PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
pont a fifa a híresebb a scriptelt dolgokról mert ha jól értem errõl

régen sokat is cseszegettük emiatt beszélsz
egyszerûbb lenne ha raknátok be ezekhez videókat
penge96
Értem, köszi, elég egyszerûnek hangzik.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Õszintén szólva én még nem nagyon foglalkoztam ilyennel, elvileg a progival megnyitod az MP3-at, átkonvertálod és arra nevezed át a fájt amit le akarsz cserélni, pl. unnamed_14-et akarod lecserélni akkor unnamed_14-re nevezed el és bemásolod a kitserver dt02.img nevû mappájába. Majd ha engem is zavarni fog a zene akkor lehet énis próbálkozok majd vele...vmikor.

precision
én a játékmenetben értem a sok animációt, nem az átvezetõ "filmeket"
a játékosok mozgása vagyis inkább reagálása a lenyomott gombra
rengetegszer van az, hogy adok egy labdát egy játékosnak, nyomom utána a rárúgást, de nem rúgja el, hanem még lép vele legalább 2-3 -at, és utána akarja csak elrúgni... de addigra már a védõk szerelnek
visszanéztem a visszajátszást, frankón el tudta volna rúgni 2-3 lépéssel korábban, de nem tette... mert szar, így van programozva, animálva
igaz, most kevesebb ilyen jellegû felesleges animáció van mint a PES 11 -ben, de még mindig egy vagonnal több mint a FIFA -ban

ez kb. minden ilyen jellegû sportjáték átka... anno valamelyik NBA Live részt uninstalláltam emiatt

Bazinga!

Breki33
Breki33
animáció miért zavar?

pont az adja sava borsát, csapat meg aki fontos belekerül fenének kell svájci liga
precision
kit érdekel a zene...
jobban zavar a rengeteg animáció a játékban és hogy alig van benne csapat/játékos

Bazinga!

Hát amíg nem csinálnak hozzá vmi "törést" vagy vmit addig csak annyit jah. 😊

Bonyolultabb? Mert hogy kell? 😄 Én még nem próbálkoztam az új PES-nél ilyen szerkesztgetésekkel. 😊

penge96
Amúgy Breki, vagy Nagyi2pac, dobnátok nekem majd (ha ráértek) egy PM-et az egész zene-cserélõs dolog menetérõl? Mert idén szükségem lesz rá

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Hát én is cserélném, de eddig nem nagyon tudtam hogy kell, gyakorlatban még most sem nagyon. És össz-vissz annyi zenét tudok belerakni, ami alapból van?

Breki33
én általában cserélem a zenéket fifa 2003 óta
penge96
De, megtudom. Mi van vele? Elég elkeserítõ. Am félreértetek, engem nem az zavar (de az is), hogy nincs benne zene, hanem az, hogy ez egy tök alap dolog. Ez lókuki pénz, hogy licenszeljenek bele 30-40 zenét, pl a 2009-2010-ben nagyon jó zenék voltak, sõt még a sajátok is jók voltak, pl a Hero for a day, vagy mi...

Breki33
te figyi nem tudnál nekem egy olyan labdakurzort készíteni mint amit használni szoktam a grafika megvan csak most bonyolultabb betenni
Breki33
izé slot :-)
Breki33
lehet majd relinkelni sztem

nem olyan nagy dolog ez fontosabb hogy legyen elég chant shot
Nem, tavalyi...<#idiota> Persze hogy idei. 😊
Hát nem tudom, még nincs teljesen felfedezve a játék hogy mi hol van..
Amúgy játékon belül nem tudod megnézni a tracklist-et?

penge96
Ez idei? Mert akkor tényleg csak pár zene van alapból, vicc... Ha kijött a rendes release, akkor megpróbálom.

MP3 --> ADX
Próbáld meg ezzel a progival:
http://www.pes-patch.com/2009/11/pes-sound-file-converter-1-4-mp3-adx-mp3-aix-by-referee.html

Egy kis segítség:
"dt02.img
(i´m not 100% sure)

unnamed_1 : song (main menu) same like unnamed_23 ôO
unnamed_2 : CL music
unnamed_3 : CL-Main Theme

unnamed_6 : EL-Main Theme
unnamed_7 : EL-Main Theme (short version?)

unnamed_14 : song (main menu)
unnamed_15 : song (main menu)
unnamed_16 : song (main menu)
unnamed_17 : song (main menu)

unnamed_34 : training challenge music
unnamed_35 : training challenge music
unnamed_36 : training challenge music
unnamed_37 : training challenge music
unnamed_38 : training challenge music
unnamed_39 : training challenge music

unnamed_44 : song (main menu)
unnamed_45 : song (main menu)

unnamed_64 : Retro-Songs
unnamed_65 : Retro-Songs
unnamed_66 : Retro-Songs
unnamed_67 : Retro-Songs
unnamed_68 : Retro-Songs
unnamed_69 : Retro-Songs
unnamed_70 : Retro-Songs
unnamed_71 : Retro-Songs
unnamed_72 : Retro-Songs"

