PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de haggyuk ha ilyen nehéz eset vaok

de ez az update már nem volt telepitõs

ezt szedtem le hozzá.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Breki33
ááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááááááááá
Rudee
#6629es hozzászólásban van a link.

Szar Bayern, szar Bayern :)

és azt honnan szedjem le?

Rudee
Jó, én utoljára írom le:

Van a The Wolf Vuelta del Lobo Patch nevû patch, amit Te már leszedtél. Van hozzá egy Phoenix WE8I PC Update for The Wolf Vuelta del Lobo Patch nevû frissítés, amiben az idei mezek, keretek meg minden egyéb van. Utóbbi 8 darabból áll, ami valamivel több mint 400 mega. Ezt a 8 darabot kell leszedned majd felraknod.

ja és ehez szettem le a Phoenix updatet.

ugyhogy szerintem nem én értettem félre valamit.

tom hogy az telepitõs amit 3 hónapja leszedtem

már megcsináltam a 8 részt leszedtem még májusban.Játszottam rajta 3 hónapig csak már a játékosok nem ott vannakmint régen

Breki33
köszi

remélem jól vagy
neked is viszont
MErt amit a fifahungary-rõl leszedtem az még méjusban rakták fel demár rendes csapatnevekkel meg ilyesmi.Szal tulajdonnképen a játék a játék 1 kis tuningolással

Breki33

ez telepítõs

WE8I PC - The Wolf Vuelta del Lobo Patch ez a neve és asszem 8 részbõl áll

kicsomagolva kapsz egy könyvtárat amiben van egy autoron (atyaúristen hányadszor írom ezt le) file amire rákattíntva simán telepíti.
Rudee
Na akkor ahoz töltsed le a Phoenix update-t.

értem értem de akkor mit tok csinálni.Honnan tok szedni valami frisitést

SZIASZTOK!

Szólok,hogy helyettem beszálhat valaki a bajnokságba mert egy kis gikszer történt nem tudom mikor leszek net közelbe addig jó mecseket nektek és további jó kiegészitõket.

amit a fifahungary-ról letöltöttem annak a neve: The Wolf Vuelta del Lobo Patch WE8I PC

Breki33
eztis elmondtam, hogy ezek a roster miatt nem stimmelnek

a rosterban egy haj van beállítva ami a te változatodba még nincsen benne alapból ilyenek vannak benne.

Nézd már meg az editben a special hairstyle-t és megérted.
de amit kilinketél az nem volt telepitõs

Rudee
Mi volt a neve annak amit letöltöttél?

Rudee
Azért mert a rosterhez tartozó patcheben van nekik külön arc és haj.

De telepitõs volt szóval egy egészjáték feltuningolva

Breki33
még1* utoljára amit kilinkeltem wolf lobo patchet leszed (ha nincs meg)

Simán mint egy új játékot telepít.

Pheinix patch leszed és azzal update-l
auz nem stimmel hogy LAmpard fején egy majom ül meg ilyesmik.Fernando Torresnek meg egy kígyó van rátekeredve a nyakára

Breki33
Feltéve ha pesti vagy
Breki33
nemtudom mi van kilinkelve a fiahungary-n deha nem a telepítõs amit simán sutorunnal telepíthetsz sõt cd-re kiis írhatsz

ha ez van akkor a Phoenix

Deha ez ilyen nehezen megy miért nem írsz fecoh-nak egy privit. hogyha kész van írja már ki cserébe neked egy sörért vagy borért és nem szenvedsz itt.
értem. de akkor mit csinájjak

akkor tuttok valamit ajánlani.Mégegyszer naon boccs

Breki33
ez nem így zenél

azzal kezdtem, hogy kilinkeltem neked egy új rostert

jöttél vissza hogy nem stimmelnek a fejek.

És ha nem fogadod meg amit mondok nemis fognak.
Nem lehet csak úgy büntetlenül rostereket cserélgetni mivel abban vannak rögzítve dolgok amik ha nincsenek benne a játékban gubanc lesz.
akkor boccs.De nekem az van meg ami a fifahungary-n van belinkelve 760megás.És már a játékosok más csapatban játszanak és kéne valami patch vagy valami ami ezeket megcsinájja.

