PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Engem ha felidegesít egy játék akkor max alt+f4 de a hardvereimet nem püfölöm, drága volt. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
<#wave><#eljen>
Breki33
én igazából a hangzatos huszonhétmilliomodik hiba miatt szóltam ami egyértelmû túlzás

a #73379-ban lévõ nálam 4-5 meccs alatt nem jelentkezett, deha ezt beírom akkor megint jön egy nagyokos okoskodni, hogy nekem más játékom van

Igazából nem értem miért jó hibákat keresni én inkább élvezem mindkét játékot

#73430-ot nem látom olyan hûdenagy hibának ilyen valóságban is elõfordul

Ezzel nem azt mondom, hogy tökéletes a játék, de nekem megfelel és biztos nem fogok hardvert törni miatta nemis értem, hogy lehet egy játék miatt, hogy lehet kiakadni ennyire hogy vki gamepadot dobáljon én fifa 2004-ben se tettem pedig az elég idegesítõ volt
tobias88
A les taktika figyelembe nem vételét meg megcsinálta megint sajnos, így tudok is gifet tenni róla:

Úgy tûnik a szélsõ hátvédek nem reagálnak rá valamiért...

És a 2 gif meg mutatja, hogy sajnos a véleményem nem szubjektív és nem egyedi eset sajnos<#falbav>
gabber_saviola
Holnap melóhelyen megnézem Mester.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Ezt próbálta már valaki?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tobias88
Erre a hibára gondoltunk a beívelésnél, nagyon sokszor elõfordul:

Fõleg a fenti védõt, Puyolt érdemes nézni mert õ felvette az embert, de az alsó védekezése is nevetséges, lehet látni, hogy mikor váltok át az alsóra, mert akkor fordul vissza. És ez nem egyszer, nem kétszer, hanem minden 2. támadásnál így van...

Azt, hogy te nem vagy elfogult, azt tudom, de én sem hiszem már 8 éve ezzel játszok...
Pethy23
Nincs ezen mit mutatni, a lényeg hogy passzolod társadnak a labdát, és mielõtt átveszi passzolod tovább, nah ilyenkor néha teljesen rövidet passzol ami 2 centire nem megy el.
Breki33
mutass egy videót korábban ez akkor volt ha futásból lendületbõl vettük át

majd lehet keverem a dolgokat nem egyszerû a két játékot váltogatni miközben hátulról masszírozgatni akarnak :-))))
Breki33
itt nem az átvételes labda megtolásrõl van szó illetve csak részben arról, hanem mikor fut üresen és hosszan megtolja, hogy elõnyt szerezzen ez fifában egyszerûen csak irányba jobb analóg nyomás
[HUN]FaTaL
AKkor meg lehet a sprinttel is, de a jobb analóggal kényelmesebb lenne futás közben, mint két gombot nyomogatva.

Pethy23
Nem a megtolás a lényeg hanem hogy hülyén passzolja tovább egy érintésbõl.
mondjuk én akkor meg tudom toldani a bal analóggal a labdát mielõtt hozzá érnék

Őrült vagyok? Lehet :D

[HUN]FaTaL
Nem tudom, én ha zenét akarok hallgatni akkor AIMP3-at indítok, nem pest 😄

Breki33
és miért nem cserélted?
Breki33
igazából mint írtam, nem figyeltem, de simán berakhatsz sajátot kitserverbe ezért nem igazán értem miért zavar, de biztos így van ahogy mondod 😛
penge96
Hát engem érdekel, mert már a tavalyi (40?) zenét is halálra untam pár hét után, mi lenne 18-cal...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

[HUN]FaTaL
Igen, ezt én is nagyon hiányolom a pesbõl.

Breki33
futásban van a játékos

most írnék erre valamit, de lehet keverném a fifával mert most pont azt próbálgatom

egyébként abban ami jobban tetszik, hogy jobb analóggal simán meg tudom irányban hosszan tolni a labdát
[HUN]FaTaL
Ki nem szarja le a zenét a menüben? Úgyis cserélik, meg amúgy is felõlem aztán kussban is lehet 😄

penge96
Egyébként már megint ezzel jövök, de nektek tényleg nem tûnt fel a zenék hiányossága? Vagy még ez valami korai relase, az eredeti játék ki sem jött? Nem nagyon vágom...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Tobias hagyd abba szerintem ezt a játékot, játsz valami mással.

