PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként a játékosok irányítása tök általános azzak kb annyi baj van sztem a fifában mint itt a védekezéssel
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Steam Nick: adakiller

Esetleg vedd le teljesen az assistot, hátha akkor engedi, én még nem próbáltam.
http://goo.gl/gd6Zi5
kép1 Láthatóan mindenkinek megvan az embere. Pirlo és Dc között a 14-es, Barzlagi és Chiellini tökéletesen fogja az emberét. 2 mp múlva:
kép2
Pirlo elfutott a semmibe Vidal légüres térben, a támadó teljesen egyedül hagyva. Sajnos ez nagyon gyakori hiba. Ahogy az is, hogy lesreállításnál a belsõ védõk kirohannak, a szélsõ védõ meg ott marad a helyén. Ami még nagyon zavaró, az analog játékosváltás nekem nem mûködik éles szitukban. Mikor szélen elfut a játékos, akkor kéne nekem a távolabbi belsõ védõmre váltani, mert ugye lefagynak 10 méterre a kaputól, és 100% gól, de ilyenkor nem hagyja használni. (Természetesen semmi-assisted a beállítás).
Azért sajnálom ezeket a dolgokat, mert nem hatalmas hibákról van szó, kis odafigyeléssel simán javíthatóak. Kb ennyi hiányozna, a PES6 óta legjobb focihoz. Multiban iszonyatosan zavaró lesz emiatt gólokat kapni. Én még reménykedem, hogy patchel javítják.
nem szeretném a fifához hasonlítgatni, mert nekem továbbra sem nyerõ, annak ellenére, hogy az is nem kicsit fejlõdött. bízom benne, hogy vmit mókolnak ezen, mert így fõleg ha onlineba gondolkodok, akkor felejtõs lesz...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Úgyhogy egyelõre semi pron tolom. De a PES jobban tetszik csak nincs még angol 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Viszont a Fifa szvsz nem túl jó. El lehet avval is lenni, de már pron is óriási kamu az ai.
További kedvencem amikor izomból megy fickára a lövés ami védhetetlen erre a kapus nem vetõdik hanem odasétál és kiüti, irreálít látvány.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ettõl függetlenül fejlõdött a tavalyihoz képest, és számomra még mindig élvezetesebb mint a fifa.
A másik bajom meg még midnig az, hogy meccs közbe helyet cserél a támadó kp-m és a bal hátvédem. Miért?
bemásoltam ezt a dt04-et az img mappába, sokkal szebb így a játék, azonban majdnem minden logó és csapatcímer eltûnt, és az eredetire váltott vissza (Pesedit 1.0 volt/van fent)... valami ötlet, hogy miért?
Rosszabb lett mint volt. <#idiota>#idiota>
Bár ebben azért közre játszik, hogy az én képemen Puyol mosolygott, ami ritka mint Etiópiában a svédasztal.
Őrült vagyok? Lehet :D
még nem próbáltam egyiket sem...
engem különösebben nem zavart a blur a demoban, sõt 1-2 esetben kifejezetten tetszett.😊 de majd ha lesz normális angol verzió akkor kipróbálom ezt is.
még nem nagyon láttam a 2012-höz logopackot, szóval nem, de am ezek a logók nekem is bejönnek 😛