PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már látod? <#zavart1>#zavart1>
igazán szép kép... de én nem látok semmit 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Egy kép a most készülõ Armageddon 2 - Pánik a futballpályán címû magyar-horvát akciófilmbõl:

jajaja! emléxem... az szép zúzás volt! bár azóta kb. 4 címen láttam már ugyanazt a gamét 😄 Deszarvolt Istenem!
nem emléxem, miben? mikor? mire? ... de biztos nyertél! Én a TippMixen is csak buktam 😊
lesz persze (de jó vitát indíthatnék most ebbõl, de nem) 😊
olvasd el még1x.... itt azt írja, hogy 2006 végén megjelenõ (late 2006)... szóval PS3-ra fejlesztik elsõsorban a WE10/PES6-t 😊 az XBOX360-as csak port lesz.
bazze ilyet mér' nem a PES5 fórumba írsz... ne hanyagoljuk már azt sem 😊
http://xbox360.ign.com/articles/656/656194p1.html
Winning Eleven Online
Konami plans full 11 vs 11 Online for future versions.
October 5, 2005 - Konami has some big plans for Winning Eleven on the Xbox 360. In an interview in the latest Famitsu, series producer Shingo "Seabass" Takatsuka revealed that not only does he plan on including Xbox Live Online play with the upcoming Xbox 360 version, but he eventually hopes to realize full 11 versus 11 Online play. It's unclear if we can expect this feature in the next installment, which is due on Xbox 360 in late 2006, but Takatsuka feels that 11 versus 11 play is something that Xbox 360 and other next generation systems should be capable of.
Takatsuka also reveals to the magazine that his team is planning a number of things for future Winning Eleven installments, including creating more accurate digital representations of real world athletes. The future is bright for soccer fanatics.
Winning Eleven Online
Konami plans full 11 vs 11 Online for future versions.
October 5, 2005 - Konami has some big plans for Winning Eleven on the Xbox 360. In an interview in the latest Famitsu, series producer Shingo "Seabass" Takatsuka revealed that not only does he plan on including Xbox Live Online play with the upcoming Xbox 360 version, but he eventually hopes to realize full 11 versus 11 Online play. It's unclear if we can expect this feature in the next installment, which is due on Xbox 360 in late 2006, but Takatsuka feels that 11 versus 11 play is something that Xbox 360 and other next generation systems should be capable of.
Takatsuka also reveals to the magazine that his team is planning a number of things for future Winning Eleven installments, including creating more accurate digital representations of real world athletes. The future is bright for soccer fanatics.
Nem, de annyira engem nem zavar egész jók az eredeti mezek
Mondjuk egy Juve mez jó lenne.
De inkább a Della Alpi-t szeretném
Mondjuk egy Juve mez jó lenne.
De inkább a Della Alpi-t szeretném
Ez pedig 12 különbözõ gyep a San Sirohoz és Nou Camp-hoz
klikk
A lentebb láthetó textúrák nincsenek benne
klikk
A lentebb láthetó textúrák nincsenek benne
Melyik cikk volt az eredeti ?
Úgy látszik onnan nem tudok hibázni
Nemtudom mennyire látszik, kétszer küldök el két embert két játékossal
Nemtudom mennyire látszik, kétszer küldök el két embert két játékossal
Hogy lehet a radart nem használni?
Én olyan keresztlabdákat adok, de látnom kell, hogy üresen van a hosszün
Sõt már kirugásnál is a radart nézem.
Én olyan keresztlabdákat adok, de látnom kell, hogy üresen van a hosszün
Sõt már kirugásnál is a radart nézem.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
"radarpatch" = arra gondolok,amitõl eltûnik a radar(amit én spec. nem használok,ráadásul,a képbõl is több látszik), tudod volt ilyen a PES4hez is.
(de lehet,hogy majd csak fullnál lesz)
"radarpatch" = arra gondolok,amitõl eltûnik a radar(amit én spec. nem használok,ráadásul,a képbõl is több látszik), tudod volt ilyen a PES4hez is.
(de lehet,hogy majd csak fullnál lesz)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Na és sikerül betenni ?
Nekem szaraxik a GS <#violent>#violent>
Nekem szaraxik a GS <#violent>#violent>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Én még megsem találtam <#wilting>#wilting>
dekazeta.net-en belül hol kell keresgélni?
dekazeta.net-en belül hol kell keresgélni?
oppá
To fix the problem you're having with the kits (they aren't mapped correctly) you have to download a program at dekazeta.net called Kit Splitter, all you'll have to do, is open the complete kit (the old way, all in one image), and then hit the Split button, and that'll create three images, which you'll have to import manually to the .afs and I think you have to set the transparency manually, I might be wrong tho'.
To fix the problem you're having with the kits (they aren't mapped correctly) you have to download a program at dekazeta.net called Kit Splitter, all you'll have to do, is open the complete kit (the old way, all in one image), and then hit the Split button, and that'll create three images, which you'll have to import manually to the .afs and I think you have to set the transparency manually, I might be wrong tho'.
Irtam egy választ ennek a lököttnek a cikkére, idézem
Nemtudom ki írta ezt a cikket, de hogy nem nagyon ért a Pes-hez az biztos.
Az még hagyján, hogy erõsen elfogult, dehogy ilyen hülyeségeket és tárgyi tévedéseket írjon.
1. Egeret nem lehet használni?
Device Settings oppá ott mozog valami
2. Hogy lehet bill-el játszani ezt a játékot.
Ember focikat kétkaros analog gamepaddal kell úgy az igazi.
Gondolom te Rally-t is bilrõl nyomod P
3. A csapatok között van eltérés, sõt játékosok között is, de ebbe most nem mennék bele.
4. A fejlesztõk elég gyér módon oldották meg a pálya "koszolódását", fölkerül a pályára egy sárga színû valami, ráadásul a szemünk láttára???
