PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Én is ezt mondtam neki, de nem nagyon érdekli.

Miért van az, hogy a bal hátvédem és a támadó középpályásom folyamat helyet cserélnek?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Roland10
nemtudom mi lehet a baja! 😊 nálam tökéletes! 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

én már próbáltam azzal anélkül de nem jó

nálam mûködik, símán feltelepítettem, kitserver mappában a manager.exe-t elindítottam, nyomtam egy attach-t és kész.
Nem raktad föl esetleg a konamis 1.01 -es patch-et? Azt írják, hogy azzal nem megy.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Egy kis off:
Komoly hogy már itt is lehet "like"-olni, meg "dislike"-olni a hozzászólásokat.<#eljen><#nevetes1>
Brekinek meg az összes hozzászólását megkell nyitni. 0.o 😄D
Különben az miért van a többi fórumon megjelennek a kis 120x20-as Nick képek, csak ebbe a PES-es fórumba nem? Elég zavaró hogy csak a neveket írja ki, a képekkel sokkal áttekinthetõbb volt az egész...

PESEdit_2012_Patch_1.0

kifagy ha rámegyek a meccs inditásra, de kitserveren belül is errort ír

vmi megoldás?

Én is neki álltam a BaL-nak, csak én saját játékost kreáltam, saját név, és magyar nemzetiség, szokás szerint CF pozíció. Az Ado Den Hag-nál vagyok, elsõ 5 meccs után úgy álltunk, hogy 3 döntetlen és 2 vereség. Atán fogadtuk a PSV-t és villantam, vágtam 4-et, végül 5-0-ra nyertünk, az európa ligában 3 forduló után mind a 4 csapat 4 ponttal áll, ott eddig 2 gólt lõttem.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

bakkerman
Kezdtem egy BaL módot Alexissel,elsõ bajnokin Lecce ellen 2-0-ra nyertünk gól-gólpassz,második bajnokin Lazio ellen 4-1 1 gólt lõttem,Atalanta ellen nagyon nem ment a játék az elsõ félidõben,másodikban szintúgy,elszakadt a cérna és egybõl pirossal leküldött a bíró a 70. percben,utána kaptunk is egy gólt,és kikaptunk...most válogatott barimeccs jön Algéria ellen,nagyon nem fekszik az a felállás amit a chilei szövkap játszat,jobbszélsõ védõ vagyok...futkoshatok fel-le egész meccsen,az meg kurvára nem fekszik nekem...udineseben SS vagyok,kihúzódok szélre,megkapom a labdát,húzok befele,és vagy gól vagy gólpassz.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Az 1.01-ben nincs benne?

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
A konami kitûzött valamilyen idõpontot a transzferes patchre?
penge96
Hát milyen faja zenéket tettek már bele 😄 A KONAMI fizethetne a PES edites srácoknak

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

bakkerman
huhú,végre itt a pesedit patch,és még egy unlockert is kaptunk,végree 😊) bááár,détbéz ápdét nincs a patchben,de szerintem arra is nagyon max 1 hetet kell várnunk 😊)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

penge96
Features:

Correct emblems, kits, map locations, goal net styles, team ranks, for all teams in
the game (Clubs and National)
Correct player names for unlicensed national teams
Complete Bundesliga including correct squads, kits, lineups, emblems, map
locations; All players with correct stats, appearence and boots
Corrected league structure (Bundesliga, corrected Champions League)
Disabled blur in gameplay
New music <------ HAHAHA FUCKYEAHH!!!!!!!!!!!!!

amikor megkérdezi akkor a nemet jelöld ki és nem fog többet zavarni, de csak ha már a full játékkal nyomod, mert a demóban nem ment el semmit
shevy
az valószínû én voltam, de kb 5 év nem írtam ide 😊

Breki33
érdekes én emléxem egy shevy-re de az lehet más volt

üdv itt
shevy
Sziasztok, új vagyok itt, régóta pesezem, (pes3-tól) de eddig playstationon játszottam egészen mostanáig. A pc-s verzió patchelhetõsége miatt a 2012-t már pc-n játszom. (Persze a hdtv-re kötve ps3 joy-jal)
Lenne egy két kérdésem: A gameplan-ben meg lehet valahogy, csinálni, hogy ne keljen mindig a manualra és a one touch settingse rámenni?
Aki esetleg ps3 joy-jal játszik, lehet vezeték nélkül is játszani mint a playstationön?

Amúgy kijött az elsõ Pes-Edit patch: PesEdit Patch

Jó játékot mindenkinek.

Ha torrentrõl szedted akkor több mint valószínû hogy van hozzá mellékelve

The Protector
Csáo!Most szedem a pes12-öt.Kell hozzá vmi crack vagy patch hogy el is induljon!?
Ha vki tud linkeljen már be egy jó crack file-t!
Hálás köszönet!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

penge96
100 ponttól lehet csapattal ML-ezni. Hol itt a probléma?😄

tobias88
Nah, gondoltam a bl gyõzelem és a bl meccsek sokat érnek, erre föl 140 ponttal lettem gazdagabb... Tényleg kéne valami unlocker, hogy végre lehessen ML-ezni
penge96
Mindegy... általában a 3-4. után már úgyis kinyomkodom. De a döntõé legyen már jó. Amúgy a játékélmény-menet számomra tökéletes, a kapusok csinálnak néha érdekes dolgokat, de ugye van már patch rá. Sztem ez az eddigi legjobb PES, amivel játszottam. (2008-tól kezdtem)

[HUN]FaTaL
Nem a hivatalos video van, valamiért kicserélték. Én is sajnálom. 😞 Ez nem a release hibája, valószínû ilyen lett és kész. Nem tudom miért.

