PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecoh
Aztán nyomhatnánk egy bari meccset ,mert már régen nem játszottunk egymás ellen.

Pes Launcher-t gyorsan leszedem ,mert az új még nincs meg.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Brekikém jöhet minden finomság mi szem szájnak ingere <#beka3>

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Igen mert az adboard packot ,ami a finixben van a bin fájlt,azt nem raktam be egyedûl.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Na itt van Cisse barátom a másik fizimiskájával <#zavart1>

Y\'oull Never Walk Alone

Breki33
Ja és mégegy nemtudom hallottál-e a Capala cipõkrõl

NAgyon jól néznek ki érdemes ezekbõl készített botpackot berakni a játékba
Breki33
Hát nem tudom pedig ha rendesen raktad úgy kéne lennie P

viszont ezek a reklámtáblák nagyon szúrják a szemem, fõleg a SAMsung abszolút nem illik bele az egész olyan egymásrahányt.
naon köszi hogy felraktad.

fecoh
na mégegyszer:

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Breki: nálam így fest ibra és sheva a játékban most cskkoltam õket.

www.kepfeltoltes.hu/view/050817/ibra.jpg

www.kepfeltoltes.hu/view/050817/sheva.jpg

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Na itt vannak az update-k.

http://fecoh.srv.hu/Phoenix_WE8I_PC_Update_1.1_for_The_Wolf_Vuelta_del_Lobo_Patch.rar

http://fecoh.srv.hu/Phoenix_WE8I_PC_Update_1.2_for_The_Wolf_Vuelta_del_Lobo_Patch.rar

http://fecoh.srv.hu/Phoenix_WE8I_PC_Update_1.3_for_The_Wolf_Vuelta_del_Lobo_Patch.rar

http://fecoh.srv.hu/Phoenix_WE8I_PC_Update_1.4_for_The_Wolf_Vuelta_del_Lobo_Patch.rar

http://fecoh.srv.hu/Phoenix_WE8I_PC_Update_Fix_1.5_for_The_Wolf_Vuelta_del_Lobo_Patch__3_.rar

Y\'oull Never Walk Alone

Breki33
ja ha akarsz olyan betadwines reklámtáblát ami a mostani meccsen van

fecoh
Viszont egyedûl lasztikat nem tudok választani a mezeknél ,azok rendben vannak.

Y\'oull Never Walk Alone

Breki33
nézd meg jobban a 202-ön és a 204-en is Sheva arca van

igaz különbözõ P
fecoh
nálam ibra arca is jó.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
még tõltöm fel,nyugalom. ahogy kész vagyok belinkelem neked ide az update-ket. Az 1.6-ot is szedd le filefront-ról.

Y\'oull Never Walk Alone

Breki33
nem Sheva arcával van gond hanem Ibrahinovicéval
na zúzhatom lefele?

Breki33
véletlenül lol

errõl a Juve topicban elmondtam a véleményem.
a mozillához nemtudsz valami kiegészitõt hogy lejátsza azt avideót amitmondtam

1.0már leszedtem beis raktam

na feltöltötted már?

fecoh
Mit? a phoneix patch-t 1.1-tõl 1.5-ig most teszem fel tárhelyemre és mindjárt kilinkelem neked.

az 1.0-át és 1.6-ot neked kell leszedned a filefront-ról amit belinkeltem lejjebb.

Y\'oull Never Walk Alone

de azt honnan tom leszedni

fecoh
lobora ezt felteszed a finixet tõkéletes lesz a ficsõt<#hawaii>

Na én közben megnéztem,nálam sheva arca is tõkéletes,csak Cisse kolléga alap arcával nem voltam elégedett és gyorsan betettem a saját arcocskámat ,így már jobban fest <#bee1>

Y\'oull Never Walk Alone

az eggyik oldalon

Nekem bejön a mozilla csak az a baj hogy 1 vieót nem jáccik le

okok.Nagyon köszi
Mozillám van de ezt is szeretem de váltok lassan Firefox-ra.Mert az internet expoler 1 nagy stzar

fecoh
A többit gyorsan felteszem a tárhelyemre és onnan le tudod zúzni õket ,mert azok csak 2-3 mega körûl vannak.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Az 1.0-át és az 1.6-ot le tudod szedni a filefront-ról.

