PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
köszi 😊

elõbb genova ellen 0-1 rõl tudtam 4-1 re fordítani. el se akartam hinni...

Steam Nick: adakiller

Roland10
Köszi!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Roland10
linket tudnál? 😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Pethy23
Nah végre van 1.01-hez crack gamecopyworld-ön megtaláljátok, 1 meccs után sokkal jobb a helyzet, végre a gép nem minden támadása Barca szintû, és a kipattanók is életszerûbbek, sõt a gépet könnyebben lehet szerelni.

Mondom ezt csak 1 meccs alapján, lehet még 2 és szidom megint 😄
penge96
Köszi, megvan!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Game Plan/Set piece settings/Players join to attack.
penge96
Nem találtam meg :S Valaki?

Egyébként a ML nagyon hangulatos lett, tetszik a fotó-album, mindig is akartam ilyesmit. Meg úgy jó az egész, az igazolásokat még nem próbáltam, remélem javultak.
Egyébként kirúghatnak? Mert ugye van a tulajdonosoknak egy ilyen elvárási szintjük.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Na gyerekek, elõbb cselekedjünk, utána kritizáljunk 😛

Amúgy, a szögletre feljövõ játékosokat hogy lehet beállítani? Még nem néztem meg, mindjárt megfogom, de azért írja le valaki 😄

Én ezzel a taktikával 5 meccsen 1 gólt kaptam:

Elõtte egyfolytában vízilabda eredményeim voltak. Most pl játszottam a Napolival és a Milannal elõzõleg összesen 7 gólt kaptam tõlük, most 1-et.
AdaKiller
nahh, még egy érdekes dolog. szögletet rúgok, beállítottam 2 belsõ védõ menjen fel a szöglethez. lazioval vagyok, szöglet nem jött össze kontratámadás a gép részérõl. ki van hátul védõként? Klose... aki ugye nem a legszarabb fejelõ támadókhoz tartozik...

Mért a csatár megy hátra, mért nem marad hátul a két szélsõ védõ, vagy vkp...

Pressing visszavételével valamelyest stabilizálódott a védekezés. Köszi

Steam Nick: adakiller

daver88
kérdés:

miért nem enged nekem scoreboardot berakni?? amikor el akarom indítani a meccset .exe hibával kilép...minden mást simán bemásolok a kitserverbe és mûködik, de egyetlen egy scoreboard sem..ötlet valakinél esetleg??

kijelzõ link pls 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

Breki33
mid?
hud link? 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

Breki33
Juve stadion

Breki33
pontosabban?
Viszont bõven van benne igazság is. Eddig a pressingen belül beállított határokon belül állítottam, most visszavettem standardra, és teljesen magamnak lõttem be. 2 meccsen 0 gólt kaptam ziccere se volt a gépnek, és a helyezkedési hibák se jelentek meg. Persze a beadásos bug az valós, de remélhetõleg azt javítják.
Pethy23
Profilodnál.
Breki33
hol lehet a cseleket beállítani a demoban megvolt, de itt nem találom
tobias88
Szintúgy.
tobias88
"ezek amiket írtok mind taktikai beállítás kérdései, elõrefut a védõ stb.
persze vannak hibák is, de ésszel kell beállítani a csúszkákat az alapbeállításokat meg elfelejteni"

Ez sajnos nem igaz. Szélen a játékos hiába kerül a védõvonal mögé, középen a védõk nem követik folyamatosan, csak a támadók. Így 1-2 méter elõnyt szerez és vége is... És ez nem csak az én védõimmel van így, hanem a gépével is.
rooney8
én is mindig ilyet akartam 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ha ilyen lenne alapból a játékban még be is kapcsolnám a kommentátort😄
Igen.
Breki33
Nou Camp

Originál?Virágbolti 1.0-ás verzió-1.1-es kiadású camera settints-el.
Breki33
mármint az original ?
Az 1.1-es megy tökéletesen!
Breki33
másnál megy a camera settings a teljes játékkal?

beállítom, mentem, de nem indul el
penge96
Az, hogy ez rip... szedj le egy telepítõset

nekem telepítés után rámegyek az ikonjára vagy az exe fájlra és kiírja a játék nincs felrakva na ilyenkor mi a teendõ?PC_Pro.Evolution.Soccer.2012.Rip.-TPTB
penge96
Hát nagyon ajánlom a konaminak...

majd official frissítés után kiderül, mert azt ígérték ezzel lesz javítva
de mondtak már sok félét...
Pethy23
Már van rá patch, csak crack nincs még.
penge96
Ugye nem hagyják szarnak a kapusokat? Mert tényleg kurva idegesítõ, hogy jó lenne a játék, és ezen csúszik el....

penge96
Mivan? Nem jó a patch, vagy mi?

ezek amiket írtok mind taktikai beállítás kérdései, elõrefut a védõ stb.
persze vannak hibák is, de ésszel kell beállítani a csúszkákat az alapbeállításokat meg elfelejteni
DaemoonHunter
ez engem is idegesített a demó alatt már, legjobban 8-10 meccs után jön elõ, hogy nyomkodhatsz akármit, a játékosod nem fogja kifejelni hiába helyezkedsz jól.

Pethy23
Én brazillal játszok, amíg nincs roster update úgy is csak libertadorasozok ott meg tök hangulatos 😄
shevy
van itt még valaki aki a pes6-tal játszik még?

Fyrex
nah jó kitartóan bírtam, de élvezhetetlen a játék így ezzel a patchel. ha idõt fektetsz bele és már megszoktad a sorozatot akkor kellemesen tudsz támadni, és meg tudod verni az ellenfelet. de hogy **** minden meccsen kapod a gólokat a beadásokból, meg a kapus balfaszságaiból az egyszerûen értelmetlenné teszi az egészet.

félre ne értsetek, nem az a bajom hogy túl nehéz a játék. az a bajom, hogy a sima 3-0ás meccseket 3-2re hozom ilyen baromságok miatt, ne adj isten 3-3ra...

normális patchig sajnos off az egész, pedig eddig minden részt folyamatosan játszottam PES3 óta...

Avanti Crociati!

tmp
ty

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Breki33
Megaupload Link for English commentary

http://www.megaupload.com/?d=3KRQ1WPR
Breki33
szinkront mondtál :-)

én olasz kommentárral játszom és az oroszon gondolkozom
ja nem az fifa 😛

tmp