PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem azzal, akkor mivel lehet ilyeneket adni ?
Hm fantasztikus keresztlabdákat lehet adni, csak nem az L1-v vel lehet ilyeneket
Sajnos az elejét nem tudtam rendesen felvenni
Sajnos az elejét nem tudtam rendesen felvenni
kreativitás kérdése 😊 és meg lehet csinálni... 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
békás kép 😊
Nincs ilyen heineken logó, de lehet belõlük vágni ugyanilyet 😄 namindegy... mindenkinek ami kényelmes. Bár itt minden megvan egy helyen. Nem kell vadászgatni a logók után. Mezekhez innen szoktam.
Nincs ilyen heineken logó, de lehet belõlük vágni ugyanilyet 😄 namindegy... mindenkinek ami kényelmes. Bár itt minden megvan egy helyen. Nem kell vadászgatni a logók után. Mezekhez innen szoktam.
Ezek között egy TV-s kép sincs
A HEinekken és a Sharp van jó minõségû képról kiszedve a többit vagy én készitettem vagy az alap logó-t vhonnan vettem.
DE ezen az oldalon nemis találnék ilyen Heinekkent.
Mondjuk ott megkaptam a gyártól de az egyszínû hátérrel rendelkezett.
CSináltam én már nagyon steril reklámtáblákat így de nem mutat olyan jól

A HEinekken és a Sharp van jó minõségû képról kiszedve a többit vagy én készitettem vagy az alap logó-t vhonnan vettem.
DE ezen az oldalon nemis találnék ilyen Heinekkent.
Mondjuk ott megkaptam a gyártól de az egyszínû hátérrel rendelkezett.
CSináltam én már nagyon steril reklámtáblákat így de nem mutat olyan jól

egyébként meg ezekbõl a jó minõségû logókból is lehet olyat csinálni, mintha koszos valós táblák lennének... sõt... sokkal jobb lesz a végeredmény, mintha a TV-rõl fotózott képekkel baszakodnál... nincs deformálódás, semmi 😊 szerintem
persze, hogy lehet... csak éppen én nem használok PS-t és most nincs is itt a gépemen, de a mai nap folyamán felteszem és megnézem hol is kell 😛 fejbõl nem megy
n FIREWORKS-höz szoktam 😛
n FIREWORKS-höz szoktam 😛
Igen köszi, már ajánlottad és Photoshopos fórumon is régebben.
De most én direkt eredetieket próbáltam készíteni illetve hasonló Template-t
Direkt kicsit koszos, szinárnyalatban az eredetihez hasonló
Pl a Heinekken meg tudnám csinálni olyanra, hogy fehéren világítsanak a betük, de az túl steril lenne és az eredeti is ilyen.
Nekem inkább eredeti jó minõségû képekre lenne szükségem.
Már a füveket is így csinálom, ha tetszik egy színezett úgymond leveszem és azt veriálom.
Viszont abban segíthetnél, hogy lehet-e photshop-ban úgy elmenteni, hogy ne GS-ben kelljen átkonvertálni 8 bitesre és 16 színre.
De most én direkt eredetieket próbáltam készíteni illetve hasonló Template-t
Direkt kicsit koszos, szinárnyalatban az eredetihez hasonló
Pl a Heinekken meg tudnám csinálni olyanra, hogy fehéren világítsanak a betük, de az túl steril lenne és az eredeti is ilyen.
Nekem inkább eredeti jó minõségû képekre lenne szükségem.
Már a füveket is így csinálom, ha tetszik egy színezett úgymond leveszem és azt veriálom.
Viszont abban segíthetnél, hogy lehet-e photshop-ban úgy elmenteni, hogy ne GS-ben kelljen átkonvertálni 8 bitesre és 16 színre.
Breki ha jó logók kellenek akkor ajánlom EZT ITT...
Itt minden nagy márkalogó fent van, csak a preview képre kell kattintani, elmenteni az általában EPS vagy AI kiterjesztésû fájlokat, amiket aztán Photoshoppal meg lehet adni, hogy milyen méretben nyissa meg a minõsége nem romlik. Ugyanis ezek a nyomdák és kiadványok által használt logók is 😊 Gyanítom ezek használatával készülnek az eredeti reklámtáblák is 😄
Ajánlom. De már korábban is ajánlottam sztem 😄
Itt minden nagy márkalogó fent van, csak a preview képre kell kattintani, elmenteni az általában EPS vagy AI kiterjesztésû fájlokat, amiket aztán Photoshoppal meg lehet adni, hogy milyen méretben nyissa meg a minõsége nem romlik. Ugyanis ezek a nyomdák és kiadványok által használt logók is 😊 Gyanítom ezek használatával készülnek az eredeti reklámtáblák is 😄
Ajánlom. De már korábban is ajánlottam sztem 😄
tudtok 1 jó warez oldalt, amin valószinü h fent lesz a game?
Kérdés, hogy lenne jó
Ha középpen mindig a Cl-es lenne a felirattal tehát az nem változna vagy inkább ahogy most van, hogy egyik sorban van csak az
Ha középpen mindig a Cl-es lenne a felirattal tehát az nem változna vagy inkább ahogy most van, hogy egyik sorban van csak az
nem tudjátok mikor jön ki a játék mert ps2 re már kint van elvileg 1 héttel jön késõbb
ja csak ebben máshogy van
Az elsõ és utolsó van hátul, Champions Leangues-t pedig a 3-ra kell rakni, hogy középpen legyen.
tehát ez a kettõ lesz hátul

Az elsõ és utolsó van hátul, Champions Leangues-t pedig a 3-ra kell rakni, hogy középpen legyen.
tehát ez a kettõ lesz hátul

hallod,mit szarakodsz holmi hexaeditorokkal??, mondtam,amit linkeltem (Milan féle),abba UNLOCKOLVA van a menü!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
de aztán mindig behozom a lemaradásom 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
érdekes az nekem igen
de nem tudok ftp-ni
és reggel megkaptam egybe a windows biztonsági friisitéseket aminõl 30-at felpakoltam és azon filozom nem az állitott-e el valamit.
Deha másnál aki használ tvn-es ftp-s feltöltés se megy akkor más a gond
ez a jobbik eset
de nem tudok ftp-ni
és reggel megkaptam egybe a windows biztonsági friisitéseket aminõl 30-at felpakoltam és azon filozom nem az állitott-e el valamit.
Deha másnál aki használ tvn-es ftp-s feltöltés se megy akkor más a gond
ez a jobbik eset
de a fh-n a kettes demo az az ami az eredeti komentárral
😞.Nekem is kéne az eredtei demo csak nem fér fel az xp-s meghajtóra.me nekem 3 fele van particiózva
az nem jó amit belinkeltél.
ugyanazt használom