PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
akkor ezt megbeszéltük 😛
Pethy23
Mind1, letiltottam magam.
Breki33
visszaolvasás :-)

kell hozzá egy olyan exe ami blur nélküli

most a 4.0-ás gameplay patch exe-jét állítgatom.
Breki33
ezt már részben megoldották

valamiért 512*512-es helyet 512*256-os a méret
penge96
Ja, most látom, tényleg generált. Akkor hazudtak xD

Amúgy tényleg nagyon szarul jelennek meg a HSZ-ek.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
nem szutyok és nem akarom kilõni
tobias88
Elég messze van még a teljes, hidd el lesz olyan, aki a Napoli és a Porto helére valahogy megcsinál még 2 nagy csapatot arcokkal.
Pethy23
Breki nem akarod kilõni ezt a szutyok scriptet, hogy ne ilyen hülyén jelenjenek meg a hszek?
Pethy23
Szerintem egyáltalán nem lesznek, fölösleges arcokat generálni, mivel a teljesben ott lesznek.
tobias88
Elvileg ki lehetne cserélni azoknak a játékosoknak az arcát, akiknek rendes arcuk van más játékosokéra, de mivel változott az arc szerkezete, ezért nem egyhamar lesznek új arcok.
Pethy23
Az elsõ 2 képen látszik hogy ugyanúgy generált arcok vannak...
saviola83
miért ilyen homályos a játék képe ha játszok?Erre mia megoldás?

tobias88
Pont német... Kár hogy csak õ ennyire munkamániákusok <#rolleyes>
penge96

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Nekem is elegem van abból, hogy az irdatlan sötét árnyék miatt semmit nem látok... vicc

Breki33
nekem van pont ezt a hülye árnyékolást utálom a legjobban meg az oldalról jövõ sárgás fényt

nem értem miért nem tudják ezt kikapcsolhatóvá tenni egyszer szép megnézem ok, de szeretném látni rendesen a pályát

és egy jó fû hihetetlen sokat dob rajta
Pethy23
Nekem a füvekkel sincs bajom kb 2009 óta, azóta már a csikózást is sikerült KONAMI-éknál belõni.
Breki33
tényleg ennél másoknál sincs árnyék bent a füveknél, mert kipróbáltam egyet de az nagyon nem tetszett és nem is volt benne árnyék

de csak akkor szólok neki ha a többinél is így van, nehogy írjak neki aztán kiderül, hogy van benne mégis
Breki33
mert most olyan nézetet kerestem amiben a reklamálás is látható
és ez a délutáni napos amibe nem volt energiám árnyékot belerakni
Pethy23
Azért annyira nem volt súlyos szabálytalanság innen nézve, túl nagyot esett a játékos😊

De a fû olyan mintha a világítana😄
Breki33
Ez jó

Azt hittem erre tizenegyest kapok nekiálltam reklamálni erre látom, hogy a passzt adó játékosom is azt teszi a pályán....

mondjuk nem tudom miért nem adta meg..........

Breki33
a második részt nem teljesen értem

a facebook-os oldalon énis fent vagyok, ha egyrõl beszélünk 😊
Breki33
Pár embernek jól fog jönni 😛ó)

"Kapusok
Valóban lepkéznek rendesen. De!
Ha a lövés pillanatában jó érzékkel rányomsz a (nálam) háromszögre ,mindjárt több lövést védenek,
mintha,csak nézed,hogy milyen szépen lõ az ellenfél!
Söt! Az elõzõ részekben nem tapasztaltam,azt,hogy az ellenfél szögletnél szintén jó ütemben
nyomva a háromszöget,kifut a kapus és lehúzza a labdát akár a kaputól 11 méterre is.
A szélrõl történõ beadásoknál szintén!

Játékosok helyezkedése
Elég realisztikusnak tûnik.
Pl. ha a szélsõ védõvel belül kergeted az ellenfelet az egyik belsõ védõd (C😎 kihelyezkedik a szélére
,hogy biztosítsa az üresen maradt területet.
Aki futballozott valaha nagypályán az tudja,hogy ez taktikai alapkövetelmény,minthogy az is,
hogy ,ha a szélsõ védõ belép a támadásba, a szélsõnek vissza kell zárni a helyére."
Breki33
Breki33
#72589 ?
daver88
Még valami ami nekem nagyon nem tetszik...a szögletrúgás...elképesztõen rosszul van megcsinálva ez is...egy helyben állva várja mindenki az ötös elõtt a labdát, holott a valóságban sokszor berobbanak a 16-osról indulva...a rúgás után egy ívben száll fel a labda, egyáltalán nem csavarodik, sokszor teljesen kiszámíthatatlan helyre megy..alig nyomom meg a gombot, aztán a 16 másik oldalán esik le, ahol senki sincs. remélem javítják...ez például az egyik dolog, amit sokkal jobban megcsináltak a fifában.

a kapus AI katasztrófális. 2-3mpvel az ellövés után kezd el reagálni, ami egyszerûen túl késõ.

penge96
Na, a nevetekben is ott nyavajgok a Facebookos PES oldalon, a kapusok meg a többi miatt. Meggyõzõ képességem meghozza gyümölcsét.

