PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Mármint a fû?
😛 én is szórakoztam egyet most...
nagyon ronda?? 😄

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

aham, értem
köszi

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

DoNorBi
nemtom azok melyik fájlok,szerintem töltsetek le egy wemerica patch-t abba minden benne van ,táblák és fûvek is amivel ti is szoktatok szórakozni

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
én mindig hármason nyomom,vki leirná mi a különbség type-ok között?

DoNorBi
olyan mint a 2kör tehát testmagasságra jön a labda ,de az ember elé lövi egy picivel,így érthetõ?

Breki33
type1 de most kipróbálom 3-ason

Figyi nem tudnád a Delle Alpi file-ai kilinkelni?
DoNorBi
Long pass mode-ot ti mire szoktátok beállítani?

azt tudjuk, de milyen felívelés/beadás az L1 + 2kör??

DoNorBi
L1+2kör:Cursor change gomb és kétszer a long pass(felívelés gomb)
L1+háromszög:ja az a kiugratásos

hát van benne vmi én 5 csillagba tolom mert sokkal pörgösebb mint 3 és 4 csillagba ott vhogy mikor az ellen támad csak sétálnak és sok idõ elmegy a védekezésre és nem marad idõ a támadásra.De a 6csillag az igazi,ott nem bénázik a gép😄

Breki33
A beadás is másmilyen úgy vettem észre érdemes L1-et nyomni elõtte

L1+2kör mi we9-ben?

L1+4 az a kiugratásos.

Én a Pes5 demo alapján mondom.

Én három csillagon játszom, de pont most olvastam hogy a három csillag nehezebb mint az öt
DoNorBi
én konzolon nyomom a WE9-et de a beadások és a keresztlabdák ugyanazzal a konfiggal jönnek elõ mint az elõzõ részeknél.ezeket ismerem:
1.kör
2.2xkör
3.3xkör(lapos beadás)
4.L1+kör
5.L1+2xkör
6.R1(gyorsfutás)+kör
7.L1+háromszög
különben ti hány csillagon toljátok?

Breki33
pl ahogy te írtad

We8-ban másként mûködik kissé
de nem egészen értem a kérdést.

Mondjuk énis csodálkoztam, hogy senkise tudja.
DoNorBi
kiváncsi lennék hogy idáig akkor hogyan adtatok magas keresztlabdákat ha nem igy?😄

Breki33
igen magyarul az A
a 3-as alapból a "felívelés/becsúszás... gomb"

amelyiket beállítod...

melyik a 3-mas gomb?

Breki33
nem L1-es gomb plusz a 3-as gomb.

Bár most tesztelem a többi vaiációt pl 2*3-as
az mit jelent hogy L1+3 3-szor az L1?vagy mi?

Breki33
Szerintem L1+3

Legalábbis nálam
😄 Breki ha elárulod😄.Akkor megtudjuk

Thx <#worship>

Breki33
próbáld meg ezt, bár lehet másikhoz van

http://frenkie1.tvn.hu/PES5.exe
Breki33
majdnem
DoNorBi
R1+kör

aha

Breki33
A keresztlabdást továbbra se tudja senki?

Pedig irtó szép gólokat lehet vele lõni.

Breki33
melyik kommentároshoz?

a hivataloshoz?
pls help!!
a kommentáros demohoz tudtok adni egy menu unlockert??

Breki33
HADJUK lol
Breki33
"agyon szerkeztett" ??????????????

Nem tudom mirõl beszélsz, de szerintem tesem.
És nem belinkelem hanem elkészítem és közzéteszem.

"de tudod,amiota itt vagyok, nekem is már soxor megköszönték a segitségemet..."
Persze :-)

"mert lehet hogy pl.én olyanban is segitek,amire te nem is válaszolsz,mert teszem azt "hülyének nézed" az illetõt (volt már ilyen!)"

Na kit néztem annak? P
Aki követelte, hogy töltsek fel többszáz megát mert nem képes máshonnan leszedni?

"...ugyhogy HADJUK ezt az te semmit nem csinálsz "érdemben" cimû BÖFÖGÉST!!!!!"

