PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Kirk
Még egy kérdés:

az elõzõ bajnokságnak akkor ezennel vége?
A magam nevében beszélek és én már viszonylag elég sok meccset lejátszottam, már csak Breki hiányzik a "prédák" közül. Szóval szerintem elõször azt kellene végignyomni.

\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker

Breki33
Johnny23
Had mondjam ,akkor el én hogy látom, csak a tisztázás végett BREKI!!!!!

Többszõr volt ,hogy vagy priviben,vagy közösben megkérdezelek,hogy akkor jáccuk már le a meccsünket,mert a mi csoportunkból,már szinte mindenki lejátszotta (többek között én is) csak mi nem jáccottunk(megjegyzem nem miattam).....szóval tegnap is mikor megkérdeztem,hogy akkor jáccunk? erre elkezdtél HOST-olni én meg csatlakoztam,s miután kértem a z IPd LE LETTEM HURROGVA (meg szokás szerint lenézve!!,ami viszont kurvára sértõ),mondván,hogy NEM LÁTOD HOGY JÁCCOM,na tudod mit!!!!?????

....és ez már a sokadik volt!!!!!!
nos,ilyen és ezekhez hasonló dolgok miatt,azt hiszem jogosan állíthatom,hogy te vagy aki SZÓRAKOZIK és se nem vagy megbizható,se nem vagy korrekt(ugye mégcsak azt sem szoktad megkérdezni,hogy ki hostol,mert az csakis te lehetsz)

ÉS MÉG TE VAGY MEGSÉRTÕDVE!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

de amugy melyiket érdemes életölteni?ami tényleg jó és teljes.mert wold lobo-t nem találtam

Jim Kirk
Én is:

Jim Kirk - Manchester United 😊

de megtaláltam és nem tölti mert alul kiirt 1 csomó számot és még at is hogy file not found

Breki33
alul van
ja megtaláltam.Tom hüle vaok.

mien keresõbe? bocsi még nagyon új vaok

Breki33
#6374 után olvasgass
Breki33
hát már belinkeltük

írd be a keresõbe azt hogy phoenix és megtalálod

DEha nem karsz szenvedni a berakássav akkor ha beírod, hogy wold lobo megtalálsz egy teljest.

Pár napja linkeltem ki.
Vagy az oldalt ahonnan ezeket letom tölteni

de akkor betod linkelni azt a kiegészitõt?

Breki33
mert amihez ez van roster nagyon sok saját készítésû arc van benne
Vagy honnan tom ezeket a pactheket meg kiegészitõket leszedni?

de amugy mért rakta össze vissza az arcokat?

Breki33
ez kocsmázást jelent? P
akkor betudsz egy teljes kiegészitõt linkelni?Mert ez nem jó hogy Ronaldonak kínai arca van meg ilyesmi 1 csomó mindenkinek.A hangot csak felkellett huzni.(Gronkjaer nagyon kemény pont mint 1 jéghokizó ugyanolyan sisak nagyon kemény.)

9csöves9
hétköznap is😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
hétköznasp?
Breki33
a hanghoz semmi köze

az arcokat magAad beállíthatod a játékban vagy pedig letöltesz egy teljes kiegészítõt ahol már be vasnnak lõve úgy hogy

Ezért kérdeztem mennyit akar letölteni.

VAgy kipróbálsz egy régebbi rostert.
Bocsi de nekem a játékban nem ad hangot meg tök másarcok vannak 1 csomó helyen miután letölöttem és beraktam a cuccokat.Nem tom mi lehet a baj

9csöves9
Breki Juventus
Fecoh Liverpool
Rudee Real Madrid
gabber US Cittá di Palermo
szanics FC Barcelona
csöves Villarreal

9csöves9
este társasági életet élek😄

mindegy addig is bedobom a nevem a kalapba

szanics
Breki Juventus
Fecoh Liverpool
Rudee Real Madrid
szanics FC Barcelona

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Breki33
ha elmondja mit csinál este

akik dolgoznak azoknak nem jó a napközben
szanics
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

9csöves9
én még azt nem tudom, hogy csak éjjel játszotok mint a baglyok vagy olyan is beszállhat aki este nem ül gépnél ?

Breki33
Miért linkeljem ki megint?

