PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Azért mert annak a nagyrésze szintén a Konaminál van, de lehet azóta teljesen megvették, és afféle ko-operációban osztoznak az EA-vel. És amúgy minden bajnokságból vannak licenszelt csapatok. Lsd: Manchester, liverpool, Tottenham. De a Franciáknál is. Teljeskörû licenszük nincs, de azért egy-egy klubbal megtudnak egyezni, idõ kérdése mikor majd a szövetséggel is

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

szabii98
nagyonjó. Liga BBVA logó mért van akkor? 😄

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Egy egy oldalas szöveggel tárja eléd a demo is mikor elindítod. Máskülönben szerinted hogy lenne benne a BL meg az EL?

A bajnokságok liszenszei az EAnél (kivéve a Hollandot, az mind a kettõben benne van), az UEFA liszenszek (BL,EL) meg a Konaminál vannak.

http://goo.gl/gd6Zi5

szabii98
Aztán én azt honnan tudjam hogy UEFA licensz is van? 😄 Egyáltalán semmit nemvágok.

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Azért lássuk be, elég nagy baromságot kérdeztél.

Szerinted a hivatalos, UEFA liszensszel rendelkezõ játékban nem lehet kijutni a BLre, ELre, meg össze-vissza mennek a bajnokságok?😄

szabii98
beszólásoknak kb értelme nem volt, csak mert én eddig fifáztam és elképzelni nemtudtam hogy ez hogy is mûködik. De mivel õk olyan nagymenõk itt, hogy naponta 40 rongyos hsz-t összehordanak aminek negyede breki híreinek hsz-e, ezért engem le kell szólni mert hülye kis 13 éves vagyok.

I met God. She's black

Pethy23
Mondja ezt egy 94 éves 😄
15 éves vs. 13éves

hajrá😄
Fyrex
másnak nem tûnt fel, hogy a helyezett lövés (lövés + C/R2/jobb alsó ravasz) szinte védhetetlen a kapusoknak valamiért ?? akár 20-25 méterrõl

Avanti Crociati!

szabii98
ok

I met God. She's black

penge96
Jézusom 😄 Kis humor-herold 😛

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

szabii98
alá támasztom de még így is pofára esnél :/

I met God. She's black

penge96
Az életem rátettem volna, hogy ezt mondod. De támaszd csak alá az állításomat 😊

szabii98
hát okosabb mint te az biztos.

I met God. She's black

penge96
Okos vagy 😊

szabii98
Ez esetben olyan majom mint te, igen.

I met God. She's black

penge96
Tisztában vagy a tipikus jelentésével?

szabii98
gratulálok te kis vérpistike , tipikus SG-s ember vagy <#idiota>
viccet félretéve csak gratulálni tudok, a segítõkészség megvan benned. Penge mintha te annyival idõsebb lennél, 'tipikus 15 éves'/penge/.

I met God. She's black

penge96
<#eplus2>

Egyébként álmondanám a kis FIFA-soknak, hogy a PES-ben már akkor meglehetett nézni a többi bajnokság állását, amikor a FIFA még csak egyetlen bajnokságot tudott elviselni. Ugyanis a 7-ben is csak azt láttad, ahol éppen játszottál, semmi mást...

[HUN]FaTaL
Az egy meccsel probléma sem lenne, ha nem 5 másodpercig tartana egy félidõ. 😞

penge96
De van rosszabb is, csak egy meccsig tart a bajnokság :/
Hogy lehet ekkora baromságokat kérdezni? Tipikus 12 éves...

tobias88
nem, még a táblázatot sem, sõt, azt se hogy ki az ellenfeled... <#wow3>
szabii98
Am ez a bajnokságos dolog mennyire jó, ki lehet normálisan jutni BLre ELre, igazolni lehet, mutatja hogy kinek mennyi gólja van meg ilyenek? :o

I met God. She's black

Breki33
Igen csak kissé fel kellett tuningolni
[HUN]FaTaL
Régi pesekkel nem játszottam, vagyis nem monddoltam õket. Pes3ban már volt hangosbemondó?😊

Breki33
pes2012 demo 0.5(big one)released

hello guys i am proud to release the first big patch for pes2012
changelog:
1-player switching
2-better defence AI
2-much more balance in the game
4-improved ball physics
5-improved player physics
6-better passing

pes2012 demo 0.5(big one)released only on my web site
http://yairpatch.com/
Breki33
persze, hogy eltér mert a hülye konami a szélén is vágja

én rendesen megcsináltam a széléig sõt van ahol reklámok is vannak, de õk úgy gondolták csak a vonalig tart a gyep, gondolom a többi egy másik fileban van, hogy még bonyolultabb legyen

az alap gyep nem rossz amúgy a pes-ben de egy idõ után elég unalmas mindig ugyanolyan és ugye az árnyékolás hülyeségeirõl már beszéltünk
Pethy23
Pes 6-ban valóban gyalázat volt a fû, de a 2011-ben szerintem teljesen élethû volt, pl amiket most te csináltál már azért sem tetszik mert a színe eltér az oldalvonalon túl lévõ fûtõl.
Breki33
Angle modulator mi pontosan?