hali.
érdemes leszedni a clonedvd-s cuccost vagy inkább valami másik megjelenésre várjak? pár nap ide vagy oda már nem számít.
Pethy23
1.01-es patch-hez akinek van crackje, szóljon most vagy hallgasson mindörökké😄
bakkerman
club bossban BL-t nyertem 2. évemben a Milannal,plusz olasz kupát,bajnokságban 2. lettem. elsõ szezonomban csak 3.-ok lettünk,olasz kupából 16 között búcsúztunk,BL-ben szintúgy,szal megváltam az edzõtõl,hoztam egy picit drágábbat más felfogással,és jöttek is a sikerek 😊)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

penge96
És hogy konvertáljam át? Vagy elég csak átírni a formátumot?

barcalaci84
http://www.pes-patch.com/
tobias88
Nem hiszem hogy ez valós patch lenne, mert sehol nem látom...
[HUN]FaTaL
Most már csak egy angol release kellene. 😄

Meg persze törés a patchhez is 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

barcalaci84
barcalaci84
adx file formátumban a dt02.img-be kell pakolászni a saját soundtrackeket...
Breki33
Breki33

Allianz Arena

Old Trafford

Nou Camp

Amsterdam Arena

New Juve

San Siro

Olimpico
Breki33
Hi guys
I had a bit of time and I made some adjustments for some of the turfs.
I plan on doing them all in the next few days.
At the moment, the list is:

San Siro
Amsterdam Arena
Old Trafford
E. Nuevo Triunfo
Camp Nou
Allianz Arena

Basically, they look like this:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Download:

http://www.multiupload.com/A769TF0LE1

http://www.mediafire.com/?ore7r51b2fjw352

Put them in pes 2012 folder\kitserver12\example-root\img\dt07.img

****Update: better versions for night fine:

Screens:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Allianz Arena

Old Trafford

Nou Camp

Amsterdam Arena

New Juve

San Siro

Olimpico

Overwrite the files in the same path as above

http://www.multiupload.com/QO5BEYF2KN

http://www.mediafire.com/?ab9zdkzmf7yb6a5

Thanks to juce, barcafan and inside181 from EPT who posted a stadium bin list
Breki33
Breki33
szerintem adx most nem tudom fejbõl Nagyi2Pac vágja az ilyeneket, de szerintem barcalaci84 is tudja
penge96
Azt hogy? Melyik dt-be kell? és sima mp3 vagy mi?

Roland10
nekem is fent van és müxik rendesen! -.-

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

tobias88
Azóta nekem sem csinálták... Érdekes.
Breki33
jajj ne bill-ek kérlek

amúgy én a fifa 11-es beállítást másoltam át
a demóhoz volt külön beállító program is szerintem azis jó
azthiszem megvan, bocsi

fifa 12 be nem találom hol kell a billre beállítani a gombkiosztást, valaki tudja?

Breki33
ja egyébként bannerrõl is levettem a blurt 😛
Breki33
ba nekem nem szúrnak szemet pedig van egy kis múltam focis játékokban
majd ha lesz olyan berakom egyenlõre semmi olyat nem tapasztaltam ami
#73379-ben van
azóta izgat a kérdés 😄

Breki33
Ez már kb háromnegyed éve van 😛
értem, köszi azthittem már nálam van a baj, mert egy kicsit furinak tünik.

[HUN]FaTaL
Mindenkinél, mert a design emlékeim szerint az ubuntu topicból van, lehetne oda egyéni képet beállítani, csak itt senkinek sincs. 😛

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki a topikkal kapcsolatban kérdezném, hogy csak nekem nem látszanak a kommentelõk logói és a név alatt egy fogaskerék van?

gabber_saviola
nehogy felrakjátok ... én most rakom újra a gémet miatta. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tobias88
Hát, püfölni azt én se fogom <#whatever>

Nem keresem a hibákat, sajnos szemen szúrnak, pedig egyébként nagyon jó lenne a játék.
Amúgy rám se jellemzõ egyáltalán. Azért is írtam, hogy ilyen kamasz korom óta nem volt, hogy felbasszam magam. A játékot természetesen én is azért veszem, hogy élvezzem, de ettõl teljesen független, hogy látom-e benne fatális hibákat, vagy nem. Egyszerûen zavaró így kapni nagyon sok gólt, és remélem a patchben kijavítják ezeket. Ennyi. A multinak is jót tenne, ha nem maradnának benne ezek. Amúgy kurva jó játék ezzel mindenki tisztában van, toltam vele kb 20 meccset mióta kijött, nem hiszem, hogy bárki lehúzni akarná.
rooney8
én még régebben mikor crt monitorom volt, néha belevertem egy-kettõt, de mióta tft van, azóta épp minden hardverem 😄 néha, de akkor már tényleg nagyon ideges vagyok, mikor minden cérna szakad (pl. egy kis csapattal vagyok és egy sztárcsapat az utolsó pillanatban egyenlít ki 😄), akkor egy nagyot ráütök az asztalra és annyi 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.