PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõbb genova ellen 0-1 rõl tudtam 4-1 re fordítani. el se akartam hinni...
Steam Nick: adakiller
Mondom ezt csak 1 meccs alapján, lehet még 2 és szidom megint 😄
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Egyébként a ML nagyon hangulatos lett, tetszik a fotó-album, mindig is akartam ilyesmit. Meg úgy jó az egész, az igazolásokat még nem próbáltam, remélem javultak.
Egyébként kirúghatnak? Mert ugye van a tulajdonosoknak egy ilyen elvárási szintjük.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Amúgy, a szögletre feljövõ játékosokat hogy lehet beállítani? Még nem néztem meg, mindjárt megfogom, de azért írja le valaki 😄
Elõtte egyfolytában vízilabda eredményeim voltak. Most pl játszottam a Napolival és a Milannal elõzõleg összesen 7 gólt kaptam tõlük, most 1-et.
Mért a csatár megy hátra, mért nem marad hátul a két szélsõ védõ, vagy vkp...
Pressing visszavételével valamelyest stabilizálódott a védekezés. Köszi
Steam Nick: adakiller
miért nem enged nekem scoreboardot berakni?? amikor el akarom indítani a meccset .exe hibával kilép...minden mást simán bemásolok a kitserverbe és mûködik, de egyetlen egy scoreboard sem..ötlet valakinél esetleg??
Őrült vagyok? Lehet :D
Őrült vagyok? Lehet :D
persze vannak hibák is, de ésszel kell beállítani a csúszkákat az alapbeállításokat meg elfelejteni"
Ez sajnos nem igaz. Szélen a játékos hiába kerül a védõvonal mögé, középen a védõk nem követik folyamatosan, csak a támadók. Így 1-2 méter elõnyt szerez és vége is... És ez nem csak az én védõimmel van így, hanem a gépével is.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de mondtak már sok félét...
persze vannak hibák is, de ésszel kell beállítani a csúszkákat az alapbeállításokat meg elfelejteni
félre ne értsetek, nem az a bajom hogy túl nehéz a játék. az a bajom, hogy a sima 3-0ás meccseket 3-2re hozom ilyen baromságok miatt, ne adj isten 3-3ra...
normális patchig sajnos off az egész, pedig eddig minden részt folyamatosan játszottam PES3 óta...
Avanti Crociati!
én olasz kommentárral játszom és az oroszon gondolkozom
ja nem az fifa 😛
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
és hogy a te beállításaiddal vmi nem tetszik nem biztos, hogy a rendszer hibája