1.0: http://files.filefront.com/Phoenix_WE8I_PC_Update_10/;3979595;;/fileinfo.html

1.6 : http://files.filefront.com/Phoenix_WE8I_PC_Update_Fix_16/;4037052;;/fileinfo.html

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Rapidshare-t akarod használni, namármost érdemes pl. mozilla firefoxal leszedni,mert nálam is explorerrel ugyanezt csinálta,az egy fos...<#gunyos1>

FOREVER firefox<#eljen>

Y\'oull Never Walk Alone

Rá kerestem a Topick ban a Phoenix-re.Találált is de a többi frissitést nem tom leszedni mert mikor rákattintok a linkre ott pedig a free-re akkor alul kiir valamit hogy egy csomó betü meg szám és file not found

Rudee
A cápa jobban néz ki 😄

Win telepítés után jövök.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Terminátor14
az alsót azért nem vágtam, mert belelóg a pléja lába 😞 Tetejét meg elfelejtettem 😛

CSAK a Fradi

Terminátor14
Lõttem egy elég szép kis gólocskát, gondoltam megosztom veletek 😊

és egy másik kamerából:

CSAK a Fradi

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
képet pls

ilyen?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Ha felraktad az összes részét a frissítésnek, akkor Lampard feje jó lesz.

Figyeljetek mindent úgy csináltam ahogy mondtátok.LEszedtem a WE8I-t ujra tettem szóval mindent használtam az instruction.txt.amibe le van irva.De ugyanugy Lampard fején majom ül szóval ugyan olyan lett jó lenne ha segitenétek.Most nem fogok hülye lenni

Terminátor14
Hát igen, ez tényleg nagyon szimpatikus lépés volt a Milán részérõl.

CSAK a Fradi

szanics
ez valóban nagyon szép gesztus, ami mostanság hiányzik az élfutballból.
Minden elismerésem.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Johnny23
azt hiszem ilyesfajta "gesztust" sem tett még senki,különösen a legnagyobb riválisnak !!!!

Óriási ez a csapat!
FORZA ROSSONERI!!!!!!!!!!!!!!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
hát igen,ez a MILAN !

"Az AC Milan sportszerû gesztusként kölcsönadja cserekapusát a nagy rivális és címvédõ Juventusnak, miután annak elsõ számú hálóõre éppen egy milánói futballista belépõje miatt vált harcképtelenné. Az eset vasárnap, a Luigi Berlusconi Kupán történt: a Milan brazil sztárja, Kaká véletlenül rálépett Gianluigi Buffonra, aki azóta vállmûtéten esett át, és háromhónapos pihenõre kényszerül. A 28 éves Christian Abbiati egy évre kerül Torinóba kárpótlás gyanánt, és saját bevallása szerint igyekszik majd kiaknázni élete nagy lehetõségét. Buffon kidõlése már csak azért is érzékenyen érinti a "zebrákat", mert nem védhet a szombati, Internazionale elleni Szuperkupa-találkozón, a bajnokság elsõ tíz meccsén és a BL-fõtábla elsõ összecsapásain sem, ráadásul ki kell hagynia az olaszok négy utolsó világbajnoki selejtezõjét is. (MTI, dpa)"

FORZA MILAN!!!!

Johnny23
+ Franciao- Senegal (Eurosprt)

Irország- Olaszország (RAI1)

asfa
szasztok.a teremfoci peccset hogyan kell telepiteni mer nem sikerül nemtom hogy kell pls segítség???

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Rudee
Magyar-argentín meccs alatt újratelepítem windowst, a szoba addig nem fog menni.

Breki33
NEm elfelejteni ma 17.30-kor van a meccs

ESte meg

Horvát-Brazil

Holland-Német
Breki33
ja még nincs effektezve ezért csak próba
Breki33
nehogy kérdez PPPPP

inkább teszteld kiváncsi vagyok hogy tetszik
klikk
igen.és meg is csináltam.

Rudee
Nem telepítõs, az instruction.txt-be le van írva hogy DKZ studioval kell berakni.