PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Itt egy rendes, ami elvileg már kész:

Breki33
ja megvan szerintem ahhoz settingsben két beállított contllorer kell
Breki33
ez milyen kitserver?

én a config-ban csak lodbeállításokat látok
Breki33
volt erre egy program most pontosan nem ugrik be a neve nagyi2pac biztos tudja

de ilyen zászlós logópackot láttam már
tobias88
Természetesen átméretezve történt a dolog.
Breki33
még várjuk a dlc-t utánna lesz rendes roster
tobias88
Breki, mivel tudok játékra is alkalmas png-t készíteni jpgbõl? Mert akár mit próbálok, vagy egyáltalán nem, vagy hibásan konvertálja be a ggs és az ultimate is.

Ilyen stílusú zászlókat szeretnék:

de photoshopban hiába állítottam be, hogy 8 bites legyen, maradt a 32 és nem olvasta be. Ezek után animation shopban visszamentettem 8ra, mert ott mûködött, de beillesztéskor már rosszul nézett ki ggs-ben...
pes edit

Őrült vagyok? Lehet :D

Elõre is bocsánat a hülye kérdésért, de mit kell felraknom, hogy valódi klubneveket kapjak a játékban? Tudom, hogy már volt róla szó, de nem találom...

Elõre is köszönöm a segítséget!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok!

A kitserverben lévõ configba van olyan beállítás hogy (free side selection...stb) ami gondolom arra vonatkozik hogy ha tornát játszunk mondjuk haverommal ne mindig a gamepados legyen az idegenbeli, de nem leeht kipipálni mert szürke....tudja valaki mit kell csinálni hogy ki lehessen pipálni? A pad be van dugva, be is van állítva de nem engedélyezi így sem.
Breki33
De visszatérve a csíkozásra, ha láttok különbséget a tavalyi meg az idei között az nem a textúra miatt van mert az szinte ugyanaz
Breki33
ja hogy úgy fenti, hogy a hosszú oldalsó

ezek játékban szerintem nem annyira feltûnõek szeretem, ha pontos a cucc, de ilyesmi nem zavar, meg itt a jpg tömörítés is bennevan
tobias88

Igen. Itt a fenti csík szép megjelenítéséhez akár 16Xes AA is kellene, ami meg már nonszensz. <#circling>
Breki33
Magara a tavalyi jetekkepre gondolsz?
bocsi tablageprol irok amit az internetelereshez kaptam es meg nem tudom az ekezeteket
tobias88
Igen, ezt pesben azért készítik annyira vékonyra, mivel jelenleg semmilyen módszerrel nem lehet szépen megjeleníteni egy olyan vonalat, ami elüt a háttér színtõl és nem egyenes. Persze vannak javítási megoldások, de a képeden is látszik, hogy felül nem szép.
Breki33
na szóval az a lényeg, hogy két lehetõség van vagy hogy az összes textúráról leszedni a vonalat teljesen ami írtó macerás és hosszadalmas, lehet nemis eredményes

Egyébként azért is lehet vastagabb mert ezek HD dupla textúrák tehát minden kétszer akkora részletességû átméretezve

másik megoldás hogy valaki ebben a külön fileban megcsinálja vékonyabbra ami azért fura mert tavaly meg vastagabbra készítették :-)

Azt hiszem ez a file dt07-ben talán a négyes
Breki33
De nagyon sok munkával, de szerintem ez csak a képeken látszik ilyennek játékban nem feltûnõ, legalábbis engem nem zavar.

Közben megkerestem gondolom így jobban érthetõ ez a tavalyi vonalcsere file

Itt pedig egy tavalyi képen látható hogy milyen ha a kettõ nem illeszkedik egymásra

http://s1.directupload.net/images/101102/jff9h6hu.jpg

Mivel én tavalyi textúrákat használok, ha itt vastagabbnak tûnik akkor a játék rajzolja ki külön vastagabbra

Így néz ki maga a textúra
http://s3.directupload.net/images/101207/7jqocxwf.jpg

Ezt használtam tegnap és ez így nézett ki tavaly játékban

Roland10
igazad van tényleg ilyen fehér, de akkor is a játékba a vonal emeli ki a képet.. vékonyabbra se lehetne?