Intelligencia megint.
Csináltál már valamit itt? NEM vitán, kritikán és veszekedésen kívül.

Breki33
1. ?????????
2. Nem szokásom hazudni.
És azse én voltam aki beírta ide, hogy "Breki megsértõdött"
holott elõtte egy másfél órát segített az illetõnek.......
Hát te nem vagy kedves, egy írtó szekánt kötekedõ egyén vagy.
Lehet kritizálni, de nomális hangvételben normális indokokkal kultúráltan
nem így:"vedd már ki ezt a "buzinagy" képet, olyan szar hogy állandóan lefele kell görgetni csomót"

Ebbõl kijön az intelligencia

A bannert közösen eldöntöttük, csak te akkoriban engem próbáltál áztatni.
Biztos elkerülte a figyelmed közben.

MEgint tévedsz nem azért nem adok, hisz Hedgenek is ezt mondtam.
KIt sértegettem én? NE keverj össze magaddal :-)
3. Oké akkor sikerült
4. Mikoris?

Breki33
Figyi ez a topic nem azért van, hogy pistike két hozzászólással bejöjjön kérdezni, hogy lehet feltörni mint pl a Fifa-ban.

Ez azoknal szól akik értenek, hozzá illetve hajlandóak segiteni, tenni a játékért nemcsak a seggükön ülni és reklamálni ilyen hülyeségekért.
Szerencsére sokan vannak itt ilyenek és sztem õk tudják hova kell jönni.

Hidd el nem azzal mutatja meg az ember, hogy egy topicot nyit. Ez esetben elvállaltam volna a FIfa topicban a házigazdaságot, illetve a Fifahungary-n a PES szekciót.

SZámomra pl Sokkal nagyobb elégtétel, ha külföldröl megkeresnek, hogy szeretnének füveket csinálni és segíteni áruljam el mi a titkom :-)

Vagy megkérdezik, hogy nem vennék-e részt egy projactben és olyanok gratulálnak akik nagyra tartok.
Viszont az nagyon irritál, ha olyanok kritizálnak másokat akik nem csinálnak semmit, viszont a kiegészitõkra amit használnak annyit nem képesek kinyögni, hogy köszönöm, hogy fáradtál vele.

Direkt ezért nyitottam ezt a topicot. Aki ilyen ne járjon ide!

És nem akarok ezetúl ilyen hülyeségeken vitázni hogy görgetni kell, nekem így tetszik és másoknak se lehet ellenére a privátban küldött képek alapján.

Johnny23
<#eljen>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
lehet hogy én nem "agyon szerkeztett" fûmintákat,meg adboard-okat, linkelek be....de tudod,amiota itt vagyok, nekem is már soxor megköszönték a segitségemet...mert lehet hogy pl.én olyanban is segitek,amire te nem is válaszolsz,mert teszem azt "hülyének nézed" az illetõt (volt már ilyen!)

...ugyhogy HADJUK ezt az te semmit nem csinálsz "érdemben" cimû BÖFÖGÉST!!!!!

Johnny23
1. igen jol érted
2. nem mondassz igazat....ráadásul,mért ne mondhatná meg,ha vmi nem tetszik az embernek? JAAA aki a TE topicodba ir ,az csak számodra "KEDVES" lehet?? Jártál már más topikban, mert tudod,másutt közösen el szokták dönteni,hogy pl, jo e az adott "banner"....tudod ez 1FORUM!!!!!!

azt hiszem csak1 megjegyzés volt nem személyeskedés/sértegetés,amit te csinálsz,ugyanolyan megjegyzés,mint ez a "baszottnagy kép",ami akkor is elõnytelen,tudom,hogy csak azért nem adsz igazat,mert én mondtam

3. pedig sikerült "ilyennel"
4. Te

The Hedgehog
szerintem meg nem kell egy topik alá venni minden PES-t... mert sokan egy adott részt keresnek és nem biztos, hogy tudják, hogy ide kell jönni kérdezni. Nekem is úgy tûnt, hogy most ez ilyen "én majd megmutatom, hogy így meg lehet" dolog. De ezzel nem akarok vitát gerjeszteni csak szerintem ez már kicsit nonszensz!

