PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nemtudom észrevettétek-e máshogy vannak az adboardok eddig úgy volt a két utolso a goalie de most amit a negyedikbe raktam oldalt jelent meg
ez sztem azt jelenti, hogy pl kifér a teljes bl sor
ez sztem azt jelenti, hogy pl kifér a teljes bl sor
az elsõ hozzászólásban mindegyik ki van linkelve
csak azért mondtam másold össze mert pl a para-t felesleges ötször hatszor berakni
csak azért mondtam másold össze mert pl a para-t felesleges ötször hatszor berakni
1.2tõl 1.5ig fölrakom ha kell, azok csak 2 megák darabonként. Az elsõ és az utolsó nagyobb.
Szar Bayern, szar Bayern :)
rendben. Csak a filefronton ezt a kettõt véltem felfedezni. Utánanézek gyorsan aztán szólok ha valami nem stimmel.
Y\'oull Never Walk Alone
Nem, 1.0-tól 1.6ig van.
Phoenix WE8I PC Update 1.0 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.2 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.3 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.31 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.4 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.5 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.6 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.0 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.2 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.3 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.31 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.4 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.5 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update 1.6 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
még egy gyors kérdés: a phoneix két fájlt tartalmaz? update 1.0 és 1.6
Y\'oull Never Walk Alone
Az nem probléma ,az arcok cserélgetése,kis sziszifuszi meló azt csókolom.
Nemtom lehet hüle kérdés: van valami face lista ,hogy mely arcoka vannak elkúrva benne? sima listám van köfike <#vigyor5>#vigyor5>
Nemtom lehet hüle kérdés: van valami face lista ,hogy mely arcoka vannak elkúrva benne? sima listám van köfike <#vigyor5>#vigyor5>
Y\'oull Never Walk Alone
nem az nem jó mert nem fog stimmelni a rosterhez
esetleg ments el az asf-et
sajna nem úszod meg hogy a hibásakat ha zavar cserélni kelljen
de nem lesz olyan sok
esetleg ments el az asf-et
sajna nem úszod meg hogy a hibásakat ha zavar cserélni kelljen
de nem lesz olyan sok
Na lekapom a finix-et is akkor <#beka2>#beka2>
az arcokat elbaxa értem... akkor ki kell mentenem a mostani we8-ból az arcokat, rendben.
az arcokat elbaxa értem... akkor ki kell mentenem a mostani we8-ból az arcokat, rendben.
Y\'oull Never Walk Alone
jó csak egy ideig ez nem mködött csak az utobbi pár meccset hozta be.
Amúghy logolni lehet a szobát?
Amúghy logolni lehet a szobát?
Nekem nem tetszenek benne a mezek a reklámtáblák és egyes stadionok.
Ja és hogy az arcok amik nem stimmelnek.
Ezeket érdemes a régibõl elmenteni.,
Illetve én most készítek egy új Betadwines németes cl-es adboard pack-ot
Stadionokat csak akkor érdemes buherálni ha eléggé értesz hozzá.
Ha viszont igen érdemesebb a Zeus packból pár stadiont átrakni.
Illetve a szögletzászlókat simán fel lehet GS-ben turbózni és az ember nemis sejti mennyit dob rajta.
Ja és hogy az arcok amik nem stimmelnek.
Ezeket érdemes a régibõl elmenteni.,
Illetve én most készítek egy új Betadwines németes cl-es adboard pack-ot
Stadionokat csak akkor érdemes buherálni ha eléggé értesz hozzá.
Ha viszont igen érdemesebb a Zeus packból pár stadiont átrakni.
Illetve a szögletzászlókat simán fel lehet GS-ben turbózni és az ember nemis sejti mennyit dob rajta.
Ha az Update-n a Poenix-et érted akkor azt érdemes úgy csinálni, hogy leszeded
mindet az egyest kicsomagolod egy könyvtárba.
Aztán rá a kettest hármast stb.
Tehát mindig a régebbit felüliratod.
És amit a végén kapsz azt rakod be.
Ha a kapott asf-et visszamásolod a lobo teljesbe akkor legközelebb ha telepíted egybõl benne lesz minden.
mindet az egyest kicsomagolod egy könyvtárba.
Aztán rá a kettest hármast stb.
Tehát mindig a régebbit felüliratod.
És amit a végén kapsz azt rakod be.
Ha a kapott asf-et visszamásolod a lobo teljesbe akkor legközelebb ha telepíted egybõl benne lesz minden.
