PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nem, arra, hogy pár napért nincs értelme leszenvedni és felrakni azt mert most úgyis új kell
úgy tûnik mégse kell új kitserver, Juce úgy csinálta meg hogy alapból támogatja a dt0f.img-t. <#eljen>

penge96
Arra gondoltál, hogy felesleges volt kiadniuk az 1.2-t vagy mennyit? Hát mondjuk az tényleg kurva felesleges volt... xD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fail, szedd le újra! 😄

Breki33
??????????

mondjuk a semmibe se kerüllel is vitatkoznék, de én teljesen másról beszéltem vmit félreértettél
penge96
És? Már 5 éve így van, és mindig jön az új, nekik az semmibe se kerül.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

tobias88
dt0f. img nálam 3 mega és ott épp nincs semmi benne <#idiota>
tobias88
köszönöm
ide kerültek a logók ---> dt0f.img ---> unnamed_2114, 2115

Breki33
igen ez a szokásos, de ez nekem most megfelel
tobias88
az a baj, hogy pl az unnamed 65 amiben a logók vannak több rész fájlt tartalmaz, és hiába írod felül, nem is azt használja a játék...
Lol, a DLC bemásolta az új fájlokat a kitserverbe is.<#wilting>

Breki33
ja akkor félreértettem akkor ok
tobias88
kitserver mûködik...
Breki33
de pl chantokkal nem kell sokat szórakozni meg amik külön voltak azokat simán bepakolhatod ha megvan hová

illetve berakhatod magába az img-be
Breki33
mondjunk nekem ez most bekavart

evo-n már nagyon kérdezik mikor lesz kész a patch már Hawke is aki moderátor kérte a blimp kamerát, de egyben szerettem volna kiadni sokan kérték már elõtte priviben is a kamerát de nekik nem adtam most neki meg igen? 😛

gondoltam ma még olimpico-t és Juventus stadiont megcsinálom és kiadok egy elõzetest, de kitserver nélkül azt se tudom.
most minden patch-bõl új kell.. 😄

Breki33
mert most úgyis új kell

Mert? 😄

Breki33
na ezért nem volt érdemes felrakni a peseditet :-)
tobias88
Lol, a logókat nem a dt04.img/unnamed_065 bõl szedi mint rég, mert felülírtam, de a játékban marad a régi rossz...
Igen, ez ilyen. Néhány cucc pl. mezek, csukák, logók...egy része átkerült az új dt0f.img-be.
Várni kell egy új kitserverre ami támogatja a dt0f.img-t. Na meg a PESEdit patch újabb verziójára, aki azt használja..

tobias88
Dlc elég rendesen belepiszkált a játékba...
Logó packom se megy meg sok minden más se...
Nekem úgy 5-10 másodperc alatt lejött.<#vigyor> 30 megás img fájl..

penge96
Hát nekem érdekes módon 1 perc alatt lejött, és ebben a percben szedtem le...

tobias88
vagy csak le van terhelve a szerver...
tobias88
Ez valami patch is vagy nem tudom, mert 20 perce szedi és 50%
eddig is ott volt 😄
a dlc mindig letöltõs 😊

tobias88
jah, most már játékon belül van... azt hittem patch lesz
jött is 😊

tobias88
Nem úgy volt, hogy ma jön a transzferes dlc?
tobias88
Mindenben mindig van hiba... Az alap gameplay nem tetszik nekem, az új moddolt egész jó.
Breki33
egyáltalán nem vagyok elvakultan szerelmes a játékba ezt buktad 😛

újfent hülyeségeket beszélsz
egyáltalán mi köze annak hogy milyen a játék, ahhoz hogy felnéznek-e rám, semmi

ha ez egyáltalán érdekelne,
ne beszélj már ekkora böszme baromságokat ember

és ugye tavaly nem véletlen lett törölve volt annak oka is
érdekes módon mindig ilyenkor jelensz meg álnéven csak flame-t kelteni
igaz dolgok akart lenni
Breki!

Annyi az egész, hogy akik észreveszik a hibákat azok nem elvakultan szerelmesek a játékba mint Te hanem szimplán csak szeretik mert az alap ötletek jók benne. Amit mi a két "renitens" leírtunk azok mind igaz ezt Te is tudod csak nem vállalod fel, mert utána már ugye, hogy is néznének itt fel Rád az emberek? Sehogy. Na ennyi
Most megint lehet nekem beszólni meg törölni a véleményemet meg stb...
Breki33
tobias88
Hát, sajnos ez már rég óta így van... A forma számít csak, hogy mennyire fáradsz el, ha piros formában vagy, akkor kevésbé.
Breki33
na ez tényleg gáz ha így van

"Gyereke, felfedeztem a BIGGEST BUGOT a játékban. Eddig se volt kevés, de amit most tapasztaltam azt épp ésszel nem lehet felfogni, megérteni.

Mambo ellen múltkor megszakadt a meccsünk a szeró miatt ugye. Most folytattuk. Elsõ percben rúgtam egy öngólt, majd pedig hozzá se értünk a gombokhoz, végig álltuk az egész elsõ félidõt. Minden játékos csak álldogált egy helyben, néha 1-2 játékos tett pár métert sprintelve, de ezt csak párszor csinálták meg. Az elsõ percekben indultak be párszor, utána 40 percig egy métert se tett meg senki sem.

