PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
semmi hiba sincs ebben, de úgyis lesz még újabb de amíg olyanok vannak benne amiket tegnap mutattam meg amit mindjárt mutatok addig engem egyáltalán nem zavar egy távoli lövésem a vinklibõl jött ki szinte úgy hogy kifelé pattant
penge96
Hát nagyobb ne, de ekkora se

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
igen tetszik

ne kelljen már mindent háromszor leírni
igazából is mutatják az ünneplõ közönséget deha nem tetszik letiltod és kész

de ezért ilyen hülyeségeket dumálni ennél nagyobb hiba sose legyen benne
penge96
A blogján a hozzászólásokat. Milyen pes-edites hozzászólásokat?😄 Életemben egyet nem olvastam még el xD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Úristen, most komolyan, neked ez tetszik?😄 Hát te tudod, amúgy nálam is ilyen, bár többször még rosszabb is...

Ha már agresszív kismalac: "Nnnnem veszek!" xD

Breki33
milyen kommenteket?

elhiheted, hogy eléggé olvasom a fórumaikat hisz dolgoztunk is együtt
ne ilyen pesedites hozzászólásokat olvass ott elég alap dolgokat el kell magyaráznom nekem is pl a füveknél
Breki33
csinálj

de ebbõl az agresszív kismalac stílusból vegyél vissza
nálam ilyen, szerintem egyáltalán nem gázos nekem még tetszik is, hogy a közönséget mutatja

penge96
Ha olyan nagy garancia, akkor nézd meg a kommenteket... na azokról a hibákról beszélek, és ezt a visszajátszásos dolgot meg ne erõltesd, ez hiba, bug, nem valami plusz tartalom. Ha meg igen, akkor nem vágom mi a jó abbna, hogy nem látom a játékost visszajátszásnál... 😄

penge96
Annyi látszik, hogy kiírja a gólszerzõ nevét, és közbe mutatja a füvet. Ennyi, csináljak képet róla, vagy mi?

penge96
Jajj, hagyjuk már... mi az, hogy nem állítom be jól? Annyit lehet állítnai, hogy miket ismételjen, és??? Nem ezzel van a baj, hanem hogy egyszer sem a játékost mutatja, hanem a füvet. Ezen mit nem lehet jól beállítani?

Breki33
milyen rengeteg hiba?????

én tegnap több meccset játszottam rendesen beállítva és csak jó dolgokat tapasztaltam

és ezek a nevek garanciák a minõségi munkára
ha nem jól állítod be nem biztos, hogy a patch szar 😛
Breki33
ott van a kapcsoló, be lehet állítani :-)
nálam úgy mûködik ahogy írtam még tökre tetszik is, hogy néha más a
kameraállás
penge96
De még ettõl függetlenül is gáz ez a patch, rengeteg hiba van benne.

penge96
Dehogyis, ez elvan baszva 😄 Nekem egyszer sem mutatja a játékost, nem direkt a közönséget mutatja... kommentekben is írják

Breki33
azt tegnap már kilinkeltem azóta nincs újabb

1.10-es van

http://jenkey1002.blogspot.com/

Nincsenek elbaszva tegnap mondtam, hogy be lehet állítani, ahogy nekem van néha mutatja a közönséget arcokat közelrõl az még tetszik is.

penge96
Szerinted? Jenkeyé. De ebbe nagyon elvannak baszva a visszajátszások, folyamatosan csak füvet mutatja, a játékost nem is látni... kár érte, pedig jó lenne, de így fasz se fog ezzel játszani...

Breki33
német francia azt hiszem
Breki33
Milyen gameplay tool?
penge96
Kész van a gameplay tool full verziója!

Roland10
Breki neked melyik verzió van meg?? Még fog jönni majd a Release verzió nem??

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Breki33
Breki33
Bernabeu

Breki33
van vagy 30 féle :-)
<#eljen>

Breki33
ennél van sokkal jobb HD bump-om holnap megpróbálom kiadni

ennek látszódik a széle, hogy ismétlõdik
bár most próbáltam eredeti konamis gyeppel ezt az új bump-ot, így viszonylag tûrhetõ. akkor lehet mégse a modell készítõ hibája, hanem a gyepkészítõké akik még pluszba átszínezik a gyepet és úgy használják ezt a bumpot...

sok az igénytelen emberke, az emberek 80% mindegyik új gyepet dicséri, mindegy nekik hogy az neonzöld, kék, vagy hupilila...<#zavart1>
attól függ hogy írod, írd tanácsként, tippként...hogy ha fekete-fehérbe rakná be a dds-t akkor (még) szebb lenne. 😄

Breki33
oké ezt berakom
Breki33
de az egyik hülyéje még dicséri is

egyébként megnéztem bump-ot színez, tök hülyeség a képen látszódnak is a szélei emiatt nehéz jó bump-ot készíteni szerencsére van hd-ban sokkal jobb

csak ha én irogatok az olyan mintha mindenki más munkáját lenézném fikáznám
a 2. kép az eredeti színezett bump, a 3. meg miután áttettem a színes bump-ot fekete fehérbe. 😊

írjál te 😄D neked nagyobb hírneved van gyepek terén, különben sztem sokra nem mennénk vele, nem hinném hogy a készítõ annyira nézegetné a kommenteket..

Breki33
az a modell az, hogy a bump-ot szinezi?
Breki33
egy nicket kell meg egy emilt nem olyan bonyolult
felsõ: konami modell + saját gyep
kõzépsõ: UellingtonDesign modell + saját gyep
alsó: általam átszerkesztett UellingtonDesign modell + saját gyep

hát 1 kommentért én nem fogok nevet meg emailcímet megadni 😄D
am csak annyi hogy színes képet rakott be, fekete fehér helyett...és így még színesebb lesz a gyep. 😊

penge96
Ja okés, értem. És szted így a yair féle is mûködik alatta? Bocs a sok kérdésért...

kösz! így már jó 😊 na de arra lénnék kíváncsi hogy mikor elindítom ezt a Jenkey1.10-et akkor elindul e az a yauri gameplay is

Őrült vagyok? Lehet :D

Breki33
a felsõ a tiéd alsõ meg az eredeti?
Breki33
már írtam

"yenkey PES2012 1.01 - Gameplay run.exe exe kicsi"
Breki33
http://www.pes-patch.com/2011/10/pes-2012-new-model-of-grass-by-uellingtondesign.html/comment-page-1#comment-68266

please akinek nem tetszik írja oda lássák, hogy mi a vélemény csinálják meg rendesen
fuck, nem adja be
http://s14.directupload.net/images/111009/y4y99nri.jpg

penge96
Milyen kicsi?

Breki33
fogalmam sincs én mindkettõ exe-re mentettem és a kicsivel indítottam

Nem csoda hogy ilyen neonzöld meg kék gyepeket csinálnak az emberkék...sõt, nem is feltétlen õk csinálják, elég ha használják az UellingtonDesign által készített fû modellt.
1. kép: konami modell + saját gyep
2. kép: UellingtonDesign modell + saját gyep
3. kép: általan átszerkesztett UellingtonDesign modell + saját gyep

penge96
Tehát rakjam hozzá az alap exéhez a gameplay patchet, és utána a gameplaypatch run.exe-vel indítsam?

penge96
De akkor melyikkel indítsam? Nem vágom... azzal, amit mellékeltek hozzá? A gameplay patchez? vagy az eredeti exével?

Breki33
nemtom én azt hiszem a kisebb exével indítottam, de elõtte játszottam a yair félével többet

itt kitservert nem kellett újra raknom egybõl ment
Breki33
penge96
Dettachold és utána attachold az exét a kitserverrel...