Nemtudom igazából, elárulnád mirõl beszélsz?
5. Ha a kapust kihozod jóhogy kifutt a középpályáig, gondolom mint az õrült nyomtad a W-t
6. Bedobásokkal mi a probléme? PP
Egyáltalán miért ír olyan ember a Pes-rõl aki bevalottan, csak egy pár meccset játszott vele. Ezt meg kell tanulni játszani kezdõk még a kapuig se jutnak el. Persze aki öt perc alatt megtanulható játékot akar menjen fifázni.
7. "Nem nagyon sikerült olyan dolgot találni benne, ami nagy mértékben a jó oldal felé taszigálta volna a cikkemet, az ellenkezõjérõl persze sokat találtam"
Na ez akkora baromság.
Sorolok akkor párat.
Lemodellezték nagy játékosok mozdulatait rugásait
van olyan hogy gólt lõsz és utánna fut a játékos a partjelzõ felé mivel a biró nem adja meg les miatt a gólt. Sérülés miatt kirúgott labdát a gép visszaadja. A játékosok arcait eredeti fényképrõl lehet elkészíteni és a játékba berakni, de alapbõl is nagyon valósághûek.
Benne van a legújabb Nike reklámban megcsodált Ronaldinho csel, hogy a többi cselrõl neis beszéljek
Ilyen gólokat mikor lõsz a Fifában?
Érdemes megnézni a grafikát
Lássuk a kontráid
Kontra:
- Elavult grafika
Jobb alapbõl mint a Fifa sokban de ami nem túl jó fû adboard simán cserélhetõ (lásd gól)
- Pár logikátlanság
??? A cikrõl beszélsz?
- PS-es kombinációk
????????? Ilyen van?
- Nincs kommentár
Ja elárulom, hogy azt a demot töltötted le ami kommentár nélküli. Jelentem van kommentáros demo.
Illene ezt a cikket újraírnia olyannak aki ért is hozzá.
Nemtudom ki írta ezt a cikket, de hogy nem nagyon ért a Pes-hez az biztos.
Az még hagyján, hogy erõsen elfogult, dehogy ilyen hülyeségeket és tárgyi tévedéseket írjon.
1. Egeret nem lehet használni?
Device Settings oppá ott mozog valami
2. Hogy lehet bill-el játszani ezt a játékot.
Ember focikat kétkaros analog gamepaddal kell úgy az igazi.
Gondolom te Rally-t is bilrõl nyomod P
3. A csapatok között van eltérés, sõt játékosok között is, de ebbe most nem mennék bele.
4. A fejlesztõk elég gyér módon oldották meg a pálya "koszolódását", fölkerül a pályára egy sárga színû valami, ráadásul a szemünk láttára???
Nemtudom igazából, elárulnád mirõl beszélsz?
5. Ha a kapust kihozod jóhogy kifutt a középpályáig, gondolom mint az õrült nyomtad a W-t
6. Bedobásokkal mi a probléme? PP
Egyáltalán miért ír olyan ember a Pes-rõl aki bevalottan, csak egy pár meccset játszott vele. Ezt meg kell tanulni játszani kezdõk még a kapuig se jutnak el. Persze aki öt perc alatt megtanulható játékot akar menjen fifázni.
7. "Nem nagyon sikerült olyan dolgot találni benne, ami nagy mértékben a jó oldal felé taszigálta volna a cikkemet, az ellenkezõjérõl persze sokat találtam"
Na ez akkora baromság.
Sorolok akkor párat.
Lemodellezték nagy játékosok mozdulatait rugásait
van olyan hogy gólt lõsz és utánna fut a játékos a partjelzõ felé mivel a biró nem adja meg les miatt a gólt. Sérülés miatt kirúgott labdát a gép visszaadja. A játékosok arcait eredeti fényképrõl lehet elkészíteni és a játékba berakni, de alapbõl is nagyon valósághûek.
Benne van a legújabb Nike reklámban megcsodált Ronaldinho csel, hogy a többi cselrõl neis beszéljek
Ilyen gólokat mikor lõsz a Fifában?
Érdemes megnézni a grafikát
Lássuk a kontráid
Kontra:
- Elavult grafika
Jobb alapbõl mint a Fifa sokban de ami nem túl jó fû adboard simán cserélhetõ (lásd gól)
- Pár logikátlanság
??? A cikrõl beszélsz?
- PS-es kombinációk
????????? Ilyen van?
- Nincs kommentár
Ja elárulom, hogy azt a demot töltötted le ami kommentár nélküli. Jelentem van kommentáros demo.
Illene ezt a cikket újraírnia olyannak aki ért is hozzá.
me too<#eljen>#eljen>
..egy "szokásos" radar paccs kellene majd nékem<#rolleyes>#rolleyes>
..egy "szokásos" radar paccs kellene majd nékem<#rolleyes>#rolleyes>
észrevettétek,hogy az arcok is sokkal szebbek?!...elõbb nyomtam 1Barca-Milan-t Nou Camp-ban.....iszonyatjol van minden animálva(nemtudok betelni), ahogy pl.Ronaldinho rugja a 11est,tisztára ,mint élõben (minden mozdulata!!) v. ahogy Pirlo a szögletet,Beckham a szabadot; bárki bármit mond sztem simán jobb grafban is,mint a PES4(pláne,majd UPDATEelve<#finom>#finom>)... a fenébe is naggyon összerakták ezt KONAMIék<#worship>#worship>....huh ha itt lesz a FULL,már belegondolni is<#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
1ébként ki milyen kameraálláson nyomja?
1ébként ki milyen kameraálláson nyomja?