Bocsi de kilinkelnéd mégegyszer?mégegyszer bocsi

Breki33
de mirõl is van szó?

Ha jól emléxem kilinkeltem egy rostert
Breki33
OKé ha jó az úgy én elmondanám az alapelveket ahogy szeretném és a konkrét lebonyolítást rád bíznám.

Tehát max két napos kupákat szeretnék, játéknapban értve.
HA valaki jelentkezik és nem ér rá ha megoldható vki beugrik, ha nem 3-0
az ellennek, nem szankcióként hanem hogy pörögjünk.
JÓ lenne ha mindenkinek a lobo-s para lenne fent és ha lehetõség van rá rögzíteni as góllövõket.
VIták elkerülése végett ha vki jelentkezett egy csapattal de 3-4 napig nem tud játszani akkor az az alatti idõben a csapat vihetõ. DE természetesen aki elõször beírta azé az elõjog.

Azonos sorszámú csoportokat szeretnék, kivéve ha pl van két négyes és két ötös
de ettõl szerintem messze vagyunk.
Kezdetben max 8 embert szeretnék, szerintem ettõl is, de esetleg ha sok kimaradó lesz akkor lehet olyan is hogy õk külön játszanak és a legjobb úgymond feljut.

EGy kérdés a szobában játszott meccsek megjelennek úgy az interneten mint régebben? Akkor a névre kattintva bejött egy oldal az egyén eredményeivel.
Tök mind1 hogy roster vagy patch.Tom hogy kicsit késõnirtam csak a sziget után aludni kellett.

Breki33
gratula hozzá

nem halt meg ha bajnokságot akartok játszani nyugodtan játszatok
nem akarom azért leállítani mert én nem akarok bajnokságban indulni.

Ha a többség akar nyugodtan megbeszélhetitek és átveheted ha gondolod.

Természetesen a bajnokságban való indulás nem kizáró ok nálunk
Persze csak akkor ha az illetõ nem kezdi el, hogy most nem tud játszani mert bajnoki meccseket játszik.
gabber_saviola
itt vok , csak most raktam újra a vinfosom

most akkor a 2 csoportos bajnokság meghalt? mert akkor jelentkezem én is

Breki Juventus
Fecoh Liverpool
Rudee Real Madrid

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Breki Juventus
Fecoh Liverpool
Rudee Real Madrid

Egy kérésem van csak, hogy minden sorsolás meg hasonló dolgok elõtt legyen tisztázva a lebonyolítási rendszer.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Na akkor újra kérdezem, hogy érdekel-e itt valakit olyan gyors lebonyolításu kupa ami max két nap alatt lemegy

Eddig ketten vagyunk

Breki Juventus
Fecoh Liverpool

csak azok jelentkezzenek akiknek megfelel így ha kell 4-en játszunk !!
Breki33
márpedig ma azzal volt
Breki33
1. Én nem ilyen kupát akartam 8 embert kerestem, de gyorsan pörgõsen direkt nem duzzasztva a létszámot, mondván aki kimarad majd a következõben játszik.

2. Pont azt nem szerettem volna, hogy mindenki csak hivatalos meccseket akarjon nyomni. Itt nem az a lényeg ki nyer hanem maga a játék. Egyesek ezt elfelejtik.

3. Nem egy barátságos meccset akartam játszani, hanem szokás szerint egy baratságos meccsel bemelegíteni fõleg hogy elõtte sokat vártam rád.

Én így tudok játszani elsõ meccseken általában béna vagyok kell mindig legalább egy meccs hogy belejöjjek. Ezt mindenki tudja és soha nem volt ezzel semmi gond.

4. Én hostoltam kétszer erre szó nélkül megbeszéltétek közben míg tudtátok, hogy hostolok, hogy majd egymással játszotok és szó nélkül elmentetek játszani még jó, hogy visszanéztem.
Sztem ez szemétség és ezt mással játszd.

De ezzel tényleg lezárnám.
Nekem nincs kedvem ilyenekben részt venni.

Rudee
Tegnapi beszélgetésbõl egy részlet:

...
szanics: kíváncsi vagyok a részeredményekre
Kopasz: liverpool vagyok
Johnny: 9en vagyunk , ki hiányzik?
...