Terminátor14
Úristen, te értsd már meg, hogy ha új rostert akarsz, akkor a patch tartalmának egyeznie kell a rostereddel...
Azaz ha a phoenix rostere kell neked, akkor az egész patchet fel kell raknod.

CSAK a Fradi

Rudee
Te nem értesz néhány dolgot. Az új rosterbe pl más arcok vanank beállítva, ezért akartja megelõzni Breki hogy késõbb reklamálva gyere vissza. Meg vannak új csapatok, biztos jó lenne ha a Cádiz az Albacete mezében jáccana.

Úristen.Nem érted meg hogy csak 1 frissités kéne.AMibe a játékosok már az új csapataiba vannak.NEkem nem új játék kell.Ajjj<#merges3>

Breki33
Áruld már el miért nem sportszerû

A 2. meg pont igy sportszerûbb nem véletlen ez az alap.
IGazából sincs úgy hogy mindenki egyszerre jó formában van.
DE mint mondtam miattam mindenki úgy használja ahogy akarja.

DE miért kell ezt elõhozni 8* is mikor már elmondtam.
Breki33
a Wolf lobo a májusi?

Hátha ennél újabbat akarsz akkor rá kell raknod a Phoenix-et a readme alapján
szanics
mert nem sportszerû, mint ahogy az sem, ha véletlenszerû beállításon hagyod a kondit multiban 😛

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Persze tom de az már májusi.És a játékosok még a régi helyükön vannak.És kéne valami

Breki33
de ugye tudod hogy ezek nem egy részbõl állnak?

a Wolf lobo az teljes játék amiben már benne vannak a kiegészítõk és amit kilinkeltem. Ez már maga patchelve van de simán telepíthatõ ugyanúgy mint az eredeti játék , persze elõtte uninstallálni kell a régit. Ennek van saját rostere is amit be kell másolni hozzá csak elõtte autorun ugye .......

A Phoenix pedig ennek a patchnek egy úgymond update-ja.

Lehet jobban jársz ha felveszed a kapcsolatot fecoh-al aztán elkéred az övét.
Phoenix WE8I Season 05/06 update for The Wolf Veulta del Lobo Patch ezt szedtem le.Nekem az a alap WE8I amit a file front-ról lehet lesztedni 760mb-osat ami 8 részbõl áll tod amitbelinkeltél 8 részt.És akartam hozzá 1 olyan pachet vagy nem tom mit ami elrendezi a játékosokat meg uj arcok meg az uj csapatok meg a fellállások.Na ebben segits lécci

Breki33
az egy haj P

nem jól van beállitva

miaz hogy az 1.0-at szedted le?

Amit kilinkeltem roster nem a Wolfhoz való ahhoz a hozzá való rostert kell felrakni.

Ha újjat akarsz pont azt kell csinálnod mint amit fecoh
Nem tom mi lehet a baj de nekem Lampardnak nem tom mi van a feje fölött.Ricardo Lopeznek 1 cápa meg ilyesmik.az 1.0-at szedtem le

Breki33
Á nagyon elrontottak vmit az adboardoknál

másik stadionban is össze vissza van

pl hátul nem egyformák hanem baloldalon egyformák kaputól jobbra viszont különböznerk

És a stadion túloldalán nincs tábla hanem üres fehér

Ez nálatok is így van?
Breki33
Ja most a kép alapján nézve a tv kijelzõ se a legjobb
Breki33
Breki33
ja nem úgylátszik ez csak az Alliance-ra vonatkozik úgy látszik kicsit elszúrták
Breki33
miért is nem?

több éve multizom és mindig azzal játszottam a bemelegítõ meccset

és soha semmi probléma nem volt

esetleg annyi, hogy bemelegítõ meccsen jobban megvertem P
fecoh
Mégegyszer köfi az infókat skacok,majd jelentkezem ha lejött minden és megbuhiztam a ficsõrt <#email>

Y\'oull Never Walk Alone

szanics
egy apró megjegyzés: szerintem az nem szerencsés senkinek, ha azzal játszol bemelegítõ meccset, akivel aztán tétmeccset is

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!