PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
hirtelen minden gólnál kifagy a game... ötlet? pesedit 1.1 meg gameplay tool van

Avanti Crociati!

[HUN]FaTaL
Õ inkább az informatikai technikai részére gondolt és nem a foci-technikaira. Ez is elég szar megfogalmazás mondjuk 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

penge96
Ezzel egyedül vagy. Szinte mindenki szeret ez az elmúlt évek legjobb PES-se.

Egyébként, egy játékban maga a játékmenet az a játék technikai része, mondjuk egy focisban vehetõ taktikainak is, értem mire gondolsz.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

[HUN]FaTaL
Ott vannak a gameplay modok, kiveszed az ai cheatet és kész.

???
Hol kritizáltam én a játék technikai részét? Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én a technikai részén a grafikát, füvet, szerkesztéseket stb. értem.
A taktikai részét és a rossz, csaló ai-t kritizáltam.

Én örülnék legjobban, ha tudnék jókat írni, nagyonszeretnék egy jó PESt, de ez sem lett az, legnagyobb bánatomra.
[HUN]FaTaL
Én nem nyilatkozom, pron játszom. 😊

penge96
Ha nem értesz hozzá, akkor ne kritizáld a játék technikai részét...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
az ai cheat remove-rõl volt szó a napokban azt teszteltük

sztem ez gameplay
A topic témájának nagyobbik, technikai részéhez nem értek / nem érdekel. De fociõrült vagyok.
érdekes én tudok a gép védõi mögé labdát indítani top playeren, sõt nekem a felszabadítással sincs semmi gondom.

Őrült vagyok? Lehet :D

Breki33
najó nem megyek bele a tavalyiba :-)

évente egyszer beírsz ide egy ilyet, de látszik nem nagyon követed a fórumot
Elõljáróban: a FIFA sorozattal kb. 5 éve nem játszottam egyetlen meccse sem, tõzsgyökeres peses vagyok.
De!
Az idei résszel sikerült alulmúlni a tavalyit, pedig az nem volt könnyû. Csak top playeren játszom.
1. Védekezésben 1-1-ben 90%-ban a támadó elviszi a labdát a játékosom mellett, a sima szerelés lényegében hatástalan.
2. Véletlenül mindig az ellenfélhez pattan a labda.
3. elképesztõ csalások vannak a technikai hibáknál. Én midig elvesztem a labdát, az ellen mindig jobb helyzetbe kerül velük.
4. Az indítások 95%-a rossz nálam, nála fordított ez az arány. Nem tudom befolyásolni, hogy jó legyen a passzom. Kikockáztam néhányat, volt, amikor az ellenfél lábfelyén átfolyt a labda. Ez csalás, de legalábbis gigabug.
5. A védekezésem borzasztó. Ha két bekkemen egy csatár van, egy másik hozza labdát, akkor tuti az lép ki, amelyiken az ember van, hogy be lehessen passzolni a labdát mögéje.
6. Játékosaim nem mennek közel azz ellenfélhez. Bezzeg az enyémeknek mindig a nyakán vannak, alig tudjuk átvenni a labdát.
7. 5 m-re a saját kapumtól kipattanót leveszi a bekkem, majd áll-áll-áll-áll-áll (közben persze nyomom a felszabadítást, mint az õrült), szépen megvárja, hogy a 16-osról odaérjen a csatár, szerljen, gólt lõjön.
8. Nincsenek beindulások (auton van a beállítás).
9. Esélytelen labdát tenni a védõi mögé, mert 99%-ban lefülelik. Totál irreális.

Ergo nagyon szar lett, a tavalyi õrjítõ hibák egy részét javították, de nem mindet (pl. védekezésben most is elmegy 2 cm-re a védõm lábától a labda, mert a gép úgy akarja), újabbak jöttek (pl. 1-1-ezés).
A játszhatatlansághoz közelít.
Nem arról van szó, hogy ne nyernék, 60-70%-ban nyerek, de sokszor azt is nevetségesen.
az eredetinél nem volt, megnéztem
UDE-ben végiglehetne futni rajt, csak nemtom hogy lehet egyszerre több bint megnyitni

Breki33
illetve a szükséges javításokra
Breki33
felkérjük Barcalacit a tesztelésre :_)
Breki33
Tommsen_Chantpack_Baseline_pes2012.7z (671.26 M😎

http://www.multiupload.com/AP1AS14M3O
Breki33
lehet, hogy az erdetiben is el van vagy 2010-est használt ahol el volt

ahol rosszak azokat összeszedhetnénk
ahol néztem jók voltak. sztem csak átszínezések, bár mintha a vízszintes csíkok picit erõsebbek lennének. viszont akkor nem értem hogy néhány helyen miért van elcsúszva a csíkozás.

Breki33
és az árnyékok jók?

különbözik a különbözõ idõjárásos?
ezek nem az eredeti gyepek átszínezve?
Nem néztem végig mindet, de pl. Old Trafford, Estadio del Nuevo Triunfo, Stadio Orione ezeknél nem passzol a csíkozás.
A minták úgy nézem nagyjából egyeznek, egyik stadionba láttam ilyen körös mintát, de nemtudom már melyik volt az, meg hogy annak alapból is ilyen mintája volt e vagy ez új.
Rajt van a gyepen a Real címer.<#idiota>

Breki33
azért lehet látni persze csak akkor ha szépen van megcsinálva egyenletesebb szebb a gyep
Breki33
na ez érdekelne pontosan melyik stadionban nem stimmel a felfestés

meg megnézem az én bump textúrámmal

amúgy a minták egyeznek hasonló csíkozás van mindegyik stadionban?