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

hi.

Skacok a 12-ben nem lehet saját csapatot csinálni...??????
Eddig minden pes-ben játszhattam a saját logós-mezes FC.Hunniával...<#confused>
Breki33
Breki33
Nou Camp

Sziasztok
Már azon gondolkodom hogy csak én vagyok ilyen bal'''sz.
De a Gép már totál kiakaszt ezzel a long ball taktikával .
Az idióta védõim mennek elõre a gép meg (ellenkezõ irányban ugye) a legnagyobb sûrûben is kiugrasztanak egy embert ,és az 90 % ban tuti be is rúgja.
Van erre valami ellenszer?
G
Breki33
Ez a stadion gyepe, de úgy látom pár dolgot tisztába kell tenni.

Egyrészt jobb stadionokban, fontosabb meccseken pont ilyen hibátlan vonalazás van, erre fokozottan ügyelnek

Másrészt mint a textúrán itt látható itt nem a füvön van erõs vonalazás, ha így lenna akkor a bump nemis színezné.

A játékban van egy külön a vonalazásért felelõs file teljesen külön

penge96
Idõvel biztos lesz... amúgy megkérdezném a konamit, hogy most miér tnem a hivatalos van...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

[HUN]FaTaL
Más: Nincs még olyan mod ami kicseréli a bajnokok ligája introt a hivatalos uefa introra? Amit beleraktak elég kaki, a szalagokon csak champions league felirat, meg a zene is meg van vágva.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ez engem is érdekelne. Bár tökmindegy, ha elindítom a játékot úgyis csak 1 bajnokságot játszom, és kívülrõl meg a peseditben úgyis állítható.

http://goo.gl/gd6Zi5

Roland10
Nagyon szépek a gyepek, de ettõl a nagyon tiszta fehér vonalazástól nem valami élethû.. mintha mûfû és sima szép fû között lenne valami!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

penge96
Egyébként már régóta megakartam kérdezni, de a KONAMI miért nem tesz bele a játékba alapból 5-6 üres bajnokság slotot, másodosztállyal? Szal nekik nem hiszem, hogy akkora munka lenne, majd a modderek kitöltik... legalábbis nekem ez tök logikus.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
Breki33
fent van itt is

http://www.pes-patch.com/2011/10/serie-a-logos-pack-by-genko06.html

de a német csapatok nincsenek benne csak olaszok!
Breki33
most nézem kéne egy jó reklámtábla
Breki33

Breki33
tényleg jó lett ez a stadion végre valaki rendes gyepek készített hozzá

Breki33
várunk a DLC-re addig nem érdemes frissíteni
Ez hogy lett ilyen ? Ez mi ? Nekem is kell.
Valaki pls.
Lehet volt már szó róla, de nem találom.
Friss igazolások már vannak, mert a pesedit 1.1-be még a régi roster van.
Breki33
Breki33
tényleg nem olyan szép még a csík is zöld lett

mondjuk a képen nem olyan rosst 😛

de szerintem így sokkal természetesebb (ugyanaz a fû saját 51-es binnel)

Breki33
itt viszont a felsõ nagyon jó szinte hibátlannak tûnik számomra, csak nem tudom leszedni grrrrrr
Breki33
képeken más ezt már megtanultam lehet az én gyepemmel tökjól néz majd ki
kicsit? kicsit nagyon 😄

Breki33
kicsit szövetes hatású, de mindjárt kipróbálom
Nem csináltam olyat.Azt hogyan kell?
nem tudom de nekem ronda ez a gyep

Breki33
Ez érdekes

Model of grass by UellingtonDesign

Breki33
Real Juventus Stadium by Th3 Sc0 St1L3R

DOWNLOAD MEGAUPLOAD: www.megaupload.com/?d=A8ZSKAR7
DOWNLOAD GAMEFRONT: www.gamefront.com/files/20853670/%­5...+Sc0+St1L3R.rar
Breki33
Breki33
Na végre megvan ez

Breki33
ezt már tavaly megbeszéltük

én továbbra is ajánlom elõtte a patch rendes felrakását
leírásban van hogy automatikusan települ a hivatalos frissités a pesedittel együtt