PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
hmmm szép, bár a sárga NIKE nem tetszik, túl fakû a színe... ez editable gondolom

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Na most nemtom mit csináljak

"quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originariamente inviato da FCH
I download and install
Textures looks great but the need all a turf update by Frenkie, the use the default turf

--------------------------------------------------------------------------------

i agree, textures are fine and they will be perfect with frenkie turff

i concorde too, frenkie can u make that turfs update ?

pm frenkie on soccergaming forum "
Breki33
szépek

ha megkeresed a sg-on a forumod és akarod kirakom oda neked

az xboxos patchban lévõ csukákat nézted?
Gascoigne
Elkészült az elsõ Cipõpackom, mondjuk még van mit rajta finomítani. Az elsõ két sor a non editable (Capela), a 3. 4. sor pedig pár példa az editable-bõl:

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
Valaki a múltkor kereste

DKZ studio
Breki33
Breki33
Multi gól

Breki33
Amúgy az a jó ebben, hogy kétféle hó van rajta és az egész pályát betöltõt finoman szabályozni tudom és nem ismétlõdik.

a 6-os 7-es slotban van a másik tehát lehet minta is hótextúra is sõt elvileg BL logo is
Breki33
PERSZE KÖNYEBB EZT MONDANI p
Nekem is van egy-két gyöngyszemem, tegnap pont Jankulovski lõtte szét a kaput...ez volt életem legnagyobb PES-es gólja...😊 És pont Buffon-nak lõtte😊))))) Csak nekem nem megy a gif csinálás...
Csaó!

az nekem is volt, de azért mert a régi options fájl bekavar a az újnak, szóval ha új master league-t vagy bajnokságot fogsz kezdeni akkor jó lesz. a lényeg a mentettek mennek a levesbe...😞 de editálható a master league...😊 Eddig nekem nem volt az
koki44
Tegnap lõttem egy pár gólt itt van a két legszebb.

Johnny23
<#eljen><#eljen>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

The Hedgehog
nekem túl sötét

Breki33

and fine
The Hedgehog
Egy újabb megtért lélek, Hrvoje PES-re váltott:

"After more than 6 years of editing, i am retiring from FIFA editing scene. The reason is that FIFA is not pleasure as it was in past 6 years for me. Now playing FIFA is really boring me and editing boring game has no sence.

Please dont take offence all guys who love playing FIFA, i support you, keep it up, but, for myself, my personal opinion is that EA do not care for us, editors and players. They havent implented anything revolutionary since 4 years or so, its a bit selfish and not so good, that is one of main reasons why i decided to go from FIFA to PES editing scene, call me stupid if you wan, but i really do not see any sence in editing FIFA, its not my pleasure anymore...

The game i really like now is Pro Evolution Soccer, i've played all PES's and i needed alot of time to make a right decision and move from FIFA to PES community.

Pes editing yet has to be discovered, while for FIFA, we all know, everything is discovered and all-days-long-boring-kits-and-utilities (even utilities from myself) are comming, and people just download and download, but the question is, who still plays FIFA anymore?.

I've decided to build (site is still under constructions) new PES Fan website called PES Web Portal which will give opportunity to all PES fans to download latest patches and add-ons for this beautiful game.

Past 6 years i've met wounderfull people who are really good persons and i would like to tell you a bit of them, so here is the list, (sorry if i miss someone):

1.Matt Holme - the guy who allways supported my work, who really liked me as editor and as person, who published alot of news of FWP to make it more visible to FIFA gamers.Thanks Matt 😉 Hope you're doing great in EA now!

2.David Witts - this guy is such a great person, my first serious steps in editing scene are related to this fenomenal guy who helped me alot with support and he was such a great friend of mine (he still is 😊 Thanks Dave 😉

3.Ariel Santarelli - well, i wont waste too much words on presenting this guy... anyone, i really mean ANYONE who knows anything about FIFA and word E-D-I-T-I-N-G must know who is Ariel, the father of World League, the King of Cinematics and the Master of Visual Basic!
Thank you Ariel for your support, for your time on MSN almost every day and thanks for your patience, we will still co-operate on PES Web Portal - Soccer Access partnership.

4.Xavier Baez - the father of Soccer Access, thanks for all you did to me, thanks for sharing your personal opinions with me and thanks for your kind web hosting service which is one of the best i've ever i used. Thanks for the huge effort you put allways on your work! Thanks Xavi.

5.Dan Bream - the father of Breamster, one of the leading FIFA fan website, thank you for helping me when i stuck in html and rss, thanks for everything, we've cooperate very good these years and i hope you'll still support my work, now - PES Web Portal, cheers mate!