Most szedem lefelé a lobo patch-t + update-t. Leszedem a régi we8-at és felrakom ezt, mivel teljes ficsõr ha jól tudom.
Érdemes még valamivel megmixelni ezt a patch-t vagfy jó így ahogy van? <#wink>#wink>
Érdemes még valamivel megmixelni ezt a patch-t vagfy jó így ahogy van? <#wink>#wink>
Y\'oull Never Walk Alone
Nem, csak tegnap akartam csak olyat játszani. Ha már egyszer megy egy bajnokság, azt kellene lejátszani. Nem gondolod?
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
ehez mit szóltok srácok? :
sztem
össze kéne állítani ujra rendesen a 2 FIX!! csoportot (azért mostmár ugy lehet látni kire lehet számítani),1. kikötni,hogy ki hostol (ez mondjuk ugy igazságos,hogy 1x õ,1xén sztem), 2. kiszabni,hogy hány perc legyen 1félidõ, 3. forma milyen legyen (max,vagy véletlen szerû), és elkezdeni végre rendesen!!
ui.és javaslom a nyugodt,kiegyensulyozott lebonyolitást,be se lépjen aki ennek nem tud megfelelni PP
sztem
össze kéne állítani ujra rendesen a 2 FIX!! csoportot (azért mostmár ugy lehet látni kire lehet számítani),1. kikötni,hogy ki hostol (ez mondjuk ugy igazságos,hogy 1x õ,1xén sztem), 2. kiszabni,hogy hány perc legyen 1félidõ, 3. forma milyen legyen (max,vagy véletlen szerû), és elkezdeni végre rendesen!!
ui.és javaslom a nyugodt,kiegyensulyozott lebonyolitást,be se lépjen aki ennek nem tud megfelelni PP
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
egyrészt ez nem neked szólt ugye,csak leírtam pontosan hogy történt hamár vki ferdít
még gondoltam is hogy beleírom, hogy "Kirk csak tétmeccset akart játszani dologra most nem térek ki"
De gondoltam nem fontos, belátom tévedtem :-)
AHelyett hogy elmondtad volna, igen tényleg így történt és lezárnánk végre ezt az egészet itt problémázol.
Errõl akkor annyit hogy ilyen emberekkel akik nem képesek elõtte egy bemelegítõ meccset játszani azután, hogy legalább egy mecsni idõtartamot vártam rájuk nem akarok játszani. EZ az egész a játékért lett kitalálva nem azért, hogy strigulákat húzzunk.
És most végre tényleg lezárnám
még gondoltam is hogy beleírom, hogy "Kirk csak tétmeccset akart játszani dologra most nem térek ki"
De gondoltam nem fontos, belátom tévedtem :-)
AHelyett hogy elmondtad volna, igen tényleg így történt és lezárnánk végre ezt az egészet itt problémázol.
Errõl akkor annyit hogy ilyen emberekkel akik nem képesek elõtte egy bemelegítõ meccset játszani azután, hogy legalább egy mecsni idõtartamot vártam rájuk nem akarok játszani. EZ az egész a játékért lett kitalálva nem azért, hogy strigulákat húzzunk.
És most végre tényleg lezárnám
Te egy nagyon rendes gyerek vagy akkor, igazán köszönöm, hogy nem törlöd 😛
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
sorry. 😊))))
Direkt idézõjelbe írtam, nehogy sértõdés legyen a vége.
Direkt idézõjelbe írtam, nehogy sértõdés legyen a vége.
Megint ezzel jössz? ÉN mondtam, hogy csak é kizárólag játszom, ha élesben megy a meccs, de te ennek ellenére hostoltál. Hihetetlen, hogy újra és újra ezzel jössz és ezt nekem újra és újra el kell mondanom. 😞
Ha ennél frissebet akarsz erre még rá kell rakni a phoenix-et
De mig ez teljes játék, csak telepíteni kell, addig a másiknál legaább a Graphic Studio-t vagy a DKz-t kezelni kell tudni és az update-t berakni.
De mig ez teljes játék, csak telepíteni kell, addig a másiknál legaább a Graphic Studio-t vagy a DKz-t kezelni kell tudni és az update-t berakni.
