PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
csak annyx kell, hogy a peslauncher meg két három kiegészítõs oldal menjen a felsõ banner alá
a kép marad
te mondtad, hogy megcsinálod kisebbre, nekem jó így, sõt kimondottan tetszik
http://videodrome.freeblog.hu/
A másik kettõnél balra. Még egyszer bocs.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Itt látszik, hogy mennyivel állítom a kapu mellé, nyomvatartom a sprintet, az erõ az látszik egy kicsivel több, mint a feléig ment fel, a nyilakkal, pedig csavarom a felfelé és a balra nyíl egyszerre lenyomva és ennyi. Én így szoktam ebbõl a szögbõl ballábas játékossal.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
"Ahogy az várható volt, a Pro Evolution Soccer 6 (NTSC területeken Winning Eleven) már a következõ generációs masinákra fog készülni - hangzott el mindez a játék producere, Shingo Takatsuka szájából a Famitsunak adott rövid interjújában. A következõ rész megjelenését 2006 végére tervezik, és a Konami a sokkal jobb animációk és mesterséges intelligencia mellett azt szeretné elérni, hogy online lehetõség legyen 11 a 11 (!) elleni mérkõzések lejátszására is. Mindez még messze van - nem úgy, mint a PES5, amit e hónap huszonegyedikén szólíthatnak magukoz kontinensünk futballrajongói."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nézd meg az FCH teljes patchet abból az asf-bõl legegyszerûbb ha átpakolod az összes labdát