és honnan tudod, hogy az bernabeu gyep?
10 megásak? az szép... 😄
Hát én megpróbáltam egy elvileg HD binbe berakni az én 4096x2048-as textúrámat, megnéztem játékba normál binnel meg HD binnel és semmi lényeges változást nem vettem észre.

úgy összességében jónak tûnnek a színek, de egy picit azon is lehetne állítani, itt-ott, meg pár stadionban nem passzol a gyepminta a felfestéshez, meg a Rose Park stadionban a Bernabeu gyepe van. 😄

Breki33
na most nem tudom ezek tényleg hd-ek amiket néztem 5 megásak
enyémek meg 10-ek

de most töltöm
Breki33
ezek szerint láttad ahol linkelték nekem

gondoltam, hogy beírom ide hogy többen próbáljuk ki, hogy melyik stadionban jó régen nagyobb volt erre a lelkesedés itt

csak belenéztem és láttam, hogy vmelyikben jó a csíkozás vmelyikben nem
Breki, a HD (4096x2048) meg a normál (2048x1024) méretû gyepek között mi a különbség? Mert én semmi különbséget nem látok...
Vagy van vmi olyan progi amivel úgy tudod nagyítani a textúrát hogy ne romoljon a minõség? xD

elvileg holnap jön ki

bakkerman
jah tom,persze azzal játszok,de hallottam valami DLC-rõl,amiben gyári transfer update lesz,az érdekelne,hogy az most kijött vagy miújság van azügyben?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Leszedtem, egész jó lett. 😊 Mondjuk azért lehetne 1-2 dolgon állítgatni, de rég láttam ilyen jó gyepcsomagot.

[HUN]FaTaL
Már a múltkor leírtam mi a helyzet. 😊

bakkerman
van már transfer update? nálam jelenleg pesedit 1.1 van fent,a hivatalos pes patch nincs fennt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Buddy
Összességében a 12 vagy rohadtul nehezebb lett, mint a 11, vagy totál máshogy kell majd vele játszani, de nekem speciell elõnyére változott az új rész.
Amit én mind a 11-ben, mind a 10-ben nagyon nehezményeztem, hogy sok szabálytalanság megtorolatlan maradt, itt azért már ez szerintem kiküszöbölõdött (persze továbbra is szeretném, hogy többet rúgdosódjon az ellen). Vannak egymás elleni küzdelmek, megakasztások, sima futással nekimész az ellennek, borul, mint ólajtó...lövéseket egyszerûbben le lehet adni, egy gomb azt kész és az ellen is lövöldöz távolról.
Még nem bújtam bele a Master-be és a Become-ba, de arra a 10-15 percre, hogy belenézzek mit tud, ígéretesnek tûnik.
Én a 12-re szavaznék a 11-hez képest (a Fifát meg magasról leveri)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Breki33
Breki33
a 12 szerintem sokkal jobb lett
de az online részt sokan szidják
hûû kicsit furán jelenített meg itt-ott az üzit a rendszer ezért sorry!
Sziasztok!

Elég vegyes érzelmeim vannak az idei résszel kapcsolatban eddig bár még csak a demoval toltam ugye. A helyzet az, hogy nekem megvan a 11 xboxon és a 12 demot is ott próbáltam ki. Nagyon tanakodom a dolgokon mert úgy veszem észre, hogy sok szempontot figyelembe véve mintha 11 jobb lenne a 12nél :-S vagy lehet inkább úgy kéne fogalmaznom, hogy nem vagyok biztos abban, hogy a 12 annyival jobb, hogy meg egy tizen x ezer forintos kiadást :-S Ti hogy látjátok ezt? Gondolom közületek nagyon sokan játszottak a 11el is kíváncsi vagyok mi a véleményetek
érdekes nekem mindig ki ír valamit. gondolom nálad is a general setting-nél a yauri exe van kiválasztva

amikor elindítod a játékot a jenke exével akkor ír ki dolgokat a bal felsõ sarokba

saviola83
Jelen állás szerint az alap játékon kívül milyen kiegészítõt érdemes feltenni még?mondjuk le tudnátok írni egy telepítési sorrendet pl?Elõre is köszi

Breki33
ja és a jenkey-es exe se írkált nekem semmit mentés után........

de tulajdonképpen nem érdekel nálam jó ennyi elég most nekem
Breki33
ezt tudom,

de nincs teljesen így mert az ai-t ha mented kiszedi legalábbis ezt olvastam a fórumon
[HUN]FaTaL
Két exe van a jenkeyben, egy run meg egy config. A configgal beállítod, de ha nem a runnal indítod a játékot, hanem simán a pes2012.exe-vel akkor nem csináltál semmit mivel a jenkey gameplay run.exe-je futás közben írja be a beállításaid a memóriába.

Breki33
nem nem értik hanem nem tudták vele kiszedni mert nem mûködött
nem mert sokan nem értik 😄

Breki33
és ezzel most mit akarsz mondani? 😊

és miaz hogy simán?

el tudod menteni az exe-ben a beállításokat

és szó volt arról, hogy ezzel ki lehet szedni yauri-ból az ai chating-et de ez állítólag nem megy mindenkinek sokaknál volt gubanc nálam jó szerencsére
Breki33
igen az a dlc-ig teljesen felesleges sokkal érdemesebb a másik kettõ linkelt patchot kipróbálni több dolog van bennük

egyiket tesztelem is
én se xD

[HUN]FaTaL
A jenkey exe futás közben ír a memóriába, ha simán indítod olyan mintha semmit nem csináltál volna, ki is írja minden betöltésnél a bal felsõ sarokba, hogy mit csinál.

penge96
Mivan?XD Én már nem tudom követni 😄