#73510: Passz, elvileg tegnap megjelent a game az usaban.

Roland10
mikorra várható?

penge96
Gyerekek, az UEFA theme video csak nekem furcsa in-game? Ugye ez is a "release" hibája?xD

[HUN]FaTaL
Sõt, igazából normális scene release sincs.

[HUN]FaTaL
Még angol release sincs...

Roland10
Crack van a 1.01 frissítéshez?? 😄

Breki33
most hoztam létre a könyvtárat
akkor passz. véletlenül nem maradt bent vmi régebbi kijelzõbõl bin?

Breki33
eddig nem, de úgyis kiakad

most ezek vannak benne

Scoreboard_277.bin
Scoreboard_278.bin
Scoreboard_282.bin
Scoreboard_285.bin
Scoreboard_286.bin
Scoreboard_287.bin
Scoreboard_291.bin
Scoreboard_294.bin
Scoreboard_960.bin
Scoreboard_964.bin
"quote Hawke & superleeds1 :

works fine with full game , you just need to take 2 away from file names, eg: unnamed_284 rename unnamed_282, you see? just take 2 away for all files & it will work fine, scoreboard has changed position in dt06.img since full release.

Take 2 away from number, 279 becomes 277, 280 becomes 278."

unnamed_284 rename unnamed_282..ez is megvolt?

Ezt a Sky Sports-os kijelzõt pont most nézegettem, nem rossz. 😛
De igazából csak ez a 2 rész tetszik benne:

a kijelzõt meg 1-2 dolgot ki lehetne cserélni vmi jobbra. 😊 😛

Breki33
half resize sokszor használtam korábban

ja akkor jótol kérdem 😛

nem tudom miért akad ki persze a másik megy rendesen

GS-el átméretezni? ilyet se csináltam még 😄
nálam egyenlõre még a játék se mûködik.. 😄

penge96
100 pont után felkell oldani az extra contentsben.

Breki33
nem késõbb csinálta meg hanem egy konkrét elõre megírt script futott végig
errõl akkoriban elég részletesen beszéltünk
Breki33
plusz kellett a GS is átméretezni

igen a link megvan de ha berakom kitserverbe akkor a játék lefagy

ez alapján átneveztem

Take 2 away from number, 279 becomes 277, 280 becomes 278.

279 et 277-essé 280-ast 278-assá de ugyanaz

nálad megy?
csocso14
Hogy tudom megcsinálni, hogy master league-ban ne kamu nevek legyenek, sima meccsnél nem azok vannak?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Kitserver 12.0.4 by juce & Robbie
- fixed bug with Players(Gameplay) LOD

http://ifile.it/d6fcp0j/lodmixer-12.0.4.zip

tobias88
Régen a fifában volt ez jellemzõ, hogy a labdavezetésnél is sokkal késõbb csinálta meg a kért dolgot, de már ott sincs ilyen.
<#eljen> Ezzel a PES2011 Ultimate Data Explorer-rel cserélted ki? 😊

http://www.pes-patch.com/2011/09/scoreboard-sky-sport-calcio-hd-italia-by-genko06-v-1-0.html

Breki33
szuper mûködik

már csak ez kéne

precision
nem néztem kézikönyvet, de sejtem mi az a supercancel... két olyat nyomok egymás után ami kioltja egymást ezért nem történik semmi
nem, sajnos nem errõl van szó

indítok, megkapja, nyomom a rúgást, semmi mást, meg ugye az irányt, és semmi, lép egy párat (viszi a lendület, vagy animál, ugye) és csak akkor rúg, ami az esetek 80% -ban késõ, mert addigra odaér a védõ és blokkolja a lövést

Bazinga!

Breki33
okés mindjárt próba
Breki33
fikázhatod de a scriptelés egyáltalán nem a pes-re jellemzõ ezért volt fura ez a megállapítás

ilyet tényleg nem tapasztaltam nem meggyõzni kell csak lehet akkor tudom az okát
az irányításról a kézikönyvet átnézted supercancel stb?
Próbáld meg, ha nem megy akkor küld el a grafikát amit akarsz és megnézem én is.

precision
ne értsd félre, nem agyatlan fikázom a játékot 😊 csupán leírom amit tapasztalok...
unokatesómmal szoktuk játszani, egymás ellen... és õ is panaszkodott már, hogy "már 1 éve megnyomtam a passzt, de nem csinál semmit, csak fut a labdával tovább"

videót nem tudok, nincs semmi ilyesmi program a gépemen... de valszeg felesleges is lenne videót raknom 😊 egyrészt nem kell téged meg senkit sem meggyõznöm róla, hogy igazam van, hisz látom a saját szememmel 😊 másrészt meg én elhiszem, hogy nálad vagy másoknál nem ilyen ill. titeket nem zavar ennyire

Bazinga!

Breki33
errõl beszélsz......
régen sokat is cseszegettük emiatt