PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kell hozzá egy olyan exe ami blur nélküli
most a 4.0-ás gameplay patch exe-jét állítgatom.
Amúgy tényleg nagyon szarul jelennek meg a HSZ-ek.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
nem értem miért nem tudják ezt kikapcsolhatóvá tenni egyszer szép megnézem ok, de szeretném látni rendesen a pályát
és egy jó fû hihetetlen sokat dob rajta
de csak akkor szólok neki ha a többinél is így van, nehogy írjak neki aztán kiderül, hogy van benne mégis
és ez a délutáni napos amibe nem volt energiám árnyékot belerakni
De a fû olyan mintha a világítana😄
Azt hittem erre tizenegyest kapok nekiálltam reklamálni erre látom, hogy a passzt adó játékosom is azt teszi a pályán....
mondjuk nem tudom miért nem adta meg..........

a facebook-os oldalon énis fent vagyok, ha egyrõl beszélünk 😊
"Kapusok
Valóban lepkéznek rendesen. De!
Ha a lövés pillanatában jó érzékkel rányomsz a (nálam) háromszögre ,mindjárt több lövést védenek,
mintha,csak nézed,hogy milyen szépen lõ az ellenfél!
Söt! Az elõzõ részekben nem tapasztaltam,azt,hogy az ellenfél szögletnél szintén jó ütemben
nyomva a háromszöget,kifut a kapus és lehúzza a labdát akár a kaputól 11 méterre is.
A szélrõl történõ beadásoknál szintén!
Játékosok helyezkedése
Elég realisztikusnak tûnik.
Pl. ha a szélsõ védõvel belül kergeted az ellenfelet az egyik belsõ védõd (C😎 kihelyezkedik a szélére
,hogy biztosítsa az üresen maradt területet.
Aki futballozott valaha nagypályán az tudja,hogy ez taktikai alapkövetelmény,minthogy az is,
hogy ,ha a szélsõ védõ belép a támadásba, a szélsõnek vissza kell zárni a helyére."
"Nem ezeket a droidokat keresik...
elengedhetik a fiút."
I met God. She's black
http://www.multiupload.com/O1CU7N0BLT
I have upload three turf packs with different textures. You can together provide the turf files to a pack which you like best.
Ez még szép is lett volna a géptõl, ha a vége megint nem csurgatós:
4 ilyen 1 meccsen azért több mint zavaró...
Viszont egy másik meccsen azért sikerült sikerélményt is szerezni:

Engem sokkal jobban idegesítenek a béna kapusok.
http://goo.gl/gd6Zi5
zárjuk rövidre itt egy ugyanolyan tõlem fifában
http://www.soccergaming.com/forums/showpost.php?p=2945553&postcount=11
úgyse fogod megérteni csak majd pár év múlva én is ilyen voltam