PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õrült vagyok? Lehet :D
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
én felraktam a beállításaim
én pesedit-et nem raktam fel sztem felesleges
a jenke exe tulajdonképpen a rendes exe-t indítja el ami lehet erdeti vagy yauri és mindkettõ lehet ai cheating nélkül vagy vele
a kettõt nem szabad egy kalap alá venni egyik inkább egy rendszer
lyasmi mind audio grabbelésénél a program maga illetve a codek
nem indul el, deha azzal kiszedted az ai-t és mentetted akkor azzal módosítottad
ha nem mentetted vagy visszatöltöd akkor kapod csak az eredetit
Ez szerintem nincs így ne egy vagy két mecsbõl vonj le következtetést.
Ezenkívül ha nem alapra raktad akkor nem a kettõt hasonlítottad össze hanem a yauri-t és a yauri-ra rakott jenkey-t ami nem ugyanaz mint alapra rakott jenkey !
A második pont kettõbõl egy és ha kiszedted az ai-t akkor yauri se az alap hanem jenkey-el módosított.
pc-n lehet egyszerre ketten játszani? Beállítottunk settingben a controller gombjait,de pes-ben csak egyet ismer fel,illetve azt is csak úgy,hogy egyszerre tudjuk irányítani bill-en és controlerrel...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
akinek ez kell játszon azzal
viszont az állat cselezés amivel jönnek abban van, ha vkinek az nem kell rakja fel a másikat a sima exe-re
és akkor még a menüs variálásról nem is beszéltem
van itt lehetõség :P
inkább ez a lényeg
And one more request to you...the same as I send to Yair in hes thread: Jenkey you can touch everything (shooting, passing, goalkeeper skills, AI) but please leave default "players movement on the field" from 1.01 Konami because I think this default movement is extremely fluid much more fluid and natural. In your gameplay patch tool players running and turns more like a robot and with much more less fluidity. Please make shooting much more free, more manual when you think you can score every goal, make Ai better and harder to beat where every match is different, make passing more naturally with naturally weight of the ball, make goalkeeper better, make better net physics, make more sliders for us if you can of course, but please leave this fluidity on the pitch exactly what Konami nail this in 1.01. Please answer me on this request because if you do it this for me it can be the best PES for me in all history of this game. Thank you for all what you doing for us for community! You and Yair for me are the best from all patchmakers ! Thank you !
én egyszer láttam a gyepet, de az se zavarna ha többször látnám
tudom mennyire nehéz ilyet javítani persze kritizálni mindig könyebb
biztos lesz újabb változatok akinek meg nem tetszik kikapcsolja a replayt vagy használja a yaurist csak ne nyavalyogjon itt már ezen.
Nekem kifejezetten tetszik ha meg lehet a közönséget élesre csinálni biztos marad.
Breki, ne idegeskedj, kikapcsoltam :D
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
ha nem tetszik kikapcsolod és kész !

http://www.pespatchs.com/2011/10/pes-2012-lig-tv-scoreboard-by-stranxk.html
mintha olvastam volna róla Cambitól, de lehet keverem
1. Lehet hogy hülye vagyok, de ez a DLC mire is jó ?
2. Valaki tudja hogy lesz -e a gémben 2v2 ?
Mivel 60.000 letöltésem volt a pes-es dolgokkal ezért ajánlották ezt
hogy így adjam meg a linkeket és akkor pénzt is kapok érte.
http://penzkeresok.hu/showthread.php?tid=392&pid=1252#pid1252
regisztráltam, ezt írja
Next step..
We have sent an email to ***@freemail.hu
Please follow the instructions to activate your account within 3 days.
You may have to check your Spam / Junk folders and allow up to 1 hour for delivery.
de levél nem jött
van valakinek errõl tapasztalata, lehet gmailt kéne megadni?
a csúszkáról csak tippem van, de lehet hülyeséget írnék
én a cheating scriptet egybõl kikapcsoltam, de csak azt vettem észre, hogy a barcelonaiak állatok mintha egyel magasabb sebességi fokozaton játszanának, ilyeneket csináltak pl
most lehet azért volt mert fifából jöttem és taktikus védekezésrõl mindig egykét meccs átállni de sztem ilyeneket alapból nem szoktak nyomni mintha tényleg az igazi barcát látnám a játékban
aki ismer tudja, hogy nem nagyon szoktam odalenni a pes-es gameplay patchekért, de ez most nagyon bejön
És a gameplay settings ahol 50 és 150 között lehet állítani a csúszkát az mit jelent?
Az AI cheating scriptet érdemes kikapcsolni, vagy sok bugot okoz?
http://goo.gl/gd6Zi5
http://jenkey1002.blogspot.com/2011/10/pes2012-gameplay-tool-new-gamplay-patch.html#comments
hát e legtöbb very good work meg awesome egy ilyet találtam
"Great job!there are some kind of bugs.
-the game sometimes freeze
-sometimes go speed sometimes go slow
-the ball is not very heavy also if you put on lighter
I love the dribbling!
Can you do something against automatic cross?
Thanks for everything! "
Ebbõl többet azonnal cáfolni tudok, nálam egyáltalán nem fagy, játékmenet nálam pont kicsit gyors azon gondolkoztam, hogy egyel visszaveszem, a labdát meg be lehet állítani errõl már beszéltem korábban.
Szval szó sincs rengeteg hibáról és aki otthonvan kicsit a pesben ismeri yair és yenkey nevét tavalyról minõségi munkáikról.
Inkább örülni kéne, hogy ilyen szinten bele tudunk nyúlni a játékba és gameplay-t nekünk tetszõre állítani.