"Nem ezeket a droidokat keresik...

elengedhetik a fiút."

Breki33
lehet kevés a hely neki a c-n
szabii98
vajon mért nem megy fel a demo? valami hibát ír ki, és 3 választás van(kihagyás, folytatás a 3. nemtudom). Lehet azért nemmegy mert eddig nemvolt még PES a gépemen csak Fifa?(irónia..)<#vigyor5>

I met God. She's black

Breki33
Breki33
Slayer turf pack

http://www.multiupload.com/O1CU7N0BLT

I have upload three turf packs with different textures. You can together provide the turf files to a pack which you like best.
Breki33
nézd a gif-et tökre le kellett lassítani
a kapusokat többen szidják
tobias88
Béna kapusokhoz gifek, ami gólokat 1 meccsen kaptam (Nem számolva az egyik rugott gólomat, ahol a kapusig gurult a labda de nem foglalkozott vele, odamentem és berúgtam...)

Ez még szép is lett volna a géptõl, ha a vége megint nem csurgatós:

4 ilyen 1 meccsen azért több mint zavaró...

Viszont egy másik meccsen azért sikerült sikerélményt is szerezni:
penge96
Hát de... majdnem maxra nyomom és... mindegy.

[HUN]FaTaL
Szerintem meg végre úgy lõnek, amennyi erõt raksz bele. Nem az van, hogy fél mm a csík és kibombázza a stadionból.

Engem sokkal jobban idegesítenek a béna kapusok.

http://goo.gl/gd6Zi5

penge96
Megnéztem a hivatalos fórumokat, ott egyesek így fogalmaznak "the shooting is shockingly bad". Remélem ez és az ehhez hasonló vélemények hatására kezdenek vele valamit

penge96
Szerintetek a teljesre gyorsabbak leszneka lövések? Nekem az a legnagyobb problémám, hogy egyszerûen "nem érzem", ahogy ellövöm a labdát

Breki33
elõször más lett a jel úgyhogy erre gondoltam én is
Breki33
Amik itt fent vannak + UPL_0.2_for_PES_2012_Demo_by_PES-Fan.com.rar
Pethy23
Jah, nem raktál fel valami ball cursor eltüntetõ dolgot lehet az zavart be neki.
Breki33
igen, de van egy jel fölötte ami nekem most eltûnt
saviola83
Egy olyan kérdésem lenen hogy az alap demón kívül jelen pillantban miket érdemes még feltennem a játékélmény javítása érdekében? a yair gameplay patch van még fent.Elõrei s köszi a választ

Pethy23
Örökké nem fut elõre😄 Egy idõ után megáll a futásban.
penge96
Idézném magam, pár hsz-el ezelõttrõl. "Nem akarok flamelni." Hát sikerült 😄

Breki33
jó inkább hagyjuk egyáltalán nem ilyet lõttem és nem szabadrúgásból 😛

zárjuk rövidre itt egy ugyanolyan tõlem fifában

http://www.soccergaming.com/forums/showpost.php?p=2945553&postcount=11

úgyse fogod megérteni csak majd pár év múlva én is ilyen voltam
most lõttél egy olyat mint a 14. másodpercnél 😄 legalábbis hasonlót... szabadrúgásból mert miért ne lehetne olyat lõni mint 39nél?

Breki33
csak most kapásból 14. és 39. másodperc különösen az utóbbi
ez nem igazi foci

én még sosem ollóztam félpályáról gólt, az hogy valaki amatõr módba assisted shootinggal tud félpályáról gólt lõni, annak csak gratulálni tudok. 😄

Breki33
nálad fiam :-)

gondolj csak bele hány mecset játszok én és hány meccset játszik egy igazi csapat egy nap alatt

vagy rakjam be újra a fifás videókat a félpályáról ollózásos gólokkal? 😛
szval ezt inkább nem feszegetném a helyedben 😛