PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mitõl lehet hogy ha hostolok és szögletet rúgok, akkor fogja magát és megáll a játék? Van mikor az elsõnél, van mikor csak a harmadiknál. Clienként megy normálisan.
Szar Bayern, szar Bayern :)
<#nyes>#nyes>.amugy ismeritek Diego Lopez-t?Én még nem hallottam róla onnan került oda.?
az 1.6-os után nem sokkal. <#vigyor>#vigyor>
Mikor adnakmá ki 1.7-es update-t....
azt még nem néztem...
Nem rontottál elsemmit, új játékosként lett hozzáadva ami azt eredményezi hogy az alapértelmezett fizikai tulajdonságokat kapta. Következõ update-ben ez is javítva lesz.
Látom páran már aggódtak délután, nos nem poénból nem ment a magyar szoba, hanem Bill Gatesnek és csapatának köszönhetõen. Egy huzamban ennyi idõt még nem basztam el a vindóz telepítése(k) miatt, remélem is hogy legalább 2 évig nem szarik be.
Na fog valaki segiteni vagy nem
Gera nagyon jóvolt...csak az a kár,hogy most kezdenek rájönni arra hogy milyen tehetséges,mikor már a Fradiban is azvolt...sajnáltam is nagyon hogy elmegy,de szerencsére jól megy neki
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nekem a T MOBILO-s rész még nem be akarok rakni egy Mercedest vminz effekteket, csak ami volz nem bírtam már
és a cipõpack?
és a cipõpack?
nekem tetszik! <#eljen>#eljen>
akkor nem tudtok segiteni?
hát azlenne a legjobb ha fentlenne a we8 is a gépemen,csakhát :\
mostmár lassan kétfelé oszlik a pes/we-s játékosok csoportja....
mostmár lassan kétfelé oszlik a pes/we-s játékosok csoportja....
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Jók a reklámtáblák is, anzt néztem mikor szöglethez készûlõdtél onlányban <#merges2>#merges2><#crazya>#crazya>
Y\'oull Never Walk Alone
Megcsináltam mindent.Jó is lett csak 1 baj van a Real-ban van 1 kapus aminek a neve asszem Diego Lopez és 148 cm.Mit rontottam el?
Mingyá csinálom, csak genyózik a catalyst, már a 4. verziót rakom fel.
majd végignézem, mert közben volt egy váratlan restart <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
5 perc múlva. Csak ez most fél órás 5 perc. 😄
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
egész jó, tetszik, habár én nekem a reklámtábla nem mérvadó ,de klafa <#wink>#wink>
Y\'oull Never Walk Alone
vélemény?
Még csak béta
de olyat szerettem volna miben új is vab bl-es is van meg németes is van
Még csak béta
de olyat szerettem volna miben új is vab bl-es is van meg németes is van