PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
de aztán kiderült, hogy nem az egy focijátékot ha nem vmi teljesen egyszerû egyszerûen képtelenség megismerni teljesen pár meccs alatt
tobias88
Amúgy jó videó lenne, ha igaz lenne. 2szer volt már, hogy az egyik középsõ védõ nem volt a helyén, mert elõre futott és a másik 3 között simán el tudtam futni, mert nem váltottak ki rám.
tobias88
Pes 3 jó hogy szarnak tûnt, mert olyan lassú volt valamiért, hogy az nem igaz...
Breki33
ezzel nem értek egyet három mecs alatt nem lehet egy focijátékot megismerni mikor a pes3-at én kipróbáltam 3 meccs után szarnak tartottam

egyébként a játékosok irányítása tök általános azzak kb annyi baj van sztem a fifában mint itt a védekezéssel

Pethy23
Ritka mint a fehér holló hogy ennyi helyem legyen lövéshez 😊
Nekem a PES szabadabb játékrendszere, a sokszínû góllövés mindig is jobban bejött. Idei Fifaban a passzrendszer nem tetszik. PES-ben sokkal szebb támadásokat lehet felépíteni. Fifaban nullára húzott passzrásegítéssel is nehéz a játékosnak arra az oldalára adni a labdát, ahová igazán szeretném. Pesben nullára húzva ezt, nagyon faszán lehet mozgatni a csapatot. Fifaban a normál passz mindig lábra megy, a célpont játékos átveszi, és valahogy lelassul az egésznek az üteme. Nálam ezért nyerõ idén is a PES, minden hibájával együtt.
tobias88
Alapban a játékosok irányítása nekem nem tetszett, arra meg 3 meccs alatt simán rájöhet, hogy felesleges idõt pocsékolni rá.
Breki33
annyi idõ alatt meg se lehet ismerni
AdaKiller
mégszarabb; az kb 3 meccset élt meg, aztán shift+del

Steam Nick: adakiller

Kitserver 12.0.5
- added support for 1.01 exe

http://ifile.it/j17zhra/kitserver-12.0.5.zip

penge96
Ha nektek ilyen szar a PES, milyen lehet a FIFA...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

AdaKiller
maximálisan egyetértek veled. na meg a másik, hogy a lepattanók 80% mindig a gépé, mégha ott is van az én játékosom, vagy nem vált rá, vagy elmegy onnan, gép meg röhöve elhozza, és jön belõle a kontra.

Képek elvileg rendesen:

[HUN]FaTaL
Igen az analóg játékosváltás nálam sem tökéletes, sokszor nem enged váltani. A Fifában tökéletes.

Esetleg vedd le teljesen az assistot, hátha akkor engedi, én még nem próbáltam.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sry az imghackes cuccért. Nem tudtam, hogy nem megy. Majd berakom rendesen.
Sajnos a védelem(nem a védekezés) tényleg minõsíthetetlen lett. Kimentettem egy pár vidit róla, de addig nem akarok sírni, meg gifeket linkelgetni miatta, amíg nem próbáltam patchel a játékot. Az a fõ gond, hogy a gép nem tudja elosztani a védõket. Nagyon sokszor elõfordul hogy 4 védõre jut 2 támadó, de egyszerûen a csatár embere elfut oldalra értelmetlenül. És ugye míg te ökölbe szorult lábujjakkal próbálod szerelni a támadót, mögötted nem tudod irányítani a védõket, akik sajnos totál egyedül hagyják az embert középen. Egy gyors példa:
kép1 Láthatóan mindenkinek megvan az embere. Pirlo és Dc között a 14-es, Barzlagi és Chiellini tökéletesen fogja az emberét. 2 mp múlva:
kép2
Pirlo elfutott a semmibe Vidal légüres térben, a támadó teljesen egyedül hagyva. Sajnos ez nagyon gyakori hiba. Ahogy az is, hogy lesreállításnál a belsõ védõk kirohannak, a szélsõ védõ meg ott marad a helyén. Ami még nagyon zavaró, az analog játékosváltás nekem nem mûködik éles szitukban. Mikor szélen elfut a játékos, akkor kéne nekem a távolabbi belsõ védõmre váltani, mert ugye lefagynak 10 méterre a kaputól, és 100% gól, de ilyenkor nem hagyja használni. (Természetesen semmi-assisted a beállítás).