Breki33
hogy érzékelhetõ legyen a különbség

alap pes 6

ugyanaz reklámtáblával kijelzõvel stb, mintha másik játék lenne

Breki33
Én hangok alatt nemcsak a kommentátorról meg a hangokról beszéltem
a táblák nézegetéséhez meg nem kell idõ ott van állandóan elõtted
már mikor kezdõdik a meccs, de ismétléseknél összefoglalókban is látod

éa nagyon sokat számít amikor ilyen élethûen szinte fényképszerûen néz ki

lehet neked nem számít de mikor pl új VB van van vagy új BL nagyon sokan kérik az ott látható táblákat pontosan.
Breki33
Szeriontem egy csomó teljesen jó volt és egy scoreboard nemcsak a kijelzõ hanem mindezek

[/img]

A demohoz pedig ez tökéletes

http://i984.photobucket.com/albums/ae325/cch1993/pes20122011-08-2401-22-08-82.jpg

Breki33
hú a hangosbemondóval mennyit tököltünk Pes3-ban, hogy teljesen jó legyen :-)
penge96
Akartam írni, hogy az én emberem, azt megláttam, hogy Barcás vagy... xD

barcalaci84
penge96
Úristen, azért a kommentátor meg a bemondó nem egy hülye tábla 😄 Anélkül elég unalmas játszani, a demoban is zavar, hogy kuss van. De legalább lehet hallani ahogy fejlõdnek a szurkolói hangok. Amúgy meg én is szeretem ha szép a fû, de nekem nem nagyon van idõm a táblákat nézegetni 😄 Fõleg, hogy tavalyelõtt a legnagyobb adboard patchben, az Emirates-ben (Arsenal) olyan adboard volt, hogy a Manchester akadémiáját hirdette...

Pethy23
Én PES 2011-ben sose váltottam pl Scoreboard-ot. A beépített nekem nagyon tetszik, az elkészülteknek meg mindig van egy kis baja, itt ott elcsúszott.
[HUN]FaTaL
Szerintem az ilyen apróságok is rengeteget dobnak a játékélményen. Kijelzõk, reklámtáblák, kommentátor, sõt szerintem még a hangosbemondó is.

Roland10
igyvan. 😊 már csak a kijelzõ meg az adboard is rengeteget dob a játékélményen!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Breki33
pl meg nem azt látod, hogy konami hanem hogy milyen jól néz ki, jpbban visszaadja a valós tv meccs élményt

ugyanúgy mint csajnál ott hogy?

engem pl nagyon zavar ha úgy érzem hogy egy asztalterítõn játszom
és nemcsak a grafika dob hatalmasat hanem a hangok is

mondjuk azokat nem értem akik új arcokat raknak be közben a kijelzõ stb meg marad ugyanolyan
Roland10
könnyen.. én például ha meglátom, egybõl eszembejut, hogy ilyen tv-ben is és már sokkal jobb! 😄

penge96
Az adboard hogy dobhat a játék élményen?

Köszi!

Roland10
PES 2012 minimális gépigény:

Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV 2.4GHz vagy ezzel egyenlõ teljesítményû processzor
1GB RAM
8GB szabad hely
DirectX 9.0c kompatibilis videókártya. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 vagy AMD/ATI Radeon x1300)
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
DirectX 9.0c vagy újabb (lemez majd tartalmazza)
Windows kompatibilis billentyûzet
800 x 600 felbontású monitor

PES 2012 ajánlott gépigény:

Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Core2 Duo 2.0GHz vagy ezzel egyenlõ teljesítményû processzor
2GB RAM
8GB szabad hely
DirectX 9.0c kompatibilis videókártya. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 vagy AMD/ATI Radeon HD2400 vagy jobb)
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
DirectX 9.0c vagy újabb (lemez majd tartalmazza)
Windows kompatibilis gamepad
1280 x 720 felbontású monitor

Kerestem, de nem találtam a PES 12 gépigényét. Megírná valaki?

Breki33
szerintem meg ez egész jó meg a spanyol is

mondjuk kicsit lehetne kisebb

adboardokat meg nem leszólni évekig adboard készítõ voltam 😛

fantasztikusat dob a játékélményen az is meg a szurkoló flag-ek is
elõtte meg labdákat csináltunk a fifához 😊
[HUN]FaTaL
Köszi.

Pethy23
RB+RT
[HUN]FaTaL
Sprint közben, hogy lehet megtolni a labdát? (A gép is elõszeretettel alkalmazza)

penge96
Hát nekem hibát észlel... mondjuk csak megnéztem volna, tökre leszarom milyen labdával játszanak 😄 a táblákat meg dettó, a PL scoreboard meg mindne évben undorító (in-game)