PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Figyi nem a te TV-ed árulják most a Metro-ban akciósan 129 ezerért, külsõre tök olyan Samsung
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Viszont hátul vigyázni kell vele mert elkezdenek felfelé rohanni az emberek és ugye ez hátul megbonja a rendet P
Érdekes ez a szerelés. Talán így jó sok játék után még azt is mondhatom, hogy egyáltalán nem lesz zavaró. Csak elsõre volt az. Ebbe is próbálták talán még élethûbbé tenni a játékot és tényleg ritka az, hogy az ellenfél mögött futva vagy annak nekirohanva legyen miénk sípszó nélkül a labda. Akár a való életben...
A becsúszásokat viszont csak úgy szokhatom meg ha leteszem végre a PES4-et, mert itt azért lényegesen reálisabban és rövidebben csúszik rá a labdára (vagyis az ellenfélre) a játékosom. És az idõzítésem még nem az igazi 😛
Sztem D vel egész hatékonyan lehet szerelni, csak néha elveszítem a fejem és jönnek hátulról az emberek.
De én szinte csak azt használom S-t ritkán. Szinte folyamatosam
szerintem eddig is az volt😊
próbálom fejtegetni az irányítást...fõleg a sima szerelés bíró befújás nélkül érdekelne....eddig legjobb az R2 használata
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ball pack by Pkz V2
Dart Wagner, Yogui, Spark, Ariel, CaptX, The_thing stb labdái
klikk
Amúgy a labdás oldalon is fent van csak annak mindig elfelejtem a címét, de ki fog kerülni felülre.
mert nem volt világos
Hát akkor kinézem az emberem és hozzá ívelem.
We8-ban ebbõl elég veszélyes voltam itt nem annyira.
Haverok, Buli, Fight Club!
szögletnél én a fél alá kicsivel nyomom és van egy taktik, de azt a multi miatt nem mondanám el itt
azt meg a bal és jobb iránygombokkal a lövés után lenyomva tartod és csavar is...
lényeg kell egy eredeti vagy egy általam már elkészített
és az emlitett oldalról lelopott eredetit át kell méretezni 128*128-ra úgy hogy a széleire figyelni kell mert ha ott nem egyenletes akkor az nagyon zavaró
ha ez megvan akkor jön a layerkezelés illetve ha van eredeti mecsképed olyan fûvel ami jól néz ki arról le lehet lopni a szinösszetételt
pl ilyenrõl

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
úgyanúgy mint a 4ben😊tehát fel és R1 nyomására erõset lövõk és laposabbat míg a le és R2 lelassítja és jobbnan alányúl de ezeket lehet külön és egybe is használni más lesz a hatása.pl:fel irányra erõset lõ de ha még nyomom az R1-et is akkor még erõsebbet.
illetve, hogy szabadot hogy lõsz gamepaddal
Kezdetnek egy példa én miket készítettem abból

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
na, Jasc Paint Shop Pro-m van PP
Figyi a #9266-ban lévõt szedd ki mikor lenyomod akkor simán a fû látszik.
Van Photoshop-od?