PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20 kell, hogy legyen
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Nem 15, hanem 16 😊))
Na megvettem. Magyar nyelvû kézikönyv van, más nincs. (A regisztrációs kód pedig vicc)
Multit nem tudom kipróbálni, mert itt a melóhelyen még sem lehet. Otthon meg netes gépemben gyenge a videokártya.
Multit nem tudom kipróbálni, mert itt a melóhelyen még sem lehet. Otthon meg netes gépemben gyenge a videokártya.
Hogy én ki tudom-e próbálni a multit 3-ig?
Kizárt,addig vissza se érek.
Kizárt,addig vissza se érek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Felhivtam az Árkád-ban lévõ 576-ot (nekem az lenne közel) de ott meg még mindig nincs.Mehetek én is a Duna Plaza-ba akkor.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pro Evo Rankings Register Now
--------------------------------------------------------------------------------
Want to prove you’re a Pro Evo champion, but worried you can’t commit to regular events throughout the whole year?
Ever wished results played against your mates could rank you on a national level?
Fancy taking part in one-off Pro Evo tournaments or want to set up your own Pro Evo league?
All this and more is possible thanks to Konami’s Official Pro Evo Rankings.
Launching Christmas - Register Now
http://www.proevorankings.com
--------------------------------------------------------------------------------
Want to prove you’re a Pro Evo champion, but worried you can’t commit to regular events throughout the whole year?
Ever wished results played against your mates could rank you on a national level?
Fancy taking part in one-off Pro Evo tournaments or want to set up your own Pro Evo league?
All this and more is possible thanks to Konami’s Official Pro Evo Rankings.
Launching Christmas - Register Now
http://www.proevorankings.com
Szerintem semmit. De kimegyek és megveszem.
és mit adnak hozzá?
A játék 9990 Ft.-
A szállítási költség futárral és postán is 990 Ft.-
Várhatóan a jövõ hét elejére ki tudjuk küldeni.
(ha ma 15 óráig megad egy szállítási címet, telefonszámot,
a holnapi napon 9-18 óra között ki tudja szállítani a futárszolgálat)
A játék 9990 Ft.-
A szállítási költség futárral és postán is 990 Ft.-
Várhatóan a jövõ hét elejére ki tudjuk küldeni.
(ha ma 15 óráig megad egy szállítási címet, telefonszámot,
a holnapi napon 9-18 óra között ki tudja szállítani a futárszolgálat)
A Duna Plazás 576 kByte-nál is kapható már.
nem mondtam, hogy most kell
de azis segítene ha angolul korrekten leírnád aztán megkérdezem a Soccergamingos srácot meg FCH-t
de azis segítene ha angolul korrekten leírnád aztán megkérdezem a Soccergamingos srácot meg FCH-t
jóhogy szólsz P
szval
Kedves kedves
A Pro Ev. So. 5 megérkezett, kérem írja meg, milyen módon szeretné megkapni a
játékot, (posta, futár, személyes), illetve kérem adjon meg egy számlázási/szállítási
címet!
Üdvözlettel:
Molnár Tímea
PC Dome
szval
Kedves kedves
A Pro Ev. So. 5 megérkezett, kérem írja meg, milyen módon szeretné megkapni a
játékot, (posta, futár, személyes), illetve kérem adjon meg egy számlázási/szállítási
címet!
Üdvözlettel:
Molnár Tímea
PC Dome
az a gond, hogy itt melóban nem nagyon tudok PES-ezni és fájlokat nézegetni, szóval most utánanézni nem tok' mi lehet a gond
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Téged nem Breki33-nak hívnak? 😊
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
a füvön magában a textúrában
figyi azt segíthetnél kideríteni hogy a kedõkörben lévõ hótextúrát miért nem tudom mindegyik stadionba berakni
a 6-7-esen van de hiába húzom át pl a Riazorbol nem jelenik meg
figyi azt segíthetnél kideríteni hogy a kedõkörben lévõ hótextúrát miért nem tudom mindegyik stadionba berakni
a 6-7-esen van de hiába húzom át pl a Riazorbol nem jelenik meg
a füveid közül eddíg ez tetszik a legjobban.... linkeld csak ki 😊
hogy lehet megoldani ?
szeretném ha minden stadionba más legyen ne ezek a konamis szarok
akko mind1 a tiéteket honnan tudom leszedni?
az nem olyan jó
mondom az xboxos patchben lévõ sokkal jobb
illetve énis készítettem már jobbat itt
Meg amit Hedgevel összehoztunk azis jobb
Amúgy hányas számra raktad?
mondom az xboxos patchben lévõ sokkal jobb
illetve énis készítettem már jobbat itt
Meg amit Hedgevel összehoztunk azis jobb
Amúgy hányas számra raktad?
a fifahungaryrõl asszedtem a adboard cl pack
jah a román srác
egyszer engem is kirahatnának már a socceraccesre P
Innen egyszerûbb leszedni talán
klikk
egyszer engem is kirahatnának már a socceraccesre P
Innen egyszerûbb leszedni talán
klikk
afsben megnyitottam a 0 text fájlt,megkerestem a megfelelõ számot a mi a tábláé és jobb klikk import és nem rakja be a játékba
ha kicsit részleteznéd milyen reklámtáblákat hova pontosan és hogy csináltad, milyen formábasn vannak
Amúgy mint mondtam az xboxos patchben vannak a legjobb bl-es reklámtáblák
Amúgy mint mondtam az xboxos patchben vannak a legjobb bl-es reklámtáblák
Sziasztok.Valaki megtudná mondani miért nem rakja be se az afs se a g.studió a bajnokok ligágaja reklámtáblákat?
erre nincs idõm ahogy fokozatosan készülne úgy raknám fel
ennyit tudok ajánlani
összecsapni nem szeretném
gondolj bele máskor fél évig jutunk el oda, hogy minden stadiont rendesen megcsináljunk
Most erre egy max két hét lenne.