Azért sajnálom ezeket a dolgokat, mert nem hatalmas hibákról van szó, kis odafigyeléssel simán javíthatóak. Kb ennyi hiányozna, a PES6 óta legjobb focihoz. Multiban iszonyatosan zavaró lesz emiatt gólokat kapni. Én még reménykedem, hogy patchel javítják.

AdaKiller
játékosok nyilazását(merre mozogjon) csak én nem találom a taktikába, vagy kivették belõle? emellett a lesreállítás, cb overlap mellett korábban voltak még mások is; pl pressure, azokat se lelem😞

AdaKiller
én is a lazioval nyomom, ahogy 80 felett nem sok játékos van, inkább 75-78 többnyire. és rohadt bosszantó, hogy a novara, ahol sztem még szarabbak vannak, belendül, és ledarál. ahogy írták, olyan keresztlabdákat ad a hátvéd a csatárnak, akire embert is állítottam, hogy simán bemegy a kapuig. próbáltam már az 5 védõs játékot, söprögetõvel, de akkor is. a gép úgy be tud tömörülni középre, bezzeg az én védõim + 2 vkp szinte alagutat hagynak középen. ilyen mondjuk a 2011ben nem volt.

nem szeretném a fifához hasonlítgatni, mert nekem továbbra sem nyerõ, annak ellenére, hogy az is nem kicsit fejlõdött. bízom benne, hogy vmit mókolnak ezen, mert így fõleg ha onlineba gondolkodok, akkor felejtõs lesz...

bakkerman
köszi,akkor felejtõs,várunk a kedves modderekre 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Pethy23
nincs, elvileg igen, nem
bakkerman
1.01-hez van már crack,van benne transfer update? lehet használni a pesedit patchel együtt?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Nem játszom csak európai focit 😊

[HUN]FaTaL
Tetszik, csak kamu az AI, meg egyelõre béna vagyok. 😄

Úgyhogy egyelõre semi pron tolom. De a PES jobban tetszik csak nincs még angol 😊

Breki33
én mindig a Juvéval játszok illetve a demoban a magyar válogatottal
rooney8
én arra várok, hogy megjöjjön a gamepad amit rendeletem és akkor pc-n pes-t tolom boxon pedig fifát 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pethy23
Azoknak nem lesz más véleménye akik csak nagy csapatokkal játszanak, játszatok Libertadoras kupát ott nem lehet egy 60-70-es csatárral átfûzni a védõket.
Breki33
azt hittem neked tetszik a Fifa is

Nehogy már egyedül maradjak középen 😛
Breki33
érdekes, hogy egymás utáni hozzászólásokban teljesen ellentétes véleményeket olvasni
Pethy23
Nagy csapattal sokkal ritkábban jelentkeznek ezek meg nem tûnik fel, de amikor egy dél-amerikai belsõ védõ 5-bõl 4* hajszál pontosan indít, meg felszabadít az már számomra nevetséges.
[HUN]FaTaL
Utóbbi évek legjobb pese ez, mondjuk nálam még nem jött elõ a kapushiba.

Viszont a Fifa szvsz nem túl jó. El lehet avval is lenni, de már pron is óriási kamu az ai.

