PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Őrült vagyok? Lehet :D
Oder, az már nem a játék hibája...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"Wolf, én úgy szoktam a szabikat levédeni viszonylag jó százalékkal, hogy ráváltok a kapusra ( LB+RB+jobb analóg nyomással) és még a lövés elõtt elindulok vele, volt hogy így is tehetetlen volt a kapus, de lényegesen kevesebbszer."
Én még egyszer sem kaptam gólt szabadrúgásból pes-ben, már 4 éve.... egyszerûen középre állítom a kapust és kész.
Ezt lelehet már vhonnan húzni vagy még nem adták ki?
egy Wesley Sneijder szinte az összes szabadrúgást belövi
másik, hogy nem tudok a távoli kamerán állítani mert akkor nem indul el, de így meg belelóg az eredményjelzõ a szélébe
A gép immortál módban játszik, hihetetlen milyen könnyen szerel engem, lesre állítás egy nagy rakás ...
Ami nagyon dühít hogy nem olyan erõsséggel passzol ugyanarra a csík állásra 2*. Tök random megy.
//Breki kérlek ne reagálj olyat hogy nálad semmi ilyen nem jelentkezik, ezt minden évben eljátszod.
Megjegyzés: Pesedit patch után 1.01+crack-el nem lehet exhibition-ben angol csapattal játszani mert kifagy, ezért a dvd-rõl érdemes visszamásolni a dt04.img-t.
Viszont: Jól látom, hogy nincsenek átigazolások a patchben? Mert pl. a Barcelona kerete maradt a régi. Vagy bekavar, hogy fent volt a pesedit?
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
http://www.pes-patch.com/2011/09/pes2012-all-languages-menus-commentaries.html