81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• oder hano
    szép gól :) végre én is belejöttem a gólgyártásba :D
  • Breki33

• Glasses
    sziasztok

vki tud segíteni
    csapat beállításnál mindig csak a preset tactics 4 jön be de én manuálba szeretnék játszani és állítani mindent csapaton belül, hogy tudom ezt megoldani
  • Roland10

• tobias88
    ahogy nézem a fehér csík is zöldes lett, elég trehány munka
  • Breki33
    greetings to my old friends the most skillful turf makers in the pes editing community frenkie and slayer ,both of u are doing amazing job in creating beautiful and realistic turfs for pes 2012.

i've decided to take a different approach in converting the original pes 2012 turfs made by konami into HD 4096×2048 turfs "instead of 2048 × 1024" with adjusted more natural colors than the original ones.

i'll post the turfs here one by one as soon as finished and i hope to have the time to convert all game turfs.

1-Allianz Arena

[URL="http://www.mediafire.com/?0pd7h0d0f6ferb8"]http://www.mediafire.com/?0pd7h0d0f6ferb8[/URL]

2-Old Trafford

[URL="http://www.mediafire.com/?5uh6uilorf017md"]http://www.mediafire.com/?5uh6uilorf017md[/URL]

have fun

best regards

Dr. Hany
  • Breki33
    az sg ezt kaptam ha a srác magyar írja már le itt magyarul pontosan mit akar mert nem biztos, hogy pontosan értem

Frenkie - have always enjoyed your work, knew about you since SG forums as well. I'm sepakbola there.

What would turfs look like if you created a NO GRAIN approach? I'd love to just see, so it would look like a carpet. I remember PES6 had some turfs like this, that lacked the detail, but it made the feel of the game a bit faster/smoother.

Would love to see your creativity - thanks.
  • Breki33
    kis mértékben igen, de nagyon hasonló szerintem

az én kamerámmal nézed?
  • Breki33
    patch-al
  • Methylisocloro
    Hogy lehet megoldani hogy az eredeti csapatnevek legyenek a Premier League-ben meg mindenhol?
  • tobias88
    Az normális, hogy blimp-ben és wide-ban teljesen más a fű színe?
  • Breki33
    na így már sokkal élethűbb sajnos nem annyira mint az esti

fuck you shade

• Breki33
    mások meg azzal zaklatnak, hogy nem elég zöldes pont ez a bajom hogy ez a mániájuk

szval én már nem hallgatok másokra
    amúgy enb-vel játszok
  • tobias88
    Vagyis, mégse, meg vagyok kavarodva. Amúgy nekem a játékképed kicsit túl zöldes
  • Breki33
    tudom de egyszerre csak egyet tudok készíteni

és itt látszik a két képet egymás mellé rakva, hogy még mennyi munka lenne vele

szép ez így, de kicsit túl steril

Ez pedig sokkal valóságosabbnak tűnik szerintem

• tobias88
    De Breki, ez a nappali... Én a délutánit linkeltem be ott...
  • Breki33
    azért javítjuk

énis az eredetiből csináltam szívesen elfelejteném azt de az árnyék miatt használnom kell
  • Breki33
    persze a logókat reklámokat még meg kellene csinálni rendesen

sajnos nem tudom egyszerűen megcsinálni olyan szépre mint az estit mert az árnyék miatt az eredeti csíkozást kell használni, de ha megvan az árnyék külön rétegen akkor öt perc alatt megcsinálom ugyanolyan minőségben
  • tobias88
    az alapból alakítottam át, a játékban lévő eredeti is hasonló
  • Breki33
    És kb ilyesmi játékban

• Breki33
    most rakd mellé a képet

én szeretem ha nem hupizöld de itt nagyon le van szedve a zöld tök sárszínű az egész

azért muris, hogy valaki csupa hupisárgászöldet akar még van akinek meg az ilyen barnás tetszik :P

kb ilyesmi a korrekt szín

• tobias88
    Most lesem a pesediteset, minden kép ugyan az, elég komolytalan...
  • tobias88
    Az enyémben is van, felülről így néz ki:
  • Breki33
    és sajnos ahogy most látom pontatlan keresztcsíkozás van, na ilyennek biztos nem fogom megcsinálni
  • Breki33
    most ebben eléggé benne vagyok ugyanis mint írtam a jamaicai gyerek pont ide kért vakítóan zöld csíkozást

Nem nagyon változtatják a csíkozást a Nou Camp-ban és van keresztcsíkozás..

ezt például neki készítettem

• tobias88
    A képen nem süt be a nap, a játékban igen... Amúgy Camp Nouban nem is láttam még olyan meccset...

Pesediting-blogos hd turf szerűségben találtam...
  • Breki33
    ezen is van keresztcsíkozás elárulom

csak ebben a nézetben kevésbé látszik
  • Breki33
    és szerinted ez olyan mint a képeden?
  • Breki33
    lol ezt már rég javítottam mi a francnak rakod be a képet újra? :P
  • tobias88
    Mondjuk szerintem ez ízlés kérdése, mert nekem meg a Juve fű nem tetszett az ilyen érdekes színek miatt . NagyiPac linkelte, de nálam is lila volt:

• tobias88
    Legutóbbi Barca meccsről.
  • tobias88
  • tobias88
    Az a baj, hogy mindig másképp nyírják a Camp Nou-t, van amikor ilyen, van amikor olyan mint az enyém. A képed ráadásul fél éves.

Pl most megy a meccs, nem is lehet látni a kereszt csíkozást:
    http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t=ustream&c=9415472&lang=en&eid=92964&lid=3783&ci=15&si=1
  • Breki33
    mondjuk azért ez még így is jobb sok realisztikusnak kikiáltott gyepnél :P
  • Breki33
    hát izé ez nem igazán élethű
    nem ilyen a csíkozás a szín és kell halvány keresztcsíkozás is
    a felső még jó, bár ottis túl erős a sötét csíkozás a csíknak nem sötétzöldnek kell lennie hanem van egy alap gyep amin fehéren csíkoznak

Nou Camp az ilyen

• tobias88
    Nah, mind az 5 Nou campos fű kész egy röpke délután alatt:

...

Letöltés
  • penge96
    CHELSEA 3-5 ARSENAL!!!!
  • Bly24
    Sziasztok.A Pes 2012-höz tudnátok adni egy olyan cracket ami nem vírusos?Nagyon hálás lennék és előre is köszönöm.
  • Vanek
    hali!

Kis segítséget kérnék tőletek, a neten rengeteg videót találtam,hogy kell szabadrúgást,trükköt,védekezést gyakoronolni,viszont mindegyik xbox vagy ps controlleren mutatja be. Meg tudnátok mondani,hogy az ottani gomboknak melyik a pc-s megfelelője?
    http://www.youtube.com/watch?v=2t_ogiPukcM
  • tobias88
    Elmentéskor besárgul ott, az mitől lehet?