PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pethy23
De egy angol kiesõ jelölt még mindig erõsebb mint egy dél-amerikai középcsapat 😛
penge96
Na mert az Arsenal olyan acélos 😛

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

na meg van a hiba 😄 kiderült hogy a gép rosszul észlelte a gamepadot így mindent félre észlelt és ezáltal teljesen meghülyült 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

Pethy23
Azért van egy "apró"!!! künöbség hogy arsenállal játszol profon vagy topplayeren libertadoras középcsapattal. Megnézem itt 5 meccsbõl hányat nyersz meg. Én örülök ha 1-et meg tudok.
nem tudom én se tudok a gk váltani

azt se tudom azt hogy kell.. de elképzelhetõ... nem tudom

Breki33
na megint szabadrúgásgól, de hogy állítsam a kapust, ha rúgáskor nem is látom a kaput
Breki33
persze mert a settingsben benne maradt

kérdeztem, hogy nem raktad-e edzõ módba
hiába kapcsoltam ki akkor is. nem értem miért keltek önálló életre. rendes mecs alatt is csinálja sõt ott még be is csúsznak. érdekes ha tréning challenge a 11-es vagy a szabadrúgást csinálom ott nem rúg magától... és a re install se segített..

Vannak ilyen rásegítések a beállítások között. Én alapból kikapcsoltam, de ott van valami shoot assistance, azt próbáld meg kikapcsolni. Hátha.
nem -.-" pedig szerintem teljesen szabályos volt..

pont tréning challengeztem. pedig azelõtt jó volt aztán...

penge96
Úgy néz ki?😛

Oder, az már nem a játék hibája...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
nem raktad edzõ módra?
Breki33
és ezt megadták?
na nekem elég érdekes dolgot kezdett el csinálni a játék. saját magától lõ...

Breki33
igen pont most olvasom

"Wolf, én úgy szoktam a szabikat levédeni viszonylag jó százalékkal, hogy ráváltok a kapusra ( LB+RB+jobb analóg nyomással) és még a lövés elõtt elindulok vele, volt hogy így is tehetetlen volt a kapus, de lényegesen kevesebbszer."
penge96
Miért nem helyezkedsz a kapussal esetleg?
Én még egyszer sem kaptam gólt szabadrúgásból pes-ben, már 4 éve.... egyszerûen középre állítom a kapust és kész.

[HUN]FaTaL
Még nem, várni kell a peseditre.

http://goo.gl/gd6Zi5

az 1.01 es verzióhoz már létezi patch ami kajívítja a liga neveket csapatcímereket neveket?

penge96
7 meccs alatt 3 gólt kaptam professional szinten minden rásegítés nélkül, Arsenallal. Kétlem, hogy olyan nehéz lenne a játék azért... top playeren még patch elõtt 3 meccset játszottam, ott is csak 1-2 gólt kaptam, azokat is önhibából.

Hello. Feltelepítettem ezt a patcht: PESEdit_2012_Patch_1.0. és ezt:Fire_Patch_2012_Vietnam_ver1.1 .Külön-külön.De mind a kettõvel ,ha belépek a játékba 1perc után ki írja h a program mûködése leállt:/ Mi lehet a baj,tudna nekem valaki segíteni? Elõre is köszönöm!
<#eljen>

Ezt a "gólt" sosem felejtem el.. 😄

Breki33
Hát ez vmi k*rva jó lett. 😄D Nekem nagyon tetszik!<#eljen>
Ezt lelehet már vhonnan húzni vagy még nem adták ki?

Breki33
nekem két gondom van

egy Wesley Sneijder szinte az összes szabadrúgást belövi
másik, hogy nem tudok a távoli kamerán állítani mert akkor nem indul el, de így meg belelóg az eredményjelzõ a szélébe
Breki33
semmit sem játszok el be lehet ezt fejezni !

direkt nemis írtam semmit ezekre
Pethy23
Nah letolva pár meccs a patchel. Hát semmi változás. Asszem focis játék erre az évre nekem csak FM lesz.

A gép immortál módban játszik, hihetetlen milyen könnyen szerel engem, lesre állítás egy nagy rakás ...

Ami nagyon dühít hogy nem olyan erõsséggel passzol ugyanarra a csík állásra 2*. Tök random megy.

//Breki kérlek ne reagálj olyat hogy nálad semmi ilyen nem jelentkezik, ezt minden évben eljátszod.
Breki33
Breki33
szerintem tudod a választ :-)

deha nekik jó lenne akkor meg másnak nem
az aztán jó hogy olyan gólt rúgok hogy a kapus semmit sem csinál vagy hogy olyat nem tud kivédeni még mindig ami mellette megy el.

Breki33
penge96
Hát szerintem meg de. NEktek semmisem jó, vagy mi van?

hát valamivel jobbak a kapusok de még mindig nem az igazi...

AdaKiller
nekem ez segített; köszi

Steam Nick: adakiller

Pethy23
Ezt C:\Users\?????\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\save\EDIT.bin még töröld/nevezd át, hátha...
Pethy23
Passz nekem megoldotta, esetleg még kitservert detach-old.
Fyrex
nekem ez a megoldás nem oldotta meg

Avanti Crociati!

Pethy23
Igen, sajnos az jövõhéten jön DLC formájában.

Megjegyzés: Pesedit patch után 1.01+crack-el nem lehet exhibition-ben angol csapattal játszani mert kifagy, ezért a dvd-rõl érdemes visszamásolni a dt04.img-t.
[HUN]FaTaL
Na a patchcsel mégjobb lett a játék, végre a kapusok sem bugosak és nem minden kipattanó a géphez kerül.

Viszont: Jól látom, hogy nincsenek átigazolások a patchben? Mert pl. a Barcelona kerete maradt a régi. Vagy bekavar, hogy fent volt a pesedit?

penge96
Egy meccs alapján a patchel már védenek a kapusok, hallelujah.

[HUN]FaTaL
A pesedit nem kompatibilis az 1.01-es patchcsel.

shevy
a kettõ nem mûködik együtt

akinek fentvan a pesedit patch 1.0 és a konamis 1.01 patch az nézze már meg légyszíves, hogyha mondjuk kiválasztja síma exhibition match-re mondjuk a schalke04-et, akkor következõ képernyõ bejön-e. Nálam csak a háttér látszik és vissza sem tudok lépni a csapatválasztáshoz. Egyébként BaL-ban nem volt semmi gond, legalábbis a holland bajnoksággal.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Pethy23
Fõmenü / Personal Data Settings / Profilod / Link Feints
Breki33
Breki33
keresnék ilyen Bwin-es logót

Breki33
Na akkor hol kell pontosan beállítani a cselezést?
Breki33
biztos demo-s scoreboardot akartál berakni az nem megy a teljessel általában oda is van írva !