PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
(ennyi embernek kell az a sz..r)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Őrült vagyok? Lehet :D
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
★ 汤姆 李
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
stb.
Természetesen maszkolva, minden nyavalyával...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Vagy én hagytam ki valamit?
('pes'-'pes hivatalos paccs'-'pesedit 1.1'-'fix')
Elõre is köszi
Ha már szinte végleges állapotba kerül a paccs, nálam a nemzeti zászlók helyett is címerek lesznek...másik alter. a lobogós zászló, ami itt is be lett linkelve.
Volt olyan pack ami nagyon jól néz ki 24 bitesen, de sajnos 8 bitesen elég ronda lett.
Őrült vagyok? Lehet :D
(jpg ront a minõségen)
Elvileg ezzel a progival átlehet rakni úgy png-be, hogy jó legyen. De pontosan most így fejbõl nemtudom leírni hogy kell, már jó rég csináltam ilyet. 😊
erre gondoltam