Ezek szerint Rossi1 se lehet a Liverpollal.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Amúgy ez Rol-nak sem jó hisz a diplomamunkáját késziti hamarosan gondolom :-)
Breki33
oké ha szivesen részt vennél egy olyanban amit eredetileg terveztem szólj, szivesen látunk

a vitáért sorry, de elég csúnyán beszólt nekem a srác úgy éreztem
arra reagálnom kell illetve a hozzászólást törölnöm a tartalma miarr

jó éjt neked is
Jim Kirk
Itt részben rólam van szó, mégpedig a barátságos meccs tekintetében. Valóban nem akartam játszani, mert azt szerettem volna, hogy pörögjön egy kicsit az elõ-bajnokság. Gondoljunk csak bele, véleményem szerint barátságos meccsekkel nem lehet két nap alatt lebonyolítani egy ilyen kupát.

"Ma 15 percig hostoltam, miután ugye megvártam hogy az ellenfelem étkezzen hiába ugyanis elment mással játszani holott tudta, hogy várok rá."

Írtam, hogy barátságos meccshez nem volt kedvem, de te ennek ellenére hostoltál - más is olvas(hat)ta. Roppant érdekes, Johnny-val le tudtam játszani két (részemrõl izzadtságszagú) meccset és nem csapkodott, hogy élesben játszunk.

Peace.

fecoh
Én támogatom az ötleted Breki. Mert egy hosszabb bajnokságot tuti nem tudnék befejezni,már amennyit én a net elött ülök...<#email>

Y\'oull Never Walk Alone

Breki33
sajna már volt tapasztalatom fifa-s bajnokságról

asszem fecoh is meélhetne milyen volt mikor a vége felé már a fél társaság eltünt

Én direkt nem bajnokságot szerettem volna hanem egy két nap alatt lebonyolíthatót, direkt ezt kérdeztem meg érdekel-e valakit.

Én nem akarok ilyen határidõs keresem a párom-ban részt venni haráridõket tologatni.

Akkor szervezzetek bajnokságot énmeg szervezek ilyet és ha kell négyen játszunk de nincs vita.

fecoh
Béke srácok <#worship> azért jelentkeztem mert visszaolvastam és láttam,egy jó kis csapat jött itt össze akik már régebb óta ismerik egymást és játszanak is a ficval,erre ezen az oldalon egymással való vitatkozás megy...

Breki: most vagy normálisan játszunk aztná lesz ami lesz,mert számomra is csak a játék a feeling a lényeg a többit lexartam mindig is, vagy el se kezdõdjön az egész miskulamancia.

Döntsétek el mi legyen. jóéjt mindenkinek <#papakacsint>

Y\'oull Never Walk Alone

Breki33
pontosan ígyis akartam, csak mindenki beleszólt a lebonyolításba, csak néztem milyen szabályokat hoztak mások velem nemis egyeztetve. Pont ezt nem akartam, hogy vki reklamáljon amiatt hogy kimaradt hisz eredetileg az egész lement volna két nap alatt és akkor már játszhattak volna.

De nem tagadom meg döbbentett ez a durva hozzászólás valamint a launcheren tapasztalt dolgok.

Már az lett az egészbõl, hogy egyesek nem hajlandók barátságos meccseket játszani csak tétmeccset akarnak játszani. Van aki a másik meccse alatt üzenget és ugye nem tünik fel neki, hogy az ember nem válaszol elkezd hangos üzeneteket küldeni. Meg irogatni, hogy övé a három pont.

Többször volt, hogy meccs közben ki kellett néznem, hogy hagyja már abba.

Ma 15 percig hostoltam, miután ugye megvártam hogy az ellenfelem étkezzen hiába ugyanis elment mással játszani holott tudta, hogy várok rá.

Na nekem az ilyenekbõl elegem van.
Nincs kedvem ezen vitázni úgyhogy ezt a rész én személy szerint lezártam.

Neked köszi a szobát és aki normálisan és kultúráltan tud a másikhoz szólni és reagálni azokkal természetesen szívesen játszom ezentúl is.
Terminátor14
Okéj.

CSAK a Fradi

szanics
ejj, ma nem, mert minnyá megyek csucsuba. Majd valamikor lezavarjuk.

Terminátor14
Hi! Neked még jövök egy visszavgóval 😉 Mikor?

CSAK a Fradi