Egyedül ezt nem vállalom.
pont az lenne a lényeg, hogy lenne egy hely ahol az elkészültek gyûlnének és ha kész ki lehet linkelni.
ELvileg ez megoldható egy közös tvn-es ftp-vel is ha valaki létrehozza
ennyit tudok ajánlani
összecsapni nem szeretném
gondolj bele máskor fél évig jutunk el oda, hogy minden stadiont rendesen megcsináljunk
Most erre egy max két hét lenne.
Egyedül ezt nem vállalom.
pont az lenne a lényeg, hogy lenne egy hely ahol az elkészültek gyûlnének és ha kész ki lehet linkelni.
ELvileg ez megoldható egy közös tvn-es ftp-vel is ha valaki létrehozza
én amondó vagyok hogy ezeket össze kellene rakni DKZ-vel egy patchbe... nem külön külön felnyomni, mindenkinek jobb lenne így, ne nekem kelljen már válogatnom õket 😊
akkor eddig ok
de az eddig elkészülteket amik már fent vannak neked kéne erre a helyre átraknod
tehát a San Siro, Nou Camp
Delle Alpi-hoz van egy linkem
Old Trafford, Anfield, Stamford és a másik kettõt ha kész van felnyomnám.
Ja a Highbury-t elhagytam az elkészítendõk közül.
de az eddig elkészülteket amik már fent vannak neked kéne erre a helyre átraknod
tehát a San Siro, Nou Camp
Delle Alpi-hoz van egy linkem
Old Trafford, Anfield, Stamford és a másik kettõt ha kész van felnyomnám.
Ja a Highbury-t elhagytam az elkészítendõk közül.
bocsánat a kick off-ban is meg kéne nézni ezeket a stadionokat van-e olyan ami jobb mint az enyémben esetleg forzaéban
vagy marad a másik változat és akkor utólag toldozgatunk foldozgatunk vagy tolódik a határidõ
vagy marad a másik változat és akkor utólag toldozgatunk foldozgatunk vagy tolódik a határidõ
Én biztosítok tárhelyet erre a stadionpakkra, de ahhoz az kell, hogy nekem eljuttatod vhogy cuccot (RapidShare vagy mittomén) aztán felnyomom hozzánk.
Naszóval ehhez a verzióhoz kellene segítség pár embertõl.
Így egyrészt hamarabb kész lenne a patch másrészt nem csak forzaromas stadionok lennének benne
Cserébe ugye elõbb meglenne nekik 12-14 stadion végleges változata ami sztem a patch lényege
Szval arra gondoltam össze kéne dobbni szintén egybe a már kész stadionokat
Aztán késõbb hozzá az elkészülteket.
Ehhez kéne nekem 30-40 mega stabil tárhely ami ftp-s és lehet róla linkelni.
Akkor kéne két három ember aki árnézi a forzaroma stadionjait GS-ben hogy van-e olyan textura amit érdemes a már elkészültekbe berakni, és teszteli az elkészülteket.
Így egyrészt hamarabb kész lenne a patch másrészt nem csak forzaromas stadionok lennének benne
Cserébe ugye elõbb meglenne nekik 12-14 stadion végleges változata ami sztem a patch lényege
Szval arra gondoltam össze kéne dobbni szintén egybe a már kész stadionokat
Aztán késõbb hozzá az elkészülteket.
Ehhez kéne nekem 30-40 mega stabil tárhely ami ftp-s és lehet róla linkelni.
Akkor kéne két három ember aki árnézi a forzaroma stadionjait GS-ben hogy van-e olyan textura amit érdemes a már elkészültekbe berakni, és teszteli az elkészülteket.
nemtudom, hogy szebbek-e azokat játékban láttam ezt meg képen, de tetszenek
Meg a múltkor kirakott cipõpack is jó volt.
Meg a múltkor kirakott cipõpack is jó volt.
Ez ha jól értem azt jelenti, hogyha vállalom a ForzaRoma-s packhoz kéne kijavítanom a 12 stadion gyepeit.
Na õszinténszólva ehhez semmi kedvem fõleg úgy hogy
kész már egy Delle Alpi, San Siro, Nou Camp, Old Trafford, Anfield, Stamford, és a Riazor Riazor félig
Ezek szerintem jobbak mint forzaroma stadionjai nem fogom egyesével átpakolgatni a füveket jobbból a roszabba.
Tehát hiányzik Mestalla, Monumental, Parc Princess, Vicente Calderon
Ehhez végülis egy max másfél hét alatt meg tudnám csinálni a gyepeket és reményeim szerint hozzá lehetne csapni az Ajax stadiont, ha minden igaz körkörös gyep nélkül.
Na õszinténszólva ehhez semmi kedvem fõleg úgy hogy
kész már egy Delle Alpi, San Siro, Nou Camp, Old Trafford, Anfield, Stamford, és a Riazor Riazor félig
Ezek szerintem jobbak mint forzaroma stadionjai nem fogom egyesével átpakolgatni a füveket jobbból a roszabba.
Tehát hiányzik Mestalla, Monumental, Parc Princess, Vicente Calderon
Ehhez végülis egy max másfél hét alatt meg tudnám csinálni a gyepeket és reményeim szerint hozzá lehetne csapni az Ajax stadiont, ha minden igaz körkörös gyep nélkül.