PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a számot kell csak kicserélni
simán átírod
ha bonyolult használj ugyanolyan hexa editort mint õ
simán átírod
ha bonyolult használj ugyanolyan hexa editort mint õ
nem tudnál 1 kis leírást hzzá.Nem értek hozzá 😊
nekem nem ugy jelenik meg mint a képen.Neki az elsõ oszopban csak számok vannak nekem meg betük meg számok
megniytottam a PES5.exe-t
leszedtem az editort. mit kell benne átirni?
mi az a ftp?meg hexa editort honnan?
kell hozzá egy hexa editor, deha jól emléxem ki volt itt linkelve és az ftp-re is felrasktam egyiket
vagy akkor hogy tudnám a Milan,Inter,Barcelona,Juventus-os demonak a menüét ki unlockolni
Hát a játékban egyértelmûen szebb ezt talán meg tudom állapítani mivel mindkettõt módosítottam.
Na megoldottam a no voice-s demoval nem megy a leírás ellenére.
A másikkal és az elsõ exe-vel megy , de berakta a bl-es adboardjait javithatom a füvet meg berakott egy régi San Siro-t
Mondjuk a Delle Alpi amúgyis szebb
A másikkal és az elsõ exe-vel megy , de berakta a bl-es adboardjait javithatom a füvet meg berakott egy régi San Siro-t
Mondjuk a Delle Alpi amúgyis szebb
nekem csak 1 exe kéne.Nem 1 egész demo.Nem tudnátok linkelni?
hol ruháztatok meg minket?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
amint felraktam megcsinálom ha még nincs kint bár itt nincs hexa editorom
vagy a régebbire gondolsz?
vagy a régebbire gondolsz?
Igen az a csapat tavaly nem nyert semmit amatõr módon kikapott a BL döntõben szval elég elfogultság beszél belõled :-)
elég a tabellára nézni
elég a tabellára nézni
Valaki tudna linkelni a milan-os demo-hoz 1 menu unlockert?
mi mindig rosszabbul kezdünk,de ez még csak a bajnokság eleje!!
...igen arra a csapatra gondolok,akiket ti is csak azért tudtatok megverni,mert akkorra,már rég!! kizugtatok a BL-bõl,mi meg akkor már inkább a BL-re koncentráltunk(meg 1ébként is 2x annyi meccs volt a nyakunkon,mint nektek) 😉 ...és a legtöbb szakértõ szerint igazából mi érdemeltük volna meg a BL címet,az egész 1MALÕR volt,ami soh nem fordulhat elõ még1x!!!!......1ébként azelõtt meg mi ruháztunk meg titeket<#duhos2>#duhos2>
...igen arra a CSAPATRA gondolok
...igen arra a csapatra gondolok,akiket ti is csak azért tudtatok megverni,mert akkorra,már rég!! kizugtatok a BL-bõl,mi meg akkor már inkább a BL-re koncentráltunk(meg 1ébként is 2x annyi meccs volt a nyakunkon,mint nektek) 😉 ...és a legtöbb szakértõ szerint igazából mi érdemeltük volna meg a BL címet,az egész 1MALÕR volt,ami soh nem fordulhat elõ még1x!!!!......1ébként azelõtt meg mi ruháztunk meg titeket<#duhos2>#duhos2>
...igen arra a CSAPATRA gondolok
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
ja akit otthonában megvertünk és a táblázaton is megelõztük most meg öt pontal vezetünk elõtte arra gondolsz? P
Azért objektívnek kéne lenni
Azért objektívnek kéne lenni
FCH barátunk "utolsó/legjobb" update-je a PES5 DEMO-hoz LINK
amely tartalmazza a MILAN,CHELSEA,REAL,BARCA csapatokat, továbbá
-2 uj stadion: San Siro (éjszaka), Nou Camp (havas,éjszaka)
-8 laszti
-Robinho,Baptista,Vieri
-uj csukák
-szurkoloi hangok
-uj biro mezek
..mondjuk a csapatok (különösen Milan) mezei vmi szörnyûek!,DE ezt irja is,hogy egyenlõre azzal(új mezek importálása) még mindig problémák vannak (sajnos)
...enjoy
amely tartalmazza a MILAN,CHELSEA,REAL,BARCA csapatokat, továbbá
-2 uj stadion: San Siro (éjszaka), Nou Camp (havas,éjszaka)
-8 laszti
-Robinho,Baptista,Vieri
-uj csukák
-szurkoloi hangok
-uj biro mezek
..mondjuk a csapatok (különösen Milan) mezei vmi szörnyûek!,DE ezt irja is,hogy egyenlõre azzal(új mezek importálása) még mindig problémák vannak (sajnos)
...enjoy
milyen eredetivel?
egyszerûen bármelyik asf-nél 78 %-nál kiirja hogy full mert nincs hely
azért bosszant mert nagyon jól megcsináltam a gyepet és most nem tudom berakni
egyszerûen bármelyik asf-nél 78 %-nál kiirja hogy full mert nincs hely
azért bosszant mert nagyon jól megcsináltam a gyepet és most nem tudom berakni
tudom hogy kell csinálni
elmondtam már ha rányomok akkor kirak ha nem akkor továbbmegy regenerálásnál irja ki, hogy nincs hely
de másik gépen mûxik mit gondolsz hogy raktam be a Chelsea stadiont és hogy csináltam füvet ehhez? PP
elmondtam már ha rányomok akkor kirak ha nem akkor továbbmegy regenerálásnál irja ki, hogy nincs hely
de másik gépen mûxik mit gondolsz hogy raktam be a Chelsea stadiont és hogy csináltam füvet ehhez? PP
amikor megnyitod az eredeti 0_text-et akkor kiirja hogy hagyod e hogy automatice regenrálja a file-t,akkor rányomod,hogy igen és elmented és abba nyomod bele a stad.updatet,majd 1szerûen rename-eled 0_text-re és ennyi.
1ébként nemtom van e ,akit még érdekel a dolog,de kijött a LOBO PATCH végsõ 2.0-ás verziója is WE8-hoz!!!
socceraccess forum-rol tölhetõ Berlini Stadion HAVAS változata (mondjuk nincs lehelet,meg a ho sem esik)
tök fair, különösen feelinges lesz téli napokra PP
tök fair, különösen feelinges lesz téli napokra PP