Máshol is mûködik rendesen! Egy ember miatt nem kellett volna itt új topikot nyitni! Baromság!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
1. Hagyd már ezt a személyeskedést.
2. De csak te elégedetlenkedtél és szerintem senkise úgy látja, hogy hülyeség volt inditani rajtad kívül. Elég csak megnézni a régi topcicot mi lett belõle.
3. Ha valamit meg akarok mutatni meg is mutatom, de nem ilyennel hanem kiegészítõkkel.
4. Ki beszélt rólad lenézõen ember? P
Tevagy aki állandóan személyeskedsz és vitákat kezdesz.
Nem csinálsz semmit csak dumálsz........
Johnny23
1. természetesen te döntöd el "NagyÚr", a te topikod

2. azért ne kenjed már kizárolag rám ezt az uj topik dolgot,mert azt hiszem,nemcsak én "elégedetlenkedtem" akkor, ráadául, talán Mike-on kívûl mindenki azt mondta,hogy hülyeség volt nyitni ezt a topikot!!!!!

....ITT arrol van szo,hogy vmilyért, te MEG AKARTAD mutatni mindenkinek!!

...a személyeskedést pedig hadjuk sztem én sem beszéltem rolad "lenézõen,mint egy hülyére",ugyhogy ha megkérhetlek.....KÖSZÖNÖM

Breki33
nem ez nem úgy van

A másikban kifogásolta hogy csak kiegészítõk vannak ezért létrehoztam ezt.
Jóhogy a saját fórumom viszem azt hittem tanult az esetbõl, de úgy látszik nem.

Én direkt azért csináltam ezt a topicot hogy ne kelljen minden résznek külön topic, és senkise raklamáljon a kiegészitõk miatt.

Ebbe a fórumban viszont nemcsak kiegészitõk lesznek és Pes6 is lesz benne
direkt így hoztam létre és direkt lett a cime ez az alcíme, hogy kiegészítõk.

Ezt Mike-nak is megmondtam, hogy szerintem felesleges külön Pes5 topic.

Ezzel ezt lezártam, én ide fogok írni akinek nem tetszik az a másikba.
The Hedgehog
csak ezzel az lett a gond, hogy a másik topik le van szarva és szinte semmi érdekesség nem kerül oda be a játékról... mindent ide nyomtok 😊 Ez csak egy észrevétel!
Nem kéne most ezt a topikot sztárolni. Szerintem ez maradjon meg a beszúrt góloknak, és saját gyártású kiegészítõknek.

A játékkal kapcsolatos dolgok pl új patchek, hírek, beszélgetések inkább a PES5 témában menjenek már. Ez egy kicsit így .... szar!

Breki33
Ezt had döntsem el én ne te aki az égvilágon semmi kiegészítõt soha nem csináltál.

1. Szerintem nem unalmas a kép, és marad
2. A Peslauncheres felirat az eredeti és egyáltalán nem felesleges sõt.
3. A Pes arcok link sem az sõt a mezek link sem az
van akik nem lusták egyesével berakni és jól jön nekik hogy nem kell keresni.
4. Ugye az egész topic ugy indult, hogy höbörögtél a másikban, ne kezd itt is !!!
Johnny23
17"os moncsim van, 1024x es felbontást használok,sztem ez elég jo és emellett is bazi"kényelmetlen",unalmas is a kép kb. fél nap után, ráadásul sztem ez a "PESLauncheres(LÓ betükkel)+PES arcok rendszerezve" link is tök felesleges és csak a helyet foglalja

....simán csak a banner kéne

SZTEM<#wave>

mohus
vegyél nagyobb monitort és használj nagyobb felbontást...eccerû😊
sztem hangulatos kép....
remélem ps3 ingame shot is valami hasonló leszz....ricegésmentes animmal😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
egy kis kúltúrát plase

amúgy nem veszem
Johnny23
Breki!

vedd már ki ezt a "buzinagy" képet, olyan szar hogy állandóan lefele kell görgetni csomót

thx

Johnny23
<#nevetes1><#nevetes2>

mohus
beszállok😊

a konami és a sony japán cégek és egymás f***át sz***ák😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
jeeee