Ezek voltak az elõzmények. Félidõben megyek be game planbe, és nézem a játékosok kondícióját. Nem hittem a szememnek. Mind a 11 játékosom UGYANANNYIRA el volt fáradva, mintha végigdaráltuk volna az elsõ félidõt! Kapusomtól kezdve a védõkig, mindenki. Még piros kondis játékos is volt!

Egész egyszerûen ezt nem lehet felfogni. Ha eddig bárki is azt hitte, hogy a játékosok a megtett méterek után fáradnak, amit többnyire sprintelve tesznek meg, az nagy tévedésben élt eddig!

Mambonak rögtön meséltem is a félidõben, nem akarta elhinni õ sem. Te nem nézted amúgy a te csapatodét?

Most tesztelem egyébként offline is, két játékost beállítottam, Barca vs Arsenal. Állnak már egy 35 perce, 1 rohadt centit se lépnek arrébb.

Ez most egy újabb óriási baki, gondolom nektek is meg lesz a véleményetek errõl... Nyugodtan teszteljétek ti is.

Na megvártam félidõt, tessék, lehet csodálkozni. A világ legjobb csapata rettenetesen elfáradt a nagy álldogálásban. Igaz, ülni mennyivel kényelmesebb lett volna..."
Breki33

pl
Breki33
még nem találkoztam ilyennel én leszedném a kitservert megnézném úgy visszaraknám úgy is meg másik exe-vel
Fyrex
még szerencse, hogy az értelmes megnyilatkozások között a segítségre váró kérdés elsikkad 😊

Avanti Crociati!

Breki33
érdekes, hogy "ti ketten" mindig egyszerre jelentek meg egyszer az évben 😊
akkor kijelentitek milyen nagy pesesek vagytok majd elkezditek szidni a játékot

aztán megint én leszek a topikdiktátor 😛
Jó szó az átolvadás. Meccsenként 20x csinálja.
Idegesítõek a scriptek.
pl.
- kapus megfogja a labdát, fekszik, fekszik, lassacskén feláll, lepattintja egyszer, lép kettõt, majd szépen kómótosan kidobja/rúgja. Közben visszaér az egész ellen.
- Viszem a labdát, leütköznek (persze falt sehol), aztán szép hosszú animációban balettozik az emberem, majd elesik, aztán csigalassan feltápászkodik. Közben a velem ütközõ ellen 15 m-t vezette a labdát, ment tovább egy kis billegés után, persze elé pattant a labda.
- passzolok a kb 5 m-re álló emberemhez, aki a passz pillanatában megtorpan, de a passz így is mögéje megy, majd tetûlassan megfordul, persze a rossz irányba, hogy lassabb legyen, közben a labda már sehol.

A passz erejét nem lehet rendesen befolyásolni. Alapból a passz lassú, irreálisan. De hol bazinagy passzt ad, hol meg 2 centiset.
A védõim mindig rosszul váltanak. Úgy, hogy be lehessen tenni mögéjük. Az emberváltás kiválasztása is pocsék. Sohasem azt nézi, hogy melyiknek lehet esélye labdát szerezni, hanem rendszer nélkül vált. Persze átváltáskor a futás lendülete megtörik, ami bõven elég az ellenfél csatárnak.
Az ellenfél támadói irreálisan gyorsak, labdával lefutják a világ leggyorsabb védõit.

Végül egy példa.
Barcával Sevilla ellen. Busquetset emberfogásra állítom Kanoutéra, aki AMC. Kirúgásnál mindig rá rúgják fel. Vajon ki fejel vele 95%-ban? Persze, hogy Xavi. Neeem Busquets...
breckinridge hozzászólásában bizony vannak olyan dolgok amik igazak. Én is tapasztaltam jónéhányat azok közül amiket felsorolt a gond csak az hogy xboxon nincs gameplay patch :-S Védekezésben a legdurvább amit tapasztaltam én magam, hogy a gép emberei nem kicselezik a védõmet hanem egész egyszerûen nem tudom másképp mondani átolvadnak, keresztül mennek rajta labdával együtt. Sztem ez durva. A tavalyi védõváltás gond meg lett oldva bár én egy idõ után a tavalyiban is megtanultam kezelni a hibával együtt. Sztem az kisebb hiba volt mint az idei átolvadás :-S a lövés rendszer idén jobb azt viszont aláírom de ez az 1 dolog nekem kevés. Sok olyan dolog van benne ami nem is hiba hanem egész egyszerûen idegesítõ
saviola83
Srácok lenen egy kérdésem.Jelen pillanatban az alp játékon kívül mit érdemes még feltenni a játékélmény javítása céljából?Milyen patch kitserver és vagy gameplay patch.Segítségeteket elõre is köszönöm!

Legyen így. A gameplay modokkal nekem nincs jó tapasztalatom. Általában egy megoldott problémával három másikat indukáltak.
Még régen, talán az elsõ két PC-s PES-nél volt jó gameplay mod, azóta én nem találkoztam ilyennel.
De ha bárki tudna ajánlani jó modot, nagyon megköszönném.
[HUN]FaTaL
És akkor mi van ha nem készít a konami gameplay patchet? Ez nem Fifa, lehet moddolni és más megcsinálja.

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
de van aki készít hozzá gameplay-t errõl beszélnek
Saját véleményem kialakításánál nem érdekel, hogy más szereti-e. Borzasztó sok hibája van, a Konami meg naem az a peccselgameplay javító fajta. Sajnos.
Valóban az informatikai-technikai részre gondoltam.