6.Gregory Baker, the guy who previously was founder of FIFA Concacaf which is now ufortunatley, down. Thanks for everything, thanks for Logos, thanks mate, we've really rocked the FIFA scene with our Scoreboard Selector for FIFA 2003 (was it for 2003?) Cheers mate!

and so on... list can grow but these are 6 main people that i wanted to thank. Thanks also to all other people who supported FIFA Web Portal work, i hope if you like pes you will visit us soon on our new web site!

For now, this is all, if you have something to say to me, youi can email me allways on [email protected]

Thanks everyone, HRVOJE!"

Breki33
Riazor SNOW

hát,nekem az update-es patch van,akkor a kit servert köll frissíteni???

Breki33
Lehet má volt,ha a kick off patch-nél el van csúszva a mezek közepe,akkor miujság???

sziasztok.

Leirná nekem valaki hogy gamepaddal hogyan cselez a jobb analóg karral.Nekem egy P880-as gamepadom van.Ha körbepörgetem,a jobb analógot akkor csak 1 cselt csinál méghozzá azt amikor rálép a labdára és pördül rajta egyet.
A másik gondom hogy az R3at beállitotta nekem a 10 es gombra de nekem ilyenem meg nincs is meg atöbbi foglalt.Valaki segithetne mert szerintem az R3-mal is lehet cselezni.Köszi
Breki33
Na megvan viszont Quares stadionja a Day Fine-nál nekem kiakad

nálatok jó?
Breki33
A riazor stadion hogy van benne a játékban?

Breki33
jó csak lehet tudja, hogy pl délutánra várják
Na jó,de gondolom csak kiraknák már ha egyszer ott van,és beárazták,és stb...
576 meg mondom még egy jó 3 hétel késõbbre datálta nekem.
Ez az Ecobit gondolom magánszemélyt nem szolgál ki?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
elmentheted, de énse véletlen rakom ide ki

különben már keverném
Breki33
irta laca, hogy a forgalmazónál van már
Gascoigne
Most elmentettem a textúrákat, nehogy késõbb kelljen keresgélni. 😊

Gascoigne
Egy kicsit off, ezt olvastam a Gamestar oldalán, az aktuális megjelenésnél 😊

Mért,gondolod pult alól is osszák? <#vigyor4>

Breki33
azért én rákérdeztem volna
Breki33
meg tudom csinálni csak a játék nem kezeli le

amúgy már régóta használják máshol

Manchesterben, spanyoloknál
Mediak M.-ban sehol semmi.Meg eladó se akitõl kérdezném,de mivel a többi újdonság között nincs,igy nem hiszem hogy lett volna.
Sebaj,le az 576-ba,ahol egybõl szóban érdeklõdöm,és máris kapok egy "még nincs,november végén-december elején jelenik meg" választ...

Johnny23
hamár távlati adboard-ok

Breki, láttad milyenek az új Adboardok, pl. ilyen van már a San Siro-ban is manapság.

Nem ilyen "görgös", hanyem ELEKTRONIKUS FÉNYREKLÁMOS PP<#eljen>...elég cool

persze azt elég nehéz lenne ebbe gondolom, talán majd PES6-ba<#kuss><#whatever>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

The Hedgehog
nem megy

Breki33
megy nektemk az evo web?

amúgy tegnap dicsértem a füveket a kick off 2006-os patchban.

Juve stadiont néztem és csodálkoztam.

Aztán megnyitottam véletlen az elsõ oldalt a stadiontopicban és nagyon ismerõs volt az a gyep a képeken PP
The Hedgehog
távlati? ne álmodozz! 😊

Breki33
más ügyben akarok

ez csak távlati
The Hedgehog
szerintem nincs beépítve a funkció, hogy a táblák vízszintesen mozogjanak, ergo be sem lehet állítani 😊

The Hedgehog
eh álmodozz csak...

Breki33
AMúgy olyasmi érdekelne hogy a reklámtáblák váltását, hogy lehet pontosan beállítani, mert ha viszintesen lehetne és lasabban akkor elvileg lehetne mozgó coca colás üveget.

DE ez az emiltõl független, csak errõl nem láttam leírást még sehol.
Breki33
az emilcímét akarok nekik írni

de fontos lenne, hogy ne általában a KONAMI-hoz menjen.

Szeretnék náluk dolgozni na PPPPPPPP
The Hedgehog
mit keresel?

Breki33
Én igazából a KONAMI PES%-ös emilcímét kerestem ott nem tudja véletlen valaki?
Breki33
Hát mert a hivatalos oldalon van és nekünk szól.

The Hedgehog
nem igazán mért?

Breki33
PC Online User Agreement -et olvastátok?
Breki33
De látszódnak az illesztés széli és nemtudom azért mert a szélén nincs elég minta vagy épp ellenkezõleg P
The Hedgehog
nekem tetszik... sztem facás