát másodl be a játék fõkönyvtárába, majd a "manager"-rel patcheld fel a játék exéjét. Utána, a patch mappájából, a kitserver, img, és screens mappa kivételével mindent másolj be a játék fõkönyvtárába, és írd felûl. Utána PES2012-Demo unlock teams-el futtasd a játékot. De már lehet elrontottál valamit, szal egy reinstall ajánlott

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Krisz018
PES 2012 Demo EPL Patch by Jason_Y

penge96
Milyen patchet?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Krisz018
Sziasztok!!

Letöltöttem ezt a patchet de nem tudom hogy kell megcsinálni hogy menjen :S mert amikor ki akarom választani a csapatokat akkor kidob egy hiba üzenettel :S köszönöm elõre a segítséget !

Sziasztok!

[HUN]FaTaL
RB a sprint alapból.

http://goo.gl/gd6Zi5

Krisz018
Köszi a segítséget!
még egy olyan kérdésem lenne hogy nálatok melyik gombal sprinter? mert én hiába nyomom akár melyik gombit csak simán kocog :S

penge96
Mondjuk tény, hogy a tavalyi nagyon gyenge volt

[HUN]FaTaL
A tavalyi tényleg nem volt egy nagy eresztés, én inkább fifáztam, de szvsz ez kurva jó lett.

Breki33
simán töröld ki azt a filet amit korábban írtunk
Breki33
hát pont most tárgyaltuk meg részletesen de #72746
Krisz018
Sziasztok!!

Valaki eltudja nekem érthetõen magyarázni ezt a másik játékos beindítása módszert? nekem nem akar sehogy összejönni😞

Köszönöm a válaszokat !!

penge96
2 új kommentelõ, egy hülye, meg egy lusta, remek.

köszönjük Emese
SubZero911
Ez pont olyan fos, mint a tavalyi, kuka.....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Krisz018
sziasztok!!

az intro videót hogy lehet átugrani vagy kikapcsolni?

köszi !

Breki33
belegondolva szerintem nem fut tovább nemis lenne jó akkor pálya tele lenne átlósan futkározó játékosokkal

viszont nem lenyomom és irányt adok neki hanem egybõl irányba nyomom le
Breki33
lehet ezt nem tudom, egybõl igyekszem adni amint üres helyre ért nincs idõ másra
de észrevettem, hogy van amikor visszafordult a labdát fogadni

egyenlõre még csak sima passzal próbáltam kiugratással még nem
tehát nem elé adom hanem felé csak üres területre indítom be elõtte, aztán ha elérte már a paszt nézem, hogy mehet-e
Pethy23
Szóval akkor ha elengeded a jobb analógot akkor az adott irányba még fut tovább?
Breki33
és a jobb analóggal irányítom, de nem össze vissza mozgok vele hanem beindítom csak megfelelõ irányba és amint üresbe ért már adom is

így jól használható míg ha sokat pöcsölnék vele csak megakasztaná a támadást és a védõ odaérne egyfajta touchdownt játszom így 😛
Breki33
Breki33
énis arról csak így használva sokkal jobb
Pethy23
Akkor te nem a manuálist használod, én arról beszélek amikor jobb analóggal is irányítasz valakit.
Breki33
eddig én is azt hittem, de ahogy most kipróbáltam nagyon jól használhatónak tûnt

nem olyan mint hittem, hogy egyikkel is irányítok és másikkal is irányítok egyszerre itt tulajdonképpen csak megadva az irányt beindítom és megy is a pasz

de lehet az fifa OTB-s múlt miatt tûnik nekem most könnyebbnek
Pethy23
Jaja jó kis cucc csak marha nehéz használni, nincs nagyon idõ rá.
Breki33
áhhhhhh azt hiszem megvan ez tök frankó

kicsit olyan érzés mintha multiban ketten nyomnánk csak mindkettõ én lennék és jól kiis használható

kicsit OTB-s feeling szerencsére azt profin nyomtam 😛
Breki33
szögletnél jobbra húzva is átkerült

Az oké amit írsz de nálunk egyszer van jel egyszer nincs jel azt nem értem mitõl függ ez

hol van pontosan ez a beállítás?
és alapon melyiken van?
Pethy23
Jobb analóg. Szöglet szabadrúgás kirúgásnál felfelé nyomva átkerül egy emberre az irányítás tudsz váltogatni ha nyomod a jobb analóg irányokat, ha többször nyomod a rúgó felé akkor visszakerül alapnézetre.