áááááááááááááááááááá
egyáltalán nem sántit pont így történt
aki ott volt a szobában az mindenki tudja
de nem akar veszekedni :-))))
egyáltalán nem sántit pont így történt
aki ott volt a szobában az mindenki tudja
de nem akar veszekedni :-))))
bki ne dühíts már fel a hülyeségeiddel
1. azelõtt megbeszéltük, hogy játszunk mielõtt egyáltalán feltüntél volna
2. Meccs közben ugyan, hogy írnék hogy játszom?
Mivel a múltkor kb 16* írtál, valamint hangokat adtál mig ROssival játszottam direkt megkértem õt, hogy várjon félidõben megnézem ki irogat. Más fel tudja fogni hogy meccs közben ami ugye látszik a közösben ne zavarjon, te miért nem?
3. Tutod mit legyen tied a 3 pont és beszéld meg a titokzatos mással :-)
1. azelõtt megbeszéltük, hogy játszunk mielõtt egyáltalán feltüntél volna
2. Meccs közben ugyan, hogy írnék hogy játszom?
Mivel a múltkor kb 16* írtál, valamint hangokat adtál mig ROssival játszottam direkt megkértem õt, hogy várjon félidõben megnézem ki irogat. Más fel tudja fogni hogy meccs közben ami ugye látszik a közösben ne zavarjon, te miért nem?
3. Tutod mit legyen tied a 3 pont és beszéld meg a titokzatos mással :-)
sztem
Tisztázás végett leirom hogy történt.
Tanulságos
1. Közösben Kirk mondta, hogy hostoljak mivel megbeszéltük, hogy játszunk
2. Én válaszoltam hogy ok és elkezdtem hostolni.
3. Amire te figyelmetlenül csatlakoztál, hiába írtam, hogy most játszom mással.
4. ELkérted az ip-m hiába mondtam, hogy, hogy most Kirk-el beszéltem meg.
Ugye két emberrel egyszerre nem lehet. Erre benyögi hogy akkor övé a 3 pont P
5. Miután hiába vártam, visszanéztem a közösbe és mondtam ok akkor újra hostolok jöjjön egyikõtök.
tiz perc után visszanézve azt látom, hogy míg én hiába hostolok várva rátok ti kitaláltátok, hogy egymással játszotok.
6. Ezek után jóhogy ki voltam akadva- ez a megsértõdés a te mániád.
ÉS akkor én szórakozok meg nem vagyok korrekt. :-)
És ugye a minden meccsedet ezután játszottad le.......
Tanulságos
1. Közösben Kirk mondta, hogy hostoljak mivel megbeszéltük, hogy játszunk
2. Én válaszoltam hogy ok és elkezdtem hostolni.
3. Amire te figyelmetlenül csatlakoztál, hiába írtam, hogy most játszom mással.
4. ELkérted az ip-m hiába mondtam, hogy, hogy most Kirk-el beszéltem meg.
Ugye két emberrel egyszerre nem lehet. Erre benyögi hogy akkor övé a 3 pont P
5. Miután hiába vártam, visszanéztem a közösbe és mondtam ok akkor újra hostolok jöjjön egyikõtök.
tiz perc után visszanézve azt látom, hogy míg én hiába hostolok várva rátok ti kitaláltátok, hogy egymással játszotok.
6. Ezek után jóhogy ki voltam akadva- ez a megsértõdés a te mániád.
ÉS akkor én szórakozok meg nem vagyok korrekt. :-)
És ugye a minden meccsedet ezután játszottad le.......
már tötöm lefele az 1.0-t remélem jó lessz juli 31.-kén rakták fel.
de nekem az van meg.nekem olyan kiegészitõ kéne ami tartalmaz új arcokat dealegfontosabb a legfrissebb felállásokat meg igazolásokat.Szal én ezen jáccok 1 féléve amit te belinkeltél.
Na, ügyesen fogalmaztam. Korán van még nekem! :[
másik meg ha furcsa modon MINDÍG akkor kezdesz mással meccselni,mikor éppen kérdezlek,akkor más ilyenkor tudod azt szokta mondani,hogy : BOCSI MÁR ELKEZDTEM VKIVEL, és akkor nincs belõle gond! De te még ennyire se méltatod az embert!
és még1x mondom ez már a sokadik és ezt más is észrevette rajtad kívûl (és az a 3-0 is megbeszélt dolog ,nem?és azt hiszem talán már jogos volt rám nézve)
és még1x mondom ez már a sokadik és ezt más is észrevette rajtad kívûl (és az a 3-0 is megbeszélt dolog ,nem?és azt hiszem talán már jogos volt rám nézve)