PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avanti Crociati!
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként, egy játékban maga a játékmenet az a játék technikai része, mondjuk egy focisban vehetõ taktikainak is, értem mire gondolsz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Hol kritizáltam én a játék technikai részét? Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én a technikai részén a grafikát, füvet, szerkesztéseket stb. értem.
A taktikai részét és a rossz, csaló ai-t kritizáltam.
Én örülnék legjobban, ha tudnék jókat írni, nagyonszeretnék egy jó PESt, de ez sem lett az, legnagyobb bánatomra.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Őrült vagyok? Lehet :D
évente egyszer beírsz ide egy ilyet, de látszik nem nagyon követed a fórumot
De!
Az idei résszel sikerült alulmúlni a tavalyit, pedig az nem volt könnyû. Csak top playeren játszom.
1. Védekezésben 1-1-ben 90%-ban a támadó elviszi a labdát a játékosom mellett, a sima szerelés lényegében hatástalan.
2. Véletlenül mindig az ellenfélhez pattan a labda.
3. elképesztõ csalások vannak a technikai hibáknál. Én midig elvesztem a labdát, az ellen mindig jobb helyzetbe kerül velük.
4. Az indítások 95%-a rossz nálam, nála fordított ez az arány. Nem tudom befolyásolni, hogy jó legyen a passzom. Kikockáztam néhányat, volt, amikor az ellenfél lábfelyén átfolyt a labda. Ez csalás, de legalábbis gigabug.
5. A védekezésem borzasztó. Ha két bekkemen egy csatár van, egy másik hozza labdát, akkor tuti az lép ki, amelyiken az ember van, hogy be lehessen passzolni a labdát mögéje.
6. Játékosaim nem mennek közel azz ellenfélhez. Bezzeg az enyémeknek mindig a nyakán vannak, alig tudjuk átvenni a labdát.
7. 5 m-re a saját kapumtól kipattanót leveszi a bekkem, majd áll-áll-áll-áll-áll (közben persze nyomom a felszabadítást, mint az õrült), szépen megvárja, hogy a 16-osról odaérjen a csatár, szerljen, gólt lõjön.
8. Nincsenek beindulások (auton van a beállítás).
9. Esélytelen labdát tenni a védõi mögé, mert 99%-ban lefülelik. Totál irreális.
Ergo nagyon szar lett, a tavalyi õrjítõ hibák egy részét javították, de nem mindet (pl. védekezésben most is elmegy 2 cm-re a védõm lábától a labda, mert a gép úgy akarja), újabbak jöttek (pl. 1-1-ezés).
A játszhatatlansághoz közelít.
Nem arról van szó, hogy ne nyernék, 60-70%-ban nyerek, de sokszor azt is nevetségesen.
UDE-ben végiglehetne futni rajt, csak nemtom hogy lehet egyszerre több bint megnyitni
ahol rosszak azokat összeszedhetnénk
A minták úgy nézem nagyjából egyeznek, egyik stadionba láttam ilyen körös mintát, de nemtudom már melyik volt az, meg hogy annak alapból is ilyen mintája volt e vagy ez új.
Rajt van a gyepen a Real címer.<#idiota>#idiota>
meg megnézem az én bump textúrámmal
amúgy a minták egyeznek hasonló csíkozás van mindegyik stadionban?
és honnan tudod, hogy az bernabeu gyep?
Hát én megpróbáltam egy elvileg HD binbe berakni az én 4096x2048-as textúrámat, megnéztem játékba normál binnel meg HD binnel és semmi lényeges változást nem vettem észre.
gondoltam, hogy beírom ide hogy többen próbáljuk ki, hogy melyik stadionban jó régen nagyobb volt erre a lelkesedés itt
csak belenéztem és láttam, hogy vmelyikben jó a csíkozás vmelyikben nem
Vagy van vmi olyan progi amivel úgy tudod nagyítani a textúrát hogy ne romoljon a minõség? xD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amit én mind a 11-ben, mind a 10-ben nagyon nehezményeztem, hogy sok szabálytalanság megtorolatlan maradt, itt azért már ez szerintem kiküszöbölõdött (persze továbbra is szeretném, hogy többet rúgdosódjon az ellen). Vannak egymás elleni küzdelmek, megakasztások, sima futással nekimész az ellennek, borul, mint ólajtó...lövéseket egyszerûbben le lehet adni, egy gomb azt kész és az ellen is lövöldöz távolról.
Még nem bújtam bele a Master-be és a Become-ba, de arra a 10-15 percre, hogy belenézzek mit tud, ígéretesnek tûnik.
Én a 12-re szavaznék a 11-hez képest (a Fifát meg magasról leveri)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Elég vegyes érzelmeim vannak az idei résszel kapcsolatban eddig bár még csak a demoval toltam ugye. A helyzet az, hogy nekem megvan a 11 xboxon és a 12 demot is ott próbáltam ki. Nagyon tanakodom a dolgokon mert úgy veszem észre, hogy sok szempontot figyelembe véve mintha 11 jobb lenne a 12nél :-S vagy lehet inkább úgy kéne fogalmaznom, hogy nem vagyok biztos abban, hogy a 12 annyival jobb, hogy meg egy tizen x ezer forintos kiadást :-S Ti hogy látjátok ezt? Gondolom közületek nagyon sokan játszottak a 11el is kíváncsi vagyok mi a véleményetek
de tulajdonképpen nem érdekel nálam jó ennyi elég most nekem
de nincs teljesen így mert az ai-t ha mented kiszedi legalábbis ezt olvastam a fórumon
és miaz hogy simán?
el tudod menteni az exe-ben a beállításokat
és szó volt arról, hogy ezzel ki lehet szedni yauri-ból az ai chating-et de ez állítólag nem megy mindenkinek sokaknál volt gubanc nálam jó szerencsére
egyiket tesztelem is