Pethy23
Ami idegesít engem hogy ha rögtön passzolnám tovább a labdát amit kapok átvétel nélkül valamikor 2 cm-re passzolja a csík fel se szalad? Ennek van valami trükkje, pl csak akkor nyomjam a paszt mielõtt az éppen a lábához ér?
Breki33
bill-lel szerintem reménytelen rendesen használni manuálisan
gamepadra leírtuk korábban
Breki33
komolyan az az ember érzése, hogy te direkt a hibákat keresed :-)

amúgy ajánlom ezt kicsit gyakorolni

Breki33
huszonhétmilliomodik hiba egyértelmû túlzás

énnálam speciel még nem volt ilyesmi m de biztos én vagyok emiatt elfogult 😛
tobias88
Újabb hiba: benyomtam a lescsapdát, de az egyik nem általam irányított védõ nem elõre, hanem hátra fele kezdett futni. Nem tudom hogy adhatták ezt ki így...
csocso14
Hogy tudok egy bajnokságot menedzserként végig tolni, mert a football life menü alatt a master League, ott kiválasztva a csapatot nem az eredeti nevek vannak, de sima meccsnél meg minden név rendben van.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

tobias88
Ahogy elõttem szóló írta, 3at kapott egy meccsen, én 20 perces meccsen 4 ilyen fejes gólt kaptam... Ez nem túlzás, ez elég nagy hiba ami régen nem volt.
[HUN]FaTaL
Õk meg is érdemlik 😄

Breki33
ezért ez elég erõs túlzás
Breki33
lehet állítani menüben
Breki33
nem te de van aki igen
[HUN]FaTaL
Nem szedjük az egészet, én nem szedtem le az elõzõt.

Amúgy csak nálam nem mûködik rendesen a jobb analogos emberváltás? Demo 1ben tökéletes volt, Demo 2 óta az van, hogy pontrúgásoknál mûködik, de miközben támad az ellenfél teljesen esetleges. Néha egyáltalán nem vált vele.
Mikor a 3-at kaptam emiatt egy meccsen, akkor történt, hogy a valahogy levegõbe kerülõ kontrollerem fejjel hoztam játékba. Asszem az uccsó 10-15 évben nem csináltam ilyet, de elõtte két random ellenfél csatárához flipperezik a labda gólt is kaptam, szóval így talán érthetõ. 😊
saviola83
sziasztok.Billentyûzettel hogy tudom megcsinálni ezt az off ball controlos új dolgot és igazából hogy is mûködik ez?Valaki el tudná magyarázni?

tobias88
Persze hogy próbáltam, úgy tudtam csak elindulni a labda fele és még úgy se engedett hozzá...

A huszonhétmilliomodik hiba:
Gép vezeti szélen a labdát, kint vagy vele persze, de elér az alapvonaltól úgy 10 méterig és bent a védõid megállnak 1 másodpercre maguk elé engedve a csatárokat. A gép beadja és persze fejes gól, mert a kapusnak nyomhatod az Y-t, nem jön ki normálisan. És ez nem egyszeri alkalom a teljesben, hanem 20szori...
Próbáltad már az RT gombot nyomni ilyenkor?szabadabban tudsz mozogni

tobias88
És amitõl a játék szinte nevetségessé válik:
Már a demóban is úgy éreztem, hogy néha vissza húzza a játékosokat, na de ennyire... Alvessal VÉGIG sprintelek a labda felé és ez a végeredmény:

Pethy23
szept 29.-én jelenik meg elvileg a patch
Pethy23
Meg van erõsítve hogy a patch javítja a kapusokat és állítólag elég nagy mértékben, nah majd meglátjuk, szerencsére azért ritkán bakiznak.
Breki33
ezekewt xboxból szedik lehet nem jók tesztelni kell
tobias88
A félidõ gólt jelent a kommentátornál <#vigyor5>
tobias88
Feltettem a spanyol kommentárt, de valami gubanc van, mert senkit nem a saját nevén nevez, hanem valaki mást mond... Messinél pl Antonio Lopezt
barcalaci84
szurkolói nóták a teljes játékhoz:
http://www.megaupload.com/?d=6J99GLW0
én leszedem mert én még nem szedtem le a régebbit se

szerintem igen

érdekel ez itt bárkit is? 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

Breki33
szerencsére nekem sem