Játékközben mint mondta menüben be kell állítani hogy manuálisan indítasz valakit vagy automatikusan.
Automatikus, Nyomsz egy jobb analóg irányt a játékos felé majd irányba tartva le is nyomod a jobb analógot ekkor elkezd elõre futni irányítani nem lehet.

Manuális beállítás esetén, ugyanígy jobb analóg irány, majd lenyomni, de nyomva tartani ekkor tudod jobb analóggal mozgatni a kiválasztott társat.
Breki33
igen ez a kérdés, hogy pl folyamatosan kell nyomni vagy felendedni én nyomogatni szoktam és futnak be az emberek szépen az üres területre de külön irányítani még nem tudtam, ha oda figyelek addigra már rajtam vannak a védõk
[HUN]FaTaL
Ez is hasznos infó, mert kirúgásnál még nem próbáltam. 😊

#72741: Nekem nem mûködött, esetleg azután, hogy megnyomtam a jobb analógot, kell még nyomni valami plusz gombot?

Breki33
na ilyen videót kérünk nekem jobb analóg húzogatására mezõnyben cselezett megnyomásra beindulnak, de a jel az véletlenszerû
Breki33
na a szögletes az mûxik akkor megvan akkor gondolom kirúgásnál is hasonló lehet menni a labdáért a védõvel
penge96
De. Az is van.

[HUN]FaTaL
Mezõnyben magától nekem még sosem indult be senki. Nyomkodom a jobb analógot és megjelenik a csík. De hogy utána mit kell csinálni, fogalmam sincs 😄

Elvileg nem az kéne, hogy legyen, hogy a jobb analóggal irányítom a beinduló játékost, a ballal meg az eredetit?

penge96
Amúgy, nekem a mezõnyben, meg kell nyomnom a jobb analógot, és akkor tuti átvált

Breki33
hát nekem jobb analóg lenyomására indulnak ezt is olvastam eddig
meg elvileg jobb analóg húzogatása az csel
Breki33
na pont ez, hogy hol mûködik hol nem , de mindig beindul valaki csak a jel nincs mindig
és nem tiszta hogy el kell engedni a jobb analóg nyomását vagy sem illetve kell-e az elöl lévõ gombok közül valami hozzá mert lehet ez a nyitja

Na nálam szögletnél illetve kirúgásnál a két analóg megnyomására mûködött, de kipróbálom ezt is kösz
penge96
Egyszerûen nyomsz egy iránt. Amúgy a mezõnybeli nekem is tök random mûxik...

Breki33
mi az hogy felfelé?

és ezt melyikre?
elvileg mezõnyösnél a jobb analóg megnyomására irányíthatunk mást
de van amikor csak elkezd egy ember beindulni olyan fifásan van hogy megjelenik a jel és irányíthatom

pontos leírást kérek ha valaki tudja
[HUN]FaTaL
A mezõny beli jobb analógost én sem értem, hol mûködik hol nem.

Szögletnél:

Elhúzod valamelyik irányba a jobb analógot, ekkor nézetet vált és rárakja a kurzort valamelyik emberre (ha jól vettem észre irányfüggõ). Utána a jobb analóggal tudsz embert váltani (az emberváltással vajon miért nem mûködik?) és azokkal tudsz futkározni rendesen, mint mezõnyben (bal analóg). Utána meg sima beadás vagy passz, vagy, amit szeretnél. 😊

penge96
Egyszerûen nyomd felfele a jobb analogót, és bejön. Nekem mindig mûködik.

Breki33
Egyet viszont nem értek, hogy pontosan hogy lehet ezt elõhozni ugyanígy mint más jobb analógos mozgatásoknál egyszer bejön egyszer nem egyszer nézetet vált van amikor hiába nyomkodom van amikor egybõl bejön csak az embert nem tudom egybõl irányítani, szval ha valaki rájön pontosan leírhatná, igaz még a mezõnybeli jobb analógost se írta le senki pontosan hiába kérdeztem rá.