Pethy23
Én egy meccset sem játszok tovább ezzel amíg nem jön ki a patchhez a crack. Beszarás, libertadoras kupa élvezhetetlen, 5-bõl 3 gól kapus baki, 2 meg szöglet vagy beadás. A leggyengébb csapattal is a gép olyan pontos keresztlabdákat ad hogy beszarás, meg felszabadítások 90% emberhez megy. Ha jobb gépem lenne biztos FIFA-nék, de mivel nincs marad ez. De utóbbi évek legnagyobb csalódása eddig.
További kedvencem amikor izomból megy fickára a lövés ami védhetetlen erre a kapus nem vetõdik hanem odasétál és kiüti, irreálít látvány.
penge96
A védelem tökéletes, a kapusok rosszabb nem is lehetne. De elvileg a patch megoldja.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

AdaKiller
véleményem szerint a kapusok, meg a védelem elég gyengére sikerült ... lazioval több meccs kis és nagycsapat ellen is, és a kövései 90%-ban gólok.. na mondom váltás chelsea-barca, mégiscsak topcsapatok... hát dettó... úgy lefutják az embereimet... 3-4 kényszerítõ és már kapum elõtt is vannak(siena meg novara ellen)... hiába állítok be emberfogást védõk többnyire a támadótól kb 5 méterre vannak. másik a kb 30 méteres lövés mellé menne 2 méterrel, de a kapusom beleér... akkor a szabadrúgásai 30 méteren belülrõl 10bõl 8 gól. szóval így még számomra nehéz a top player szint :S eddig kb 15 meccsbõl 2 döntetlen többi vereség.

Ettõl függetlenül fejlõdött a tavalyihoz képest, és számomra még mindig élvezetesebb mint a fifa.

penge96
Na, az utóbbira rájöttem.

penge96
Igen, LCD-n.

A másik bajom meg még midnig az, hogy meccs közbe helyet cserél a támadó kp-m és a bal hátvédem. Miért?

Breki33
ez kérdés akart igazából lenni
Breki33
te lcd-n játszol, mert crt-n szokott ilyen lenni ha tv-re rakom ott sokkal világosabb
Breki33
hát az gondom az alap címeres dt04 szerintem nem kell felülírni ha jól emléxem a patchban sincs blur azt írta valaki
penge96
Az miért van, hogy meccs közbe egész jó, de pl ML-ben mikor edzenek a játékosok olyan szinten sötét van, nem is lehet kivenni az arcukat... ha feltolom a gammát a windowsba akkor látom, de akkor is nevetséges, hogy egy értelmes fényerõ beállítást nem raktak bele....

daver88
még egy kérdés:

bemásoltam ezt a dt04-et az img mappába, sokkal szebb így a játék, azonban majdnem minden logó és csapatcímer eltûnt, és az eredetire váltott vissza (Pesedit 1.0 volt/van fent)... valami ötlet, hogy miért?

AdaKiller
elég erõs lett a gép top playeren, pedig nem most kezdtem. de legalább van kihívás

daver88
Fekete hálóhoz tunda valaki linket dobni?? mert az alap borzasztó...

köszönöm

tobias88
Én meg gondoltam megnézem hogy kell arcot kreálni:

Rosszabb lett mint volt. <#idiota>
Bár ebben azért közre játszik, hogy az én képemen Puyol mosolygott, ami ritka mint Etiópiában a svédasztal.
na ez a fû jöhet 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

4 fajta? 0.o
még nem próbáltam egyiket sem...
engem különösebben nem zavart a blur a demoban, sõt 1-2 esetben kifejezetten tetszett.😊 de majd ha lesz normális angol verzió akkor kipróbálom ezt is.

Breki33
és a blurtalanítások közötti különbséget te érted?

már vagy négyfajta van
haha<#wink>
még nem nagyon láttam a 2012-höz logopackot, szóval nem, de am ezek a logók nekem is bejönnek 😛

Breki33
elolvastam rendesen a leírást :-))))

HD logopackot nem tudsz?

pl ilyet

<#eljen> Hogy sikerült összehozni? 😄

rooney8
olyan mikor lesz (akár ebben, akár fifában), hogy dinamikusan változik az idõjárás? 😄
pl. meccs elején még hét ágra süt a nap, de a végére már szakad az esõ? 😊
sztem ez tök jó lenne 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.